Δε μας χέζεις κι εσύ ρε βαρουφάκη με τα τρελά σου ??? Μας τάπαν κι άλλοι αυτά…

Γιάνη, κάνεις ένα λάθος…  Αυτό που θέλει ο κόσμος είναι, δουλειά, λεφτά και στέγη, για να έχει αξιοπρέπεια…αλλιώς ….θα λέμε «Γιάνη μου το μαντήλι σου» ….και …τρία αυγά Τουρκίας.

Τουλάχιστον γέλια προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος μιλώντας στο Bloomberg είπε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος στους δρόμους δεν χρειάζεται ούτε λεφτά ούτε δουλειές, αλλά αξιοπρέπεια, κάτι που όπως ισχυρίζεται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το έχει προσφέρει.

Εμείς του απαντούμε:  » ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ …, ΟΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΓΙΑΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΗΝΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΕΙΝΑΣ ?»

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δε μας χέζεις κι εσύ ρε βαρουφάκη με τα τρελά σου ??? Μας τάπαν κι άλλοι αυτά…

  1. ΓΙΑΝΝΗ… ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡ ΜΠΑΜΠΑΓΙΑΝΝΗ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.

    Ο Πολίτης σήμερα θέλει τρία πράγματα από την στιγμή που ΕΧΑΣΕ τα τρία που κάποτε είχε… ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΔΛΙΑ ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ…
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧ….ΟΥΤΕΙ ΔΛΙΑ…ΟΥΤΕΙ ΜΝΙ ΟΥΤΕΙ ΠΟΥ…..ΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ.
    ΔΩΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΛΙΑ ΦΑΓΙ ΚΙ ΜΝΙ ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.