ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Αν νομίσει κανείς ότι το πολιτικοοικονομικό ξένο και ντόπιο κατεστημένο θα παρατήσει τα όπλα είναι γελασμένος.

Δουλεύει με πλήρες φιλοσοφημένο πρόγραμμα το οποίο γνωρίζει καλά εδώ και δεκαετίες. 

Ξεκινάει με τους λαλίστατους ακροδεξιούς να σπέρνουν την τρομοκρατία στον Ελληνικό λαό, πάντα μέσα από το συστημικά ΜΜΕ,  λέγοντας πως  «η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει πιστωτικό γεγονός», «αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό» κλπ, με αποτέλεσμα την υποβάθμιση των αξιών ώστε να φέρνουν στα μέτρα τους και να αποπροσανατολίζουν την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 • Στα μετόπισθεν παράγουν και νομιμοποιούν μέσω της βουλής νέα στελέχη με φερέφωνα κόμματα τύπου «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ» και να εξαπλώνονται σαν την Λερναία Ύδρα.

 • Σε τρίτη γραμμή, γόνοι γνωστών οικογενειών οι οποίοι εδώ και 100 χρόνια έχουν αυτοχρηστεί ως «διαχειριστές» του τόπου, παρακολουθούν ετοιμοπόλεμοι καθοδηγώντας το σύστημα.

 • Τέλος, για να κλείσει το πάζλ, καραδοκούν και επεμβαίνουν οι οικονομικοί παράγοντες ώστε να δώσουν το τελικό χτύπημα, κλείνοντας την κάνουλα των τραπεζών αφού έχουν φροντίσει να γεμίσουν τα ταμεία τους με τις δικές μας εισφορές και φόρους έχοντας «υποστεί» τρείς ανακεφαλαιώσεις, δηλαδή μας έχουν κλέψει πάνω απο 100 δις ευρώ.

Και ενώ όλα τα παραπάνω είναι σε εξέλιξη, βλέπουμε σήμερα στα συστημικά ΜΜΕ απροκάλυπτα πλέον να αμφισβητούν την απλή λογική με την ο οποία ο Έλληνας Πρωθυπουργός έβαλε τους επιτετραμμένους της Ευρώπης των Μεγάλων Δυνάμεων στη θέση τους, λέγοντας οτι, το πρόγραμμα με το οποίο μας «βοηθάτε» δεν αποδίδει, γιατί από το 120% το ΑΕΠ έφτασε στο 180% με 1.500.000 ανέργους και 2.500.000 στο όριο της φτώχιας»….

«σταματάμε το πρόγραμμα και δεν αναγνωρίζουμε τους φρικτούς υπαλληλίσκους ως επιβλέποντες, γιατί με τις υποδείξεις τους , ξεπουλάμε την χώρα, ανατροφοδοτώντας το χρέος, δηλ την φτώχια», δήλωσε με απλά λόγια ο νέος Υπουργός οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκης.

Σήμερα τα δύο συστημικά ΜΜΕ με ανανεωμένους τους εκπροσώπους του συστήματος, ως λερναία Ύδρα, βγάζει το μεν ένα την κουμπάρα της Ντόρας, βουλευτή πλέον του νέου εκσυγχρονιστικού κόμματος «ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ», που υποκατέστησε το κόμμα του Σημίτη, κ. Λυμπεράκη, και το άλλο την εκπρόσωπο των διεθνών τραπεζικών φανς και τ. εκπρόσωπό μας στο ΔΝΤ κ. Ξαφά, να αγωνίζονται να αποδείξουν ότι η απλή λογική του Αλέξη Τσίπρα και του Γ. Βρουφάκη δεν ευσταθεί, πάντα με το σιγοντάρισμα των δημοσιογράφων. 

Έλληνα Πρωθυπουργέ, Αλέξη Τσίπρα,

Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο Οδυσσέας το πρώτο βέλος το έριξε στον Αντίνοο.

Μην γελαστείς και τους δώσεις έστω και μία μέρα περισσότερο την δυνατότητα να περιγελούν και να δουλεύουν σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Κάθε ώρα που περνάει αυτοί χτίζουν, όχι μόνο την δική σου αλλά και την κατάρρευση της ελπίδας του Ελληνικού λαού.

