Θείος Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Δεν θα γλιτώσουν οι ηθικοί αυτουργοί»

Ότι δεν θα γλιτώσουν οι ηθικοί αυτουργοί ακόμα και αν πρόκειται για αυτοκτονία, δήλωσε ξεκάθαρα ο θείος του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Στην όποια περίπτωση με πιθανότητα ή βεβαιότητα αυτοχειρίας, αυτό σε καμία περίπτωση δεν καθιστά ανύπαρκτες ή έστω αποδυναμώνουν τις ούτως ή άλλως βαρύτατες ποινικές ευθύνες υπέχουν οι όποιοι συμμέτοχοι ως ηθικοί αυτουργοί.

Ο νόμος προβλέπει και τιμωρεί καλώς και δικαίως τον ηθικό αυτουργό ισάξια πολλές φορές και βαρύτερα από τον φυσικό αυτουργό, όταν αυτός εμπίπτει απόλυτα τόσο στην αντικειμενική όσο και στην υποκειμενική υπόσταση του εγκλήματος.

Ο ποινικός νομοθέτης προβλέπει στο κεφάλαιο περί Εγκλημάτων Κατά της Ζωής, ευθύνες ακόμα και με την καθιενδήποτε τρόπο συμμετοχή σε αυτοχειρία, σύμφωνα με το 301 του Ποινικού Κώδικα.» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δικαιοσύνη καλείται να πράξει το καθήκον της και να σταθμίσει τις περιστάσεις και είναι βέβαιο ότι θα το πράξει στην όποια συμμετοχή έστω ως ηθική αυτουργία οποιουδήποτε εμπλεκομένου στην τραγική κατάληξη.»

s o u r c e 

4 σκέψεις σχετικά με το “Θείος Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Δεν θα γλιτώσουν οι ηθικοί αυτουργοί»

 1. BOMBA: O “AΡΧΗΓΟΣ” της ομάδας των Κρητικών που φέρεται να βασάνιζε τον 20χρονο ΞΕΣΠΑ: “Τώρα πια φοβάμαι…!!!” (ΒΙΝΤΕΟ)

  Την στιγμή που θρηνεί τον καλό του φίλο, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο νεαρός σπουδαστής της Γαλακτομικής σχολής έχει να αντιμετωπίσει και τις αναρτήσεις στον ίντερνετ που τον παρουσιάζουν ως τον αρχηγό της ομάδας των Κρητικών που βασάνιζε τον 20χρονο.

  “Με κατηγορούν άδικα για το χαμό του Βαγγέλη. Φοβάμαι να κυκλοφορήσω” τονίζει ο 18χρονος σπουδαστής και φίλος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

  Δείτε το βίντεο από την εκπομπή “Mία”:

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Αυτός είναι ο αρχηγός της παρέας που τραμπούκιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! (ΦΩΤΟ)

  Σας δείχνουμε τον αρχηγό της παρέας των Κρητικών που σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ έκανε άγρια καψώνια και τραμπουκισμούς εις βάρος του εξαφανισμένου πλέον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
  Όπως δημοσιοποίησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αρχηγός της παρέας είναι ο φαντάρος.
  Ο μοναδικός λοιπόν φαντάρος και βασικό μέλος της παρέας, είναι ο εικονιζόμενος τον οποίο μας παρουσιάζει το spirospero.gr

  Η παρέα και μέλη της παρέας έκαναν συχνά εξόδους μαζί με τον φοιτητή, εδώ σε κοινή τους έξοδο στο σινεμά, ίσως αυτή ήταν και η τελευταία έξοδος του Βαγγέλη Γιακουμάκη πριν την εξαφάνιση του.
  H εξαφάνιση του φοιτητή Bαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων είναι πολύ πιο σοβαρό θέμα από όσο δείχνει ως τώρα στην κοινή γνώμη…

  Ο γνωστός ντετέκτιβ Κ.Σπύρου δίνει νέα διάσταση και υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τη δική του έρευνα πίσω από την εξαφάνιση του φοιτητή υπάρχει αναβίωση παλαιάς βεντέτας στην Κρήτη.

