Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών !!!

Πολιτευτής του Σύριζα πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών

Γράφαμε πρόσφατα για την υπόθεση με το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, που είχε απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., με τις συνομιλίες που είχε συλλέξει ο κοριός της ΕΥΠ να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και πολιτικής παρεμβάσεως στο όλο ζήτημα. Γνωρίζαμε, βεβαίως, ότι στον Σύριζα ο «αντιρατσισμός» τους είναι έμμισθος και επαγγελματικός, όμως ελπίζαμε αυτό να σταματάει σε νομότυπες εκδηλώσεις, όπως η δημιουργία ΜΚΟ και χάραξη πολιτικής με σκοπό την είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων, που ακολούθως θα διαμοιραστούν σε «ημέτερους».

1458438_411423142347305_221334099144037012_n

ΠΕΙΝΑΣ;;; ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ!!!

ΚΛΙΚ στην εικόνα

Από ότι φαίνεται, η όλη υπόθεση είναι ακόμα πιο σκοτεινή, αφού δημοσιεύματα εμπλέκουν στο όλο κύκλωμα και πολιτευτή του Σύριζα. Σας παραθέτουμε σχετικώς το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» άνευ άλλου σχολιασμού:

«Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η έρευνα για τη διασύνδεση δουλεμπόρων με επίορκους αξιωματικούς Αστυνομίας – Λιμενικού.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή στην υπόθεση πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε γίνει το 2007 πρόταση να κατέβει υποψήφιος στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά.

Ο πολιτευτής είναι 66 ετών, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και σήμερα εμφανίζεται να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για τα δικαιώματα των κρατουμένων. Το διάστημα της κράτησής του είχε προχωρήσει σε απεργία πείνας προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολιτευτών, τότε, του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργών της Κυβέρνησης. Επερώτηση για την υπόθεσή του είχε καταθέσει το 2008 ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Τ. Κουράκης.

Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταγράψει τηλεφωνικές συνομιλίες του με αξιωματικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, ο οποίος φέρεται να προέβαινε σε αποφυλακίσεις παράτυπων μεταναστών καθ’ υπόδειξη δουλεμπόρων. Στις επίμαχες συνομιλίες φέρονται να προωθούσαν την αποπομπή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γ. Πανούση θεωρώντας τον εμπόδιο στη δράση τους και ταυτόχρονα να μετείχαν σε παρασκηνιακές ζυμώσεις ώστε στις τακτικές κρίσεις του Μαρτίου να τοποθετούνταν πρόσωπα της αρεσκείας τους σε κρίσιμα πόστα. Επικαλούνταν γνωριμία τους με ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος θα αναλάμβανε να υλοποιήσει τις επιλογές τους.

Στοιχεία εμπλοκής έχουν προκύψει συνολικά για πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και σε βάρος υπαλλήλου της Ε.Υ.Π.. Κατά πληροφορίες πάντως, ο κ. Πανούσης και ο διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Γ. Ρουμπάτης έχουν ζητήσει εκτάκτως συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Α. Τσίπρα. Δεν αποκλείεται στο «κάδρο» της υπόθεσης να βρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της υπηρεσίας. Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί συνάντηση του κ. Πανούση με τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Θ. Δρίτσα, σχετικά με ανάμειξη αξιωματικών του Λιμενικού στο δουλεμπορικό κύκλωμα.»


Τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών έχουν ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 

Τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών έχουν ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση;

Ογκωδέστατη δικογραφία έχει σχηματιστεί και βρίσκεται στα χέρια Εισαγγελέων σχετικά με κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών, με απολήξεις σε ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., που από ότι φαίνεται είχε «άκρες» μέσα στην συγκυβέρνηση.

Ο κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλίες, στις οποίες φέρεται να συνομιλεί ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. με ιδιώτη, γίνεται λόγος για τις κρίσεις αξιωματικών και την «ανάγκη» του κυκλώματος να τοποθετηθεί συγκεκριμένος διευθυντής στο τμήμα Αλλοδαπών.

Προ του οποιουδήποτε άλλου σχολιασμού, σας παρουσιάζουμε τις συνομιλίες, όπως εμφανίστηκαν σε καθεστωτική εφημερίδα:

«Αξιωματικός: Πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί από το Αλλοδαπών ο Φ…(προηγούμενος διοικητής) και πρέπει να απομακρυνθεί ακόμη ένας υποδιευθυντής. Πρέπει να αναλάβει ο Γ…. και πρέπει να απομακρυνθούν και δύο σύμβουλοι του υπουργού.

Ιδιώτης: Συμφωνώ έτσι θα γίνει και να δεις και ότι και η πολιτική ηγεσία θα κατευθυνθεί προς αυτή την κατεύθυνση

Μετά τις κρίσεις των ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και πριν τις τοποθετήσεις έχει καταγραφεί μία άλλη συνομιλία.

Ιδιώτης: Θα αναλάβει να το διευθετήσει ο «ψηλός», αλλιώς θα τελειώσει εσωκομματικά. Και άλλωστε σε ένα τετράμηνο θα αλλάξει ο υπουργός.

Αξιωματικός: Πρέπει να φέρεται τον Γ….. στο Αλλοδαπών.

Ιδιώτης: Ναι έτσι θα γίνουν τα πράγματα»

Το σκανδαλώδες στην όλη υπόθεση είναι ότι πέραν της απομακρύνσεως του Πανούση από το υπουργείο, οι υπόλοιπες επιδιώξεις του κυκλώματος έγιναν πραγματικότητα. Τώρα το ποιος είναι ο «ψηλός» που εμφανίζεται στις συνομιλίες είναι απορίας άξιον και χρήζει διερεύνησης, αφού βρίσκεται στο εσωτερικό της συγκυβερνήσεως.