Βγες και δήλωσε ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις και την ζωή σου ακόμα για να πετύχεις την πολιτική που έχεις εξαγγείλει και για την οποία σε ψήφισε το 42% του Ελληνικού λαού, πράγμα που δεν τόλμησε ο Καραμανλής και κρύφτηκε στην Ραφήνα ετοιμαζόμενος να έρθει «ως σωτήρας».

Ένας ηγέτης που αγαπάει τον λαό του είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί γι’ αυτόν.

Αλέξη Τσίπρα,

Είμαστε σε πόλεμο, αυτό πρέπει να καταλάβει ο Ελληνικός λαός, το σύστημα έχει βαθιές ρίζες με πολλά και μεγάλα πλοκάμια, είναι παντού, σε κάθε γωνιά της κρατικής μηχανής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι να τους πληρώνουμε για να μας διαλύουν… έλεος….!!!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΠΑΡΑΝΟΜΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

 1. KOKKINEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ


  ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.

  ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

      --------------------------------------------
     Θέμα: Ονομασία της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ!!!
  

  ———————————————————-

  Προς όλους τους ανησυχούντες Έλληνες Πατριώτες. Προς πληροφορίαν σας, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί στους Σλάβους Σκοπιανούς, παρά τις αποφάσεις των προηγούμενων Σιωνιστών εφιαλτών πολιτικών, διότι οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν «Κόκκινες Γραμμές» στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στα εθνικά θέματα.
  Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Κοτζιάς είναι πατριώτης.
  Είναι ανιστόρητη και ανθελληνική ενέργεια, των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να δώσουν το Ελληνικό όνομα Μακεδονία στους Σλάβους.
  Το δέχτηκαν οι ΣαμαροΒενιζέλοι διότι ήταν κλητήρες της Μέρκελ υπηρέτριας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
  Φαντασθείτε την Ελληνική Μακεδονία των Ελλήνων Βασιλέων Φιλίππου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, και της Μητρός αυτού Ολυμπιάδος, της Βεργίνας-Αμφίπολης-Δίον, στα χέρια των Σλάβων, χωρίς ιστορία, διότι το θέλει η Ν.Τ.Π.!!!
  Τόσο αγράμματοι και ανιστόρητοι είναι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αυτοί μόνον από Τράπεζες, Χρηματιστήρια, ενεχυροδανειστήρια, δάνεια, τόκους, Spreads CDS, BONDS, αγορές, και άλλα κλεπτοκρατικά κόλπα γνωρίζουν.
  Είναι οι παγκόσμιοι πότες του αίματος των Λαών της Γης. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους!!!
  Είναι σαν να δίναμε εμείς τη πατρίδα του Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ, της Σάρας, Ραχήλ, Ρεβέκας, Ρούθ, (από το ROTHSCHILD) (ό εστί μεθερμηνευόμενον οι υιοί της Ρούθ), την ιερή Γη των Βασιλέων Δαυϊδ & Σολομώντα, στους Ισλαμιστές Μουσουλμάνους Τζιχαντιστές!
  Μας αδικούν, δεν τους αδικούμε!!!
  Εμείς όμως είμαστε ιστορικά πολιτισμένοι, και σεβόμαστε Ιστορία- Θρησκεία, και παραδόσεις των Λαών της Γης. Πράγμα που δεν κάνουν οι Κοσμοκράτορες. Εμείς δεν είμαστε βάρβαροι!!!
  Εάν υπήρχε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ποτάμι, τότε θα έπρεπε να φοβόμαστε και ανησυχούμε, διότι το ποτάμι, με τα όχι καθαρά νερά, έχει εκφρασθεί κατά το παρελθόν, υπέρ των εθνικών παραχωρήσεων, κόντρα στη συνθήκη της Λωζάνης. Νομίζουν οι αφελείς ότι έτσι με υποχωρήσεις, υποτέλειες, και παραχωρήσεις στους γείτονες, θα εξασφαλίσουν συνθήκες καλής γειτονίας, και ειρήνης.
