Ολα τα «ζώα» που ψήφισαν ~ποτάμι~ θα ήταν προτιμότερο να βάλουν μια θηλιά στο λαιμό τους και να κρεμαστούν…

Κόμμα που φέρνει την βίαιη αποβολή γαστρικού περιεχομένου

komma-poy-fernei-tin-biaii-apoboli-gastrikoy-periexomenoy

Πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον τόπο ψηφοφόροι θα είναι αυτοί που  ψήφισαν,  κι εξακολουθούν να το κάνουν,  αυτό το πολιτικό έκτρωμα που λέγεται Ποτάμι. Την στιγμή που ξέρουν ποιών είναι κατασκεύασμα, τι ρόλο έχει αναλάβει και ποιο σκοπό εξυπηρετεί. Έχουν προειδοποιηθεί, δεν μπορούν να δηλώσουν άγνοια, δεν μπορούν να πουν πώς δεν ήξεραν.

Ψηφίζοντας Ποτάμι,  έβαλαν στην βουλή τον Δούρειο Ίππο των νταβατζήδων και των πολιτικών (και επικοινωνιακών) τους υπηρετών. Μπόλιασαν την χώρα με έναν ακόμη κακοήθη όγκο έτοιμο να σκορπίσει τα καρκινικά του κύτταρα στην, ήδη ετοιμοθάνατη, ελληνική κοινωνία.

 

Είτε λόγω ηλιθιότητας, είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω μιας σαχλής «απολιτίκ» στάσης, είτε λόγω ενός ιδιότυπου …Στολχομικού Συνδρόμου που σε κάνει να αγαπάς τους απαγωγείς σου, τους εκβιαστές σου, τους νταβατζήδες σου. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η στήριξη σε αυτό το κατασκεύασμα αποτελεί Έγκλημα. Έγκλημα ενάντια στην λογική, έγκλημα ενάντια στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο Γιωργάκης είναι τελειωμένος, έκανε την δουλειά που του ανατέθηκε, και τώρα προσπαθεί να γλυτώσει το τομάρι του αποδεικνύοντας στα αφεντικά πως μπορεί να τους είναι ακόμα χρήσιμος…

Ο νέος -πιο εξελιγμένος- Γιωργάκης είναι εδώ, χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα, «δήθεν», «μεταμοντέρνος», «κουλ» και «Απολιτίκ», κάτι μεταξύ «ασφαλιστικής δικλείδας μεγαλοεγκληματιών» και «προγράμματος προστασίας μαρτύρων». Και ζητάει την ευκαιρία να αποδείξει την «χρησιμότητά» του στους εργοδότες του

Από το βράδυ των τελευταίων εκλογών, οφείλουμε όλοι μας ευγνωμοσύνη στον Σταύρο Θεοδωράκη γιατί, μαθαίνοντας το ποσοστό το οποίο πήρε το Ποτάμι, μάθαμε επιτέλους και επίσημα πόσοι είναι οι χίπστερ και οι χαζογκόμενες στην Ελλάδα. Στις «χαζογκόμενες» περιλαμβάνονται και πολλοί άνδρες με ψυχολογία χαζογκόμενας. Όποιος ξεγελιέται από τον Σταύρο Θεοδωράκη, είναι χάπατο με τη βούλα.

Θεοδωράκης, Ψαριανός και Τατσόπουλος. Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να έχει ένα «κόμμα», για να κάνεις εμετό μαζί του; Πάντως, εγώ δεν ξέρω κάποιον που θα ψηφίσει Ποτάμι. Και είμαι περήφανος για αυτό.

source  

3 σκέψεις σχετικά με το “Ολα τα «ζώα» που ψήφισαν ~ποτάμι~ θα ήταν προτιμότερο να βάλουν μια θηλιά στο λαιμό τους και να κρεμαστούν…

 1. Ο/Η ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος- Αρθρογράφος E-mail: ant.grypaios@gmail.com λέει:

  ΝΑΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΠΕΙΛΗ
  ============================= ————————————————————–

  Ο «ΣΥΜΜΑΧΟΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
  ====================================== ———————

                   Ιστορικόν του ΝΑΤΟ 
              -------------------------------
  

  Το ΝΑΤΟ ιδρύθηκε το 1949 υπό των Δυτικών δυνάμεων, σε αντιπερισπασμό και αντιπαλότητα με την τότε ΕΣΣΔ, και του τότε συμφώνου της Βαρσοβίας.
  Η Ελλάς εισήλθε στο ΝΑΤΟ το 1952, για να προστατευθεί από τις βόρειες Βαλκανικές χώρες, που ήταν τότε στο σύμφωνο της Βαρσοβίας.
  Έκτοτε πολλά άλλαξαν. Ήρθαν τα πάνω-κάτω, και εμείς παραμένουμε πιστοί στο εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.
  Και οι δύο τότε αυτοί αντίπαλοι στρατιωτικοί οργανισμοί, ελέγχοντο από τη παγκόσμια διακυβέρνηση.
  Απόδειξη όταν ο τότε πρόεδρος της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, διετάχθη από τους τότε Κοσμοκράτορες, να διαλύσει την ΕΣΣΔ, την διέλυσε, και την «κατέρρευσε».
  Σήμερα ΜΟΝΟ το ΝΑΤΟ ελέγχεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, ενώ η πανίσχυρη στρατιωτικά πυρηνική δύναμη Ρωσία, ακολουθεί ανεξάρτητη πολιτική, και ευρίσκεται σε αντιπαλότητα με τη παγκόσμια Σιωνιστ. δικτατορία, και τις δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ.
  Σήμερα στο Ανατ. μέτωπο έχουμε στρατιωτική συμμαχία Ρωσίας-Κίνας, και στο Δυτικό το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ.
  Η Ρωσία έχει και οικονομική συνεργασία με τους BRICS!
  Οι BRICS ίδρυσαν και παγκόσμια τράπεζα σε αντίθεση με το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! ( I.M.F.)
  Εάν θέλει το ΝΑΤΟ να εκρήγνυται από μία πυρηνική βόμβα σε κάθε μία Αμερικανική και Ευρωπαϊκή μεγαλούπολη, τότε ας επιτεθεί κατά της Ρωσίας!!!
  Υπάρχει κίνδυνος Γ! παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου!!!
  Στους νέους Έλληνες μετανάστες λέω, μη φεύγετε από τη πατρίδα, κινδυνεύετε με θάνατο σε περίπτωση Γ! παγκόσμιου πυρηνικού πολέμου. ΗΠΑ & Ευρώπη θα χτυπηθούν. Ενώ στην Ελλάδα είστε ασφαλείς & άνεργοι!
  Το ΝΑΤΟ παρεβίασε μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες που έγινε στη Γιάλτα το 1945 μεταξύ των τότε ηγετών Ρούσβελτ-Στάλιν-Τσώρτσιλ, περί «Σφαιρών επιρροής», εισβάλλοντας στην Ουκρανία, διά των γνωστών μεθόδων!!!
  Η Ουκρανία ήταν «σφαίρα επιρροής» της Ρωσίας.
  Το εχθρικό για τους Έλληνες ΝΑΤΟ ονομάζει τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, κλέβοντας το όνομα από την Ελλάδα.
  Το ΝΑΤΟ προβοκάρει τους Αλβανούς, για παράνομες εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδος, για παραβίαση εθνικής κυριαρχίας, μη σεβόμενο το διεθνές δίκαιο.
  Το ΝΑΤΟ «βάζει πλάτες» στους Τούρκους, για παραβίαση των συνόρων με την Ελλάδα, στη Θράκη, και στα νησιά του Αιγαίου, σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο.
  Το ΝΑΤΟ πατρονάρει τους Σκοπιανούς να ζητούν την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
  Το ΝΑΤΟ υποστήριξε τους Τούρκους να εισβάλουν στη ΚΥΠΡΟ, διχοτομώντας το νησί της Αφροδίτης.
  Το ΝΑΤΟ οδήγησε τους Τούρκους στα ΙΜΙΑ, για να αποκτήσουν οι Τούρκοι Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο!!!
  Το ΝΑΤΟ στρέφεται κατά της Ελλάδος παντοιοτρόπως, ενός ιστορικού με πολιτισμό κράτους-μέλους, και οι εφιάλτες πολιτικοί μας, αλλά και οι αφελείς επιτελείς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, πίνουν σαμπάνια στο όνομα του ΝΑΤΟ!!!
  Τόσο μακάριοι, απληροφόρητοι & «μακάκες» είμαστε όλοι οι Έλληνες!!! Αδιαφορούμε για την πατρίδα, το σπίτι μας.

