Δεν το πιστεύετε ότι μας κυβερνούν απατεώνες και πολιτικοί αλήτες??? ~ Οχι??? ~ Ε, τότε, δείτε το βίντεο!!!

%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B1

 Μπεεεεεεεεεέ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΕΛοΣΥΡΙΖΑίοι Μπεεεεεεεεεέ Ζααααααααααά που τους στηρίξατε ενώ γνωρίζατε ότι δεν έχουν καταθέσει ΟΛΑ τα δικόγραφα που όφειλαν εκ του νόμου προκειμένου να προστατέψουν τα συμφέροντα σας που είναι τα ίδια με αυτά του Ελληνικού Έθνους……. Μπεεεεεεεεεεεέ που δεν ξέρετε ότι εσείς είστε το Ελληνικό Έθνος……… Δύο φορές Μπεεεεεεεεεεεέ για αυτούς που στηρίζουν ή θα στηρίξουν κάποιον άλλον πριν δουν το κυριότερο δικόγραφο που είναι αυτό της γενοκτονίας ………. Μπεεεεεεεεεεεέ και αν δεν το δείτε σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ και αναδημοσιευμένο εκατοντάδες φορές για να το δουν και οι τελευταίοι Έλληνες Πολίτες……

Aπληστία-λαιμαργία-ψέματα. Ποτέ τους δεν πίστεψαν σε κάτι. Σκοπός από την αρχή ήταν η εξουσία. Ο χρόνος τα φανερώνει ΟΛΑ….Είναι μεγάλο κρίμα για την πατρίδα…..

Πρώτη φορά βλέπω τόσους πιθήκους να λένε το ίδιο ψέμα. Πρώτη φορά βλέπω τόσους πιθήκους να πιστεύουν το ψέμα . Πρώτη φορά ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ από πιθήκους… !!!   Α Ι Σ Χ Ο Σ   ~

9 σκέψεις σχετικά με το “Δεν το πιστεύετε ότι μας κυβερνούν απατεώνες και πολιτικοί αλήτες??? ~ Οχι??? ~ Ε, τότε, δείτε το βίντεο!!!

 1. Η ΓΑΜΙΟΛΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

  ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ – ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !!!

  Το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι περισσότεροι δεν τον ζήσαμε. Αυτό που ζούμε μπορεί να μην έχει να κάνει με όπλα και βόμβες η μεθοδολογία άλλαξε, όμως τα αποτελέσματα είναι τα ίδια με εκείνα ενός κανονικού πολέμου, όσον αφορά τις ανθρώπινες ψυχές.

  Κάτι ακόμα διαφορετικό είναι η διατήρηση των χωρών, των πόλεων των σπιτιών. Η έλλειψη εκρηκτικών είναι η πρόοδος.

  Ο πρωταγωνιστής πάλι ο ίδιος, η Γερμανία, ο γερμανικός ιμπεριαλισμός, που προσπαθεί απεγνωσμένα εδώ και δεκαετίες να αναρριχηθεί στην κορυφή του κόσμου.

  Στη σημερινή εποχή φυσικά έχουν αλλάξει εντελώς οι όροι της αντιπαράθεσης, κάτι που έρχεται ως συνέπεια και του καταστροφικού αποτελέσματος που θα μπορούσε να έχει ένας πόλεμος με πυρηνικά για το σύνολο της ανθρωπότητας. Ζούμε πλέον τον ακήρυχτο πόλεμο των κεφαλαίων.

  Η Γερμανία έκανε υπομονή δούλεψε από το τέλος του Δεύτερου Πολέμου, μέχρι τη στιγμή της επανένωσης. Δεν έχουμε να κάνουμε με μια χώρα όπως τη Γαλλία ή τη Βρετανία.

  Η Γερμανία πατάει στην πραγματική οικονομία. Δεν ξόδεψε για εξοπλισμούς όλα αυτά τα χρόνια ενώ παράλληλα δεν έμεινε στον αέρα όπως η Βρετανία βασιζόμενη σε μεγάλο βαθμό στο χρηματιστηριακό κεφάλαιο. Η μεγάλη της δύναμη είναι οι εξαγωγές.

  Από το 1989 κι έπειτα τα Γερμανικά κεφάλαια με κάθε τρόπο διεισδύουν κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες ενώ όταν δημιουργείται η Ευρωζώνη είναι η χώρα που καταφέρνει να ξεπεράσει τον αρνητικό αντίκτυπο από τον δανεισμό του ευρώ, κάτι που δεν καταφέρνουν οι άλλες χώρες της Ευρωζώνης ακριβώς επειδή πατάει στην πραγματική της οικονομία.

