Αισχρά ψεύδη της Στάη για τη Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η λασπολογία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών * (video)

ΑΛΗΤΕΣ  ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ  ΛΑΜΟΓΙΑ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  ….

γέρασες, σαν κωλόγρια έγινες …Ελλη

Σε μία πρωτοφανή ασχήμια προέβη η γνωστή για τους εναγκαλισμούς με το σύστημα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, Έλλη Στάη, στην συνέντευξή της με την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χθες το βράδυ.

Στην προσπάθειά της να μεμφθεί την πρόεδρο της Βουλής για τις παρατηρήσεις της προς τον αρχισκευωρό Σαμαρά, η γνωστή δημοσιογράφος άρχισε να λέει ότι και άλλοι έχουν διατυπώσει τέτοιου είδους απόψεις εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Προφανώς την ώρα που η Στάη διατύπωνε τον συλλογισμό της, ο οποίος ήταν εν μέρει λογικός, προφανώς της είπαν από το κοντρόλ ότι αυτά που λέει αθωώνουν την Χρυσή Αυγή.

Έτσι στην προσπάθειά της να ανασκευάσει τον συλλογισμό, χωρίς να τον αναιρέσει, προσπάθησε να διαχωρίσει την Χρυσή Αυγή από τον τομέα της «σκληρής ρητορικής» και να τον «αναβαθμίσει» σε σκληρή πρακτική. Έτσι είπε ότι στην Χρυσή Αυγή «δεν μιλούν απλώς για λαθρομετανάστες, αλλά δολοφονούν λαθρομετανάστες».

Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν τεκμαίρεται ούτε καν αν κάποιος υιοθετήσει το σύνολο της τερατώδους ψευδολογίας που ονομάζεται «δικογραφία». Δεν τεκμαίρεται, βεβαίως, διότι η μόνη δολοφονία μετανάστη που υπάρχει στην δικογραφία είναι αυτή του Σαχζάτ Λουκμάν, για την οποία όμως ακόμα και ο εντεταλμένος του Σαμαρά, Ντογιάκος, είχε αποφανθεί ότι: «Δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα…».

Ανάλογη ήταν και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, αλλά και του Δικαστηρίου σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, αφού αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι δράστες ουδεμία σχέση έχουν με τη Χρυσή Αυγή.

Παρά το γεγονός ότι η σκευωρία έχει καταρρεύσει με πάταγο ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, συγκεκριμένα συμφέροντα συνεχίζουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με φανερό δόλο την υφαρπαγή ψήφων προς τέρψιν των σαμαροβενιζέλων και των λοιπών πολιτικών δυνάμεων της εν Ελλάδι κλεπτοκρατίας. Μάλιστα, εν όψει της υπογραφής του νέου μνημονίου, οι ταγοί της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ετοιμάζουν τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού Λαού, βάση μίας νέας εκστρατείας συκοφάντησης της Χρυσής Αυγής.

Ας γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει, όπως δεν λύγισε στους τόσους μήνες της πολιτικής δίωξης και της τρομοκρατίας ενός ολόκληρου συστήματος και του ποινικού παρακράτους του. Οι μεθοδεύσεις τους και τα ψέμματά τους δεν πείθουν τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος έχει αντιληφθεί και τα ψεύδη τους και τους λόγους που τα εκστομίζουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ  ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ  ΕΚΠΟΜΠΗΣ  ΤΗΣ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αισχρά ψεύδη της Στάη για τη Χρυσή Αυγή: Συνεχίζεται η λασπολογία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών * (video)

 1. Πόσο κοστίζει η λάσπη των ΜΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής; 2 δισεκατομμύρια ευρώ, όσα είναι τα χρέη τους!

  Μεγάλο τμήμα του Ελληνικού Λαού, άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή αλλά και πάρα πολλοί οι οποίοι δεν την ψήφισαν, απορούν για ποιο λόγο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο δεν προβάλλουν εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής αλλά επιπλέον συκοφαντούν και λασπολογούν καθημερινά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

  Η Χρυσή Αυγή πριν ακόμη τις εθνικές εκλογές του 2012, κατήγγειλε την στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία εργολαβικά είχαν αναλάβει για λογαριασμό του Καθεστώτος των διεφθαρμένων την κατασυκοφάντησή τους. Τα στοιχεία όμως τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Direction Business Reports κατόπιν μελέτης και καταγραφής πλήθους εταιρειών του χώρου των media στην Ελλάδα, είναι υπεραρκετά για να καταδειχθεί ο λόγος για τον οποίο το σύνολο των μέσων ενημέρωσης διάκεινται υπέρμετρα εχθρικά απέναντι στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

  Σύμφωνα λοιπόν με όσα προκύπτουν από την καταγραφή και αφορούν το έτος 2013, οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών εμφανίζουν ετήσιο τζίρο ύψους 421,88 εκατ. ευρώ, μειωμένο περίπου 5% σε σχέση με το 2012. Την ίδια περίοδο, το σύνολο των υποχρεώσεων των συγκεκριμένων εταιρειών ανήλθε σε 1,29 δισ. ευρώ!

  Για τις εταιρείες εκδόσεων εφημερίδων και περιοδικών το σύνολο των υποχρεώσεων ανήλθε το 2013 σε 800,39 εκατ. ευρώ. Αξίζει στο σημείο αυτό να επισημανθούν ορισμένα ενδεικτικά στοιχεία, αναφορικά με τις πωλήσεις των εφημερίδων. Οι Εκδόσεις Έθνος παρουσίασαν πωλήσεις ύψους 33,69 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 10,51% σε σχέση με το 2012. Οι καθημερινές εκδόσεις (όμιλος της Καθημερινής) παρουσίασαν μείωση πωλήσεων 13,63% συγκριτικά με το 2012, ενώ ο ΔΟΛ είχε αύξηση κατά 1,22% σε σχέση με το 2012, με πωλήσεις ύψους 58,94 εκατ. ευρώ.

  Πόσο τυχαία ήταν ως εκ τούτου, τα «τρομερά» εκείνα δημοσιεύματα τα οποία συνόδευσαν την εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβριο του 2013; Ποιος δεν θυμάται τα πομπώδη πρωτοσέλιδα με τα «συγκλονιστικά» ντοκουμέντα φωτογραφιών που διέρρεαν από την Αντιτρομοκρατική στους δημοσιογράφους, πάντοτε υπό τον τίτλο «στοιχεία που καίνε τη Χρυσή Αυγή»;

  Συμπερασματικά, η λυσσαλέα προπαγάνδα εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος κοστίζει ακριβά. Όχι βεβαίως στο Καθεστώς των διεφθαρμένων το οποίο υμνούν τσοντοκάναλα και ρυπαροφυλλάδες, αλλά στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος και υφίσταται την βρώμικη προπαγάνδα αλλά επιπρόσθετα, καλείται και να πληρώσει ακριβά την συνέχιση της λειτουργίας των καταχρεωμένων οργανισμών παραγωγής μίσους κατά των Εθνικιστών!

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.