Ρε μας δουλεύετε ??? Τί είναι αυτά??? Αυτά είναι πανταροδεκάρες μπροστά στα πραγματικά νούμερά τους … ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΜΩΣ


Πρώην πρωθυπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και βουλευτές, είχαν και έχουν αποταμιεύσεις σε ξένες τράπεζες, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Πόθεν Εσχες.  Όπως προκύπτει από τα «πόθεν έσχες», τα οποία παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Παραπολιτικά» σε ρεπορτάζ του Γ. Λυκουρέντζου, οι καταθέσεις του εξωτερικού που δηλώθηκαν έχουν συνολικά ως εξής: 7.226.779 ευρώ, 639.656 δολάρια ΗΠΑ, 1.128.638 λίρες Αγγλίας και 69.014 ελβετικά φράγκα με βάση τον πίνακα που μπορείτε να δείτε:  Eπίσης εισαγγελική έρευνα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αποκαλύπτει η Real News.

 

 

Συγκεκριμένα, «o πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με επείγον και εμπιστευτικό έγγραφό του στις 20-1-2015 ζητά από τη Βουλή να ελεγχθεί το πόθεν έσχες του Γκίκα Χαρδούβελη».
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «στον πρώην υπουργό αποδίδεται από τον Π. Νικολούδη ότι:
– Κατά το έτος 2011 εμφανίζεται δυσαναλογία μεταξύ των ποσών που πιστώθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και αυτών που δηλώθηκαν ως εισόδημα.
– Κατά το έτος 2012 απέστειλε σε τράπεζες του εξωτερικού χρηματικά ποσά τα οποία δεν περιέλαβε στις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τις οποίες ήταν υπόχρεος να υποβάλει λόγω των ιδιοτήτων του: α) ως σύμβουλος του πρωθυπουργού από τον Νοέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2012 και β) ως υπουργός των Οικονομικών από τον Ιούνιο του 2014 και εντεύθεν».
Επίσης, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται «στο μικροσκόπιο των Αρχών καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ που δεν έχουν δηλωθεί».

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/03/blog-post_404.html#ixzz3TmfY27G3

4 σκέψεις σχετικά με το “Ρε μας δουλεύετε ??? Τί είναι αυτά??? Αυτά είναι πανταροδεκάρες μπροστά στα πραγματικά νούμερά τους … ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΟΜΩΣ

 1. ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΚ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΟΥΝ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!!!

  Αμέσως μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έχοντας εξασφαλίσει προηγουμένως τη σιωπηρή υποστήριξη των Ευρωπαίων ομολόγων του, πρόκειται να εξαπολύσει επίθεση εναντίον συγκεκριμένων
  οικονομικών παραγόντων, με κεντρικό σύνθημα να «φέρουν πίσω τα κλεμμένα», σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά.

  Στο στόχαστρο του Μαξίμου έχουν τεθεί επιχειρηματίες με άμεση ή έμμεση πρόσβαση στον χώρο των ΜΜΕ, που ευνοήθηκαν από τις κυβερνήσεις Σημίτη, Παπανδρέου και Σαμαρά.

  Ο Αλ. Τσίπρας έχει δώσει εντολή σε δύο υπουργούς να «τεκμηριώσουν» με στοιχεία την επιστροφή χρημάτων στα ταμεία του κράτους, ώστε να υπάρξει αξιοποίηση υπέρ του ελληνικού Δημοσίου.

  Οι δύο υπουργοί που καλούνται να φέρουν σε πέρας αυτή τη δουλειά είναι ο Π. Νικολούδης και ο Δ. Μάρδας.

  Αμφότεροι εξετάζουν την αναθεώρηση των συμβάσεων για τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας και της Αττικής και την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών ΜΜΕ, όπου μπορεί οι σημερινοί μέτοχοι να έχουν κυρίαρχο προβάδισμα, αλλά για να εξασφαλίσουν την «κυριότητα» στα Media που ελέγχουν θα πρέπει να πληρώσουν αναδρομικά από το 1995 μέχρι σήμερα οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει στα ασφαλιστικά ταμεία ή σε ληξιπρόθεσμες οφειλές.

  Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δ. Μάρδας, έχει εκπονήσει μελέτες για την πάταξη του λαθρεμπορίου, ενώ η μεγάλη παρέμβαση αναμένεται στον τζόγο, όπου ο σχεδιασμός που υπάρχει προβλέπει φορολόγηση έως 70% στα κέρδη των μετόχων του ΟΠΑΠ, ώστε με τον τρόπο αυτό να επιστρέφει σημαντικό οικονομικό μέρισμα στην εξυπηρέτηση κοινωνικών δομών.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. AΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!! 250.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 30 ΕΝΣΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!!!

  http://toklysma.weebly.com/uploads/5/3/7/7/5377790/7106387.jpg?645

  Με μόλις 30 ένσημα, δηλαδή εργασία ενός μήνα μόλις, 250.000 λαθρομετανάστες
  Αλβανοί, Βούλγαροι, Ρουμάνοι κλπ παίρνουν συντάξεις 700ων ευρώ τη στιγμή που ο Έλληνας αγρότης που επί 50 και 60 χρόνια λιώνει στα χωράφια, παίρνει σύνταξη μόλις 342 ευρώ!!!!

  Την ίδια ώρα κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων που δουλεύουν και προσφέρουν στα ασφαλιστικά τους ταμεία επί 40 χρόνια για να ταΐζουν αυτά τα ξενόφερτα παράσιτα που δεν προσφέρουν το παραμικρό στην χώρα μας!!! Πρόκειται για την απόλυτη προδοσία!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΤΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ – ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…

  Διαστάσεις μείζονος εθνικού σκανδάλου λαμβάνει το ξεπούλημα σε Τούρκους επιχειρηματίες οι οποίοι συνηθέστατα είναι «το μακρύ χέρι της ΜΙΤ», (αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι που διαφημίζουν στη χώρα τους τα «θετικά» των τουρκικών επενδύσεων στο εξωτερικό) με πιο πρόσφατο «επίτευγμα» τη αγορά νησιού από Τούρκο επιχειρηματία!

  Ναι, αυτό που διαβάσατε είναι αληθινό: Πούλησαν σε Τούρκο ελληνικό νησί! Και το ερώτημα είναι ποιο νησί; Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, εν τούτοις αν το νησί βρίσκεται στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο επάνω στις γραμμές περιπολίας των τουρκικών υποβρυχίων που προέρχονται από την βάση που διατηρούν στην Αλβανία είναι ζήτημα κρίσιμο…

  Και ποιος ενέκρινε την πώληση του νησιού; Μήπως πρέπει να ενημερωθούν στο υπουργείο Τουρισμού ότι υπάρχουν και ειδικά δικαστήρια, αλλά και στρατοδικεία που θα πρέπει να λογοδοτήσουν αν κάτι πάει στραβά για τα ελληνικά συμφέροντα στα … ελληνοτουρκικά και κριθεί ότι π.χ. η τουρκική ιδιοκτησία στην μαρίνα της Μυτιλήνης έπαιξε πρακτόρικο ρόλο σε ένα «θερμό» επεισόδιο;

  Έτσι, μετά το εξευτελιστικό ξεπούλημα των ελληνικών μαρίνων στον μεγάλο τουρκικό επιχειρηματικό όμιλο, Doğus Grubu, τώρα, δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Türkiye, αναφέρει ότι ένας μεγιστάνας, πρόεδρος γνωστής τουρκικής λέσχης, αγόρασε πρόσφατα και για πρώτη φορά ένα ελληνικό νησί για να το μετατρέψει, όπως υποστήριξε, σε τουριστικό παράδεισο, φυσικά με όλα τα οικονομικά οφέλη να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην Τουρκία.

