«Η CIA ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΜΤΣΟΦ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΚΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ»!!!

Ο πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί κυβερνήσεως Ρήγκαν και πρώην εκδότης των Wall Street Journal, και Business Week, Paul Craig Roberts δήλωσε ότι η CIA βρίσκεται πίσω από την δολοφονία του Boris Nemtsov  και ότι «Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης θα επαναλάβουν ατέλειωτα, χωρίς αποδείξεις, ότι ο Πούτιν έβαλε να σκοτώσουν κάποιον που του έκανε…

 

 

κριτική»με σκοπό να χτυπήσουν τον Ρώσο πρόεδρο εκεί που πραγματικά είναι ισχυρός: Στη δημοφιλία του.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Μ.Νέμτσοφ ήταν υποστηριζόμενος από ΜΚΟ της Ουάσιγκτον στη Ρωσία κοινώς δηλαδή δρούσε σαν αμερικανική «πέμπτη φάλαγγα» εντός της Ρωσίας. Σημειώνεται ότι αυτά τα λέει ένας Αμερικανός ο οποίος κάποτε ήταν μέλος αμερικανικής κυβέρνησης και θεωρείται ο δημιουργός των περιβόητων «Ριγκανόμικς», με βάση τα οποία οι ΗΠΑ ευημερούσαν τη δεκαετία του ’80.

Ήταν φανατικός πολέμιος της άθεης Σοβιετικης Ένωσης και για τον ίδιο λόγο είναι σήμερα ενάντιος στις άθεες αποχριστιανοποιημένες αμερικανικές κυβερνήσεις αντίθετα θαυμάζει τη σημερινή Ορθόδοξη Ρωσία.

«Αν ο Nemtsov δεν δολοφονήθηκε από τη CIA, προκειμένου να κατηγορήσει τον Πούτιν, πιο πιθανό είναι να σκοτώθηκε από Ρώσους εθνικιστές, οι οποίοι τον είδαν ως πράκτορα της Ουάσιγκτον.

Ενθυμούμενος την υπόθεση Magnitsky που οδήγησε σε κυρώσεις κατά Ρώσων, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής αντίδρασης του Κογκρέσου σε έναν θάνατο σε φυλακή στη Ρωσία, ο θάνατος του Nemtsov πιθανότατα θα στραφεί με κατηγορίες κατά του Πούτιν.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης θα επαναλάβουν ατέλειωτα, χωρίς αποδείξεις, ότι ο Πούτιν έβαλε να σκοτώσουν κάποιον που του έκανε κριτική».

Και πρόσθεσε: «Αν η CIA δολοφόνησε τον Nemtsov, σκότωσε ένα δικό της περιουσιακό στοιχείο. Μένει να δούμε αν τα κέρδη της προπαγάνδας δικαιολογούν την απώλεια ενός κριτικού του Πούτιν».

Για να συνεχίσει: «Υπάρχουν πολλοί ιστορικοί και απομνημονεύματα που έχουν τεκμηριώσει ότι η CIA έχει χρησιμοποιήσει πανεπιστημιακούς καθηγητές και δημοσιογράφους για τη στήριξη του προγράμματός της. Η CIA για πολλές, πολλές δεκαετίες χειραγωγεί τον αμερικανικό λαό.

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η CIA είναι ισχυρή και ποτέ κανείς δεν της έκοψε τα φτερά. Αν η Εξεταστική Επιτροπή της Γερουσίας, δεν είναι σε θέση να της επιβληθεί, θα υποπτευόμουν ότι είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου».

«Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι, όταν ο Πρόεδρος John F. Kennedy ανακάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τη CIA και προσπάθησε να κάνει κάτι γι “αυτό, απλά δολοφονήθηκε. Αυτό σύμφωνα με πολλές και πολλά καλά τεκμηριωμένες ιστορίες και αυτόπτες μάρτυρες.

Μπορώ να σας πω ένα πράγμα, και αυτό είναι ότι ο Πούτιν είναι πάρα πολύ έξυπνος για να πέσει στα χέρια της Ουάσινγκτον με αυτόν τον τρόπο. Επιπλέον, ο Nemtsov, αν και φωνακλάς, δεν είχε καμία επίδραση στο 85% ποσοστό αποδοχής του Πούτιν. Η υποστήριξη του Nemtsov προερχόταν από ΜΚΟ της Ουάσιγκτον στη Ρωσία».