  Αν και θα μπορούσε ο φοιτητής να έχει εξαφανιστεί για να γλιτώσει ίσως από τη βεντέτα ο κ.Σπύρου μας είπε σήμερα(ΑΡΤ 90,6) το μεσημέρι ότι το πλέον πιθανό είναι ο φοιτητής να έχει δολοφονηθεί σε συνέχεια φρικτών βασανιστηρίων που υφίστατο το τελευταίο διάστημα στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

  Όπως είπε το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφυλακίστηκε μετά από χρόνια στενός συγγενής του Βαγγέλη Γιακουμάκη .

  Ο στενός συγγενής ήταν στη φυλακή για πολλά χρόνια γιατί είχε σκοτώσει στην Κρήτη δυο πολίτες και συνέδεσε τους φόνους εκείνους με κρητική βεντέτα με θύμα τον φοιτητή στα Γιάννενα.

  Προϋπόθεση βέβαια είναι να βρεθεί ο μίτος που θα κάνει τέτοια σύνδεση και μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή η σιωπή και από την πλευρά των συγγενών του εξαφανισμένου φοιτητή και από την πλευρά των κρητικών συμφοιτητών του, που φωτογραφίζονται ως βασανιστές του.

  Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούν δημόσια οι στενοί συγγενείς του φοιτητή, έστω στα πλαίσια έκκλησης για την ανεύρεσή του;

  Δεν θα έπρεπε οι «κατηγορούμενοι» συμφοιτητές ,είτε οι ίδιοι, είτε μέσω δικηγόρου να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με την εξαφάνιση;

  Μόνο στην περίπτωση της βεντέτας δεν υπάρχουν δημόσιες εμφανίσεις από καμία πλευρά. Γιατί και οι δυο πλευρές αντιδρούν και ως θύματα και ως θύτες.

  Η υπόθεση πάντως είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λάβει ποινικές διαστάσεις παρότι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερεύνησε, αλλά δεν κατέληξε σε ασφαλές συμπέρασμα.

  Το πόρισμα που έγινε φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την Ασφάλεια τουλάχιστον σε ποινικά αξιολογήσιμη συμπεριφορά, έστω και αν ,προς το παρόν τουλάχιστον, δεν αποδεικνύεται ανθρωποκτονία.

  Το πόρισμα που θα καταλήξει στη Δικαιοσύνη καταλόγιζε ευθύνες για ολιγωρία στη Διοίκηση της Σχολής και πολλοί θεωρούν ότι η ολιγωρία μπορεί να οφείλεται στο φόβο που σκορπά τριγύρω η κρητική βεντέτα.

  Η Ένορκη Εξέταση που έγινε περιλαμβάνει στο πόρισμα και δεκάδες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν τα περιστατικά βίας. Στο άμεσο μέλλον θα τεθούν ζητήματα όπως:

  1 )Έχουν σχέση φοιτητές από την Κρήτη με παρελθόν βεντέτας μεταξύ της οικογένειας Γιακουμάκη και άλλων δυο κρητικών οικογενειών;

  2)Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό αποφυλακίστηκε στην Κρήτη κάποιο πρόσωπο που έχει σχέση με φονικά από βεντέτα και αν ναι ποιά σχέση έχει με τον εξαφανισμένο φοιτητή;

  3)Είναι αλήθεια ότι ο εξαφανισμένος φοιτητής είχε υποβληθεί το τελευταίο διάστημα σε μαρτύρια, όπως σταύρωση, φάλαγγα και άλλα φοβερά και τρομερά και κανένας δεν επενέβη;
  Οι εξελίξεις στο θέμα θα είναι δραματικές από πολλές πλευρές και η Έλενα Ακρίτα δεν επενέβη τυχαία.
  Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διαψεύδει ότι ενδιαφέρθηκε για την υπόθεση αυτή, αλλά επιβεβαιώνει ότι παρενέβη κάποια στιγμή για κάποιο άλλο άσχετο θέμα.

