Πόσα λαμόγια τελικά θα εμφανίζονται ενα-ενα απο την επάρατη κυβέρνηση Σαμαρά???

Ακολουθεί το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που εκθέτει για ακόμη μια φορά τον σκευωρό Αθανασίου σχετικά με τα όσα έγιναν επί υπουργίας του.

Ο ΜΠΙΡΜΠΟΣ, Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

 και λαμόγιο η πολιτική υπηρέτρια του Σαμαρά ???

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία, πάνω στην «αναμπουμπούλα», κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να «κουκουλώσουν» θολές υποθέσεις διαφθοράς από το παρελθόν – Για ποιο λόγο χρήματα που έπρεπε να βρίσκονται στα κρατικά ταμεία, είναι κρυμμένα σε τράπεζες της Ελβετίας;

 

Έχουν περάσει πλέον 12 μήνες από τότε που αποκαλύφθηκε πως γνωστός δικηγόρος των Αθηνών, διατηρούσε κρυφό λογαριασμό σε Ελβετική τράπεζα, στον οποίον κατηύθυνε τους πελάτες του να του καταθέτουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για υποθέσεις που εκδικάζοντο στην Ελλάδα!

Όμως μετά από τόσους μήνες, ο δικηγόρος αυτός κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ ο επίμαχος λογαριασμός παραμένει στο απυρόβλητο, παρά τα κακουργήματα που προκύπτουν από την ύπαρξη του. Την ίδια στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει την πάταξη της φοροδιαφυγής, του μαύρου χρήματος και μια σειρά άλλων μέτρων για να πατάξει παρόμοια φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν επιχειρηματίας, που αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για το σκάνδαλο των υποβρυχίων στην Ελλάδα, κλήθηκε να καταβάλλει εγγύηση ώστε να αφεθεί ελεύθερος.

Έτσι, ο επιχειρηματίας πείστηκε να καταβάλει τις 500.000 ευρώ στο λογαριασμό Νο CH 490024028588***- U που διατηρούσε ο δικηγόρος Ασημάκης Ασημακόπουλος στην τράπεζα UBS της Γενεύης!

Όταν όμως παρουσιάστηκε στο Α.Τ. της περιοχής του, συνελήφθη με την αιτιολογία ότι «δεν είχε καταβάλλει την εγγύηση»! Δηλαδή μισό εκατομμύριο ευρώ, αντί να καταλήξει στο δημόσιο ταμείο, κατέληξε σε προσωπικό λογαριασμό Έλληνα δικηγόρου στην Ελβετία, χωρίς παραστατικά!

Παρά το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας υπέβαλλε μήνυση και προσκόμισε τα στοιχεία, το κράτος ακόμα δεν έχει κινηθεί. Γιατί;

Πληροφορίες του Newsbomb αναφέρουν ότι με τον εν λόγω δικηγόρο, συνεργαζόταν ο κύριος Μπίρμπος, υιός του κυρίου Θεοχάρη Μπίρμπου, διευθυντή του γραφείου του τ. υπουργού, Χαράλαμπου Αθανασίου!

Αυτό από μόνο του συνιστά ένα σοβαρότατο επιχείρημα που θα έπρεπε να έχει ηχήσει συναγερμό για τις ακαριαίες ενέργειες της πολιτείας.

Θα έπρεπε ο ίδιος ο κύριος Αθανασίου να έχει παρέμβει, ώστε να μην μείνει οποιαδήποτε σκιά για τους συνεργάτες του.

Αντίθετα, μετά από τόσους μήνες ατιμωρησίας, όταν αδύναμοι πολίτες οδηγούνται στις φυλακές για μικροποσά, ο καθένας μπορεί να βγάλει δυσάρεστα συμπεράσματα. Υπάρχει κάποιο ισχυρό χαρτί στα χέρια του κυρίου Ασημακόπουλου; Τι συμβαίνει;

Ας ελπίσουμε πως η νέα κυβέρνηση θα διαλευκάνει άμεσα αυτή την εξαιρετικά σκοτεινή υπόθεση. Για να δούμε επιτέλους με τι θράσος λειτουργούν κάποιοι τόσα χρόνια στην πλάτη της κοινωνίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb για να διαβάσετε τον απίθανο τρόπο με τον οποίο η ελληνική δικαιοσύνη ανοίγει το δρόμο για την απαλλαγή κατηγορουμένων για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και τη δημιουργία δεδικασμένου για το «ξέπλυμα» του Μιχάλη Χριστοφοράκου.

 

source

Για να μπορέσει η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ξανά ανεξάρτητα προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, πρέπει να ξεριζωθεί το παραδικαστικό κύκλωμα Αθανασίου και οι επίορκοι να λογοδοτήσουν.  Κι αυτό δεν θα αργήσει…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Πόσα λαμόγια τελικά θα εμφανίζονται ενα-ενα απο την επάρατη κυβέρνηση Σαμαρά???