  Το νέο αυτό σκάνδαλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα,η πώληση αυτού του νησιού είναι η αρχή και νέων πωλήσεων ελληνικών νησιώτικων εκτάσεων στους Τούρκους .

  Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι Έλληνες αναγνώρισαν πως οι Τούρκοι είναι οι καλύτεροι πελάτες στις μεγάλες ευκαιρίες που εμφανίζονται συνεχώς στην ελληνική αγορά. Ο ίδιος ο Έλληνας πρόεδρος της Eurοpean Travel Tours, (το ευρωπαϊκό τους μάρανε), Παύλος Σωτηρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά στους Τούρκους ότι «Eνώ υπάρχουν περί τις δέκα ξένες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά νησιώτικης γης στην Ελλάδα, (καθώς όλα πλέον ξεπουλιούνται σε τιμή ευκαιρίας από την προδοτική κλίκα που μας κυβερνά), οι Τούρκοι φέροντα σαν οι πιο σοβαροί πελάτες και για τον λόγο αυτό προτιμούνται από την ελληνική κυβέρνηση και πληρώνουν όσο-όσο»!

  Η διευθύντρια του Eurοpean Travel Tours, Κατερίνα Πάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι οι πιο σοβαροί πελάτες για αγορά ελληνικής τουριστικής γης και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι Τούρκοι επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού έχουν ήδη ανοίξει επιχειρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε… 12 ελληνικά νησιά.

  Στην ερώτηση ποιος είναι ο περίφημος Τούρκος μεγιστάνας που πρώτος αγόρασε ελληνική νησιώτικη γη, η Κ.Πάλα δεν αποκάλυψε το συγκριμένο όνομα του προφανώς για ευνόητους λόγους. Το ζήτημα είναι ποιο ελληνικό νησί αγόρασαν οι Τούρκοι;

  Γιατί όπως είχε αποκαλύψει το defencenet.gr στις 21/01/2013 αγγελία πώλησης που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα privateislandsonline.com έφερε να πωλούνται οι νησίδες Τοκμάκια στα ανοικτά του Μανταμάδου της Λέσβου, πολύ κοντά στην μικρασιατική ακτή με τιμή εκκίνησης τα 4.000.000 ευρώ.

  Λεπτομέρεια: Οι βραχονησίδες όπως φαίνεται και στο χάρτη βρίσκονται μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι από την Β.Α ακτή της Λέσβου. Ελέγχουν το δίαυλο του νησιού με την μικρασιατική ακτή και κατά συνέπεια αποτελούν έδαφος υψηλού στρατηγικού ενδιαφέροντος. Γράφαμε τότε ότι: «Προφανώς κάποιοι κύκλοι επεξεργάζονται την ανάδειξη και ενδεχομένως τον εποικισμό των βραχονησίδων του Ανατολικού Αιγαίου, με απώτερο στόχο την μείωση της ελληνικής κυριαρχίας καθώς σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο:

  «Σε ένα νησί αναγνωρίζεται υφαλοκρηπίδα μόνον όταν στο έδαφός του ασκείται έστω και μικρή οικονομική δραστηριότητα». Μέχρι σήμερα, τα νησάκια ενοικιάζονταν από τους ιδιοκτήτες τους, σε βοσκούς. Βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου από τις ακτές της Λέσβου ενοικιάζονταν από τους ιδιοκτήτες τους σε βοσκούς. Η ομορφιά τους, αφήνει τους επισκέπτες άφωνους. Πρόκειται για ομάδα μικρών νησιών ανατολικά της Λέσβου στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

  Οι ανθρώπινες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη κτηνοτροφία, το ψάρεμα και τον τουρισμό. Χαρακτηρίζονται από απόκρημνες και βραχώδεις ακτές). Συγκεκριμένα πρόκειται για περισσότερα από 1,900 στρ. της περιοχής που καλύπτονται από τη Ζώνη Ειδικής Προστασίας ΝΗΣIΔΕΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΣYΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΜΑΡΟΝΗΣIΩΝ, ΚIΔΩΝΑΣ, ΑΓIΟΣ ΓΕΩΡΓIΟΣ, ΓΛΑΡΟΝΗΣI, ΚΛΠ.).