Είτε πρόκειται για άτομο του Σύριζα που συνεργάζεται με το εν λόγω κύκλωμα και μπορεί να «κανονίσει» κάποια τέτοια ζητήματα, έχοντας επιρροή, είτε είναι ο ίδιος ο Πανούσης, ο οποίος θα «αναγκαζόταν» να πράξει σύμφωνα με την θέληση του κυκλώματος για να μην τον «τελειώσουν» άλλα άτομα του Σύριζα που συνεργάζονται με το κύκλωμα.

Χωρίς να γνωρίζουμε τα εσωτερικά της δικογραφίας ή να θέλουμε να προτρέξουμε της έρευνας, υπάρχουν άτομα στον Σύριζα, που χρόνια τώρα έχουν πολύ περίεργη δραστηριότητα στο εν λόγω ζήτημα. Μερικοί, μάλιστα, είτε έχουν, είτε συνεργάζονται με ΜΚΟ – σφραγίδες που έχουν καταστήσει τον «αντιρατσισμό» επάγγελμα και μάλιστα εξόχως προσοδοφόρο.

2 σκέψεις σχετικά με το “Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών !!!

 1. Ζορίστηκαν οι τουρίστες από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση – Εμείς οι Έλληνες τι να πούμε;

  Ένα δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, γύρω από την τραγική κατάσταση που διαδραματίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Κω, με την αθρόα διέλευση των λαθρομεταναστών, επανέφερε στην επιφάνεια αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα. Μια ζοφερή εικόνα για το τι βιώνουν οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι επιλέγουν την Κω για τις διακοπές τους, σκιαγραφεί σε άρθρο της την Πέμπτη η Daily Mail.
  «Μετανάστες από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχουν μετατρέψει την Κω, ένα εξαιρετικά δημοφιλές ελληνικό νησί λόγω των οικονομικών ταξιδιωτικών πακέτων του, σ’ ένα αηδιαστικό κολαστήριο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συνεχίζει λέγοντας ότι «Την ώρα που οικογένειες τουριστών χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τον ήλιο στις ξαπλώστρες, λίγα μέτρα παραπέρα δεκάδες μετανάστες κοιμούνται σε κούτες, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών».
  Το ρεπορτάζ έχει μαρτυρίες τουριστών, οι οποίοι περιγράφουν με τα πιο μελανά χρώματα την παραμονή τους στο νησί, λόγω της κατάστασης που επικρατεί εκεί εδώ και λίγο χρονικό διάστημα. Το δημοσίευμα αυτό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω του «προκλητικού και ρατσιστικού» ύφους, που θεωρούν ότι έχει.
  Αναμφισβήτητα, η μοίρα των ανθρώπων που έρχονται κατά συρροή και παράνομα από κάθε χώρα της Ασίας στα Ελληνικά νησιά είναι τραγική και η συμπόνια απέναντι τους είναι απολύτως κατανοητή. Δεν καταλαβαίνουμε, όμως, το υφάκι όλων αυτών που καταδικάζουν το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας ως «ρατσιστικό», από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού τους και του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
  Όταν αντικρύζουν ένα τέτοιο θέαμα οι Βρετανοί τουρίστες, οι οποίο έχουν έρθει για παραμονή λίγων μόνο ημερών στην Χώρα μας, μπορείτε να φανταστείτε πώς νιώθουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Κω, αλλά και των άλλων Ελληνικών νησιών, οι οποίοι ζουν σε καθημερινή βάση και σε πολύ μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια το φαινόμενο αυτό.
  Εκτός από τις «εξυπνάδες» του στυλ «ή θα τους φιλοξενήσουμε ή θα τους βουλιάξουμε» υπάρχει και το να θωρακιστούν τα σύνορά μας καλύτερα, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εισροή λαθρομεταναστών. Όσο για τους εκ του ασφαλούς «αγανακτισμένους αντιρατσιστές», αντί να παριστάνουν τους τιμητές των πάντων και επειδή δεν μπορούν να μπουν στη θέση των μονίμων κατοίκων της Κω, αλλά ούτε και να σκεφτούν όπως αυτοί, τους προτείνουμε να έρθουν για λίγες ημέρες στην Κω και να δουν ιδίοις όμασι την κατάσταση.
  Πολύ περισσότερο, να αποδείξουν έμπρακτα τον ανθρωπισμό τον οποίο υποστηρίζουν ότι τους διέπει και να δεχθούν να φιλοξενήσουν στα δικά τους σπίτια και με δικά τους έξοδα τούς όντως δυστυχισμένους λαθρομετανάστες που ψάχνουν για μια καλύτερη τύχη.
  Αν και όταν αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα προς τούς συνανθρώπους τους, τότε θα μπορούν να σχολιάζουν τις αντιδράσεις άλλων ανθρώπων, είτε πρόκειται για μόνιμους κατοίκους των νησιών είτε για τουρίστες, για την καθημερινή επαφή τους με τους ταλαιπωρημένους λαθρομετανάστες.
  Όχι, όμως, να «αγανακτούν» κάποιοι από την άνεση των πολυτελών και ευρύχωρων κατοικιών τους και χωρίς να έχουν ζήσει από κοντά την κατάσταση την οποία βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι στην Κω και άλλα νησιά.

  Μου αρέσει!

 2. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. ΖΟΥΖΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΒΡΟ…ΤΟΥΡΚΟ…ΧΑΙΒΑΝΙΑ.
  ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ.
  ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΥΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
  ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ…ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΚΟΜΑ…
  ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ….ΟΛΟΙ….ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
  ΕΥΡΩΠΗ ΕΓΙΝΕΣ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΔΙΕΘΝΗ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.