ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΙΑ

Μας είπαν οτι για να κατέβεις στις εκλογές πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΒΟΛΟ . Δηλαδή ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ να ασχοληθούν με την πολιτική ! Μας ρώτησε κανείς ( με δημοψήφισμα ) άν συμφωνούμε ;

Μας είπαν οτι ο αρχηγός του κόμματος πρέπει να επιλέγει ποιόν θα βάλει στο ψηφοδέλτιο . Δηλαδή εάν ο αρχηγός είναι διεφθαρμένος , θα βάλει όλους τους διεφθαρμένους ! Μας ρώτησε κανείς άν συμφωνούμε ;

Μας είπαν οτι το ιερατείο πρέπει να πληρώνεται απο το Δημόσιο Ταμείο και να έχει Εκκλησιαστική Περιουσία . Δηλαδή έβαλαν τον μαγνήτη που θα τραβήξει όλους τους απατεώνες και τεμπέληδες για να γίνουν παπάδες ! Μας ρώτησε κανείς  άν συμφωνούμε ;

Μας είπαν οτι τα ΜΜΕ πρέπει να ανήκουν σε μεγαλοεργολάβους . Δηλαδή να μας παρουσιάζουν τα πράγματα κατά πώς τους συμφέρει . Μας ρώτησε κανείς άν συμφωνούμε ;

Μας είπαν οτι ο δικαστής πρέπει να ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ και να προάγεται απο τον Υπουργό . Δηλαδή ο δικαστής να υπακούει στον Υπουργό και όχι στον λαό .Μας ρώτησε κανείς   άν συμφωνούμε ;

Μας είπαν οτι οι τραπεζίτες μπορούν να δημιουργούν χρήμα απο τον αέρα ( απο το τίποτα ) . Εμείς όμως δεν θα έχουμε τέτοιο δικαίωμα ! Μας ρώτησε κανείς άν συμφωνούμε ;

Μας είπαν ( οι δικαστές ) οτι ο Παπακωνσταντίνου δεν έκανε κανένα σπουδαίο έγκλημα και πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος .

Μας είπαν ( οι εισαγγελείς ) οτι οι περιουσίες των πολιτικών δημιουργήθηκαν με τίμιο τρόπο .

Μας είπαν (ξαφνικά ένα πρωί ) οτι απο δώ και μπρός θα είμαστε ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ !

Μας είπαν οτι ο αλλοδαπός μπορεί να πουλά χωρίς απόδειξη στον δρόμο ό,τι θέλει . Εσύ αν δεν κόψεις απόδειξη χάνεις το μαγαζί σου .

Μας είπαν οτι οποιοσδήποτε μουσουλμάνος θα παίρνει ελληνική ιθαγένεια ενώ καμμιά μουσουλμανική χώρα δεν χαρίζει ιθαγένεια στους Έλληνες .

Αυτοί που έδωσαν άσυλο στον αρχιερέα της διαφθοράς ( στον Χριστοφοράκο ) μας λένε οτι ΕΜΕΙΣ είμαστε διεφθαρμένοι και τεμπέληδες !

Αυτοί ( η Τρόϊκα ) που μας λένε οτι η χώρα χρειάζεται βαθιές ΑΛΛΑΓΕΣ «ξέχασαν» να μας πούν να αλλάξουμε και τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που μας έφεραν σε αυτό το χάλι ! Οι ίδιες οικογένειες ( λένε ) θα πρέπει να εξακολουθούν να διοικούν .

Αυτοί που δεν μας πλήρωσαν τις αποζημιώσεις του πολέμου , μας λένε οτι εμείς υποχρεούμαστε να πληρώσουμε ΟΛΑ όσα χρωστάμε !

Αυτοί που χρωστάνε περισσότερα απο εμάς , λένε οτι ΕΜΕΙΣ είμαστε μαθημένοι να ζούμε με δανεικά !

————

Όλα   τα  προηγούμενα  είναι    λογικά  . Επομένως  δεν  έχουμε  λόγο  να  ντρεπόμαστε    και  να  διστάζουμε   να  βγούμε  και  να  τα  πούμε   στον  λαό  .