  Το 2000 οι εξαγωγές της Γερμανίας είναι το 33% του ΑΕΠ ενώ το 2010 φτάνουν στο 48%. Όταν οι άλλοι αρχίζουν να βουλιάζουν η Γερμανία συνεχίζει να ανεβαίνει.

  Αυτό που όλοι περίμεναν να συμβεί, δηλαδή η κατάσταση στις χώρες της Ευρωζώνης να παρασύρει την οικονομία της Γερμανίας, παρ όλους τους κραδασμούς φαίνεται η Γερμανία να το ξεπερνάει με τη σταδιακή πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου, ανοίγοντας τον δρόμο για μεγαλύτερη διείσδυση των Γερμανικών προϊόντων στις ΗΠΑ.

  Η κρίση στην Ελλάδα μοιάζει να χρησιμοποιείται για να μη πούμε να έχει προκληθεί ώστε για 5 χρόνια το ευρώ να φαίνεται ότι βρίσκεται σε κινούμενη άμμο, με αποτέλεσμα την πτώση της ισοτιμίας και την άνοδο των εξαγωγών στις ΗΠΑ.

  Στην ουσία το Βερολίνο δούλεψε μεθοδικά για να καταφέρει από μια εξαρτημένη χώρα το 1945 να διεκδικεί τα σκήπτρα με αξιώσεις στη Ευρώπη ή όπως θέλουν να σκέφτονται στο Βερολίνο στη Γερμανική Ευρώπη. Ένα μόνο μειονέκτημα ή ανεπάρκεια σε ενέργεια. Η έλλειψη στρατού είχε και τα αρνητικά της, με πρώτο την αδυναμία να ελέγχει περιοχές κάτι που μπορεί να κάνουν οι ΗΠΑ με την τεράστια ισχύ που διαθέτουν.

  Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα βλέμματα του Βερολίνου είναι στραμμένα στην περιοχή όπου κυριαρχεί ο Ελληνισμός, δηλαδή Ελλάδα και Κύπρος.

  Τα πολλά υποσχόμενα για το μέλλον στοιχεία, που έρχονται συνεχώς στο φως για την ύπαρξη τεράστιων ποσοτήτων από υδρογονάνθρακες, κάνει τη Γερμανία να δείχνει μια άλλου είδους συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Εδώ δεν συμπεριφέρεται απλά ως κυρίαρχη χώρα, εδώ απαιτεί την αρπαγή και το κομμάτιασμα της κρατικής οντότητάς μας.

  Για όσους παρακολουθούν το τεράστιας σημασίας γεωπολιτικό παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή μας, κάτι που έχω επισημάνει σε δυο προηγούμενα κείμενα, «Άρχισε η κάμψη της Γερμανίας – Από την Τουρκία στην Ουκρανία» και «HΠΑ και Ρωσία διαλύουν την Τουρκία και χαράσσουν νέα σύνορα στη Μ. Ανατολή», γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ελλάδα δεν είναι ένα ξεκομμένο ζήτημα που αφορά την Ευρωζώνη, όπως προσπαθούσαν να μας πείσουν μέχρι τώρα οι κάθε λογής αναλυτές και πολιτικοί φορείς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

  Η χώρα μας βρίσκεται στο κέντρο του κυκλώνα στη μέση μιας από τις πιο σκληρές αντιπαραθέσεις που διεξάγονται αυτή τη στιγμή.

  Από τη μια έχουμε τη Γερμανία που έχει ανάγκη από ενέργεια. Το όνειρό της να γίνει η κυρίαρχη της Ευρώπης με 550 εκατομμύρια πολίτες, οι ΗΠΑ έχουν 330 και η Ρωσία 145, σταματάει για άλλη μια φορά στην έλλειψη ενέργειας.

  Δεν είναι δυνατόν να φανταστεί κανείς μια υπερδύναμη που να είναι εξαρτημένη από μια άλλη όπως είναι η Ρωσία που της προμηθεύει τεράστιες ποσότητες.

  Σε αυτό το παιχνίδι οι βασικοί σύμμαχοί της, Τουρκία και Σαουδική Αραβία κατά κύριο λόγο, μέχρι τώρα δημιουργούν τους αντίστοιχους αντιπερισπασμούς, η μεν Τουρκία με την έμμεση απειλή που φροντίζουν σταθερά να μας θυμίζουν οι εδώ καλοθελητές, ενώ η Σαουδική Αραβία είναι αυτή που φροντίζει να ανεβοκατεβάζει τις τιμές του πετρελαίου στην παγκόσμια αγορά.

