Ηχηρό «ΟΧΙ» της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα για το τζαμί στον Βοτανικό

Η Δημοτική σύμβουλος Αθηνών με τη Χ.Α.  Ουρανία Μιχαλολιάκου, κατακεραύνωσε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο την δημοτική Αρχή, αλλά τα υπόλοιπα ανθελληνικά κόμματα που υπογράφουν την τουρκοποίηση της Πρωτεύουσας της Ελλάδος.

Ακολουθεί η τοποθέτηση της Ουρανίας:

«Κυρία Πρόεδρε, θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις που αφορούν στην ανέγερση τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΝΑ SMARTPHONE iPhone6 !!!

KLIK      στην     εικόνα

Αρχικά μια γενικά παρατήρηση που αφορά στο εάν υπάρχουν αρχαία στη συγκεκριμένη περιοχή και εάν η αρχαιολογική υπηρεσία έχει ερευνήσει τον εν λόγω χώρο που γύρω από αυτόν υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά ευρήματα. Αυτό είναι ένα εύλογο ερώτημα που θεωρώ πως θα έπρεπε να μας απασχολήσει όλους. Συνεχίζοντας θέλω να ξεκαθαρίσω πως σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα ΑΛΛΑ, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ. Όχι εις βάρος των Ελλήνων.

Η παράταξη μου και εγώ θεωρούμε πως θα έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα για το εάν θέλει ο Ελληνικός λαός και κατ’ επέκταση ο Αθηναϊκός λαός να ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα. Δεν ξεχνάμε πως κανένας πολιτικός  και κανένα κόμμα δεν είχε βάλει την ανέγερση τζαμιού στο προεκλογικό πολιτικό του πρόγραμμα. Η Συνθήκη της Λωζάνης επιτρέπει ανέγερση τζαμιού μόνο στην περιοχή της Θράκης. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι το Σύνταγμα των Ελλήνων το οποίο πολλοί καταπατούν κατ΄ εξακολούθηση. Το Σύνταγμα των Ελλήνων προβλέπει τη συνάθροιση Ελλήνων και όχι τζιχαντιστών στην πατρίδα μας.

Είμαστε της άποψης πως η ελληνική νομοθεσία πρέπει να είναι πάνω από όλα και να μην γίνεται καμία ενέργεια εις βάρος των Ελλήνων. Το θέμα αυτό το έχει αναπτύξει και ο παράνομα προφυλακισμένος επικεφαλής της παράταξης μας Ηλίας Κασιδιάρης στην Βουλή. Βέβαια είναι αρκετά οξύμωρο να επικαλούμεθα το αίσθημα της ευνομίας ορισμένων εδώ μέσα. Γιατί είναι οι ίδιοι που ενώ λένε πως σέβονται το νόμο ΠΑΡΑΝΟΜΑ έστειλαν πριν λίγο καιρό τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε Έλληνες πολίτες, ΕΝΩ δεν έκανε τίποτα στη δημόσια χρήση παράνομων ουσιών στο ίδιο ακριβώς σημείο. «Ξέρουμε, ξέρουμε είναι συσσίτια μίσους και γι’ αυτό στείλανε τα ΜΑΤ. Είναι τα συσσίτια μίσους και τα χασίσια της αγάπης«.

Τελειώνοντας θέλω να πω πως είναι ντροπή, ενώ κάναμε 400 χρόνια να διώξουμε τον μουσουλμανικό ζυγό από την πατρίδα μας με αγώνες και αίμα, να έρχονται ορισμένοι κουστουμάτοι και με μία υπογραφή, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν να αποφασίζουν την ανέγερση τζαμιού στην πόλη μας.

Είμαστε ενάντια στην τουρκοποίηση της Αθήνας και γι’ αυτό την Παρασκευή 29/5 στη Μητρόπολη στις 7:30 η ώρα θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για την Άλωση της Πόλης. Περνώντας τώρα στα ερωτήματα θα θέλαμε:

Α) Να μας ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται σήμερα το έργο για την ανέγερση του τεμένους στην περιοχή του Βοτανικού και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί για την περαίωση του.