Έτσι    αναδεικνύεται   η  πνευματική  ηγεσία  ενός  λαού  :  ΔΙΔΑΣΚΕΙ  τον  λαό  .  Του  λέει  την  ΑΛΗΘΕΙΑ .

Λοιπόν  , απαιτούνται   100   άτομα  να βγούν  σε  μια  πορεία  ( χωρίς  ακραία  πράγματα ,  ντυμένοι  συμβατικά  ) .  Το  πλήθος   είναι  αρκετά  μεγάλο  ώστε  να  κάνει  εντύπωση .  Θα  τραβήξει  την  προσοχή  .  Θα  συζητηθεί . Θα  περάσει   εύκολα  το  προαναφερθέν  μήνυμα .

Να  βγάλουμε  τον  λαό  (  ή  τουλάχιστον  το  2 %  του  λαού )   απο  τον  λήθαργο .  Να  αρχίσει να βλέπει    το  δούλεμα  που  του  κάνουν  οι  επιτήδειοι .  Αυτό  είναι  το  θεμέλιο . Αν  δεν  του  ανοίξουμε  τα  μάτια  ,  τίποτα  άλλο   δεν  μπορεί  να  γίνει  .  Καμμία   αλλαγή  προς  το  καλύτερο .

Αν  δεν  ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ    εκατό  άτομα  να   βγούν  στον  δρόμο    για  να  πούν  τα  προφανή  και  λογικά  ,  τότε  θα  αναγκαστεί   ΈΝΑΣ   να  παραστήσει  τον  τρελλό (  όπως  ο  Σόλων )  και  να  βγεί  στον  δρόμο  με  αρχαία   πανοπλία  για  να  τραβήξει    την  προσοχή  του  κόσμου .

Αλλά  τότε  μην  τον  κατηγορήσετε   οτι  γελοιοποιεί   το  Κίνημα  Ελληνικής   Αφύπνισης .

Η  ΑΤΟΛΜΙΑ    γελοιοποιεί  το  Κίνημα .  Διότι    αν  δεν  ΤΟΛΜΑΣ   για  τις  ιδέες  σου   ή  εσύ  δεν αξίζεις  ή  οι  ιδέες  σου !