  Η παγκόσμια διακυβέρνηση έφερε τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εδώ, για να κυριεύσουν την Ελλάδα, και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο το δικαίου!!!

  Οι Κοσμοκράτορες (αφεντικά του ΝΑΤΟ), αποφάσισαν οι λαθρομετανάστες να μοιρασθούν το σύνολο των 200 εκ. ευρώ που προβλέπονται για την ανθρωπιστική κρίση των Ελλήνων, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι πρόσφυγες, αλλά εισβολείς προς κατάληψην της Ελλάδος!

  Πληρώνουν φόρους ΜΟΝΟΝ το πόπολο των Ελλήνων, και η γιαγιά-Τασία αποφάσισε να διαθέσει 500 εκ. ευρώ, για τη στέγαση-συσίτια των λαθρομεταναστών Ισλαμιστών εισβολέων της πατρίδας μας.

  Που είσαι Λεωνίδα με τους 300 να μας δείς τι χάλια έχουμε εμείς οι έλληνες σήμερα!!! Καταντήσαμε Μ@@@ς των Επικυρίαρχων της Γης!!! Τέτοια κατάντια!!!
  Να γίνουμε «τσόλια» των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!

  Τέτοια αφελή στελέχη έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, και θα φάει το κεφάλι του. Στελέχη με λαθρόμεταναστευτικές «φιλάνθρωπες» Σιωνιστικές θεωρίες και πολιτικές πρακτικές, για να κάνει τη δουλειά της η Παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ , για κατάληψη της πατρίδας…….

  Οι Κοσμοκράτορες δανειστές-γύπες, θα εισπράξουν τα δάνειά τους από τους λαθρομετανάστες-εισβολείς,
  μέλλοντες κατοίκους αυτής της χώρας, αφού οι νέοι Έλληνες έλαβαν την άγουσαν προς διασποράν, και οι γέροι γονείς απέθαναν. Θα μείνουν οι πολιτικοί με τους Δεσποτάδες χωρίς Έλληνες, με τους λαθρομετανάστες!!!

  Υπό τη Στρατιωτική απειλή του ΝΑΤΟ απαγορεύεται να βγούμε από τη στάνη των προβάτων, για να πάμε προς άλλες κατευθύνσεις, (υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές…) θέλουν να έχουν το μονοπώλειο της εκμετάλλευσης των Ελλήνων-προβάτων!!!

       Ιστορικόν της κρίσης στην Ελλάδα
        ---------------------------------------
  

  Εν Αρχή ήν η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, και τα εδώ πολιτικά Σιωνιστικά πιόνια της. (βλέπε Σημίτης, ΓΑΠ, Σαμαράδες, & ΣΙΑ).

  Η τραγωδία της Ελλάδος αρχίζει με τους εφιάλτες πολιτικούς!!!
  Η τραγωδία της Ελλάδος συνεχίζεται με τη κατάργηση του Εθνικού μας νομίσματος, και την εισαγωγή του ευρώ. ( Σημίτης).

  Από τότε άρχισε η τραγωδία της χώρας και του Λαού της.
  Το Ευρώ ήταν πολύ ισχυρό νόμισμα για να το αντέξει η οικονομία μας.
  Καταρρεύσαμε, μας έφεραν Δάνεια,- Μνημόνια,- και Τρόϊκες!!!
  Χάσαμε την εθνική μας Κυριαρχία και αξιοπρέπεια.

