Αυτός φαίνεται να είναι ο αρχηγός, ο κρητίκαρος που τραμπούκιζε σε βάρος του Βαγγ. Γιακουμάκη

 

kritikos-αντίγραφο

Σας δείχνουμε τον αρχηγό της παρέας των Κρητικών που σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ έκανε άγρια καψώνια και τραμπουκισμούς εις βάρος του «δολοφονιμένου» πλέον, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,  Βαγγέλη Γιακουμάκη.  Όπως δημοσιοποίησε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» αρχηγός της παρέας είναι ο φαντάρος.  Ο μοναδικός λοιπόν φαντάρος και βασικό μέλος της παρέας, είναι ο εικονιζόμενος τον οποίο μας παρουσιάζει το spirospero.gr

 

Η παρέα και μέλη της παρέας έκαναν συχνά εξόδους μαζί με τον φοιτητή, εδώ σε κοινή τους έξοδο στο σινεμά, ίσως αυτή ήταν και η τελευταία έξοδος του Βαγγέλη Γιακουμάκη πριν την εξαφάνιση του.

H εξαφάνιση του φοιτητή Bαγγέλη Γιακουμάκη από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων είναι πολύ πιο σοβαρό θέμα από όσο δείχνει ως τώρα στην κοινή γνώμη.  Ο γνωστός ντετέκτιβ Κ.Σπύρου δίνει νέα διάσταση και υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τη δική του έρευνα πίσω από την εξαφάνιση του φοιτητή υπάρχει αναβίωση  παλαιάς βεντέτας στην Κρήτη.

Αν και θα μπορούσε ο φοιτητής να έχει εξαφανιστεί για να γλιτώσει ίσως από τη βεντέτα ο κ. Σπύρου μας είπε σήμερα (ΑΡΤ 90,6) το μεσημέρι ότι το πλέον πιθανό είναι ο φοιτητής να έχει δολοφονηθεί σε συνέχεια φρικτών βασανιστηρίων που υφίστατο το τελευταίο διάστημα στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Όπως είπε, το τελευταίο χρονικό διάστημα αποφυλακίστηκε μετά από χρόνια στενός συγγενής του Βαγγέλη Γιακουμάκη .

Ο στενός συγγενής ήταν στη φυλακή για πολλά χρόνια γιατί είχε σκοτώσει στην Κρήτη δυο πολίτες και συνέδεσε τους φόνους εκείνους με κρητική βεντέτα με θύμα τον φοιτητή στα Γιάννενα.

Προϋπόθεση βέβαια είναι να βρεθεί ο μίτος που θα κάνει τέτοια σύνδεση και μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή η σιωπή και από την πλευρά των συγγενών του «δολοφονημένου»  φοιτητή και από την πλευρά των κρητικών συμφοιτητών του, που φωτογραφίζονται ως βασανιστές του.

Δεν θα έπρεπε να εμφανιστούν δημόσια οι στενοί συγγενείς του φοιτητή, έστω στα πλαίσια έκκλησης τότε, για την ανεύρεσή του;

Δεν θα έπρεπε οι «κατηγορούμενοι» συμφοιτητές ,είτε οι ίδιοι, είτε μέσω δικηγόρου να δηλώσουν ότι δεν έχουν σχέση με την εξαφάνιση;

Μόνο στην περίπτωση της βεντέτας δεν υπάρχουν δημόσιες εμφανίσεις από καμία πλευρά. Γιατί και οι δυο πλευρές αντιδρούν και ως θύματα και ως θύτες.

Η υπόθεση πάντως είναι βέβαιο ότι σύντομα θα λάβει ποινικές διαστάσεις παρότι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ερεύνησε, αλλά δεν κατέληξε σε ασφαλές συμπέρασμα.

Το πόρισμα που έγινε φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με την Ασφάλεια τουλάχιστον σε ποινικά αξιολογήσιμη συμπεριφορά, έστω και αν προς το παρόν τουλάχιστον, δεν αποδεικνύεται ανθρωποκτονία, προς το παρόν ξαναλέμε….

