H NEA ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

2015-06-27_181926

10 σκέψεις σχετικά με το “H NEA ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 1. Παρέμβαση Μέρκελ για να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη ζητάει η γερμανική αντιπολίτευση

  Καθήκον της καγκελαρίου θεωρεί η γερμανική αντιπολίτευση την παρέμβαση ώστε να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, όπως αναφέρει στον ιστότοπό του ο γερμανικός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός ARD.

  Συγκεκριμένα, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, η αντιπολίτευση στη Γερμανία πιέζει την Ανγκελα Μέρκελ να κάνει κάποιες κινήσεις.
  Οπως ανακοίνωσε η ηγεσία του Die Linke: «Η καγκελάριος Μέρκελ πρέπει τώρα να επέμβει. Η τύχη της Ευρώπης βρίσκεται στα χέρια της. Πρέπει να υπάρξει παράταση του λεγόμενου προγράμματος βοήθειας για μια εβδομάδα»
  Παράλληλα και οι πράσινοι φάνηκαν επικριτικοί προς τη στάση που τηρείται απέναντι στην Ελλάδα, ενώ ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής τους ομάδας Άντον Χόφραϊτερ χαρακτήρισε «εντελώς ανεύθυνο γεγονός» τυχόν αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη: «Θα είχε, υπό προϋποθέσεις, τρομακτικές οικονομικές συνέπειες για την υπόλοιπη Ευρώπη και τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
  Από την πλευρά του ωστόσο, ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) Χανς Μίχελμπαχ ζήτησε να σταματήσει αμέσως η παροχή ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του ELA: «Μόλις σταματήσει η περαιτέρω βοήθεια, μια χρεοκοπία της Ελλάδας μοιάζει αναπόφευκτη. Γι’ αυτό τον λόγο, η ΕΚΤ πρέπει τώρα να μην δώσει άλλα χρήματα στην Ελλάδα.»
  Τέλος, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και υπουργός Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ ζήτησε από την Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τις προτάσεις των πιστωτών πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
  Μιλώντας στην Tagesspiegel am Sonntag, επεσήμανε ότι το δημοψήφισμα δεν θα πρέπει να έχει στόχο απλώς την έγκριση της απόρριψης των προτάσεων των πιστωτών.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Κ αθήκον της καγκελαρίου θεωρεί η γερμανική αντιπολίτευση την παρέμβαση ώστε να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, όπως αναφέρει στον ιστότοπό του ο γερμανικός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός ARD. Συγκεκριμένα, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών μεταξύ της Ελλάδας…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ – Τι θα συμβεί με τα δάνεια, τις καταθέσεις και…τα μετρητά σε περίπτωση Ελληνικής Χρεοκοπίας;;

  Μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, ένα ερώτημα βασανίζει τους Έλληνες: Τι θα συμβεί… στις οικονομικές μας δοσοληψίες, σε περίπτωση που η χώρα…χρεοκοπήσει;

