Μ.Κεφαλογιάννης (Σεπ.2010)… Είπε: ~ η κυβέρνηση «αντιεξουσιαστών» ΓΑΠ παρέδωσε την εξουσία στο ΔΝΤ…~

Καλέστε τον για μάρτυρα στην εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο..
dnt2Μανώλης Κεφαλογιάννης 20 Σεπ.2010:

Είπε:   «Η   «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΔΝΤ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ»


Advertisement

Το ΔΝΤ στο οποίο η κυβέρνηση «αντιεξουσιαστών» Γ.Α. Παπανδρέου παρέδωσε την εξουσία κατά παράβαση του Συντάγματος, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση των 10 κορυφαίων συνταγματολόγων της Χώρας, αποκαλύπτεται και αποτολμά να ποδηγετήσει την πολιτική ζωή της Χώρας επιτιμώντας τα πολιτικά κόμματα.

Η αφαίρεση των ατομικών δικαιωμάτων, των κεκτημένων και της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών δεν είναι αρκετά για τους διεθνείς κερδοσκόπους.

Επιθυμούν και την φίμωση των πολιτικών κομμάτων για να ολοκληρώσουν τους στόχους της γεωστατικής πολιτικής τους στην περιοχή του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου…..

Υ.Γ

Καλέστε τον για μάρτυρα στην εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο..

 

Υπόψην ότι  ο κύριος αυτός μια ζωή ήταν άεργος.  Την μόνη δουλειά που κατάφερε ήταν να πωλήσει τον Πειραιά στους κινέζους!!!  Βρε παραμυθά… μετά απο…5 χρόνια το κατάλαβες? ποιόν  πας να δουλέψεις ??? εμεις σε ξέρουμε σαν την κάλπικη δεκάρα,στη Κρήτη!!! δεν κάνεις ούτε για ..λαϊκή  αγορά… πόσο μάλλον πολιτικός! Και πως εκλέγεστε κάποιοι σαν και του λόγου σου?  Μόνον χάριν του ρουσφετιού και των χιλιάδων διορισμών πούχετε κάνει!  Απλά πράγματα….

Που ήσουνα ρε πολιτικάντη … οταν εμείς τότε πηγαίναμε  να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και την πατρίδα και να ξεσκεπάσουμε  τον  δωσίλογο ΓΑΠ (τον οποίο κι εσύ τώρα όψιμα μέμφεσαι)   με τους χιλιάδες  διαμαρτυρόμενους μαζί  στην πλατεία  Συντάγματος?  Πού ήσουνα, ρε???   Ησουν απο μέσα στη βουλή, εσύ τότε!!!  και  τι έκανες μέσα ρε??

Υπέγραφες ..  «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» !!!

Πολιτικέ απατεώνα ολκής …που έρχεσαι τώρα  να κρίνεις και να κατακρίνεις…. Ολοι σας  ρε  προδώσατε την Ελλάδα… το έγραψε η ιστορία πλέον! Και  ΔΕΝ  ξεγράφει με τίποτα!!!

Και το υπόγραψες κι εσύ  εκείνες τις ημέρες, μαζί με τους λοιπούς προδότες… τρώγοντας πολύ ξύλο εγώ με τους άλλους συνέλληνες  έξω απο το μπουρδέλο …που σε έκραζα…   τρώγοντας ξαναλέγω ξύλο και ληγμένα !!! 

 

Βόμβα…βολευτής της Ν.Δ δήλωσε: Η » ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

{ Η   »ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»  ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ },   είπες!!!

Το ΔΝΤ στο οποίο η κυβέρνηση «αντιεξουσιαστών» ΓΑ Παπανδρέου παρέδωσε την εξουσία κατά παράβαση του Συντάγματος, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση των 10 κορυφαίων συνταγματολόγων της Χώρας, αποκαλύπτεται και αποτολμά να ποδηγετήσει την πολιτική ζωή της Χώρας επιτιμώντας τα πολιτικά κόμματα.

Η αφαίρεση των ατομικών δικαιωμάτων, των κεκτημένων και της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών δεν είναι αρκετά για τους διεθνείς κερδοσκόπους.

Επιθυμούν και την φίμωση των πολιτικών κομμάτων για να ολοκληρώσουν τους στόχους της γεωστατικής πολιτικής τους στην περιοχή του Αιγαίου και της νοτιοανατολικής Μεσογείου…..