  Τώρα μας απειλούν ότι εάν δεν υπογράψουμε τη νέα συμφωνία δανεισμού, ( πρόκειται για Μνημόνιο ), με τους όρους που θέτουν ΑΥΤΟΙ, και εάν δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ κανονικά, τότε θα βάλουν το ΝΑΤΟ να μας χτυπήσει.

  Να μας πούνε οι Σιωνιστές –Ευρωπαίοι πολιτικοί, γιατί μπήκαμε στην Ε.Ε. (ΕΟΚ), τότε επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, για να καταστραφούμε;;;;;;

  Οι διεθνείς Αμερικανο-Εβραίοι τραπεζίτες, Rothschilds, Rockefellers, Lehman Brothers, Goldman Sachs, Kuhn, Loeb, Soros, Max, Sidney, Paul Warburg, Jacob Schiff, Henry Mann, Paulson, κλπ. είναι αυτοί που σπέρνουν την καταστροφή, τον όλεθρο και τον πόλεμο, είναι αυτοί που ρουφάνε καθημερινά το αίμα των ανθρώπων για το χρήμα, είναι αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, είναι αυτοί, τα μέλη της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
  Το ΝΑΤΟ είναι ST-BY για να επιτεθεί κατά της χώρας, σε περίπτωση που δεν πληρώσουμε το ΔΝΤ, που είναι ίδιοκτησία του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας!!
  Τα γεγονότα είναι πρόσφατα, και σας είναι γνωστά.

   ΝΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ
   ---------------------------------------------------------------------
  

  Οι δανειστές-δυνάστες, γύπες & κοράκια, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα-δάνεια που παράνομα μας χρέωσαν, δεν θα διστάσουν να επιτεθούν με το Σιων. ΝΑΤΟ εναντίον των «συμμάχων» Ελλήνων, ή θα βάλουν τη Τουρκία, με την Αλβανία και τα Σκόπια, να μας επιτεθούν!

  Σήμερα η Αλβανία θέτει επίσημα θέμα αλλαγής χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, διεκδικώντας τη Νότιο Ήπειρο, το Ιόνιο, και τα πετρέλαια.

  Τούς παραχωρήσαμε τη Βόρειο Ήπειρο, τώρα θέλουν και τη Νότιο Ήπειρο. Το εξέλαβαν ως αδυναμία. Οι Αλβανοί υποκινούνται από τη Τουρκία, το ΝΑΤΟ, και τη παγκόσμια διακυβέρνηση-δικτατορία.
  Έχουν τις «πλάτες» το ΝΑΤΟ.

  Οι μαριονέτες πολιτικοί των «Θεσμών» της Ε.Ε., κάνουν δήθεν διαπραγματεύσεις, με «Μπαμπούλα», φόβητρον, το Σιωνιστικό εχθρικό για τον Ελληνισμό ΝΑΤΟ.

  Οι Σιωνιστές ηγέτες του ΝΑΤΟ τραγουδούσαν ιμπεριαλιστικά, «We are the World». Ανάμεσά τους ήταν και ο καλοπροαίρετος Έλληνας ΥΠ.ΕΞ.

  Η Αλβανία κρούει την θύραν από βοράν, και η Τουρκία από Ανατολάς, υπό τους ήχους πολεμικών ιαχών του ΝΑΤΟ!!!.

  Μια μικρή χρεοκοπημένη χώρα, ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα, και έπεσαν επάνω της όλοι οι δαίμονες της Ν.Τ.Π. (ΝΑΤΟ & Θεσμοί).

  Την Σιωνιστική Τρόϊκα, – «Θεσμοί» – αποτελούν οι Σατανικοί
  δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή-commission. ( Ε.Ε. )

  Και τα τρία αυτά Σιωνιστικά αρπακτικά τοκογλυφικά μορφώματα, σήμερα λέγονται «Θεσμοί», (Institutions), δανείζουν τους Λαούς, τους πίνουν το αίμα, και είναι ιδιοκτησία του Κοσμοκράτορα Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, και των «Πεφωτισμένων», της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ζητάμε να ξυπνήσουν οι Λαοί της Ευρώπης!!!

  Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τη ΝΤΠ, (λέγε ΡΟΤΣΙΛΝΤ), δανείζοντας τοκογλυφικά τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι συνδαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς, και από την εκδοτική μηχανή χαρτονομισμάτων της Ε.Κ.Τ.- της μαριονέτας DRAGGI.

  Για το Ελληνικό δράμα λέμε, «Τούτων δε όλων γέγονε ίνα πληρωθεί»……., ίνα σώσουν τις τράπεζες του Θείου Ρότσιλντ!
  Για να μας «σώσουν» μας έβαλαν στο ΔΝΤ του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
  Τα δάνεια αυτά «φαγώθηκαν» καθ’ όδόν.

  Σήμερα οι ορντινάντσες του Θείου, αχυράνθρωποι των «Θεσμών», ασκούν Bullying επάνω στους Έλληνες, με φόβητρο το ΝΑΤΟ.

  Οι εφιάλτες πολιτικοί είδανε το τυρί, και δεν είδαν τη φάκα, λέει ο Λαός. Είδαν τα δάνεια,(το χρήμα), και δεν είδανε το διαμελισμό!
  Τόσο ηλίθιους και προδότες πολιτικούς έχουμε.

  Το χρέος της Ελλάδος δεν είναι νόμιμο, διότι είναι προϊόν απατεώνων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.!!!

  Πρέπει η Ελλάς, για το παράνομο αυτό χρέος, να καταφύγει στα διεθνή δικαστήρια, και να ζητήσει από τη διεθνή δικαιοσύνη, να αποδώσει δικαιοσύνη, αν υπάρχει ακόμη διεθνή δικαιοσύνη.

  Αυτό πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ, πριν μας επιτεθεί το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τα κοράκια αυτού! Η Τουρκία-Αλβανία είναι οι γύπες του ΝΑΤΟ!
  Βοηθήσαμε οικονομικά την Αλβανία τότε που είχε καταστραφεί!!!
  Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!

  Ο σκοπός είναι οι δυνάστες-δανειστές να αρπάξουν το ΧΡΥΣΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- & ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, και γενικά την ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ αξία της χώρας, διαμελίζοντας την Ελλάδα.

  Τώρα που οι Σιωνιστές κατάλαβαν ότι η Ελλάς δεν μπορεί να αποπληρώσει αυτό το επαχθές και παράνομο χρέος, σταμάτησαν να μας δανείζουν, και «τραινάρουν» σε βάθος χρόνου τις
  συνομιλίες-διαπραγματεύσεις, για συμφωνία νέου δανεισμού.

  Βλέπετε δεν υπάρχουν πια ΣαμαροΒενιζέλοι- πεσμένοι στα τέσσερα-, να υπογράφουν………………..
  και Ντόρες να σπέρνουν οικονομικές ειδήσεις………(ΜΜΕ).

  Δάνειο στο δάνειο, φθάσαμε ήδη στα 500 δις. ευρώ, η αντοχή των Ελλήνων εξέλιπεν. Οι δανειστές-δυνάστες θα φορολογούν από εδώ και μπρός τους λαθρομετανάστες, διότι οι νεαροί Έλληνες έφυγαν, και οι γονείς και παππούδες απέθαναν!!!!

  Το χρέος αυτό εξοφλείται ΜΟΝΟΝ με υποθήκευση του ορυκτού πλούτου!!! ( χρυσός+Πετρέλαια+Φ.Α.)

  Οι Σιωνιστές-Ευρωπαίοι πολιτικοί θέλουν 300 ευρώ μισθό και συντάξεις, για τους Έλληνες! Τότε γιατί μπήκαμε στην Ε.Ε. ;;;;;

  Με αφορμή το χρέος, και την αδυναμία αποπληρωμής, θα χρησιμοποιήσουν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, ή τους Τούρκους, και άλλους λύκους, για να καταλάβουν την Ελλάδα!!!