  Μέσω της απελευθέρωσης νέας βοήθειας προς την ελληνική οικονομία θα δοθεί η απαραίτητη ρευστότητα για να μην έρθουν …τα χειρότερα.
  Απογευματινή εφημερίδα -που παραδοσιακά στηρίζει το κόμμα της νυν αξιωματικής αντιπολίτευσης -αναφέρει σε ρεπορτάζ, με τι μορφή ερωταπαντήσεων, τι θα γίνει σε περίπτωση που η Ελλάδα χρεοκοπήσει.
  Αναλυτικότερα:
  1) Τι θα συμβεί σε περίπτωση Grexit;
  Σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή, η υποτίμηση του εθνικού νομίσματος είναι δεδομένη, και μάλιστα υπολογίζειται στο 30-50% τις πρώτες ώρες κι όλας. Όλα θα εξαρτηθούν όμως από τις συνθήκες που θα επικρατούν μετά από ένα τέτοιο γεγονός, τους όρους της αποχώρησης και τις πολιτικές αποφάσεις για τη διαχείριση της κρίσης.
  2)Σε περίπτωση Grexit, το νέο νόμισμα θα συνδεθεί με άλλο ξένο ή θα διαπραγματεύεται ελεύθερα στην αγορά συναλλάγματος;
  Το πρώτο σενάριο είναι και το πιθανότερο, κι αυτό για να αποφευχθεί η εκτόξευση του πληθωρισμού και η εκθετική υποτίμησή του. Αβγούμε απυτό το “δίχτυ βοήθειας” θα μπορούσε να είναι ένα άλλο νόμισμα, που θα βοηθούσε στη διατήρηση των επιτοκίων και θα έλεγχε την υποτίμηση.
  3)Τι θα συμβεί στις καταθέσεις, αν βγούμε από το ευρώ;
  Ο πανικός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος. Μια μαζική απόσυρση καταθέσεων θα έφερνε αναγκαστικά capital controls. Για να τηρηθούν οι ισορροπίες, καταθέσεις και δάνεια θα μπορούσαν να διατηρηθούν σε ευρώ. Το Δημόσιο θα μπορούσε να πληρώνει μισθούς, συντάξεις κλπ. χρησιμοποιώντας το εθνικό νόμισμα, ενώ στις εξωτερικές συναλλαγές του θα πλήρωνε με ευρώ.
  4) Θα μπορούμε να σηκώσουμε τις καταθέσεις μας;
  Με περιορισμούς. Ήδη έχει κατατεθεί νομοσχέδιο στη Βουλή για περιορισμό στις τραπεζικές συναλλαγές και την κίνηση κεφαλαίων. Αυτό θα ενεργοποιήσει μια σειρά από απαγορεύσεις, όπως περιορισμός στις αναλήψεις.
  5) Θα αλλάξουν τα επιτόκια;
  Οι δανειολήπτες θα πρέπει να πληρώσουν δόσεις με βάση επιτόκια της τάξης του 15%, αφού αλλάζει το νόμισμα.
  6) Τι θα συμβεί στα δάνεια;
  Το δάνειο θα παραμείνει σε ευρώ, αλλά με τη μορφή συναλλάγματος. Με την αλλαγή της ισοτιμίας, οι δανειολήπτες θα πληρώνουν περισσότερα.
  7) Πόσο πιο ακριβό θα είναι το δάνειο, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή;
  Μια υποτίμηση του εθνικού νομίσματος θα μπορούσε να καταστήσει πολλά δάνεια αδύνατον να αποπληρωθούν.
  8) Τι θα γίνει με το ρευστό που έχουμε στα χέρια μας;
  Θα υπάρξει παράλληλη κυκλοφορία νομισμάτων για λίγο καιρό. Μέχρι να προσκομιστούν τα χαρτονομίσματα στις τράπεζες και να αλλαχθούν με το νέο εθνικό νόμισμα.
  Γραφήματα: Πόσα θα χάσουν οι δανειστές αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα
  Ο χρόνος τελειώνει και σε περίπτωση που οι συνθήκες παραμείνουν ως έχουν για την Ελλάδα και δεν υπάρξει χρηματοδότηση τότε θα οδηγηθούμε σε χρεοκοπία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian μια τέτοια εξέλιξη δε θα σημαίνει και την αυτόματη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
  Αυτό όμως που θα συμβεί και στις δυο πλευρές θα είναι να κληθούν να μετρήσουν τις πληγές και τις οικονομικές ζημίες που θα υποστούν. Στους υπολογισμούς που γίνονται δε πρέπει να εξεταστεί μόνο το μέγεθος του Ελληνικού χρέους αλλά και οι πιθανή μετάδοση του πανικού στις αγορές και η εξάπλωση σε άλλες χώρες.
  Στο τέλος του 2014, οι τρεις βασικοί δανειστές της Ελλάδας κρατούσαν το 75% του χρέους της, το μεγαλύτερο από το οποίο βρίσκεται στα χέρια των κυβερνήσεων της Ευρωζώνης.

