
Ένα εκπληκτικό επεισόδιο θα προβληθεί αύριο στη Γερμανική τηλεόραση,…όπου μια εκπομπή παρουσιάζει με καυστικό και αναπαραστατικό τρόπο τα γεγονότα που αφορούν το ελληνικό χρέος. Το SDNA «αλίευσε» ένα 15λεπτο απόσπασμα που πρέπει ΟΛΟΙ να παρακολουθήσετε. Σε αυτό εμφανίζεται η τρόικα, αλλά και το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του Αργύρη Σφουντούρη, θύμα της σφαγής του Διστόμου, καθώς είχε εκτελεστεί ολόκληρη η οικογένειά του.
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από την εκπομπή του ZDF, «Die Anstalt», και ξεκινάει με την τρόικα να μπαίνει σε μια ελληνική ταβέρνα. Με λίγα λόγια εξηγούν στον ιδιοκτήτη πως λόγω κρίσης πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Του δανείζουν ένα κεφάλαιο, αλλά από τη μία τσέπη μπαίνουν και την άλλη βγαίνουν, καθώς το ένα μέλος της τρόικας του τα δίνει, και το άλλο του τα παίρνει! Άρα καμία ανάπτυξη. Στη συνέχεια η τρόικα θέτει στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας 3 κανόνες. Ο πρώτος είναι «οι κανόνες είναι κανόνες», ο δεύτερος «τα χρέη θα πρέπει να αποπληρωθούν», και ο τρίτος «κανένα τρικ».
Επόμενη σκηνή οι γερμανικές αποζημιώσεις, και εδώ είναι όλο το ζουμί. Ένας Γερμανός πελάτης της ταβέρνας πετάγεται στο Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας για να ρωτήσει τί γίνεται με το θέμα των αποζημιώσεων. Σε ένα σημείο ο πελάτης λέει πως «ακόμα και οι ναζί είχαν αναγνωρίσει το δάνειο και είχανε επιστρέψει μια δόση και η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως νόμιμος διάδοχος λουφάρει; Ούτε ένας Γερμανός εγκληματίας ο οποίος εγκλημάτησε στην Ελλάδα, δεν καταδικάστηκε από το γερμανικό δικαστήριο».
Λίγο πιο μετά μιλούν για την αποτρόπαια σφαγή 228 αμάχων στο Δίστομο, μεταξύ των οποίων βρισκόντουσαν έγκυες και παιδιά. Δείχνουν την φωτογραφία ενός μικρού αγοριού το οποίο έχασε μέσα σε μια μέρα τη μητέρα του, τον πατέρα του και 30 συγγενείς… Και η απάντηση του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών; «Αυτόν τον πόνο δεν μπορεί κανείς να τον μετρήσει με χρήματα». Πόσο απέχει αυτό από την τραγική πραγματικότητα άραγε;
Στη συνέχεια ο υπάλληλος του υπουργείου διαβάζει την εξής απάντηση της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, σε ερώτηση για τις επανορθώσεις το 1996: «Η σφαγή του Διστόμου αξιολογήθηκε στο πλαίσιο του πολέμου και έτσι δεν αποτελεί δικαίωμα για επανόρθωση και αποζημίωση».
Στο τελευταίο σκέλος, εμφανίζεται ένας κύριος και τους κερνάει ούζο. Ποιός είναι αυτός; Το παιδί της φωτογραφίας, ο Αργύρης Σφουντούρης… Ο κ. Αργύρης διηγείται την ιστορία του με το κλίμα να είναι φορτισμένο, και τονίζει πως η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υιοθέτησε τα ψέματα των Ναζί, ότι δηλαδή η σφαγή του Διστόμου ήταν μια συνηθισμένη πολεμική δράση. Στη συνέχεια λέει πως η Γερμανία έκανε το παν για να ΜΗΝ αποζημιώσει τους Έλληνες. Στο τέλος τον ρωτούν «τι γίνεται τώρα;», και ο κ. Αργύρης τους παραπέμπει στους ίδιους κανόνες. «Οι κανόνες είναι κανόνες», «τα χρέη θα πρέπει να αποπληρωθούν», «κανένα τρικ», και όπως είναι λογικό το συγκινημένο κοινό ξεσπάει σε χειροκροτήματα!
Δείτε ολόκληρο το εκπληκτικό βίντεο και μοιραστείτε το!