Β) Να μας αποσταλεί όλη η αλληλογραφία που υπάρχει και σχετίζεται με το συγκεκριμένο έργο, μεταξύ των εμπλεκομένων υπηρεσιών και φορέων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

Η ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

4 σκέψεις σχετικά με το “Ηχηρό «ΟΧΙ» της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα για το τζαμί στον Βοτανικό

 1. Ηχηρό μήνυμα Μπακογιάννη και Αντώναρου στον βουλευτή Μεσσηνίας: Φύγε, πριν εξαϋλωθούμε!

  Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται η διάλυση της ψοφοδεξιάς, καθώς το φαιδρό και λαομίσητο πρόσωπο του αρχισκευωρού από την μία και η σκληρή προδοτική αντιλαϊκή μνημονιακή γραμμή από την άλλη συντελούν στην ολοένα συρρικνούμενη απήχηση της ΝΔ στην ελληνική κοινωνία.

  Χαρακτηριστικό της αποσύνθεσης η παρουσία και τα λόγια της Ντόρας και του Αντώναρου σε εκδήλωση της φοιτητικής νεολαίας του κόμματος, όπου αμφισβήτησαν ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος παραμένει στην ηγεσία του κόμματος παρά την τεράστια ήττα και την συνεχή καθίζηση.

  Συγκεκριμένα, η Μπακογιάννη δήλωσε: «Η ΝΔ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την εποχή. Το πρόβλημα άρχισε το 2012 γιατί χάσαμε τους συνομιλητές μας στην κοινωνία. Γιατί έπαψε η ΝΔ να συνομιλεί στο εσωτερικό της. Η διαφορετική άποψη ήταν ποινικοποιημένη. Δεν υπήρχε εσωτερικός διάλογος.»

  Εδώ αξίζει να σχολιάσουμε την αποστροφή του λόγου της Μπακογιάννη, καθώς καταγγέλλει ότι «η διαφορετική άποψη ήταν ποινικοποιημένη». Όταν ο Σαμαράς ποινικοποίησε τον πολιτικό λόγο της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησε την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου γιατί σιώπησε;

  Τέλος, η Μπακογιάννη μίλησε για την ανάγκη διεξαγωγής ενός συνεδρίου υποστηρίζοντας ότι «το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Το θέμα είναι να συζητήσουν. Όχι να γίνει συνδιάσκεψη που μεταξύ μας θα χειροκροτήσουμε. Το θέμα η ΝΔ να ανοίξει αυτό το διάλογο. Αν δεν το κάνει, η πορεία της προδιαγεγραμμένη, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Θα επιδιώξουμε και θα τον κάνουμε αυτό το διάλογο».

  Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αντώναρος εξαπέλυσε φαρμακερά βέλη κατά του Σαμαρά, λέγοντας: «Mε απασχολεί ότι η ΝΔ έχει χάσει την επιρροή της, τη γοητεία της. Έχει χάσει η ΝΔ την επαφή της με την κοινωνία και δεν εκλαμβάνεται από την κοινωνία ως πειστική εναλλακτική δύναμη άσκησης εξουσίας. Η κεντροδεξιά έγινε δυνατή στην κοινωνία όταν λειτούργησε με όρους πολυσυλλεκτικούς, μεγάλης αγκαλιάς… Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει συζήτηση και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στην Πολιτική Επιτροπή. Όχι μονόλογοι. Όχι δεκάωρη συνεδρίαση όπως ο ΣΥΡΙΖΑ… Μεσαίος χώρος είναι η μεγάλη σιωπηρή πλειοψηφία. Αυτούς θεωρώ αξιόλογους ιδιαίτερα. Συνειδητά δεν θέλουν κομματική ταυτότητα. Αυτούς χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια να τους κερδίσεις. Αν δεν το καταφέρουμε να είστε σίγουροι, θα συρρικνωθούμε κι άλλο. Και θα βρεθεί κάτι άλλο να καλύψει την κεντροδεξιά….».

  Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η ΝΔ διαλύεται με γοργούς ρυθμούς και είτε παραμένει ο βουλευτής Μεσσηνίας στην ηγεσία είτε αναλάβει κάποιος άλλος, η πορεία προς την εξαφάνιση είναι προδιαγεγραμμένη.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.