ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διαβάστε τη νέα ανακοίνωση του ιδρύματος μετά τα επεισόδια έξω από το υποκατάστημα Παγκρατίου

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το ΙΚΑ μετά τα… επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο υποκατάστημα του Παγκρατίου ανάμεσα σε ασφαλισμένους για την ουρά προκειμένου, μεταξύ άλλων, να θεωρήσουν τα βιβλιάριά τους.

 

Το Ίδρυμα στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «τα προστατευόμενα μέλη (σύζυγοι και τέκνα) που αναγράφονται στο οικογενειακό βιβλιάριο ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τους Παρόχους Υγείας. Οι Πάροχοι Υγείας (νοσοκομεία, κλινικές, ιατροί, διαγνωστικά κέντρα) εξυπηρετούν όλους τους ανωτέρω αρκεί να επιδεικνύονται το ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο» καθώς και ότι «προκειμένου να επιβεβαιώνουν οι Ασφαλισμένοι και Συνταξιούχοι ότι διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα μπορούν να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr / Ηλεκτρονικές υπηρεσίες / Ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς Ασφαλισμένους – Συνταξιούχους / Ασφαλιστική Ικανότητα)».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΙΚΑ έχει ως εξής:

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων σχετικά με τη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας στους ασφαλισμένους μας για την περίοδο από 01/03/15-28/02/16 και προς αποφυγή της άσκοπης προσέλευσης και ταλαιπωρίας ασφαλισμένων και συνταξιούχων μας στα Υποκ/τα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, γνωστοποιούμε τα εξής:

Η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας και η αποστολή αυτοκόλλητων ετικετών για την ανανέωση καταργήθηκε, δεδομένου ότι οι Πάροχοι Υγείας έχουν ενημερωθεί ηλεκτρονικά για την ασφαλιστική ικανότητα όλων των δικαιούχων (ασφαλισμένων που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι 31/12/14 τουλάχιστον 50 ημερών εργασίας, συνταξιούχων καθώς και των μελών της οικογενείας τους -σύζυγοι και τέκνα μέχρι 18 ετών). Εξυπακούεται ότι οι συνταξιούχοι έχουν επ’ αόριστον ασφαλιστική ικανότητα και δεν απαιτείται εκ μέρους τους καμία άλλη ενέργεια.

Επισημαίνεται ότι τα προστατευόμενα μέλη (σύζυγοι και τέκνα) που αναγράφονται στο οικογενειακό βιβλιάριο ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τους Παρόχους Υγείας. Οι Πάροχοι Υγείας (νοσοκομεία, κλινικές, ιατροί, διαγνωστικά κέντρα) εξυπηρετούν όλους τους ανωτέρω αρκεί να επιδεικνύονται το ατομικό και οικογενειακό βιβλιάριο.

Επιπρόσθετα, προκειμένου να επιβεβαιώνουν οι Ασφαλισμένοι και Συνταξιούχοι ότι διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα μπορούν να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr / Ηλεκτρονικές υπηρεσίες / Ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς Ασφαλισμένους – Συνταξιούχους / Ασφαλιστική Ικανότητα)

Τέλος, σημειώνεται ότι για την απογραφή των προστατευομένων μελών που αναγράφονται στο οικογενειακό βιβλιάριο έχει σχεδιασθεί ειδική διακριτή δράση η οποία στην παρούσα φάση βρίσκεται σε διαδικασία εσωτερικού ελέγχου και θα υποστηρίξει τη διαδικασία απογραφής εμμέσων μελών μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών χωρίς να απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Οι διαδικτυακές αυτές υπηρεσίες θα διατεθούν σε χρήση και στο ευρύ κοινό σύμφωνα με νέες οδηγίες που θα ανακοινωθούν από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Με βάση τα υφιστάμενα στοιχεία, ασφαλιστική ικανότητα έχει γνωστοποιηθεί στο Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Περίθαλψης για:

1.154.958 συνταξιούχους
1.873.875 ασφαλισμένους με άνω των 50 Η.Ε.
80.136 επιδοτούμενους ανέργους
79.455 μακροχρόνια ανέργους
938.255 έμμεσα ασφαλισμένους (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και τ. ΟΠΑΔ)

Οι διαδικτυακές αυτές υπηρεσίες αποτελούν σημαντικά βήματα υλοποίησης της στρατηγικής κατεύθυνσης της διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ προκειμένου να εξυπηρετεί τους συναλλασσόμενους φορείς (ασφαλισμένους, εργοδότες, παρόχους υγείας κλπ) χωρίς να απαιτείται η φυσική προσέλευσή τους και η προσκόμιση δικαιολογητικών ή άλλων φυσικών παραστατικών.

ΠΑΤΗΣΤΕ   >>>>>>>   ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 1. ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

  ΕΜΠΟΡΙ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. Δραματικό μυθιστόρημα.
  ΑΝΤΙ ΣΤΑ ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.

  Αυτό το βιβλίο κυκλοφόρησα πριν αρκετά χρόνια αλλά απαγορεύεται στην χώρα μας να κυκλοφορήσει ακόμα γιατί τα γιδοπρόβατα τα πολιτικά κρατούν στα χέρια τους τα ανθελληνικά την ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΓΙΔΑ.

  ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
  Πόσες φορές θα το γράψω και πόσες θα το πω ακόμα. ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΗΠΑ ΞΥΠΝΑ.
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ 8 ΧΙΛΙΔΑΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ ΙΟΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙ.
  ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΚΟΜΑ…ΠΟΥ ΠΑΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΝΙ Η ΑΚΤΙΝΕΣ Η ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Η ΕΠΑΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΝΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ.
  ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.

  ΚΑΡΤΑ ΘΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ.
  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΑΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.. αλλά δίνει και ξαναδίνει δις εκατομμύρια εύρω και γαμώ το διάβολο γαμώ.
  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΦΑΝΤΟΤΡΟΦΩΝ.
  ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
  ΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΝΑΛΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ.
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.
  ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.

  ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.
  ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ…ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
  ΖΟΥΖΛΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΦΙΔΙΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ….ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ…ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΕΔΩ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.
  ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΤΕ…ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
  ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΩΝ.
  ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΗΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ

  ΜΠΑΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΜΖΩΜΑΤΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.
  ΣΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ 2015 ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.
  ΛΑΟΣ ΚΟΥΤΟΣ….ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΣ…ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
  ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΟΝΤΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.