 

Ρώσοι αξιωματούχοι, εμπλεκόμενοι στην έρευνα της δολοφονίας του Ρώσου πολιτικού Μπόρις Νέμτσοφ, δήλωσαν λίγες μόνο ώρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, πως είναι πιθανό δράστες να είναι ισλαμιστές εξτρεμιστές. 

Το σενάριο στέκει καθώς οι ισλαμιστές σουνίτες έχουν χρηματοδοτηθεί και εφοδιασθεί από τις ΗΠΑ σε πολλά μέρη του πλανήτη. Το ISIL δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ για να αντρέψει τον πρόεδρο Άσαντ κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε και ο στρατηγός Wesley Calrk. Πλήρης είναι και ο αμερικανικός έλεγχος στους Τάταρους της Κριμαίας που τους έστειλαν στα επεισόδια της πλατείας Μαιντάν στο Κίεβο όπου και φέρεται να αποκεφάλισαν αστυνομικό των Bearkut και να έκοψαν το χέρι ενός άλλου.

Διαθέτουν και ερείσματα στην Τσετσενία όπου όλοι οι εναπομείναντες ψυχοπαθείς ισλαμιστές αντάρτες χρηματοδοτούνται από την Ουάσιγκτον. Πάντως δεν έχουν απήχηση στον τσετσενικό λαό που προτιμά να ζει ήρεμα στην Ρωσική Ομοσπονδία και όχι σε έναν θρησκευτικό μεσαίωνα διοικούμενο από αδίστακτους πολέμαρχους.

Ως άλλα πιθανά κίνητρα, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ερευνούν οι αρχές είναι η προβοκάτσια με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, η διαμάχη με την Ουκρανία, αλλά και προσωπικοί λόγοι. Την έρευνα, σημειώνεται, έχει αναλάβει η Επιτροπή Ερευνών, που υπάγεται κατευθείαν στον ρώσο πρόεδρο. 

Ο Μπόρις Νέμτσοφ πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στην πλάτη από οπλισμένο άντρα που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, το οποίο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να αναπτύξει ταχύτητα ώστε να μην κινήσει υποψίες.

 Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε μικρή απόσταση από το Κρεμλίνο και μερικές δεκάδες μέτρα από τον Άγιο Βασίλειο, στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την Παρασκευή. 

Ο 55χρονος άντρας περπατούσε μαζί με μια Ουκρανή, με την οποία μόλις είχαν δειπνήσει σε εστιατόριο στην Κόκκινη Πλατεία. Η γυναίκα δεν τραυματίστηκε. 

Στην δήλωση της Επιτροπής Έρευνας αναφέρεται πως «το θύμα μπορεί να θυσιάστηκε από εκείνους που δεν ξέρουν πώς αλλιώς να πετύχουν τους σκοπούς τους».

 
ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ

ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΑΟΣ!!!

Αρθρο της Comité Valmy, οργάνου των Γάλλων Γκωλλιστών.
Ο Νεμτσώφ, 55 ετών, υπουργός του Γέλτσιν, έγινε αργότερα στέλεχος του αντιπολιτευτικού κινήματος «Σολινταρνόστ». Τελευταία αποτελούσε ένα από τα προβεβλημένα πρόσωπα επικεφαλής ενός αθροίσματος Δυτικόστροφων,νεοφιλελεύθερων ομάδων και ΜΚΟ, με συνολική αριθμητική δύναμη μικρότερη του 5%, ανεπαρκή για να εκλέξει και ένα μόνο βουλευτή και αναγκασμένη να στηρίζεται στην ενίσχυση της άκρας δεξιάς και των ομοφυλόφιλων ακτιβιστών για να πραγματοποιήσει μια αξιοσημείωτη δημόσια συγκέντρωση –όπως γράφει ο ρωσολόγος αναλυτής Saker στην αμερικανική ιστοσελίδα του.
Ο Νεμτσώφ επέβαινε αυτοκινήτου με την Ουκρανίδα φιληνάδα του όταν, τη 1η πρωϊνή της Παρασκευής, σε γέφυρα της Μόσχας, έγινε στόχος επίθεσης από επιβάτες δεύτερου αυτοκινήτου, δέχτηκε τέσσερεις σφαίρες στο στήθος και έμεινε νεκρός. Η δολοφονία εκτελέσθηκε δυο μέρες πριν την προγραμματισμένη -για την Κυριακή- διαδήλωση της εξωκοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης στη Μόσχα, «εναντίον του πολέμου στην Ουκρανία».