 1. Αποκάλυψη: Το Παραδικαστικό Κύκλωμα Αθανασίου – ΒΙΝΤΕΟ

  Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014 –

  Ραγδαίες εξελίξεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες στελεχών της Χρυσής Αυγής για συμμετοχή του υπουργού Δικαιοσύνης σε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο λυμαίνεται το χώρο της δικαστικής εξουσίας, έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, με αφορμή έρευνα για όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του ανωτέρω τηλεοπτικού σταθμού, στη δικογραφία σχετικά με εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εμπεριέχονται κασέτες της ΕΥΠ, των οποίων το περιεχόμενο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια αφενός της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης και αφετέρου στην ίδια τη Χούντα Σαμαρά!

  Συγκεκριμένα, σε κασέτες της ΕΥΠ, καταγράφονται συνομιλίες προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με δικηγόρο, όπου ο τελευταίος χρησιμοποιεί το όνομα του Χαράλαμπου Αθανασίου (νυν υπουργού Δικαιοσύνης) για δικαστικές υποθέσεις, θεωρώντας εμμέσως αυτές ως εύκολα αντιμετωπίσιμες, εξαιτίας του κοινού τόπου καταγωγής δικαστικών λειτουργών της συγκεκριμένης υπόθεσης με τον υπουργό! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «ο εισηγητής της δικαστικής υπόθεσης (σ.σ. για την οποία συζητούν οι δύο άνδρες) ανήκει στο «περιβάλλον Αθανασίου»»!

  Πρόκειται δηλαδή, για έμμεση πλην σαφέστατη και ξεκάθαρη διαπίστωση πως ο εισηγητής της υπόθεσης που αφορά τους δύο άνδρες, είναι «προσβάσιμος» ( σ.σ. προς διευκόλυνση) διότι ανήκει στο «περιβάλλον Μπάμπη»!

  Το πλέον σημαντικό στοιχείο της αποκάλυψης αυτής, είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη τηλεφωνική συνομιλία έχει καταγραφεί στις 28 Ιουνίου 2012, ήτοι 7 ημέρες μετά την ορκωμοσία του Χαράλαμπου Αθανασίου ως αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και ένα έτος σχεδόν προ της τοποθετήσεως Αθανασίου στο υπουργείο Δικαιοσύνης! Με απλά λόγια, η εμπλοκή του Αθανασίου σε παραδικαστικό κύκλωμα ήταν εν γνώσει της ΕΥΠ, όπερ σημαίνει πως η τοποθέτησή του από τη Χούντα Σαμαρά ως πολιτικού προϊσταμένου του υπουργείου Δικαιοσύνης συνιστά ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!

  Παρατίθεται αυτούσιο το κομμάτι της τηλεφωνικής συνομιλίας, όπως αποκαλύφθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό:

  28/06/12 , πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ (Β) συνομιλεί με δικηγόρο (Μ)

  Β: Έλα.

  Μ: Έλα ρε μπλόκαρε το μυαλό μας. Αφού είχαμε το δικόγραφο. Ο Γ είναι περιβάλλον Αθανασίου. Ήταν όμως αυτός που ήταν και στην τριμελή, που ήταν λίγο αρνητικός απέναντί μας, τότε στην αναστολή. Ζαμάνφου τύπος, έχει σπίτι στη Πέτρα της Μυτιλήνης, έχω μάθει είναι περιβάλλον Μπάμπη. Πάντως και πρόεδρος αν δεν αλλάξει τώρα 30/06 μεθαύριο, ο Κ, αυτός είναι Κερκυραίος. Η βασική δουλειά είναι ο εισηγητής, τώρα εμείς θα τσεκάρουμε αύριο αν συνταξιοδοτούνται 30/06. Πάντως, είναι περιβάλλον… Από κανένα, δύο πρόχειρα σκαναρίσματα.

  B: Πώς σου φάνηκε ο Χ ;

  Μ: Τέλος πάντων θα τα πούμε από κοντά.

  Λίγο αργότερα ο δικηγόρος (Μ) επικοινωνεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ίδιας μεγάλης Π.Α.Ε. (Γ):

  Μ: Έλα, είχε μπλοκάρει το μυαλό μου. Αφού τα είχαμε τα ονόματα: Γ, Κ και δεν είχαμε πει ότι το Γ τον είχαμε και στη τριμελή. Το είπα και στον πρόεδρο το είπα και στον Χ, ο Γ είναι Μυτιληνιός, περιβάλλον του συνονόματου του άλλου που λέγαμε, κατάλαβες του Χαράλαμπου εκεί. Ζαμάνφου και στην πέτρα Μυτιλήνης. Τώρα θα δούμε όλα τα άλλα και να ξέρεις ότι ο Σωκράτης τον σιχαίνεται τον Χ για διαφόρους λόγους για αυτό δεν θέλω να του πούμε… γιατί θα στενοχωρεθεί ο πρόεδρος, θα πει που μπλέξατε με τον μαλ… Το ξέρει ο πρόεδρος, κατάλαβες ;

  Γ: Ναι. Ok.

  M: Για κάποιους λόγους αλλά θα σου πω κάποια άλλη στιγμή

  Υπενθυμίζεται ότι ο επίορκος υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, «εγγυήθηκε» στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής μια… «δίκαιη ΠΟΛΙΤΙΚΗ δίκη»!

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.