Το πόρισμα που θα καταλήξει στη Δικαιοσύνη καταλόγιζε ευθύνες για ολιγωρία στη Διοίκηση της Σχολής και πολλοί θεωρούν ότι η ολιγωρία μπορεί να οφείλεται στο φόβο που σκορπά τριγύρω η κρητική βεντέτα

Η Ένορκη Εξέταση που έγινε περιλαμβάνει στο πόρισμα και δεκάδες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν τα περιστατικά βίας. Στο άμεσο μέλλον θα τεθούν ζητήματα όπως:

kritikos-αντίγραφο

1)  Έχουν σχέση φοιτητές από την Κρήτη με παρελθόν βεντέτας μεταξύ της οικογένειας Γιακουμάκη και άλλων δυο κρητικών οικογενειών;

2)  Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό αποφυλακίστηκε στην Κρήτη κάποιο πρόσωπο που έχει σχέση με φονικά από βεντέτα και αν ναι ποια σχέση έχει με τον εξαφανισμένο φοιτητή;

3)  Είναι αλήθεια ότι ο εξαφανισμένος φοιτητής είχε υποβληθεί το τελευταίο διάστημα σε μαρτύρια, όπως σταύρωση, φάλαγγα και άλλα φοβερά και τρομερά και κανένας δεν επενέβη;

Οι εξελίξεις στο θέμα θα είναι δραματικές από πολλές πλευρές και η Έλενα Ακρίτα δεν επενέβη τυχαία.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης διαψεύδει ότι ενδιαφέρθηκε για την υπόθεση αυτή, αλλά επιβεβαιώνει ότι παρενέβη κάποια στιγμή για κάποιο άλλο άσχετο θέμα.

Και ενώ θα έπρεπε να τελειώσει εδώ αυτή η πολιτική πλευρά, άλλοι δυο βουλευτές της Νέας δημοκρατίας οι κ.κ.  Αυγενάκης και Κεφαλογιάννης και από τη δική του πλευρά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχελογιαννάκης παρεμβαίνουν και ζητούν να ριχτεί πολιτικό φως στην υπόθεση.

Ακόμα και ο τρόπος παρέμβασης των πολιτικών δείχνει ίσως ότι κάτι γνωρίζουν για πιθανή βεντέτα.

Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στο επίπεδο των εκτιμήσεων και των συμπερασμάτων και η Δικαιοσύνη,σύμφωνα με το spirospero.gr, στην οποία θα καταλήξει το πόρισμα θα αποφανθεί τελικά αν υπάρχει περίπτωση βεντέτας ή όχι.

π η γ ή

126 σκέψεις σχετικά με το “Αυτός φαίνεται να είναι ο αρχηγός, ο κρητίκαρος που τραμπούκιζε σε βάρος του Βαγγ. Γιακουμάκη

      • αν σου σκοτωνε αυτος ο μαλακας το παιδι εσυ θα τον συγχωρούσες;;;εξω από τον χορό πολλα τραγουδια λεμε…χαθηκε ενα παιδι απο τις καβλες καποιον που και καλα το επαιζαν νταηδες…ρεμαλια της κοινωνιας ειναι,αξεστοι χωρις ηθος,ποιος ξερει απο τι σκατοοικογενειες προερχονται….

        Μου αρέσει!

  1. που να σας κοψουν κομματακια και να σας πεταξουν στα σκυλια ψοφημια μπασταρδα γαμω το μουνι που σας εβγαλε καταραμενες οι ωρες που σας εδωσε ζωη η μανα σας δολοφονοι τυψεις να το εχετε μια ζωη να μην μπορειτε να κοιμηθειτε τα βρδια…..στο τελος πληρωνονται ολα απο τον θεο να το βρειτε το κακο που κανατε….να καειτε στην κολαση καταραμενοι φαγατε ενα αθωο παιδι,,,,σας αξιζει ο πιο αργος και βασανιστικος θανατος!!!!!!!!!!!!!!!1

    Μου αρέσει!