Με τίτλο «Μια προφανής και αναμενόμενη πρόκληση» το γαλλικό Ντεγκωλικό όργανο γράφει:
Είναι κατάδηλο ότι από την δολοφονία του δέν ωφελείται ούτε ο Πρόεδρος Πούτιν ούτε η ρωσική κυβέρνηση. Αντιθέτως τροφοδοτεί ήδη την εναντίον τους συστηματική αμερικανο-δυτική προπαγάνδα. Παρατηρούμε μάλιστα ότι αυτό το έγκλημα έρχεται ακριβώς την ώρα που χρειαζόταν για να υποκινήσει την εξαπόλυση, εναντίον της ρωσικής κυβέρνησης, της νέας «πορτοκαλί επανάστασης» που έχει προαναγγελθεί εδώ και καιρό και για να εισαγάγει ένα στοιχείο έντονου συναισθηματισμού στην οργάνωση της τηλεκατευθυνόμενης διαδήλωσης που προβλέπεται, γι’ αυτόν τον σκοπό, στη Μόσχα, για την 1η Μαρτίου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκώφ, υπογράμμισε πως ο Μπορίς Νεμτσώφ δεν αντιπροσώπευε καμιάν απειλή για τη ρωσική κυβέρνηση:
«Με όλον τον σεβασμό που οφείλεται στη μνήμη του Μπορίς Νεμτσώφ, στο πολιτικό επίπεδο δεν αντιπροσώπευε καμιάν απειλή κατά των σημερινών Ρώσων ηγετών ή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Αν συγκρίνουμε την δημοτικότητα του Πούτιν και της κυβέρνησης με εκείνη του Νεμτσώφ, η δημοτικότητα του τελευταίου μόλις ξεπερνούσε την δημοτικότητα του μέσου πολίτη»
« Ο Βλαδίμηρος Πούτιν δήλωσε ότι αυτή η βάρβαρη δολοφονία φέρει τά ίχνη του εγκλήματος κατά παραγγελία και όλα τα χαρακτηριστικά προβοκάτσιας», ανέφερε ο Ντιμίτρι Πεσκώφ.
Ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν τόνισε την επομένη της δολοφονίας του αντιπολιτευόμενου πολιτευτή ότι « θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε οι οργανωτές και οι εκτελεστές αυτού του δειλού και κυνικού εγκλήματος να τύχουν της τιμωρίας που τους αξίζει.»
Κατά τον ηγέτη των Ρώσων κομμουνιστών Γκενάντι Ζιουγκάνωφ, πρόκειται για μια ξεκάθαρη προβοκάτσια, οι δράστες της οποίας αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις που επιθυμούν την μεγαλύτερη δυνατή επιδείνωση της κατάστασης. Ο πρόεδρος του Κ.Κ. επέμεινε για την ανάγκη μιας επείγουσας έρευνας.
΄Ενας άλλος υπεύθυνος του Κ.Κ., ο Ιβάν Μέλνικωφ εκτιμά ότι επρόκειτο για μια «αιματηρή προβοκάτσια…που αποβλέπει να αναζωπυρώσει την αντιρωσική υστερία στο εξωτερικό».
Η δολοφονία του πολιτικού Νεμτσώφ είχε τον προφανή στόχο να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση τους κόλπους της κοινωνίας, κατά την εκτίμηση του Βλαντιμίρ Βασίλιεφ, αντιπροέδρου της ρωσικής κάτω βουλής.
Η επιτροπή Βαλμύ καταγγέλλει αυτή τη δολοφονία σαν προφανή προβοκάτσια. Και ενώ η ιστορική πείρα οδηγεί αυθόρμητα στη σκέψη ότι οι υποκινητές της δολοφονίας πρέπει πρώτα να αναζητηθούν στους κόλπου της CIA, είναι φανερό ότι μπορούν να διατυπωθούν και άλλες υποθέσεις εργασίας και συγκεκριμένα για ένα ουκρανικό δίκτυο και ειδικώτερα του «Δεξιού Τομέα».Στην πραγματικότητα οι δυο αυτές υποθέσεις δεν είναι ασυμβίβαστες. Η CIA και οι ουκρανικές μαριονέτες της θα μπορούσαν θαυμάσια να μοιραστούν τη δουλειά.
Αυτή η προβοκάτσια εναντίον του προέδρου Πούτιν δεν ήταν απλώς προβλεπόμενη, ήταν επιπλέον αναμενόμενη και ορισμένοι ιστότοποι στο διαδίκτυο την είχαν προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό. Απλώς αγνοούσαμε πια μορφή θα ελάμβανε», καταλήγει το άρθρο των Γάλλων Γκωλιστών.
Οι αναμενόμενες επιπτώσεις

