ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ & ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ..!!!( Αποσιωπείται «τυχαία» από τα Ελληνικά ΜΜΕ ;.. video)

Σε δημόσια αντιπαράθεση ο απερχόμενος υπουργός εξωτερικών κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ προσπάθησε να σηκώσει το δάκτυλο στον κ. Κοτζιά ως απολογούμενος, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης κατάλαβε ότι ο νέος υπουργός γνωρίζει πολύ καλά, τι πράττει, πως το πράττει και γιατί το πράττει.

«Είμαστε Έλληνες Πατριώτες, Ευρωπαϊστές και Διεθνιστές»..!!!

 

 

Με αυτές τις 5 μόνο λέξεις και σε διάστημα μερικών ωρών, από την ώρα που ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Εξωτερικών ο νέος Υπουργός Νίκος Κοτζιάς και με δύο κινήσεις, αποκατάστησε την θέση της Ελλάδος τόσο στην Ευρώπη όσο και στη διεθνή πολιτική σκηνή.

Από την μία με το « Έλληνες Πατριώτες» αποκατέστησε την χαμένη υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από την άλλη με το «Ευρωπαϊστές», αποκατέστησε τόσο την αμφισβήτηση στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της θέσης της Ελλάδας στην Ευρώπη και με το «Διεθνιστές», στην παγκόσμια κοινότητα.

Στη συνέχεια ο νέος Υπουργός Εξωτερικών με την ουσιαστική παρέμβασή του στην διαμόρφωση του κειμένου των χωρών της Ενωμένης Ευρώπης, με το οποίο περιορίστηκαν οι κυρώσεις προς την Ρωσία, αποκατάστησε την ανεπάρκεια της Ευρωπαϊκής ένωσης ώστε να μην παρασύρεται από διεθνή συμφέροντα, δίνοντας της την δυνατότητα ουσιαστικού ρυθμιστή της παγκόσμιας Ειρήνης.

Ενώ η θεατρική και όχι ουσιαστική προβολή της σκηνής του Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Βαρουφάκη αναπαράγεται συνεχώς, η επιλεκτική σιωπή των συστημικών ΜΜΕ για την επιτυχία του νέου Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά σε όλα τα παραπάνω είναι πέρα από κάθε προηγούμενο.

Με απλά λόγια, τα καθοδηγούμενα από τα ξένα και ντόπια συμφέροντα Ελληνικά συστημικά ΜΜΕ σε καθημερινή βάση θα πριονίζουν κάθε Ελληνική κυβέρνηση που θα επιδιώκει το καλό της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Έλεος…!!!

Ακόμη τολμάει να κουνάει το δάχτυλο το βρωμοπαχύδερμο. Προδότη Τούρκογλου θα ‘ρθει η ώρα σου να λογοδοτήσεις…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΕΣ & ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ..!!!( Αποσιωπείται «τυχαία» από τα Ελληνικά ΜΜΕ ;.. video)

 1. κούρεμα – επιμήκυνση – διαγραφή- ή ρήτρα ανάπτυξης.

  …..

  Κάποιος να κάνει μια προσαρμογή.

  Αν είχαμε τα ίδια σημερινά οικονομικά (Χρέος – ΑΕΠ) δεδομένα πχ το 1981,,,, και με δεδομένο ότι το ΑΕΠ έχει αυξηθεί από τα 8,2 δις ευρώ το 1981,, στα 36,3 το 1989, στα 88,7 δις το 1995 κτλ κτλ.

  Τι θα ήταν συμφέρον να είχε γίνει το 1981: κούρεμα – επιμήκυνση – διαγραφή- ή ρήτρα ανάπτυξης. …..

  Αυτό θα μας δείξει ως ένα σημείο ποιο είναι το σωστό να γίνει σήμερα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.