Συμμορίας συνέχεια…για τους “φίλους” του Βαγγέλη Γιακουμάκη !!!

sim1
Τη  φωτογραφία την είχε αναρτήσει ο ξάδελφος του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνοδευόμενη με ειρωνικό σχόλιο: οι “φίλοι” του Βαγγέλη.

 

Ο αναγνώστης που μας έστειλε τη φωτογραφία καταγγέλει πως o φοιτητής που βρίσκεται τέρμα δεξιά όπως και αυτός που βρίσκεται στο κέντρο με το μουσταρδί μπουφάν συμμετείχαν στα βασανιστήρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

https://i0.wp.com/www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/03/sim11.jpg

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Συμμορίας συνέχεια…για τους “φίλους” του Βαγγέλη Γιακουμάκη !!!

 1. Η κοινωνία των άφωνων και έκπληκτων περίμενε τον Βαγγέλη…
  =====================================================

  Γιατί έμεινε άφωνη η Ελλάδα με τη βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη και την τραγική κατάληξη ενός νέου παιδιού; Γιατί όλοι επί εβδομάδες μέναμε έκπληκτοι από τις διαρροές για τη βία που ασκήθηκε στον Βαγγέλη, αλλά και την προστασία που φέρονται να παρείχαν σε αυτούς «επίλεκτοι» της πολιτικής στην Κρήτη;

  Η κοινωνία των έκπληκτων και άφωνων, δηλαδή των αναγνωρισμένων αδιάφορων, καταντήσαμε. Όχι μόνο στην Κρήτη, μα σε όλη την Ελλάδα.

  Λες και δεν ξέρουμε ότι στους χαμηλών προσδοκιών καιρούς μας το νταηλίκι, η μαγκιά, το μαύρο πουκάμισο (για την Κρήτη), το 4Χ4, η κοινωνία της βίας και της ανομίας, η νύχτα, είναι αυτή που κυριαρχεί. Έπρεπε να μας πει το παράδειγμα του Βαγγέλη, για να μάθουμε;

  Λες και δεν έχουμε ακούσει ότι στις κουστωδίες κυρίαρχων πολιτικών της Κρήτης (γι αυτήν ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι παντού έτσι είναι) «επίλεκτα» στελέχη ανήκουν ή αγγίζουν τις παρυφές του υπόκοσμου.

  Λες και δεν ακούμε επί χρόνια ότι στην Κρήτη (γι αυτήν ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος και παντού) έμποροι ναρκωτικών, άνθρωποι της νύχτας βρίσκουν καταφύγιο σε πολιτικά στέκια και γραφεία και πολιτικοί προστατεύουν αυτά τα «λουλούδια».

  Έπρεπε να μάθουμε την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη για να καταλάβουμε ότι η βία και η ανομία που υπάρχει σε ένα μέρος της κοινωνίας έχει πολιτική προστασία;

  Δεν έφτασαν ποτέ στ’ αυτιά μας τόσα χρόνια ανάλογα φαινόμενα; Δε μάθαμε ότι η από ζωοκλέπτες μέχρι εμπόρους ναρκωτικών αποζητούσαν την επαφή με κάποιο πολιτικό τζάκι για να έχουν πολιτική προστασία; Δε μάθαμε ότι υπήρξε ακόμα και δικαστική καταδίκη κορυφαίου πολιτικού πριν μερικά χρόνια για παρέμβαση στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να προστατευθούν άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου;

  Δεν ξέρουμε ότι στην Κρήτη (γι αυτήν ξέρω) μερικοί κομματάρχες μερικών γραβατωμένων πολιτικών είναι οι ίδιοι οι νταήδες ή επιλέγουν «τον περίγυρο των νταήδων».

  Α, μωρέ ελληνική κοινωνία των ανυποψίαστων, άφωνων και έκπληκτων…

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.