Συλλαλητήρια παντού για να δοθεί το μήνυμα στην Ευρώπη- Πού θα γίνουν στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα

Συλλαλητήρια παντού για να δοθεί το μήνυμα στην Ευρώπη- Πού θα γίνουν στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα

«Οι κατάμεστες πλατείες σε όλη την χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί», γράφουν οι πολίτες που πήραν την πρωτοβουλία για την οργάνωση του συλλαλητηρίου στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου. «Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημα του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην «πολιτισμένη» Ευρώπη».

«Στηρίζουμε έμπρακτα την Ελληνική Κυβέρνηση στην δύσκολη μάχη που δίνει για την ανάταξη της οικονομίας μας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας και υπερηφάνειας. Ας γίνουμε όλοι Καγιαλέδες κι ας σηκώσουμε ψηλά την Ελληνική Σημαία. Για να δουν οι Ευρωπαϊκοί λαοί και να στηρίξουν τους Έλληνες όπως συνέβη και το 1897. Να αλλάξουμε τους διπλωματικούς συσχετισμούς και να ανοίξουμε το δρόμο για μια άλλη Ευρώπη. Μια Ευρώπη των Λαών και των Κρατών Εθνών, όχι των Τραπεζιτών!», γράφουν οι οργανωτές των αντίστοιχων συλλαλητηρίων, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη, στο Ρέθυμνο και στην πλατεία της Αγοράς, στα Χανιά.

Τα κεντρικά συλλαλητήρια θα γίνουν στην Αθήνα (Πλατεία Συντάγματος) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος):https://www.facebook.com/events/1416439545315784.

Συλλαλητήρια έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα: 
– Στο Ηράκλειο (Πλατεία Ελευθερίας): https://www.facebook.com/events/1581224912095381 

συλλαλητήριο Ηράκλειο

-Στο Ρέθυμνο, στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη:  https://www.facebook.com/events/836347229771993/?fref=ts

συλλαλητήριο Ρέθυμνο

-Στα Χανιά, στην πλατεία της Αγοράς: https://www.facebook.com/events/1390483687925653/?fref=ts

συλλαλητήριο Χανιά
– Στην Καβάλα (Πλατεία Καπνεργάτη): https://www.facebook.com/events/1544532319150096/
– Στην Καστοριά (πίσω στη Νομαρχία): https://www.facebook.com/events/386105781571453/

Συλλαλητήριο θα γίνει και στις Βρυξέλλες:  https://www.facebook.com/events/329913700549925

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Συλλαλητήρια παντού για να δοθεί το μήνυμα στην Ευρώπη- Πού θα γίνουν στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα

 1. Αλέξη, μην αφήνεις άλλο τη μπόχα της διαπλοκής στα σπίτια μας

  Η (κάθε) Όλγα του (κάθε) Mega κάθεται στην πολυθρόνα της μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα κι αρχίζει, όπως και πριν, να εκβιάζει, να διαστρεβλώνει, να προσπαθεί να σπείρει τον φόβο και να ελέγξει το νου των Ελλήνων.

  Τα δελτία των 8 συνεχίζουν να μεταδίδουν τις ειδήσεις όπως θα ήθελαν να είναι και όχι όπως είναι. Όπως συμφέρει το σύστημα της διαπλοκής στο οποίο συμμετέχουν πρωταγωνιστικά τα μεγαλοκάναλα. Το έκαναν πριν για χρόνια, το κάνουν και σήμερα, που τα πράγματα άλλαξαν. Προσέξτε, δε μιλάμε για κριτική ή για πολεμική, αλλά για διαμόρφωση «ειδήσεων», για ψευδείς ειδήσεις. Προπαγάνδα, λέγεται αυτό!

  Στην ειδησεογραφία έχει θέση ο εκβιασμός πχ όποιας γερμανικής εφημερίδας απειλεί την Ελλάδα «αν δεν συμμορφωθεί», αλλά όχι η δήλωση Κρούγκμαν, «να σταματήσει η Μέρκελ να συμπεριφέρεται σαν Κορλεόνε», ούτε το άρθρο της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας Washington Post, που ζήτησε να μειώσει η Γερμανία το χρέος της Ελλάδας όπως έγινε για την ίδια το 1953, με σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας.

  Οι Έλληνες μαθαίνουν από τα δελτία των 8 ότι η πρώτη διεθνής φωνή που ύψωσε η Ελλάδα, για το ψήφισμα της ΕΕ με τη Ρωσία, ακυρώνεται, καθώς ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών υποχωρεί στη σύνοδο των ομολόγων του! Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, αφού στο ψήφισμα δεν υπάρχουν νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και η «γλώσσα» της ΕΕ είναι πολύ πιο ήπια απέναντι στη Ρωσία.

  Στη συνάντηση Σουλτς με τον Θεοδωράκη του Ποταμιού, ο πρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου τού λέει ότι θα προτιμούσε το Ποτάμι κι όχι τους Ανεξάρτητους στην κυβέρνηση. Κι από κάτω γράφει το «σούπερ» ότι το είπε στον Τσίπρα! «Είπα στον Τσίπρα ότι έκανε λάθος που συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ κι όχι με το Ποτάμι». Ακούγεται όμως η μετάφραση που λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το βίντεο παρακάτω είναι πολύ αποκαλυπτικό.

  «Λέει ένας ξένος παράγοντας στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι θα ήθελε διαφορετική πολιτική συμμαχία για την κυβέρνησή του και δεν υπήρξε αντίδραση από εκείνον, μια διαμαρτυρία για επέμβαση στα εσωτερικά μας;», θα σκεφτεί ο τηλεθεατής. «Μια από τα ίδια κι ο Τσίπρας», θα είναι η επόμενη σκέψη.

  Βγαίνει ο ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσων, Ρωμανιάς, και λέει σε δημοσιογράφο ότι τον Μάρτη θα δυσκολευτούμε με τις συντάξεις αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα καταβολής. Βγαίνουν τα κανάλια και λένε: Ρωμανιάς: δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις τον Μάρτιο! Κι ακολουθεί ολόκληρη τρομοκρατική «ειδησεογραφία», που φτάνει σε ένα αυτονόητο συμπέρασμα: «καλά τα έλεγαν ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος. Με ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχουμε συντάξεις»! Ούτε υπαινιγμός, φυσικά, για το ποιοι έκαναν τους συνταξιούχους να μην έχουν ούτε να περάσουν.

  Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τη χθεσινή κεντρική ειδησεογραφία. Μάλλον την παραγωγή προπαγανδιστικών ειδήσεων.

  Τα κανάλια της διαπλοκής, αυτά που σήκωσαν για χρόνια το βάρος της επιβολής της πολιτικής του φόβου, έχουν χρωστούμενα στο καθεστώς της διαπλοκής. Έκαναν χρυσές δουλειές, ανταπέδωσαν και συνεχίζουν να ανταποδίδουν. Το κύριο είναι ότι λειτουργούν παράνομα και παράνομα δεν πληρώνουν.

  Πρωθυπουργέ, αν δεν τους βάλεις χέρι τώρα, τώρα που έχεις νωπή τη λαϊκή εντολή, αυτοί θα διαφεντεύουν και πάλι τον τόπο, στο όνομα των συμφερόντων των πολιτικών και οικονομικών αφεντικών τους. Μην αφήνεις άλλο τα κανάλια της διαπλοκής να τρομοκρατούν τον κόσμο, μην αφήνεις άλλο να κάνουν την πολιτική του δικού τους συμφέροντος, «είδηση».

  Μην επιτρέψεις να μπαίνει άλλο στα σπίτια μας η μπόχα της διαπλοκής.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.