Ο Saker, έγκυρος ρωσολόγος αναλυτής στις ΗΠΑ ( και συνεργάτης του Russian Insider), τον οποίο επικαλείται συχνά και ο Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς, χαρακτηρίζει την δολοφονία του Νεμτσώφ μιαν πιθανότατα «αρχέτυπη Δυτική επιχείρηση ψευδούς σημαίας» – ή «προβοκάτσιας», στη ρώσικη εκδοχή της ελληνικής «πρόκλησης». Και εξηγεί: Παίρνεις έναν ξωφλημένο πολιτικό, που δεν του έχει μείνει κάποιο υπόλοιπο αξιοπιστίας στα μάτια οποιουδήποτε πολίτη με στοιχειώδη νοημοσύνη, και τον μεταμορφώνεις στιγμιαία σε «μάρτυρα» για την ελευθερία, τη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον πολιτισμό.
Ο Σέϊκερ προβλέπει ότι στη Ρωσία η επιχείρηση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα απλώς να ενισχύσει την εχθρότητα κατά της Δύσης και να συσπειρώσει τον λαό γύρω από τον Πούτιν. Επειδή οι Ρώσοι, ιδιαίτερα μετά την κατάρριψη του Μαλαισιανού αεροπλάνου στην Ουκρανία, έχουν ασκηθεί να οσφραίνονται τέτοιου είδους επιχειρήσεις ψευδούς σημαίας και περίμεναν μια νέα στον πόλεμο που έχει εξαπολυθεί εναντίον της χώρας τους.
Στην «αυτοκρατορία» όμως η επιχείρηση δολοφονία-Νεμτσώφ προβλέπει να έχει μεγάλη επιτυχία. Ο Σέϊκερ περιμένει την καθιέρωση κάποιου «Βραβείου Νεμτσώφ», την ανέγερση ανδριάντα Νεμτσώφ κάπου, ίσως στη Βαρσοβία, την ψήφιση κάποιου «Νόμου Νεμτσώφ» από το αμερικανικό Κογκρέσο και τη συνήθη επίδειξη άμιλλας σε «δημοκρατική αγιογραφία» για το πρόσωπο του Νεμτσώφ.
Ο Σέϊκερ θεωρεί ανησυχητικό ότι οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες δεν είδαν ότι κάτι τέτοιο έπρεπε να αναμένεται, προκειμένου να το προλάβουν και προβλέπει ότι οι τηλεκατευθυνόμενοι οργανωτές της προγραμματισμένης διαδήλωσης πιθανώτατα θα την μετονομάσουν σε «αφιέρωμα στη μνήμη Νεμτσώφ», για να κατεβάσουν περισσότερο κόσμο στους δρόμους.
« Υπάρχουν απόψε άνθρωποι στο Λάνγκλεϋ (το τεράστιο στρατηγείο της CIA στην Βιρτζίνια) που πήραν προαγωγή» -καταλήγει ο Saker.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “«Η CIA ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΜΤΣΟΦ! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΚΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ»!!!

 1. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

  Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.
  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΛΗΣ.
  ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΒΑΡΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΛΤΣΙΝ Η ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΛΑΔΗΜΙΡΟΥ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.