  2. Θα έπρεπε το κράτος ή τοπική αυτοδιοίκηση να σφραγίσει τη σχολή με λουκέτο, να απολυθούν καθηγητές, διευθυνταδες, και όλοι οι φοιτητές να βλέπουν το πτυχίο τους με τα κυάλια. Έτσι για παραδειγματισμό… και μετά να δεις αν θα μιλήσουν αυτοί που ξέρουν η όχι!

    Μου αρέσει!

  3. τοσα παιδια ασκουν βια σε αλλα και δεν πληρωνουν ποτε.επρεπε να γινει μια αυτοκτονια για να ασχοληθουμε?!ο Βαγγελης κανενας δεν ξερει γιατι εφτασε σε αυτο σημειο οποτε δν ειμαστε ικανοι να κρινουμε τους αλλους γτ και το να δημοσιευουμε φωτογραφιες καποιου και να τον βριζουμε μια μορφη bullying ειναι δεν νομιζω πως θελουμε να κανουμε κατι τετοιο!οποτε επειδη μπορει και αλλα πραγματα τα οποια δεν γνωριζαμε ν ωθησαν το βαγγελη στην αυτοκτονια ας μην στοχοποιουμε κανεναν μεχρι να αποδειχθει η αληθεια (η πραγματικη αληθεια).αν οντως τον δολοφονησαν τοτε ναι να αντιδρασουμε ολοι αλλα τωρα ας μη το παιζουμε κριτες και αυτοι που εννοχλουσαν τον βαγγελη ελπιζω να καταλαβαν και αν μπλεκονται με την αιτια θανατου του να πληρωσουν.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. IVRETE TON ATHOO KAI EKAMETE OSA EKAMETE EPIDI DEN MILOUSE DEN MPOROUSATE NA TA VALETE ME ALOUS ISASTE GELIOI ENA PRAMA EMATHA STI ZOI PERNIS OTI DINIS!! KAI SAS EUXOME OTAN PETHANETE ME OPIO TROPO KAI AN EINAI I PSIXI SAS NA MIN ANAPAUTEI POTE!!!

    Μου αρέσει!

  5. Δυστυχώς το νομικό πλαίσιο δεν αφήνει περιθώριο για την ποινική τιμωρία όσον αφορά το νταηλίκι, οπότε νομικά είναι τακτοποιημένοι. Μάλιστα ο νόμος μπορεί να κινηθεί και εναντίον όλων όσων από αγανάκτηση για τον άδικο χαμό αυτού του παιδιού, διασύρουν διαδικτυακά τους ηθικούς αυτουργούς. Προσωπικά όμως συμφωνώ με αυτόν τον διασυρμό επειδή αμφιβάλλω αν αυτοί οι «άντρακλες» έχουν συνείδηση για να τους κυνηγούν οι τύψεις. Εξ ού και ο όρος «ασυνείδητοι». Μπορεί να ακούγονται τζιχαντιστικά όλα αυτά, αλλά ελλείψει νομικού πλαισίου και συνείδησης, ο δημόσιος διασυρμός τους και η κοινωνική απομόνωση είναι αναπόφευκτα.

    Μου αρέσει!

  6. Γράφετε ελληνικά ρε που θέλετε να διορθώσετε τον κόσμο και γράφετε greeklish!Διορθώστε την παιδεία και τα κόμπλεξ και μετά βγαίνετε να κάνετε μάθημα και να βρίζετε θεούς και δαίμονες. Ξαφνικά θυμηθήκατε με τον θάνατο του παιδιού πόσο ευαίσθητοι είστε. Σε τέτοιες περιπτώσεις ούτερ βρισιές ούτε τα αρχίδια σας δείχνουν την στεναχώρια σας…. αν σας στεναχώρησε κάτι τέτοιο και δεν σας έδωσε απλά αφορμή να βγάλετε τα δικά σας~

    Μου αρέσει!

