Σύνταγμα, Λευκό Πύργο, Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ.ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ GREXIT! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ GREXIT! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

3 σκέψεις σχετικά με το “Σύνταγμα, Λευκό Πύργο, Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ.ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ GREXIT! ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

 1. ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΥΤΟ, Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!!! ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ !!! Ο ΠΟΥΣΤΗΣ….

  Ο Ιταλός «τζιχαντιστής», διάβαζε καλύτερα μισθοφόρος, πολεμούσε στο πλευρό του ισλαμικού κράτους (ISIS) και συνάντησε Κούρδισσα ελεύθερη σκοπευτή στη Συρία.
  Ήθελε κι αυτός να «εκδημοκρατίσει» την Συρία και τον διευκόλυναν οι Τουρκικές δυνάμεις να εισέλθει στα εδάφη της Συρίας…
  Στο διάβολο Παλιοκαθίκι ……….

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Τι συμβαίνει με αυτή την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Μεσσαράς;; Πάνε 6 μήνες περίπου που δεν κυκλοφορούν μηχανές στους δρόμους

  Πήραμε αυτή την επιστολή από έναν αναγνώστη μας:

  «»Τι συμβαίνει με αυτή την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Μεσσαράς;; Πάνε 6 μήνες περίπου που δεν κυκλοφορούν μηχανές στους δρόμους. Σε μια ομολογουμένος δύσκολη περιοχή, την περιοχή της Μεσσαράς, με φυτείες, καλάσνικοφ, ληστείες, κλοπές και άλλα πολλά.»»

  «» Αντί να πηγαίνουμε προς το καλύτερο πάμε προς το χειρότερο. Ενώ δημιουργήθηκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για να ελέγξει κάπως την εγκληματικότητα αυτής της τόσο παράξενης περιοχής, με νέα παιδιά, γεμάτα όρεξη, που τους βλέπαμε καθημερινά στους δρόμους, έχουν εξαφανιστεί, έτσι ξαφνικά! Γιατι;;;; Τόσο πολύ ενοχλούσε κάποιους η δράση και η παρουσία τους;;; . Η ομάδα έχει καταπολεμηθεί, δεν έχει μείνει ούτε το μισό προσωπικό, άτομα που πληρούν τα κριτήρια ζητούν συνεχώς να ενταχθούν σε αυτή την ομάδα με αρνητικό αποτέλεσμα γιατί αυτό;;; και φυσικά όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά εν γνώσει των ντόπιων Αξιωματικων της ΕΛ.ΑΣ. Πού αποσκοπεί αυτό; Σίγουρα υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα!! τι άλλο όμως υπάρχει εκτός από αυτά;; Ποιοι εξυπηρετούνται με αυτή την κατάσταση;; Αυτοί που έχουν μείνει ενώ έχουν όρεξη για δουλειά η διοίκηση του Α.Τ. Μοιρών δεν τους αφήνει να κάνουν σωστά το έργο τους. Τα άτομα της ΔΙ.ΑΣ. Μεσσαράς χρησιμοποιούνται σε μεταγωγές κρατουμένων, μπαίνουν σε βάρδιες περιπολικού δουλεύοντας κάθε μέρα με διαφορετικά άτομα, με άτομα του τμήματος που μπορεί να μην κρατάνε καν όπλο μαζί τους!! και έτσι έχει καταργηθεί κάθε έννοια της ομάδας. Δεν υπάρχει καμία συνεργασία, συνεχόμενα και κουραστικά ωράρια ενώ πολλές φορές βγαίνει ΜΟΝΟΣ του ένας δικυκλιστής εκτεθειμένος σε μία τέτοια δύσκολη περιοχή ή ακόμα ολόκληρο το προσωπικό της ΔΙ.ΑΣ. εκτελεί χρέη περιπολικού 8ωρης βάρδιας, έχοντας αναλάβει όλο το βάρος της δουλειάς του τμήματος (γνήσια υπογραφής, τροχαία υλικών ζημιών) και όλα αυτά για να μην κάνει η ομάδα τη δουλειά που είναι εκπαιδευμένη να κάνει. Όλο αυτά γίνονται φυσικά σκόπιμα από τα γνωστά πρόσωπα του τμήματος που διοικούν. Που αλλού συμβαίνουν αυτά? Σε ποια άλλη ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε όλη την Ελλάδα συμβαίνουν? Μπορείτε να μου απαντήσετε? Φυσικά πουθενά αλλού δεν γίνονται, γιατί μόνο εδώ υπάρχουν όλα τα συμφέροντα μαζεμένα. Πλέον οι εγκληματίες δεν είναι αναγκασμένοι να ενεργούν μόνο τη νύχτα, μπορούν άνετα να ενεργήσουν τη μέρα, αφού η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αναλώνετε αποκλειστικά σε άλλα θέματα διαφορετικά του αντικειμένου της. Αυτό βολεύει λοιπόν την διοίκηση του τμήματος και ορισμένους αξιωματικούς και δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά και τα όπλα που διακινούνται πλέον και στις καφετέριες, είναι ότι αργά η γρήγορα θα θρηνήσουμε κάποιο από αυτά τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. Μεσσαράς με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα. Μόνοι τους σε επικίνδυνα περιστατικά, μόνοι τους σε συνεργεία ελέγχων, μόνοι τους σε ξυλοδαρμούς και φασαρίες, μόνοι τους σε ελέγχους καταστημάτων και τροχονομικούς ελέγχους. Τι θα γίνει αν κατά τύχη πέσουν πάνω σε εμπόριο ναρκωτικών???? Σε εμπόριο όπλων??? Συνεχώς εκτεθειμένοι με τον απαράδεχτο τρόπο εργασίας τους. Αν το διαβάζει κάποιος υπεύθυνος ας κάνει κάτι τώρα που είναι ακόμα νωρίς και ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα συμφέροντα……… πριν είναι αργά!!!!!!!!!!!! «»

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΑ…ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΙΚΑ.

  Φυσικά η ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΑ, ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΠΝΖΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΜΑΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΠΑ.

  ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
  Πλησιάζει καλοκαίρι και καλά είναι να κάνετε και χαλέδες για να κατουρούν και να χέζουν οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι πολίτες που πάνε στην πολιτεία για ψώνια αλλά στην εφορία για τα χαράτσια.
  ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΓΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΛ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ.
  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΣΤΩ ΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ…
  ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.