Αύριο περισσότερα…   http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2013/08/blog-post_3.html 

 

Μετά από όλα αυτά που…που εσείς δηλώσατε, τι θα ψηφίσετε κ. Κεφαλογιάννη ;;;

Posted by exomatiakaivlepo

Έλεγε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης στις 23 Σεπτεμβρίου 2010:

Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η » ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΔΝΤ «ΕΛΕΓΧΕΙ» ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 

Έλεγε και άλλα ο φίλτατος Μανώκης Κεφαλλογιάννης, όπως : 

17 Φεβρουαρίου 2011…

Κεφαλογιάννης: Παραιτούμαι άν το ΠΑΣΟΚ δεν ευθύνεται για τα 223 απ τα 333 δις του χρέους, αυτοί παραiτουνται αν έχω δίκιο;; 

Έλεγε και άλλα ο φίλτατος Μανώκης Κεφαλλογιάννης, όπως : 

Δείτε και αυτό….

19 Ιανουαρίου 2012 

Εμείς προσωπικά πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση θα φέρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων, χωρίς να χρειάζεται ξένο δίκαιο. Αυτό φιλοδοξούμε και αυτό πιστεύουμε!

Τελικά…
Το αγγλικό δίκαιο ισχύει παντού με εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, το ΔΝΤ συνεχίζει να ελέγχει τα Ελληνικά κόμματα….και ο κ. Κεφαλογιάννης όχι μόνο δεν παραιτήθηκε…αλλά στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνά με αυτό…
Μπράβο και εις ανώτερα… 
Μετά από όλα τα πιο πάνω…. που εσείς δηλώσατε, τι θα ψηφίσετε κ. Κεφαλογιάννη ;;;


έτσι είναι η πολιτική….σήμερα υπόσχεσαι και αύριο εξηγείς γιατί δεν έκανες όσα υποσχέθηκες. Καλά, η κατηφόρα που έχει πάρει το ξεφτιλισμένο κόμμα της ν.δούλας  είναι άνευ προηγουμένου!!!  Ξυπνάτε μαλ@κες σεις που ακόμα τρέχετε ξωπίσω στους απάτριδες  εμπόρους ζωντανών ψυχών …  Το Μανωλιό  ψηφίζει Πατρίτσια Γκρόλλο και Ρεγγίνα Αμπουάφ. Στυγνοί επαγγελαμτίες της πολιτικής, οικογενειοκράτες του πλούτου ….

6 σκέψεις σχετικά με το “Μ.Κεφαλογιάννης (Σεπ.2010)… Είπε: ~ η κυβέρνηση «αντιεξουσιαστών» ΓΑΠ παρέδωσε την εξουσία στο ΔΝΤ…~

  • Καλά… Να το δούμε στη πράξη όταν έρθει η ώρα. Τώρα πια, κανείς δεν πιστεύει τα κούφια πολιτικά λόγια των εντυπωσιασμών και της τάχα μου εθνικοφροσύνης. Αυτό πάντως που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί εκτίθενται με τις μεγαλοστομίες τους και μετά ούτε συγνώμη δεν ζητάνε οι πολιτικάντηδες της συμφοράς που μας έφεραν στο σημερινό σημείο…

   Μου αρέσει!

  • Ας τους στειλει καποιος το Γερμανικο PSI που εστειλε το Μπεννυ περσυ… σε Αγγλικο Δικαιο…

   ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !

   Θα ερθουν και θα πουν οτι το αλοδαπο δικαιο ειναι καλυτερο διοτι ετσι αποκτουν καλυτερη αξια τα νεα ομολογα!
   ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΒΑΖΩ….. 1ΔΙΣ

   Μου αρέσει!

  • Και οταν του απαντησε ο Μπεν οτι ..

   ο Σαμαρα ς ειναι σε ολα ενημερος!

   Και συμφωνει!

   Οπως και το Λαος!

   Γιατι δεν εσκισε ο καλος τα ιματια του?

   ΑΝΤΕ και γαμήσου μανωλάκι !!!

   Μου αρέσει!

 1. Α! Έτσι ξεκαθαρίζονται οι επίσημες θέσεις των κομμάτων… έμμεσα…

  Ποιον δουλεύετε ρε λαμόγια;

  Λέει «Ναι» στη ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ η νδούλα.
  Εμείς πάλι λέμε ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ.

  Σφυρίξαμε και λήξατε, κι ας βγαίνει η αδελφούλα σου στο jackson Hall του Κολωνακίου να τραπεζώνει τους χρήσιμους ηλίθιους με τα λεφτά τους και να το παίζει και «άφθαρτο» (δηλαδή άχρηστο) πρόσωπο της πολιτικής.
  Ζήτω ο Νεποτισμός! Ζήτω το Ξεπούλημα! Ζήτω η Χούντα!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.