    • Εγώ εύχομαι να μην κάνουν παιδιά.
      Να τους χώσουν μέσα στη φυλακή, να τους γ@μήσ*** εκεί μέσα και όταν θα ζητάνε έλεος να τους δίνουν μια στο δόξα πατρί… αα ρε Παπαδόπουλε που είσαι να τους βάλεις όλους στη θέση τους

      Μου αρέσει!

  7. Μου βγηκαν τα ματια και μονο απο τα σχολια, γταψτε και τιποτα σωστο και μετα ξεκινηστε να βριζετε…οτι εκαναν ειναι λαθος,και τρομερο να φευγει καποιος απο τη ζωη για κατι τετοιο. οι βρισιες ομως μονο αμαυτωνουν τη μνημη του..μαθαμε ολοι τωρα να μιλαμε και να χωνουμε τη μυτη μας εκει που δεν μας παιρνει. Και στο κατω κατω δεν πρεπει να βριζετε αυτους. αυτοι ειναι ο τελευταιος τροχος της αμαξης. Η οικογενεια τους τους οδηγησε εκει κπου δεν τους εδωσε τις σωστες βασεις, το κρατος γιατι δεν μεταφερει στα παιδια του τις σωστες αξιες μα πανω απ ολα η εκπαιδευση. Αν εισαι δασκαλος και δεν μεταφερεις στους μελλοντικους πολιτες τι παει να πει σεβασμος για τον συνανθρωπο, αλληλεγγυη και ολες οι αλλες αρετες τοτε εχεις αποτυχει παταγωδως. Ας αλλαξει λοιπον αυτο, και οχι με βρισιες αλλα με πραξεις. Μαθευτηκε αυτη η ιστορια και ολοι τρεξατε να στοχοποιησετε! Κανατε ομως τιποτα για να μην οδηγηθουμε εδω? Η μηπως νομιζετε οτι ειναι η πρωτη τετοια υποθεση..προφανως καθε μερα γινονται τετοια περιστατικα,ειπε κανενας τιποτα? Ασχοληθητε με κατι ουσιωδες στη ζωη σας! Οι καφεδες και τα ποτα δυστυχως η ευτυχως δεν εκπαιδευουν. Μαθετε να μιλατε,σκεφτειτε, και μετα μιλατε με τα απαραδεκτα ελληνικα σας!

    Μου αρέσει!

  8. ο συγκεκριμενος δεν φταιει ρε μαγκες του κολου.προτου δειτε μια μαλακια να κοινοποιητε ψαξτε και λιγο.σεβασμος στην κρητη ομως δεν σας φταει σε κατι

    Μου αρέσει!

  9. να βγουν και να πουν μονοι τους τι καναν & να αναλαβουν τις ευθυνες που τους αναλογουν.. παντα ομως ,αυτοι που κανουν τετοιες πραξεις ειναι ακαρδοι & απανθρωποι..οπως εχουν την δυναμη να »χτυπησουν» εναν αδυναμο ετσι ειναι και αδυναμοι να υποστουν τις συνεπειες ! επισης κρινω λαθος το να αποχαιρετιζουμε εναν ανθρωπο μεσα απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης, το ‘καλο ταξιδι’ δεν λεγεται με το να το γραφουμε αλλα με το να το κανουμε πραξη ..εαν αυτο δεν γινεται ομως , να προσευχηθουμε για αυτο.

    Μου αρέσει!