  Και ενώ θα έπρεπε να τελειώσει εδώ αυτή η πολιτική πλευρά, άλλοι δυο βουλευτές της Νέας δημοκρατίας οι κ.κΑυγενάκης και Κεφαλογιάννης και από τη δική του πλευρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Μιχελογιαννάκης παρεμβαίνουν και ζητούν να ριχτεί πολιτικό φως στην υπόθεση.
  Ακόμα και ο τρόπος παρέμβασης των πολιτικών δείχνει ίσως ότι κάτι γνωρίζουν για πιθανή βεντέτα.

  Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στο επίπεδο των εκτιμήσεων και των συμπερασμάτων και η Δικαιοσύνη,σύμφωνα με το spirospero.gr, στην οποία θα καταλήξει το πόρισμα θα αποφανθεί τελικά αν υπάρχει περίπτωση βεντέτας ή όχι.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΒΕΝΤΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ-ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΣΠΙΖΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ-ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ-ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ;

  Σε κλίμα οδύνης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στην τελευταία του κατοικία στο Σελλί Ρεθύμνου, εκεί από όπου κατάγεται ο πατέρας του, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, που τόσο άδικα χάθηκε από τη ζωή.

  Στην Κρήτη υπάρχει έντονα η “οσμή” της βεντέτας για την τραγική υπόθεση του Βαγγελη Γιακουμάκη.

  Το Ρέθυμνο βράζει για τις άνανδρες πράξεις των συμμαθητών του και ο πρώην υπουργός Χρ. Μαρκογιαννάκης κάνει ότι δεν ακούει. “Φωνή βοώντος εν τη ερήμω” κύριε υπουργέ;

  Τι γίνεται με τις καταθέσεις των “φίλων” και συμμαθητών του Βαγγέλη; Θα ξ ανακληθούν για καταθέσεις;

  Ο υπουργός Πανούσης άρον άρον θεσπίζει νόμο για το μπουλινγκ

  Ειδική διάταξη με την οποία θα τιμωρείται με ποινή τουλάχιστον 6 μηνών όποιος διαπράττει μπoύλινγκ (εκτός κι αν η πράξη τιμωρείται με βαρύτερη ποινή) εισαγάγει προς ψήφιση στο νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών υψίστης Ασφαλείας , ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νικ. Παρασκευόπουλος. Η διάταξη αυτή έρχεται να καλύψει ένα νομικό κενό που όπως επισημάνθηκε υφίσταται. Με την ίδια ποινή πέραν των δραστών θα τιμωρείται και όπως κακλοβουλα παραμέλησε τα καθήκοντά του και δεν απέτρεψε, ως όφειλε το συμβάν. Η διάταξη αναφέρει επι λέξει:

  Το άρθρο 312 του Ποινικού Κώδικα και ο τίτλος του αντικαθίσταται ως εξής:

  «Άρθρο 312. Πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά.

  Αν δεν συντρέχει περίπτωση βαρύτερης αξιόποινης πράξης, τιμωρείται με φυλάκιση όποιος με συνεχή σκληρή συμπεριφορά προξενεί σε τρίτον σωματική κάκωση ή άλλη βλάβη της σωματικής ή ψυχικής υγείας. Αν το θύμα δεν συμπλήρωσε ακόμη το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του ή δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του και ο δράστης το έχει στην επιμέλεια ή στην προστασία του ή ανήκει στο σπίτι του δράστη ή έχει μαζί του σχέση εργασίας ή υπηρεσίας ή που του το έχει αφήσει στην εξουσία του ο υπόχρεος για την επιμέλειά του επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος με κακόβουλη παραμέληση των υποχρεώσεών του προς τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνεται αιτία να πάθουν σωματική κάκωση ή βλάβη της σωματικής ή ψυχικής τους υγείας.

  ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:

  Ξεσπά η Ακρίτα κατά Μαρκογιαννάκη και Μιχελογιαννάκη: «Φτάνει να μην είναι αργά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη»!

  http://www.makeleio.gr/?p=290949

  Μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Χανίων, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ότι το 2013 είχε μιλήσει με τον διευθυντή της γαλακτοκομικής σχολής για την υπόθεση ενός παιδιού που αποβλήθηκε από τη σχολή για ζημιές, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα επανέρχεται με νέο της status στο facebook.