  FT: Οι πλούσιοι Έλληνες ανησυχούν καθώς βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού
  Με πούρα και σαμπάνιες προσπαθεί να διασκεδάσει τις ανησυχίες της η εύπορη ελίτ της Ελλάδας, καθώς η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης, αναφέρεται σε δημοσίευμα των Financial Times, με τίτλο «Affluent Greeks fret as they teeter on the edge» (Οι πλούσιοι Έλληνες ανησυχούν καθώς ταλαντεύονται στο χείλος του γκρεμού).
  «Ένα πρόσφατο βράδυ στο ξενοδοχείο Σεμίραμις στα εύπορα βόρεια προάστια της Αθήνας, βατόμουρα επέπλεαν στη σαμπάνια και άνδρες με λινά πουκάμισα κάπνιζαν πούρα δίπλα στην πισίνα, καθώς η ελίτ της πόλης προσπαθούσε να προσποιηθεί ότι η χώρα δεν ήταν στα πρόθυρα οικονομικής κατάρρευσης» αναφέρεται στο κείμενο.
  Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη, εκροή κεφαλαίων από τις τράπεζες και συμπληρώνεται ότι «επιχειρηματίες, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί και socialites μιλούσαν χαμηλόφωνα σχετικά με το πότε οι τράπεζες μπορεί να κλείσουν ή να επιβάλουν περιορισμούς στις αναλήψεις. Επίσης, έριχναν θυμωμένα “καρφιά” εναντίον μιας κυβέρνησης την οποία κατηγορούν για επιδείνωση της κρίσης και εξέφραζαν μία απελπισμένη, παραπαίουσα αισιοδοξία ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης μπορεί να σπεύσουν σε διάσωσή τους».
  Τουλάχιστον από τον εμφύλιο και μετά, η ελληνική κοινωνία παρουσιάζει σαφείς διαχωρισμούς μεταξύ της Αριστεράς και της Δεξιάς. «Η οικονομική κατάντια τώρα ξανανοίγει παλιές πληγές που είχαν αποθεραπευτεί με το πέρασμα των γενεών. Για τους πλούσιους, η ζωή χωρίς το ευρώ είναι αδιανόητη.
  Το κοινό νόμισμα έκανε ευκολότερο για αυτούς να στέλνουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό και να αγοράζουν περιουσία και πολυτελή αγαθά από αλλού στην Ευρώπη. Επίσης, ξεχώρισε την Ελλάδα από τους φτωχούς γείτονές της στα Βαλκάνια, επιβεβαιώνοντας τη θέση ςτης στο κέντρο μιας ακμάζουσας Ευρώπης. Αλλά καθώς η κρίση συνεχίζεται, άλλοι Έλληνες- ειδικά υποστηρικτές του αριστερού πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα – όλο και πιο πολύ εξισώνουν τη συμμετοχή στο κοινό νόμισμα με τρομερές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και κοινωνική ανισότητα».
  Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο συγκεκριμένο πάρτι των βορείων προαστίων, αρκετοί διαπίστωναν ότι πολλοί υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ νιώθουν πως δεν έχουν τίποτα να χάσουν, και ως εκ τούτου είναι πρόθυμοι να κάνουν ένα άλμα στο άγνωστο, με μια πιθανή πτώχευση. Όπως συμπληρώνεται, οι φόβοι για το τι μέλλει γενέσθαι έχουν κάνει πολλούς πλούσιους Έλληνες να βγάλουν τον μεγαλύτερο όγκο της προσωπικής τους περιουσίας στο εξωτερικό ή να μαζέψουν μεγάλα ποσά σε μετρητά στο σπίτι τους.
  «Ο καθένας έχει το σχέδιό του» δήλωσε στους FT ο Δημήτρης Παρασκευάς, που έχει δικηγορική εταιρεία στην Αθήνα. «Οι άνθρωποι έχουν βγάλει τα λεφτά τους από τις τράπεζες και έχουν κάνει κάτι με αυτά…έχω έναν φίλο που έχει πετύχει, αγόρασε μετοχές. Άλλοι αγοράζουν τρόφιμα». «Αν επιβληθούν μηχανισμοί ελέγχου ροής κεφαλαίων, θα είναι εφιάλτης» πρόσθεσε.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. οι λαοι ειναι μαζι μας οι κυβερνησεις εναντιον μας…αραγε γιατι? γιατι ο λαος πειναει παντου και ξερει οτι μετα απο την ελλαδα θα απλωθει παντου η ιδια κατασταση…οι κυβερνησεις εχουν αλλους σκοπους…τα χρηματα να διαχειριστουν απο λιγους του;ς οποιους θα πρεπει να προσκυνησεις για ενα καρβελι ψωμι. gracias hermanos sabemos que la gente esta con nosotros pero los gobiernos son opuestas…Descubre los masones… (ευχαριστουμε αδερφια ξερουμε οτι ο λαος ειναι μαζι μας αλλα οι κυβερνησεις ειναι εναντιες…ξεσκεπαστε τους μασονους)

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Παράθεμα: H NEA ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ | ageanvelos

 6. ΕΠΕΙΓΟΝ: Ανοιχτό μήνυμα προς τους πολιτικούς & δημοσιογράφους της χώρας

  FROM:

  Bitcoin Community Greece bitcoincommunitygreece@gmail.com

  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από ΌΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, να κλειστούν σε ένα δωμάτιο και να μην τολμήσουν να ξαναβγούν αν δεν καταλήξουν σε κοινή θέση απέναντι στο δημοψήφισμα και την στάση της χώρας απέναντι στους Ευρωπαίους.

  ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ από όλους τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ να προστατέψουν την νοημοσύνη μας, πετώντας από τα πάνελ τους όλους εκείνους τους πολιτικούς που σε μια τόσο κρίσιμη εθνική στιγμή, ακόμη διαπληκτίζονται σαν κοκόρια.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΒΡΙΟ ΔΑΒΙΔ.

  Το έγραψα από καιρό και τώρα το παρόν μπλοκ ευχαριστώ που έβαλε την ΚΩΛΟ ΟΒΡΙΟ…ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΡΑ
  ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ Κ….Λ…..Ω….ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ… ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ.
  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΣΙΤΑΤΟ…ΑΧ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΩ.

  ΤΟΥΣ ΓΑΜ…..ΟΥΝ…..ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛ…….Ο…..ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΖΟΥΝ…..ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ…ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ…ΠΑΡΑΠΑΤΟΥΝ….ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ….ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧ… ΜΗ ΤΟΥ Μ…………………..Ν……………………….Ι…………….ΑΝΤΕ ΑΡΕ……..

  ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ.

  Μου αρέσει!

 8. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΕΩ ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΑΥΤΗ ΚΑΝ.
  ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ..μαζί με τα ποφάγια και τις κεμέλιες των κυρίων της μπουζουαρζίας.
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ Η ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ….ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ…
  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΤΡΥΠΕΣ.
  ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΩ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
  ΔΛΙΑ…ΦΑΓΙ….κι…ΜΝΙ… αλλα ΚΙ ΚΑΚΑ.
  ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
  ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ…
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΤΕ…ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ.
  ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.