Πασόκ και ΝΔ = οι αμαρτίες του αιώνα. Τα κόμματα που δίδαξαν πως στεριώνει η φαυλοκρατία σε μια χώρα

H ΦΑΥΛΟKRATIA ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ, ΑΝ Ο ΛΑΟΣ  ΣΒΗΣΕΙ ΑΠ’ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  ΤΟΥΣ.

Το πρόστιμο των 87.000 ευρώ στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και η ακύρωσή του 2 μέρες πριν τις εκλογές!!!

Το πρόστιμο των 87.000 ευρώ στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου και η ακύρωσή του 2 μέρες πριν τις εκλογές!

νεοδημοκρατική   Lamogia ….

  • Τί ακριβώς συμβαίνει με ένα πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου από τον προηγούμενο γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης το οποίο όμως ανακλήθηκε από τον νυν γενικό γραμματέα μόλις δυο ημέρες πριν τις εκλογές;

 

Η υπόθεση σχετίζεται με μια χρηματοδότηση που είχε πάρει ο πρόεδρος του ΙΣΗ, Χάρης Βαβουρανάκης, για τη δημιουργία τουριστικών κατοικιών στην περιοχή «Καστρί» της Βιάννου. Πρόκειται για ένα ποσό 87.000 ευρώ με το οποίο χρηματοδοτήθηκε η επένδυση, στο πλαίσιο του ΠΕΠ 2000-2006. Σε έλεγχο που έγινε στα δυο διαμερίσματα διαπιστώθηκε ότι στην πραγματικότητα δεν λειτουργούσαν για τουριστική αξιοποίηση, αλλά για ιδιωτική χρήση, σύμφωνα τουλάχιστο με όσα κατέγραψαν οι υπηρεσίες και υιοθέτησε ο προηγούμενος ΓΓ, Γιώργος Δεικτάκης.

Ο κ. Δεικτάκης με απόφαση που υπέγραψε στις 15 Ιανουαρίου 2014 επέβαλλε την επιστροφή των 87.000 ευρώ από τον κ. Βαβουρανάκη, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, αφού στην πραγματικότητα αποφάσιζε την απένταξη της επένδυσης από το ΠΕΠ.

Όμως στις 23 Ιανουαρίου 2015, μόλις δυο ημέρες πριν τις εκλογές, με απόφαση του σημερινού ΓΓ, Γρηγόρη Ροκαδάκη, ακυρώθηκε η απόφαση του κ. Δεικτάκη, ως «αβάσιμη» και «αυθαίρετη» και από τα 87.000 ευρώ, καλείται ο κ. Βαβουρανάκης να επιστρέψει μόλις 2.910 ευρώ!

Μάλιστα στην επιχειρηματολογία της απόφασης του κ. Ροκαδάκη δεν αναφέρονται νέα στοιχεία, αλλά οι αντιρρήσεις που είχε καταθέσει στον κ. Δεικτάκη ο κ. Βαβουρανάκης, στις οποίες η νέα απόφαση θεωρεί ότι κακώς δεν έγιναν δεκτές!

Η απόφαση που υπέγραψε πριν ένα χρόνο ο κ. Δεικτάκης, με την οποία ζητούσε πίσω από τον κ. Βαβουρανάκη τα 87.000 ευρώ

 

Η απόφαση που υπέγραψε δυο μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Ροκαδάκης, με την οποία ακύρωνε ως αβάσιμη και αυθαίρετη την απόφαση του κ. Δεικτάκη

===================================================================================================================

Η συγκυρία που οδήγησε στην επιβολή του πρόστιμου των 87.000 ευρώ από τον Γ. Δεικτάκη, που έμπλεξε τον Γρ. Ροκαδάκη!

Η συγκυρία που οδήγησε στην επιβολή του πρόστιμου των 87.000 ευρώ από τον Γ. Δεικτάκη, που έμπλεξε τον Γρ. Ροκαδάκη!

Η υπόθεση της ακύρωσης του προστίμου των 87.000 ευρώ σε βάρος του προέδρου των γιατρών του Ηρακλείου από τον παραιτηθέντα ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γρ. Ροκαδάκη Παράδειγμα, ρωτούν πολλοί πώς και έγινε να του επιβάλει την ποινή ο προκάτοχος του κ. Ροκαδάκη, Γιώργος Δεικτάκης, ο οποίος- για παράδειγμα- είχε ακυρώσει ένα άλλο, πολύ μεγαλύτερο πρόστιμο, σε επιχείρηση του Ηρακλείου. Και στο κάτω – κάτω, θα μπορούσε να αποφύγει ο ίδιος την υπογραφή, καθώς λίγες εβδομάδες αργότερα θα έμπαινε πάλι στη βουλή, αφού γνώριζε ότι ο Μ. Κεφαλογιάννης θα αποχωρούσε και θα έβαζε υποψηφιότητα για την ευρωβουλή, επομένως θα τον διαδεχόταν ο ίδιος.

Η απάντηση ας αναζητηθεί στη συγκυρία των γεγονότων! Την εποχή που επιβλήθηκε το πρόστιμο, το οποίο τώρα έμπλεξε τον Γρ. Ροκαδάκη (ας πρόσεχε, φυσικά…) είχε αποκαλυφθεί η δράση μιας σπείρας στο Ηράκλειο, με εμπλοκή, τουλάχιστο στην προανακριτική διαδικασία ενός συνεργάτη του κ. Δεικτάκη. Ο ίδιος ο τότε ΓΓ καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα από αυτή τη σχέση και τα όσα είχαν γραφεί. Δεν θα ήταν δύσκολο να διαρρεύσει κι αυτή η υπόθεση, ότι δηλαδή υπήρχε εισήγηση για ποινή στον Χ. Βαβουρανάκη, στέλεχος της ΝΔ τότε, κι ο ΓΓ δεν την υλοποιούσε!

Αυτός ήταν ο λόγος που τότε ο κ. Δεικτάκης υπέγραψε την απόφαση, χωρίς να αποφύγει την ευθύνη. Τώρα, ποιος ήταν ο λόγος που ο κ. Ροκαδάκης την ακύρωσε, προπαραμονή των εκλογών, κι ενώ εκκρεμεί η δικαστική απόφαση, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο…

 

Candia News

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.