  Θέλουν τον ορυκτό πλούτο, για να «πατσίσουν» το χρέος!
  Έτσι ολοκληρώνονται τα σχέδια της παγκόσμιας Σιων. κυβέρνησης.

  Γιαυτό οι Κοσμοκράτορες δεν θέλουν ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, γιατί αυτοί το δημιούργησαν, για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, και τελικά να καταλάβουν την Ελλάδα. (μέσω ΝΑΤΟ, λαθρομεταναστών, και κορακιών Τουρκίας-Αλβανίας).

  Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες-ορντινάντσες της Ν.Τ.Π., τελούν υπό τις διαταγές της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και είναι ότι διατάξει ο Θείος Παντοκράτωρας!!!

  Γνωρίζουν ότι εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις-συμφωνία, ακολουθεί η Στρατιωτική βία του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ!!!
  Πιθανόν να προέλθουμε σε συμφωνία, με πολιτική απόφαση!!!

  Το ΝΑΤΟ κατάντησε ο Στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας, και εμείς οι αγαθοί Έλληνες καθόμαστε ακόμη μέσα στο μαντρί, μέσα στο λάκκο των λεόντων!!

  Το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος.
  Γιαυτό οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες-πιόνια και μαριονέτες-,
  δεν συμφωνούν, και καθυστερούν τη συμφωνία σε βάθος χρόνου.
  Γνωρίζουν ότι το ΝΑΤΟ έχει βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της Ελλάδας. Μας θέλουν για εκμετάλλευση, για άρμεγμα της αγελάδας-Ελλάδας!!!.

  Οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. –μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ- λένε, «δεν μας κάνει ο Τσίπρας, θέλουμε το Σαμαρά, που έκανε ότι του λέγαμε»!!!

  Μας θέλουν για πάντα χρεομένους, και κατακτημένους!!!.
  Μας θέλουν να τελούμε υπό κατοχήν των Επικυρίαρχων της Γης.
  Γιαυτό ίδρυσαν τα Ποτάμια, και άλλους πολιτικούς συνοδοιπόρους!

  Ο Σαμαράς σε πρόσφατη επίσκεψη, είπε στο Γιούνκερ να μη βοηθήσει τον Τσίπρα, ερχόμενος σε πολιτική συμφωνία!!! (ΜΜΕ)
  Οι Σαμαράδες βάζουν το κόμμα υπεράνω της Ελλάδος!!!

  Να σκεφθείτε ότι η ανίκανη δουλική ηγεσία της Ε.Ε. δεν μπορεί να διασώσει ένα μόνο 2% της όλης οικονομίας της Ε.Ε.
  Τόσο είναι η πάσχουσα σήμερον Ελληνική οικονομία, στο σύνολον της Ε.Ε.

  Οι κυβερνήσεις πιόνια της Ε.Ε. έχουν ποτίσει τους λαούς των με την ιδέα ότι οι Έλληνες τα «φάγανε». Εάν τα είχαμε φάει, δεν θα αυτοκτονούσαμε κατά χιλιάδες!!!
  Μας τα έφαγαν ΕΚΕΙΝΟΙ με τα χρηματιστήρια, με τα ομόλογα, με μειώσεις μισθών-συντάξεων, με τους φόρους & χαράτσια, με τον ΕΝΦΙΑ, με την υγεία, παιδεία, κλπ

  Ένας αξιωματούχος της Ε.Ε. είπε, «Σας θυσιάσαμε για να σωθούμε».

  Η νέα Κυβέρνηση φοβάται Στρατιωτική επίθεση και βία του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ!!!