  Οι νησίδες Τοκμάκια πρωταγωνιστούσαν σε συγκεκριμένο σχέδιο για την αξιοποίηση πολλών βραχονησίδων του Αιγαίου στα μέσα της δεκαετίας του 90’. Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 1995 η ελληνική κυβέρνηση μελετούσε ένα πρόγραμμα εποικισμού μικρονησίδων με κρατική επιδότηση. Ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα αποσκοπούσε στην ανάπτυξη μιας μορφής αγροτικού τουρισμού.

  Και να πούμε και κάτι άλλο:Είναι γεγονος ότι με νόμο της κυβέρνησης Παπανδρέου, εξαιρέθηκε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και πιο συγκεκριμένα το ΓΕΝ από την κατάθεση γνωμοδότησης, η οποία μπορούσε να μπλοκάρει τέτοιου είδους πωλήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ή το ΓΕΝ ή το ΓΕΕΘΑ πρέπει να παρακολουθούν άπραγοι αυτό που συμβαίνει στην χώρα και να μην θέτουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΡΑΧΜΗ.

  ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΓΑΝΩΘΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.
  Τότε μόνο μπορείς να πεις ότι είσαι απόγονος των αρχαίων προγόνων μας και να το βροντοφωνάξεις ότι…ΠΑΣ ΜΗΝ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.
  ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ.
  ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ.
  ΕΡΓΑΣΙΑ..ΣΑΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΡΜΑ……………ΤΕΡΜΑ…………ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΉΝΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ.
  Εδώ και σαράντα χρόνια δημιουργήσατε ένα κράτος κομματικό, διευθαρμένο μέσα σε ένα κύκλον εξώλης και προώλης συν πανώλης. ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ.
  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ.
  ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
  ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ…ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΗΣΤΗ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ…ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ…ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ.
  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΟΥΖΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ.
  ΚΡΑΤΟΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ….ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΜΝΙΑΣ.
  ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΙΔΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΡΝΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΩΝ.
  Με αυτό το σημερινό κράτος δεν πρόκειται να έρθει καμιά ανάπτυξη γιατί παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, τους εσωτερικούς κανονισμούς αλλά και τους ευρωπαϊκούς.
  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕ ΖΥΟΥΖΛΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ.
  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΑΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΑΚΤΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΔΡΑΟΣ ΙΚΑ.
  ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΑΡΣΙΜΟ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΑΜ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΤΣΑΚΩΣΕΙ ΦΑΚΕΛΟ.
  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΡΑΤΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΝΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΕΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ.
  ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
  ΤΟ 1995 ΕΠΑΝΔΥΣΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΤΟΤΕ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,, ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΟΛΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ ΚΑΨΕΙ.
  ΒΑΛΤΕ ΑΝΘΡΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΙΚΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.
  ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΠΟΠΤΑ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ 12 ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ Γ…ΜΗ…ΣΟΥΝ… ΚΑΜΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΝΕΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…ΟΧΛΟΣ ….ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙ…ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΝ. ΕΙΣΤΕ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΞΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ…
  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΝΤΕΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΑ…Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Η ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 300.000 ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΗΘΙΜΣΟ.
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΩΜΑ.
  ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ.
  ΕΡΓΑΣΙΑ ….ΑΣΦΑΛΕΙΑ….ΥΓΕΙΑ…ΣΥΚΓΟΙΝΩΝΙΑ…ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ….ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΛΑΕ…ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΑΛΑΑΑΑΑ…ΑΧ ΒΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ…ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ….

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.