Τα πραγματα θα αλλαξουν, δεν θα παρει πολυ στον κοσμο για να αντιληφθει οτι ο ξυριζα ειναι μια απο τα ιδια…
και τοτε? ΑΝ τοτε ο κοσμος γυρισει στους παλιους (σαμαροβενιζελους) τοτε θα ειναι και πολυ μα….κας, με το συμπαθιο κιολας, αλλα για πολλες σφαλιαρες και θα του αξιζουν καθε μια απο αυτες.
Η λυση ειναι μια: ΕΠΑΜ (Ενιαιο Παλλαικο Μετωπο, http://www.epamhellas.gr) το οποιο εχει ως στοχους:
– Την ολικη διαγραφη του χρεους, (οχι μερικη, ΟΛΙΚΗ) γιατι το δικαιουμαστε με βαση διεθνεις νομοθεσιες που σκοπιμα οι ντοπιοι προδοτες πολιτικοι μαζι με τα επισης προδοτικα media, εχουν «ξεχασει» να μας αναφερουν 5,5 χρονια τωρα. (ενω χιλιαδες κοσμος εχει αυτοκτονησει, πηδωντας απο μπαλκονια, γεφυρες, οτι βρει, πραγματα και καταστασεις που δεν θα πρεπε ΚΑΝ να χουν συμβει)
την επιστροφη στην πραγματικη δημοκρατια που σημερα ειναι περισσοτερο προσιτη απο ποτε, και ο λογος?
Μα φυσικα η υπαρξη υπολογιστων, αγορια και κοριτσια, τι αλλο? Σημερα περισσοτερο απο ποτε αλλοτε θα μπορουσαμε και θα πρεπε να χουμε πραγματικη δημοκρατια.
Την τιμωρια των προδοτων που μας φεραν εδω, πιστευω αυτο να ειναι αυτοεξηγουμενο, και πιστεψτε μας, οι ενοχοι ειναι πολλοι και ειναι σε ολα σχεδον τα γραναζια του τωρινου συστηματος.
-Την διασωση και στη συνεχεια αναπτυξη της ελληνικης οικονομιας, οχι με δανεια και τοκογλυφους – που ετσι κ αλλιως παρινουν πισω τα χρηματα στο καπακι και ΜΑΖΙ με τις ακτες μας – αλλα με την υποστηριξη μεσω εθνικου κρατικου νομισματος και πολιτικων τετοιων που θα δωσουν ανασες στο λαο, πραγματικες, ουσιαστικες ανασες κ οχι «καταργηση ενφια, μισθος στα 751» που ουτε αυτα δεν μπορουν να κανουν οι ξεφτιλες….
Μιας και ειστε ηδη στο Youtube, ψαξτε για «ΕΠΑΜ προγραμμα 100 πρωτων ημερων», γιατι επιτελους ηρθε η ωρα να μαθουν ολοι οι ελληνες οτι λυσεις υπαρχουν απλα δεν «ακουγονται» και υπαρχει λογος που δεν ακουγονται.
Το μονο που εχετε να διαλεξετε, ειναι αν προτιματε μια αιωνιοτητα οπου θα λετε «καθε χθες και καλυτερα» ζωντας εσεις και οι οικογενειες σας καταστασεις πολεμου ενω δεν υπαρχει πολεμος (καν ομελετα κ ερχεται κ αυτος αν συνεχισουμε ετσι, με αυτους τους «ηγετες») ‘Η να ζησετε αξιοπρεπως και ΣΙΓΟΥΡΑ απειρως καλυτερα απ οτι σημερα και απ οτι διαγραφεται στο μελλον. Δικιες σας ζωες, δικια σας και η αποφαση.. Μια στιγμη, οχι, οι λαθος αποφασεις σας και η αδιαφορια σας εχουν φερει τα μεχρι τωρα αποτελεσματα και επηρεαζουν και εμας. Οποτε ωρα να μελετησετε σωστα τα δεδομενα και για μια φορα στη ζωη σας να παρετε τις σωστες αποφασεις…
Μου αρέσει!Αρέσει σε 1 άτομο
TO ZDF ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΩ σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών ξέρω εγώ τι λέω γιατί στην Γερμανία βρίσκομαι πάνω από σαράντα χρόνια…αλλά μερικοί με αποκάλεσαν γερμανόφιλο και ταγματασφαλίτη.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΤΥΩΝ 5 ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΦΡΑΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΜΑΖΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ.
ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΦΙΛΛΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥΣ.
Τότε οι παππούδες μας κάνανε πόλεμο σκι σκότωνε ο ένας τον άλλο, αλλά εδώ και πενήντα χρόνια τα ΕΓΓΟΝΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΦΑΜΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ.
Αυτά και άλλο στα βιβλία στην γερμανική γλώσσα.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!