  Έτσι αποθρασύνονται οι εχθρικοί γείτονες, διότι το θεωρούν δειλία των Ελλήνων, και υποταγή στη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του Μεγάλου Αδελφού, της οποίας οι εχθρικοί γείτονες τυγχάνουν μαριονέτες και ευνοούμενοι.
  Εάν βλέπατε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ποτάμια, με λασπώδη και θολά νερά, τότε δικαιολογημένα θα έπρεπε να φοβάστε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τότε πραγματικά η Ελλάδα θα εγένετο κοιλάδα του «Πεσαβάρ» που λέει ο Θείος Τράγκας στις πρωϊνές εκπομπές στο ραδιόφωνο.
  Αυτό είναι το πρόγραμμα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, και οι αφελείς οπαδοί του ποταμιού πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης της προπαγάνδας της Ν.Τ.Π. και Σιωνιστικής διακυβέρνησης και παγκοσμιοποίησης.
  Δεν έχουμε ανάγκη τα Σιωνιστικά Ευρωπαϊκά δάνεια της Σιωνιστικής Τρόϊκας, με αυτά μας σκλάβωσαν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, χάρη στα Στρατηγικά – Γεωπολιτικά- & Γεωενέργειας ευεργετήματα της δημιουργίας προς τη πατρίδα μας. Φτάνει να μπορούμε να τα εκμεταλλευθούμε και αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Έχουμε μια πλούσια πατρίδα, με ηλίθιους αποτυχημένους πολιτικούς. Μπορούμε με τις κατάλληλες δυναμικές πολιτικές, να τους χορέψουμε σε ένα ταψί τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, αφέντες Ευρώπης & Αμερικής, με τη Γεωστρατηγική μας θέση. Τώρα στέλνουνε το Σούλτζ, εάν Γερμανο-Σιωνιστική, υπαλληλάκο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να μας φοβίσει………….
  Να τους πούμε δυναμικά, ή μας σβύνετε το χρέος που παράνομα μας χρεώσατε, ή παραχωρούμε στρατιωτικές βάσεις στη Ρωσία, έναντι παντός τιμήματος. Θα δεχθούν να διαγράψουν το χρέος διότι φοβούνται τη Ρωσία στο Αιγαίο!
  Ας ζητήσουμε νομικά από τη Γερμανία τα δις. ευρώ που μας χρωστάει.
  Η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να «φάει» πολλά χαστούκια από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. γιατί ήτανε κακομαθημένη στην υποτέλεια από τους εφιάλτες Σαμαράδες!!!
  Ήδη ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε τα πρώτα βήματα για αμυντικές συμφωνίες με τη Ρωσία.
  Οι Γερμανοί θέλουν πάτημα στο λαιμό για να βάλλουν μυαλό. Το GRECXIT είναι απειλές.
  Η Ε.Ε. χρειάζεται την Ελλάδα για Γεωπολιτικούς σκοπούς, και αυτό πρέπει να καταλάβουμε, γιαυτό ιδρύουν τα ποτάμια, για να μας έχουν πολιτικά και οικονομικά στο χέρι. Η Γερμανία χωρίς το φυσικό αέριο της Ελλάδος θα είναι πάντα εξαρτημένη από τη Ρωσία.
  Αναφορικά με τα πετρέλαια, αφού εξασφαλίσουμε ικανοποιητικές συμβάσεις εκμεταλλεύσεως, ας το κάνουμε όπως το έκανε η Νορβηγία, που όλα τα έσοδα πηγαίνουν στα ασφαλιστικά ταμεία, με χρηστή διοίκηση.
  Οι ΑΝ.ΕΛ. όπως και η Χ.Α. είναι αναγκαίο καλό για τη πατρίδα. Μην ξεχνάτε ότι και τον ήρωα Κολοκοτρώνη φυλάκισαν οι τότε Κωλέτηδες-Μαυροκορδάτηδες σημερινοί Σαμαράδες, δούλοι και υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!
  Η φυλάκιση Ελλήνων Πατριωτών είναι απαράδεκτη! Έπρεπε η Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των εθνικών αναγκών και περιστάσεων της πατρίδος, και όχι να υπακούει στις επιθυμίες των αχυρανθρώπων πολιτικών. Βλέπε παράδειγμα ιστορικών δικαστών.