  H δημοσιογράφος γράφει χαρακτηριστικά:

  «Όταν υπάρχει Amber Alert και σε περιπτώσεις ζωής και Θανάτου και γίνεται μεγάλη έρευνα πανελλαδικά για να βρεθεί η αλήθεια και να εντοπιστεί το παλικάρι – πρωτοετής Νομικής γνωρίζει ότι: ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ

  ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ (ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ) ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Πιστεύω – ή θέλω να πιστεύω – πως, κάποια στιγμή, η αλήθεια θα βγει στο φως. Όπως και οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας. Φτάνει μόνο να μην είναι αργά για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη»!

  Μάλιστα, παραπέμπει και σε κείμενο της στην ιστοσελίδα tanea.gr, στο οποίο θέτει κάποια ερωτήματα στον κο.Μαρκογιαννάκη.

  «Ερωτήματα: – Γιατί δεν μας αναφέρει ποιος είναι;

  • Γιατί δεν μας αναφέρει καν από που κατάγεται;
  • Γιατί μεσολάβησε για να καλυφθεί μια κατάφωρη παραβίαση του Νόμου;
  • Γιατί ζήτησε να μείνει ατιμώρητη μια έκδηλα παραβατική συμπεριφορά;

  • Το άτομο αυτό είναι ακόμα σπουδαστής στην Σχολή;

  • Αν όχι, μήπως είναι άλλοι από την ίδια ‘παρέα’»;

  Η Έλενα Ακρίτα, μεταξύ άλλων σημειώνει και το ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο διευθυντής της σχολής είχε αρνηθεί οποιαδήποτε επικοινωνία του με πολιτικό πρόσωπο. Γράφει η δημοσιογράφος: «…ο Διευθυντής αυτός είχε πει σε δελτίο ότι ουδέποτε είχε ενοχληθεί από οποιονδήποτε βουλευτή. Εδώ λοιπόν, κάποιος από τους δυο δεν λέει την αλήθεια: Φαντάζομαι ότι αυτό θα ερευνηθεί πρωτίστως από τον Εισαγγελέα Ιωαννίνων με τον οποίον θα επικοινωνήσει ο πρώην βουλευτής».

  Στο άκουσμα της τραγικής είδησης το πρωί της Κυριακής, ότι ο Βαγγέλης βρέθηκε νεκρός στις όχθες της λίμνης των Ιωαννίνων, η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό της στο facebook:

  «Έγκλημα ή αυτοκτονία; Αν ισχύει το δεύτερο, όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στον θάνατο, δεν είναι δολοφόνοι; “Μα από την κόλαση μου, σου φωνάζω: Εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω”. (Γαλάτεια Καζαντζάκη). Βαγγέλη μου, την γαλήνη που έψαχνες, έπρεπε να την βρεις στην ζωή. Όχι στον θάνατο, αγόρι μου… Όχι έτσι, ψυχή μου…».

  O 18χρονος που κατηγορείται για τα βασανιστήρια του άτυχου Βαγγέλη ξεσπά…

  Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φωτογραφίες του 18χρονου στο διαδίκτυο και παρουσιάζεται ως ο υπεύθυνος για το χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη…

  Ο πρωτοετής φοιτητής στη Γαλακτοκομική σχολή ήταν φίλος του 20χρονου.

  “Με κατηγορούν ότι ευθύνομαι για το χαμό του Βαγγέλη. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο”, καταγγέλλει στην εκπομπή Μία.

  “Ο 18χρονος γιος μου παρουσιάζεται στο διαδίκτυο ως υπεύθυνος για το θάνατο του Βαγγέλη. Είχε κλειστεί στη σχολή. Φοβάται”, υποστηρίζει ο μπαμπάς του στην εκπομπή, κ. Δημήτρης.

  “ΜΑΝΑ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΠΙΑ” ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

   http://www.makeleio.gr/?p=299190
  

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ(SIC?) ‘H ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΄Ή ΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ-ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΕΡΗΦΑΝΟ »ΕΙΝΑΙ» ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΡΧΕΣ-ΑΠΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ-ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΜΕ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ»ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ»,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΚΥΤΤΑΣ,Ή ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΡΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,ΝΟΣΗΡΗΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΣ,ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΩΡΟ ΖΩΗΣ…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.