  10. δεν ήθελαν τον Νόμο 4000/1958 πέρι τεντυμποϋσμού για να μπορούν ανενόχλητα κωλόπαιδα που για μία φάπα τρέχουν σαν τις κότες να τρομοκρατούν παιδιά τα οποία δεν προκαλούν…Αυτό δεν θα συνεχιστεί και εμείς οι φοιτητές θα προστατεύουμε τον κάθε συμφοιτητή μας από τον σχολικό και φοιτητικό εκφοβισμό

    Αρέσει σε 1 άτομο

  11. Κλασσικες βλαχοφατσες που κανουν τους μαγκες εκει που τους παιρνει.
    Ρε παιδια αυτους τους ηλιθιους δεν παμε να τους ξεβρακωσουμε σε δημοσιο χωρο.
    Ειναι κοτες φαινονται και με τις μονες γυναικες που εχουν παει εναι κατι κατσικες στα χωρια τους ιδιατερα αυτος ο πανιβλακας που συστηνεται για κολλητος

    Αρέσει σε 1 άτομο

  12. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ??ΑΑΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  13. Κανένα έλεος στους φασίστες

    Η Κρήτη ανέκαθεν έδειχνε το δρόμο. Από την αντίσταση μέχρι την ρίψη των υποψηφίων των παρακρατικών της Χρυσής Αυγής (μετά πήγε στο Λάος ο Βλαμ(εν)άκης, το γνωστό αγόρι που “χαιρετούσε αρχαιοελληνικά” σε μοναχικές παραλίες αγκαλιά με τον Καρεφυλλάκη με κόκκινο στρινγκ) και την απαγόρευση ψήφου σε νεοναζί στα Ανώγεια, άλλη μια φορά θα δείξουν τι παθαίνουν οι ναζί.

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ , ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ….

      ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΣΕ ΚΟΒΩ …….

      Μου αρέσει!

  14. Γαμω το κεφάλι σου παλιό αρχιδι Μαυρόκωστα, σκατα στον τάφο σου να έχεις παλιό μαλάκα εσύ να πεθάνεις και όλοι οι φίλοι σου τα αρχιδια παλιό μουνακια

    Αρέσει σε 1 άτομο

  15. ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑΣ:

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΛΩΡΟΒΟΣΚΟΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΒΟΣΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ… ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ… ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ…. ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ….

    Αρέσει σε 1 άτομο

  16. Παλιό ζωα παλιό αδερφές όλα αυτά που κάνατε στο παιδάκι ευχομαι να τα βρείτε μπροστά σας. .καλό ταξίδι Βαγγελακη μου εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχούλα σου! !

    Αρέσει σε 1 άτομο

  17. Το γ@μώτο είναι οτι, ο,τι έκαναν σε αυτο το παιδι, το εκαναν για την πλακα τους……

    Να δω τωρα ποσο νταιδες ειναι !! Γιατι εαν δεν μετανιωσανε εστω και στο ελαχιστο και κατανοησανε το σφαλμα που κανανε θελουν παρα μα παρα πολυ ξυλο……Ευχωμαι να μετανοησουνε αυτο που κανανε και να καταλαβουνε οτι ενα παιδι χαθηκε και ισως μια ψυχη εαν ηταν αυτοκτονια για να γινουν αυτοι καλυτεροι ανθρωποι. Νομιζω μεγαλη η χαρη τους. Εαν δεν μετανοησουνε θα φανε καλα !!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  18. ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ Α ΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΚΥΠΡΟ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ΕΜΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ Κ ΣΥΝΕΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΓΑΠΗ Κ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΟ

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Ποια είναι θύματα οι ηθικοί αυτουργοί! Ψόφος και σε αυτούς και στους ομοίους τους. Άντε τράβα κάνε θεραπεία για την μαλάκινση και μην λες μπούρδες. Το επιχείρημα επίσης με την Τουρκία ακόμα μια αποκλειστική κοτσάνα σου.

      Μου αρέσει!

  19. ΩΡΑΙΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΕΙ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ?????/ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣΤΕ 10 000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΝ ????????/ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΒΙΑ?????? ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ??? Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΡΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΟΥΛΩΝ???????? ΑΦΟΥ Ο ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ???/ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΩΘΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΕΝΟ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Κ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΝΤΟ ΑΓΑΠΗ Κ ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΠΡΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Κ ΤΗΝ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ

    Μου αρέσει!