  Οι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν ότι, εάν το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ καταλάβει και κλείσει το Αιγαίο, είναι γεωστρατηγικά χαμένοι!!
  Οι Ρώσοι πρέπει να σταθούν στρατιωτικά στο πλευρό της Ελλάδος, για την δική τους ασφάλεια, αλλιώς πάνε χαμένοι…………

  Εξόντωση του Λαού έως εσχάτων.Θέλουν να κάνουν τον Έλληνα να δηλώσει τέλεια υποταγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή να τον εξαφανίσουν, με μετανάστευση, και διαμελισμό της πατρίδας.

  Οι γραικύλοι πολιτικοί ζητάνε, «Συμφωνία και ότι να είναι». Αυτό σημαίνει συντάξεις στα 300 ευρώ όπως ζητάνε οι δανειστές.
  Οι επικουρικές συντάξεις έγιναν άϋλες, όπως οι μετοχές του ΧΑΑ.

  Οι λαθρομετανάστες έρχονται εδώ για το Ευρώ!!!

  Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομική καταστροφή της χώρας μας, με το ΝΑΤΟ να έχει το πιστόλι στο κρόταφο της Ελλάδος, και την ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, διαμελισμένη, με κατοίκους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές.

                     ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                     Διεθνολόγος- Αρθρογράφος
                     E-mail: ant.grypaios@gmail.com
  

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΝΙ.

  ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ….ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΤΕΣ….ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΩΡΟΙ…ΜΠΑΓΑΜΠΟΝΤΗΔΕΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ…ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ….ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΑΛΒΑΤΖΗΔΕΣ.

  ΔΛΙΑ ΝΤΙΠ..ΠΑΡΑ ΠΟΥΛΥ…ΦΑΕΙ ΚΙ ΜΝΙ…ΠΟΤΕΙ ΗΔΩ ΚΙ ΠΟΤΕΙ ΗΚΕΙ…ΤΡΟΥΗΡΝΟΥΝ ΣΤΠΑΡΑΛΙΕΙΣ ΜΗ ΛΙΑΝΕΣ ΚΥΡΙΕΙΣ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΚΙ ΥΣΗ ΠΟΥΛΙΤ ΣΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥ ΣΠΙΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΣ ΟΥΤΕ ΔΛΙΑ…ΟΥΤΕΙ ΛΕΙΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ…ΟΥΤΕΙ ΠΑΡΑΔΙΑ ΟΥΤΕΙ ΑΓΙΛΑΔΙΑ….ΑΛΛΑ ΟΥΤΕΙ ΜΝΙ ΟΥΤΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ..

  ΣΤΑΦΓΑΝΑ ΟΙ ΤΡΑΚΟΣ ΤΣΒΟΥΛΗΣ.

  ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΙ ΒΡΕ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΣΕΛΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠ ΘΑ ΤΑ ΤΝΑΞΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ…ΑΛΛΑ ΗΓΩ ΤΓΡΑΦΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΓΟΥΝ.

  ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
  ΟΛΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ.

  ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑ ΤΗ ΓΗΝ ΟΛΗΝ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ
  ΕΧΩ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΘΕΛΩ Ν ΑΡΘΩ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ
  ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ
  ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ
  ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ
  ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑ.

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΠΛΟΚ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

  ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ…
  ΜΠΟΤΑ…ΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΥΘΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ ΣΠΑΘΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΔΕΙΛΟΣ.

  ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΧΙ…ΟΧΙ…ΟΧΙ…ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΖΗΤΙΑΝ.

  ΝΑ ΒΓΛΑΩ ΑΙΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Μου αρέσει!

 3. ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ.

  ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΞΑΝΘΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΑΙ ΑΝ ΤΥΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΡΠΣΟΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ Δ.Ε.Υ.Α.Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΝΙΘΙΑ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΞΩ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ..

  ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΡΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.
  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.
  ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

  ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΟ ΓΛΗΓΟΡΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΡΑΝΕΣ ΜΕ…ΠΟΛΥ ΔΛΙΑ….ΝΤΙΠ ΛΕΙΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΝΤΙΠ ΒΡΑΚΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΕΙΝΑ…ΑΛΛΑ ΠΙΣΟΥ ΕΧ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΝΟΥΡΑ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΑΝΑ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΘΕ.

  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.