  Στους δύσκολους καιρούς για τη πατρίδα ποίους θα χρησιμοποιήσουμε;;; μήπως τους Σαμαράδες;;
  Ο Τερτσέτης και Πολυζωϊδης αναρριγούν στο τάφο τους για τα σημερινά εθνικά σφάλματα!
  Οι φυλακισμένοι βουλευτές πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι για να εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό, όπως ορίζει το Σύνταγμα των Ελλήνων.
  Τον Κολοκοτρώνη φυλάκισαν, όταν όμως τον χρειάστηκαν, έτρεχαν να τον παρακαλούν να βοηθήσει…………
  Τα Εθνικά μας θέματα είναι κόκκινη γραμμή για τους ΑΝ.ΕΛ. και αυτό συγκρατεί τους θεωρητικούς αφελείς οπαδούς των ποταμιών, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκοσμιοποίησης.
  Με Σαμαρο-Βενιζέλους & Ποτάμια, (Σιωνιστικά κατάλοιπα, εκλογής της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ), η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήταν χαμένη υπόθεση για την Ελλάδα, διότι ήδη οι Σιωνιστές απελθόντες πολιτικοί – με τις νέες Σιωνιστικές δυνάμεις τα Ποτάμια με τα θολά νερά, -_ (και όλη αυτή τη Σιωνιστική παρέα-μαφία που είχε παραλύσει και παραπλανήσει τους Έλληνες), είχαν υποσχεθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, αλλά και στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στα μεγάλα Αφεντικά, στο μεγάλο Αδελφό!!!
  Είχαν υποσχεθεί την ενέργεια της Ελλάδος, μισά-μισά, με τον Τούρκο, και τους Σιωνιστές της Παγκόσμιας Δικτατορίας του κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
  Λες και ο Τούρκος, εάν ήταν δικά του, θα τα μοιραζότανε με εμάς!!!
  Δηλαδή από πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, δεν θα είχε μείνει τίποτα για τους Έλληνες.
  Η απελθούσα πολιτική Σιωνιστική μαφία, είχαν υποσχεθεί όλο το πλούτο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Παντοκράτορες, φτάνει αυτοί να ήταν στην εξουσία!! Γιαυτό δεν οριοθέτησαν την Α.Ο.Ζ. Έστελναν όλες τις εισπράξεις της Ελλάδος, στο Μεγάλο Αφεντικό ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ο Ελληνικός Λαός πείναγε, του πήραν το σπίτι, αυτοκτονούσε, δυστυχούσε, και δεν είχε υγεία-παιδεία-εργασία-πρόνοια!
  Ο Καλός Θεός της Ελλάδος, σώζει την Ελλάδα, και την Ελληνική Μακεδονία, τη Θράκη, με το Αιγαίο και τα νησιά ! Ο διαμελισμός της Ελλάδος ήταν επί θύρες με τους απελθόντες εφιάλτες!
  Προς επιβεβαίωση βλέπε επίσημες δημόσιες δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, προς το πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν είχε αντιδράσει, αλλά είχε αποδεχθεί σιωπηρώς τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ελλάδος.
  Ο Σαμαράς με τη πολιτική απρέπεια και αγένεια που διέπραξε, με το να μη παραδώσει τη Πρωθυπουργία, έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου με το ελικόπτερο, σαν τους Αργεντινούς Πρωθυπουργούς, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων αρπακτικών!
  Ο Σαμαράς δεν είχε πολιτικό πολιτισμό!!!
  Τέτοιους Σιωνιστές εφιάλτες ηγέτες είχαμε!!!
  Χρειαζόμαστε Έλληνες Πατριώτες, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, διότι πολύ εβρώμισαν την Ελλάδα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους!!!!
  Μας κατέστρεψαν με τη χρεοκοπία, ενώ εμείς δεν τους πειράξαμε!!!
  Βλέπουμε με φιλικό μάτι, και τείνουμε χείρα φιλίας σε όλους τους Λαούς της Γης.
  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
  Διεθνολόγος- Αρθρογράφος

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.