  20. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

    Μου αρέσει!

  21. Μαντινάδα για τον άντρακλα:

    Μεγάλο είσαι κοπρόσκυλο
    ψευτόμαγκα αλήτη
    κατάφεραν οι πράξεις σου
    να κλείσουν ένα σπίτι

    Ντροπή της Κρήτης είσαι
    δεν ξέρω πως κοιμάσαι
    η ζωή όλα τα επιστρέφει
    αυτό να το θυμάσαι

    Κακό αν δώσεις “μάγκα” μου
    μόνο κακό θα πάρεις
    δυστυχισμένη σου εύχομαι ζωή
    καλό ποτέ μη λάβεις

    Αρέσει σε 1 άτομο

  22. Εάν ο Βαγγέλης ήταν αδελφός μου , να εισαι σίγουρος οτι θα έβρισκαν τα Καθηκια που τον βασάνιζαν , κρεμασμένους απο τα αρχιδια ολους αυτούς τους κατσαπλιαδες .

    Μου αρέσει!

  23. Σε όλη την Ελλάδα κι οχι μόνο στην κρήτη υπάρχουν ψευτονταήδες,στρατόκαυλοι,ψυχάκηδες και κάποιοι που το παίζουν λέντιδες μέσω τηλεφώνου………..εύχομαι καλά μυαλά σε όλους αυτούς που παίζουν με τις ανθρώπινες ψυχές,ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…….ουτε μαγκια,ειναι παραλογισμός…και θα είστε υπόλογοι στον ίδιο το θεό για τις πράξεις σας!!!

    Μου αρέσει!

  24. Μην περιμενετε να τους τιμωρησει η δηθεν δικαιοσυνη,τις πραξεις τους τις εχει για πλημελλημα,εχουν και βισμα οποτε θα παει η υποθεση στα “πνιγμενα”…..
    Αυτο φαινετε αλλωστε απ την αντιμετωπιση που εχουν μεχρι τωρα,ειδατε καμια συλληψη;….
    Δε θα γλυτωσουν ομως απ την οργη του κοσμου που τους εχει σταμπαρει ηδη,εγω απορω αυτος που λεγεται οτι ειναι ο αρχηγος της συμμοριας και ειναι φανταρος,οι αλλοι οι φανταροι δεν τον πηραν χαμπαρι;
    Αυτη η ιστορια δεν πρεπει να κλεισει χωρις να μεινουν ατιμωριτοι οσοι εκαναν κακο στο ατυχο παιδι…..

    Μου αρέσει!

  25. ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΠΙΘΗΚΑ ΡΕ

    ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΣΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ,
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ………

    Αρέσει σε 1 άτομο

  26. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ Η ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΝΡΤΟ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ ΣΑΠΟΥΝΙΣΜΕΝΟ.

    ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ
    ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΕΜΕΝΑ
    ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ
    ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ
    ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ
    ΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑΧ…ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ….

    ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ
    ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ
    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΥΡΗ ΦΩΤΙΑ
    ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ.

    ΤΡΑΝΟΣ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΠΟΝΕΣΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΙ
    ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΟ
    ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΝΙΓΕΙ.

    ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΘΑ ΚΑΕΙ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ.
    Μόνο με στίχους μπορώ κάτι να πω για την υπόθεση αυτή που ντρόπιασε τους ανθρώπους έστω με την απλή λογική…ΓΙΑΤΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  27. ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ !!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΟΥΝ !!!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ!!!
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΤΙ …..

    ΚΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ
    ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ
    ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΚ ΧΑΝΙΩΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ……. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ, ΕΝ ΤΕΛΕΙ …….

    Μου αρέσει!

    • ΤΙΣ ΕΣΒΗΣΕ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΑΚΕΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
      ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΑΝ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ……..

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.