Θα τους γ@μήσουμε τις μάννες, αντί να τους αφήσουμε να έχουν και τζαμί στο έδαφός μας…. οι δε δωσίλογοι θα λογοδοτήσουν στην ώρα τους…

"Και ο φτωχός που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,δεν έχει λεφτά να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένεια του και φτανει στην αυτοκτονία από τα χρέη και ολα αυτα επειδή αυτοί τα έκαναν έτσι ώστε να μην μπορείς. 
Το τζάμι όμως είναι απαραίτητο και μόνο με 91 εκατομμύρια"

Και ο φτωχός που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του,δεν έχει λεφτά να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένεια του και φτάνει στην αυτοκτονία από τα χρέη και όλα αυτά επειδή αυτοί τα έκαναν έτσι ώστε να μην μπορείς.

Το τζάμι όμως είναι απαραίτητο και μόνο με 91 εκατομμύρια!!!!!!!!!!!!  Χα!, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι !!!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θα τους γ@μήσουμε τις μάννες, αντί να τους αφήσουμε να έχουν και τζαμί στο έδαφός μας…. οι δε δωσίλογοι θα λογοδοτήσουν στην ώρα τους…

 1. AΛΑΧ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΤΩΧΗ.

  Το 1947 μετά τον Φλεβάρη μήνα το 1947 που οι συμμορίτες κατσιαπλιάδες σκότωσαν τον πατέρα μου όταν εγώ ήμουν τριών χρονών παιδάκι στα μάτια έτρεχε το δάκρυ και κάψανε και το σπίτι, η τότε Ελληνική ανθελληνική κυβέρνηση έδωσε εντολή να πάνε οι χωριάτες στον καταυλισμό ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ όπου καθίσαμε μέχρι το 1950 και μετά πάλι πίσω στο εγκαταλειμμένο χωριό και κατεστραμμένο ρημαδιό από τους ΛΥΚΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ.
  Στον καταυλισμό αυτό καθόμασταν μέσα σε μια πράσινη σκηνή δώρο των Αμερικάνων και άλλων. Εκεί στον καταυλισμό ήταν και είναι ακόμα ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΖΑΜΙ το οποίο θυμάμαι ακόμα από μικρό παιδί. Το τι περάσαμε τότε όλα τα ορφανά παιδιά δεν περιγράφεται με λόγια παρά με μαύρα μοιρολόγια.
  Μόλις γυρίσαμε στο εγκαταλειμμένο χωριό μέναμε μέσα σε καλύβες μέχρι το 1967 οπότε ήρθε μια δικτατορία και έδωσε από 40.000 δρχ. κάθε οικογένεια για να κτίσουν από ένα σπίτι με τούβλο και κεραμίδι. Τους έφερε και ρεύμα και νερό και έκανε και δρόμο για να πηγαίνουν στην Κατερίνη που μέχρι τότε πηγαίνανε με τα γομάρια και τα κάρα τα σάπια.
  Σε λίγα χρόνια τα χωράφια που είχαν ανοίξει μερικοί παππούδες πριν το 1913 όταν κάνανε τις καλύβες για να μην τους φτάνει το τουρκικό χέρι του κατακτητή, τα μοίρασε η πολιτεία η δήθεν ελληνική σε ακτήμονες που ήρθαν από την Τουρκία, καθώς και τα οικόπεδα στον καταυλισμό από διάφορους περαστικούς που κατέβηκαν στην Κατερίνη και τα τοπικά θύματα τα έστειλε στα εγκαταλειμμένα τα χωριά σαν πρόβατα γκαβά αλλά αυτά τα ποιο πολλά ψηφίζανε την ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ γιατί δεν μπορούσαν να ψηφίσουν τους δολοφόνους κομμουνιστές κα ληστές.
  Τα θύματα των συμμοριών του 1947 δεν πήραν σύνταξη μέχρι το 1967.
  Ο δικός μου ο παππούς Θανάσης είχε ανοίξει εκατό στρέμματα και του τα πήραν και του αφήσανε μόνο 25 στρέμματα και τους ακτήμονες δώσανε από 8 στρέμματα τα οποία η μάνα μου τα έγραψε σε μένα μετά πολλά χρόνια γιατί δεν τα ήθελε κανείς και πλήρωσα 600.000 δραχμές. Επίσης και το σπίτι το ανέλαβε εγώ και πλήρωσα και το δάνειο και ένα σωρό εγκαταστάσεις και τάσεις και βάλε πόσα χαράτσια ακόμα.
  Φυσικά το τσιφλίκι του ΓΑΛΛΟΟΒΡΙΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΤΩΝ 7.500 στρέμματα δεν ατ μοίρασε και το φύλαγαν οι δραγάτες που πλήρωναν οι ακτήμονες για να μην κόψουν ούτε ένα ξύλο να ζεστάνουν τα παιδιά τους στο τζάκι που στεκότανε πάντα σβησμένο.
  Ο ΜΑΛΑΧ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΚΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ.
  Ανέφερα στο υπουργείο των οικονομικών πριν λίγα χρόνια και με πήρε τηλέφωνο ένα ΑΓΗΙΟ ΘΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
  Εγώ άργησα να καταλάβω σε τι χώρα ζούσα και τι τραβούσα αλλά δεν το μαρτυρούσα.
  Μόλις τελείωσα το δημοτικό σχολείο μέσα σε μια καλύβα που ήταν για αγελάδες έδωσε εξετάσεις και πέρασα στην τέχνη των μηχανοτεχνιτών που ερχότανε οι καθηγητές του Ευκλείδη και μας κάνανε μάθημα στο ορφανοτροφείο Παπάφη Θεσσαλονίκης 1956-1960. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΜΥΘΙΣΤΌΡΗΜΑ,,Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΛΕΛΛΗΑΝΣ,, Έλληνες Εργάτες στη Γερμανία, γιατί μετά το 1960 δεν μπορούσα να βρω μια θέση εργασίας στην πατρίδα που με γέννησε αλλά η πολιτική σκύλα μου έφαγε τις σάρκες μου.
  Εδώ και 30 χρόνια προσπαθώ να κυκλοφορήσω αυτό το βιβλίο στην Ελλάδα,και τα άλλα, αλλά πολύ δύσκολα γιατί η αλήθεια δεν γίνεται δεκτή όταν δεν τραυματιστεί η και δολοφονήθεί.
  Είμαι εγώ βρε πατριώτες ταγματασφαλίτης και γερμανόφιλος και τουρκόφιλος και σκοπιανόφιλος κατά πως λένε οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ
  Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ
  ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΖΙ
  ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΜΑΝΑ
  ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ
  ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ
  ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚ ΑΒΑΘΡΩΝ.

  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.