Pythagoras Pythagoridis <pitago99@gmail.com>

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΤΟΛΜΙΑ

 1. Αντί-παραπληροφόρησις-Αφύπνιση Δραχμο-Μαραθώνας Λύτρωση

  Ένα από τα καταστρεπτικότερα όπλα του παρόντος πολέμου για την εγκαθίδρυσιν της παγκοσμίου διακυβερνήσεως του πλανήτη, φέρει τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Μέσα μαζικής επικοινωνίας και πληροφορήσεως».
  Με το πρόσχημα της δήθεν πολύπλευρης ενημερώσεως βομβαρδίζουν τους καλωδιωμένους πολίτες της τηλεοράσεως, κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου με επιλεγμένες ψευδείς πληροφορίες με αληθοφανή επικάλυψη δημιουργώντας φόβο σύγχυση και αποπροσανατολισμό.
  Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ο επηρεασμός της βουλήσεως των μαζών και ταυτόχρονα η παρακολούθηση αυτών, μέσω Twitter, Facebook, πλαστικών καρτών, καμερών, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Δειγματοληπτικά θα αναφέρω λέξεις, όρους που χρησιμοποιούνται καθημερινά χωρίς καμία αντίδραση (αντί παραπληροφόρηση καθ’ο πρόκειται περί πράξεων έσχατης προδοσίας.
  Τράπεζα της Ελλάδος: Λειτούργει και υπογράφει ως κεντρικός τραπεζίτης του ελληνικού κράτους, ενώ πρόκειται για ιδιωτική ξένη τράπεζα.
  ΔΕΗ: Δημοσία επιχείρηση ηλεκτρισμού για την παροχή και διανομή φθηνής ηλεκτρικής ενέργεια για την ανάπτυξη της Ελλάδος. Αντ’ αυτού λειτούργει ως μέγας φοροεισπράκτορας των τοκογλύφων δανειστών κατακτητών για την αφαιμαξιν της περιουσίας του ελληνικού λαού.
  UNISEX (ενιαίο φύλλο) Μόδα που αναφέρεται σε πράγματα π.χ. ρούχα ενιαία για τα δυο φύλα. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται η κατάργηση της διαφοροποιήσεως των φύλων και των λειτουργιών αυτών. Η προβολή των μονογαμικών ομοφυλικών οικογενειών, τεκνοποίησης μέσω τραπεζών σπέρματος και κλονισμού του θεσμού της οικογενείας.
  Ευρώ (το φονικό νόμισμα): Ιδιωτικό τραπεζικό νόμισμα σχεδιασμένο για αποθεματικό που ελέγχεται από το μεγαλύτερο τραπεζικό καρτέλ.
  Η απόκτηση του συνεπάγεται αέναο εξωτερικό δανεισμό, εν αντίθεση προς το εθνικό νόμισμα που το κόστος αποκτήσεως είναι μηδέν.
  Μέσω του ευρώ οι διεθνείς τοκογλύφοι τραπεζίτες παγκοσμιοποιητές υποτάσσουν οικονομικώς τα κράτη, κοινωνικοποιούν (κρατικοποιούν) τις ζημίες τους και ιδιωτικοποιούν τα κέρδη τους.
  GREXIT: H έξοδος της Ελλάδος (GREECE EXIT) από την ευρώ ζώνη και η επαναφορά της δραχμής (εθνική κυριαρχία) είναι ο μοναδικός τρόπος λύτρωσης. Τούτο όμως θα αποβεί μοιραίο για τους τοκογλύφους δανειστές διότι θα πυροδοτήσει την κατάρρευση του ευρωπαϊκού μορφώματος. Εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού της ευρωπαϊκής περιφέρειας με πρώτο θύμα την Γερμανία και θα επιφέρει παράπλευρο πλήγμα στο ήδη απαξιωμένο από τα BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Ν.Αφρική) δολάριο, (26,45 τρις δολ. παραγώγων είναι συνδεδεμένα με το ευρώ).
  Το τραγικότερο όμως όλων θα είναι η πιθανή κατάρρευσις του παγκοσμίου σαθρού χρηματοπιστωτικού συστήματος που ο κερδοσκοπικός του χαρακτήρας, έχει υπερβεί στο πολλαπλάσιο τις αντοχές του παγκοσμίου ΑΕΠ (το 2013 έφτασε τα 152 τρις δολ.υπερδιπλασιο του παγκοσμίου ΑΕΠ).

  Οικονομική Ανάπτυξις με ευρώ:
  Είναι αδύνατος η οικονομική ανάπτυξη χωρίς σύνορα, σύνταγμα και εκδοτικό προνόμιο (εθνικό νόμισμα).
  Είναι αδύνατον 27 κράτη με δημοκρατικές διαδικασίες να φορέσουν το ίδιο μέγεθος παπούτσια σε όρους πληθωρισμού, ελλειμμάτων, επιτοκίων δανεισμού.

  Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Βουλευτές: βάσει του άρθρου 33 του Συντάγματος ορκίζεται να φυλάσσει το σύνταγμα τους Νόμους, να μερίμνα για την πίστη τηρησιν να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και να προστατεύει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ελλήνων.
  Παρόμοια αναφέρει και το άρθρο 59 για τους βουλευτές.
  Αντ’ αυτών, εφαρμόζεται, το αγγλικό δίκαιο, η χωρά τελεί υπό ξένη κατοχή και οι εντολές των κατακτητών βαπτίζοντα νομοί του κράτους με τις υπογραφές των ανωτέρω για την εξόντωση των ελλήνων.
  Υπόδουλε Συμπατριώτη, πίσω από τα τείχη της παραπληροφορήσεως που σε περιβάλλουν, υπάρχει η πληγωμένη από τους εφιάλτες Ελλάδα, η όποια μαζί με την σκιά σου, βαδίζουν προς πολτοποίηση στον ευρωπαϊκό ολετήρα.
  Σε αυτό το τραγικό αδιέξοδο υπάρχουν δυο επιλογές.
  Η πρώτη να παραμείνεις καλωδιωμένος, δούλος προς εξαερωσιν και η δεύτερη να αφυπνησθείς για την οντολογική σου αποκαταστασιν σε μια πατρίδα με σύνορα, σύνταγμα και εκδοτικό προνόμιο για να μην δανείζεσαι αδίκως.
  Η ευρωπαϊκή ένωση με το ευρώ, αποδείχτηκε ο δούρειος ίππος εφαρμογής, ενός νέου μοντέλου σοβιετοποιήσεως (ΕΥΡΩΠΟΙΗΣΗΣ EUROPEESIS) για την φτωχοποιησιν και πολτοποίησιν των ευρωπαϊκών λαών στη υπηρεσία της παγκοσμίου διακυβερνήσεως.
  Το 1974 το ελληνικό χρέος της κεντρικής κυβερνήσεως προς το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) ήτο 19,5% το (1980) 20,8% το (2001) 102,50% και το (2014) 182% ΣΥΝ 6000 αυτοκτονίες 1,5 εκ ανέργους και 3,5 εκ. κάτω από το όριο της φτώχειας.
  Θύμα της μεγάλης απάτης υπήρξε η πάμπλουτη Ελλάς που παρεδόθη από τους επιόρκους πολιτικούς και την ακαδημαϊκή κοινότητα βορά στους διεθνείς τοκογλύφους τραπεζίτες για τζόγο, απάτη και λεηλασία.
  Ξεκινώντας με την δόλια είσοδο στην ευρωζώνη (έλλειμμα 2,8 δις ευρώ καλύφθηκε με SWAP που στοίχισε στους έλληνες 16 δις ευρώ). Στην συνεχεία τα ευρωπαϊκά πακέτα αποδιοργάνωσης της οικονομίας και εκμαυλισμού της κοινωνίας. Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ για να καταστεί παγκοσμια χαβούζα λαθρομεταναστών. Ύστερα ο χορός των δαιμόνων με τον πακτωλό τρις ευρώ στα CDS επιλεκτικό κούρεμα PSI, έκδοσις ομολόγων για τις μίζες, θαλασσοδάνεια, ανακεφαλαιοποιησεις τραπεζών, με το αποκορύφωμα προδοσίας την πλασματική διόγκωση των ελλειμμάτων μας από την εθνική στατιστική υπηρεσία, για να προσφέρουν διπλή πρόσκληση στο ΔΝΤ (ΗΠΑ). Η μια για την άδικη είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ- (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και η άλλη για την εποπτεία του τέταρτου ράιχ (Γερμανία) στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Η αποχώρηση από το ευρωπαϊκό μόρφωμα και η καταγγελία του επαχθούς, επονείδιστου χρέους είναι ιερόν καθήκον για τους έλληνες. Το πρώτο είναι ήδη υπό κατάρρευση και το δεύτερο εμπεριέχει όλα τα στοιχεία (απάτης, πλάνης, απειλής) θεμελιώσεως ακυρώσιμου συμβάσεως, συμφώνα προς το εθνικό, διεθνές δίκαιο, την επιτροπή διεθνούς δικαίου του ΟΗΕ 1980-1983 και της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ για τα ανθρωπινά δικαιώματα 1998. Η μετάβαση προς το εθνικό νόμισμα θα απαιτήσει σωστό σχεδιασμό, εθνική ομοψυχία, αρετή θυσίες και τόλμη. Ένα Νέο Μαραθώνα τον Δραχμο Μαραθώνα, της Λυτρώσεως. Μονό τότε με την βοήθεια του θεού, η χώρα θα βρει ξανά τον βηματισμό της προς την οικονομική ανάπτυξη, αξιοπρέπεια και ευημερία.

  Ιδομενέας Αντ.Σαρρής

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.