Στην Ελλάδα όπου εγκαθίστανται αλλοδαποί πρόσφυγες, οι πολίτες της αυξητικά αυτοκτονούν.

Ισλάμ καρκίνος» Τον Μάιο και τον Ιούλιο του 2012 ο μηνιαίος αριθμός των αυτοκτονιών έφθασε στο υψηλότερο σημείο που είχε παρατηρηθεί ποτέ τα 30 τελευταία χρόνια, με 62 και 64 αυτοκτονίες αντιστοίχως. «

Το πρόβλημα είναι σαφές:

 

Μπορεί η Ελλάδα με άστεγους  ( δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά τη γερμανική Κατοχή του ’41~’44 ) και αυτόχειρες πολίτες εξαιτίας της δημοσιονομικής καταστροφής που υφίσταται, να περιθάλψει επιπλέον κατατρεγμένους; Μπορεί να δεσμεύσει δικούς της ή ευρωπαϊκούς φορολογικούς πόρους όταν δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών της, αυτών δηλαδή που τη συγκροτούν ως χώρα και κρατική οντότητα; Μπορεί να προσφέρει ανθρώπινο δυναμικό, υπηρεσίες και υποδομές που ούτε να συντηρήσει αντέχει; Μπορεί να είναι φιλόπτωχη όταν αδυνατεί να πληρώσει τα δάνειά της; Μπορεί να σκορπά «αλληλεγγύη» όταν δεν πληρώνει τόκους; Μπορεί να διαχειριστεί στην Αθήνα, στο Δήμο Αθηναίων -την πρωτεύουσα των αστέγων και αυτοχείρων-  με μόνιμο πληθυσμό 664.000, μη νόμιμο πληθυσμό 200.000; ( απογραφή 2011 ) ( Ξανά για τα στατιστικά της απογραφής του 2011. )

Για το πως και γιατί έγινε υποδοχείο-υποδοχέας και parking εξαθλιωμένων μαζών, οι εξελίξεις και τα γεγονότα και οι πολιτικές και οι ευθύνες και οι υπαίτιοι είναι δεδομένα και γνωστά. Λαθρομετανάστευση : Διεθνή τα αίτια,εθνικές οι ευθύνες μας!

Αυτό που χρειάζεται τώρα απάντηση είναι:

Η κυβέρνησή μας θα συνεχίσει την παθητικότητα των ευρωραγιάδων κοσμοπολιτών προκατόχων της; Θα βλέπει Έλληνες να αυτοκτονούν και να ξεσπιτώνονται ενώ θα εγκαθίστανται τριτοκοσμικοί αλλοδαποί; Θα συντηρήσει την υποδαύλιση του ρατσισμού; Θα ανέχεται και υποθάλπει τα κυκλώματα εκμετάλλευσης αλλοδαπών και λαθρεμπορίου;

Ή, θα απαγκιστρωθεί από τις συνθήκες που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χωματερή ανθρώπων, όπως είναι τα «Δουβλίνα» και η Σέγκεν.

Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν πως οι τριτοκοσμικοί πρόσφυγες θα γίνουν επαναστάτες, όπως άλλοι νόμιζαν πως θα γίνουν φτηνοί εργάτες. Ειδικά τώρα που το Ισλάμ εκχύνεται.

Νίκος Καραβαζάκης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.