  Από την άλλη οι ΗΠΑ θεωρούν ότι ο χώρος τους ανήκει ενώ παράλληλα δεν μπορούν να διανοηθούν μια Γερμανία να συνομιλεί επί ίσοις όροις με την Ουάσιγκτον.

  Φυσικά βασικό ρόλο έρχεται να παίξει και το Ισραήλ, που από τη μια θέλει να προωθήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τις μεγάλες ποσότητες αερίου που έχει εντοπίσει αλλά παράλληλα δεν μπορεί να ανεχθεί να είναι περικυκλωμένο από φονταμενταλιστές ισλαμιστές.

  Στον «ειρηνικό πόλεμο» που διεξάγεται, φυσικά το Βερολίνο έχει το πλεονέκτημα. Παίζει στο γήπεδό του, δηλαδή έχει τη δυνατότητα να ελιχθεί, λόγω της Ευρωζώνης.

  Η ηγεσία του δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια Ελλάδα έξω από ευρώ, γιατί αυτό θα σήμαινε και την απώλεια του ελέγχου. Τα διάφορα GREXIT περισσότερο λειτούργησαν για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης παρά είχαν ίχνος σοβαρότητας. Από την άλλη οι ΗΠΑ στον αγώνα τους να αδυνατίσουν τους ελιγμούς του Βερολίνου, εδώ και 5 χρόνια προσπαθεί αν πείσει για τη αναγκαιότητα της διαγραφής του ελληνικού χρέους, προβάλλοντας φυσικά τους ανθρωπιστικούς λόγους.

  Όσα όμως απ ότι φαίνεται δεν κατάφερε η τακτική της συμπαράστασης για ανθρωπιστικούς λόγους φαίνεται να καταφέρνει η αποσταθεροποίηση στη περιοχή της Αραβικής χερσονήσου.

  Εκεί οι ΗΠΑ μοιάζουν να ελέγχου πλήρως το παιχνίδι δείχνοντας παράλληλα ότι η ήττα του Βερολίνου θα ρθει με τον ακρωτηριασμό, δηλαδή με τη διάλυση της συμμαχίας Γερμανίας – Τουρκίας – Σαουδικής Αραβίας.

  Οι τελευταίες εξελίξεις στη Σαουδική Αραβία και η σύναψη της συμφωνίας για το Ιράν, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στο Βερολίνο.

  Η απαίτηση να υποθηκεύσει άμεσα τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες, να πετάξει τη μάσκα που τόσο περίτεχνα φορούσε όλο αυτό το διάστημα, ένα πράγμα δείχνει, ότι το Βερολίνο χάνει έδαφος χάνει συμμάχους και επιταχύνει τις διαδικασίες.Χάνει το άλλοθι μέσω του οποίου κατάφερε να υποτάξει και τις άλλες μεγάλες χώρες της Ευρωζώνης οι οποίες βρήκαν την ευκαιρία να συμπαραταχθούν με τους Αμερικανούς.

  Ο εκνευρισμός όμως και το ξεμπρόστιασμα είναι ήττα σε ένα πόλεμο που μέχρι τώρα κυριάρχησαν λογικές δικαιοσύνης δηλαδή αποπληρωμή των οφειλών των «τεμπέληδων Ελλήνων» προς τους «δουλευταράδες λαούς» της υπόλοιπης Ευρώπης.

  Με την απαίτηση αυτή έπεσαν οι μάσκες. Το τέρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται και το χειρότερο, όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε άοπλο από συμβατικά πραγματικά όπλα.

  Πλέον μπήκαμε σε μια άλλη φάση. Οι αντίπαλοι της Γερμανίας φαίνεται να παίρνουν προβάδισμα. Κάτι που σε πρώτη φάση για μας είναι θετικό. Αν σκεφτούμε όμως σοβαρά, ο καθένας που κερδίζει έναν πόλεμο παίρνει και τα λάφυρα και μεις σε αυτή τη περίπτωση είμαστε άοπλοι και όταν λέω άοπλοι εννοώ δεν έχουμε εκείνο το δυναμικό που έχουν τα μικρά κράτη που καταφέρνουν επιτυχίες.

  Δεν έχουμε πολιτικές ηγεσίες άξιες των περιστάσεων. Έχουμε παρατηρητές σε ένα αγώνα όπου το τρόπαιο είμαστε εμείς.

  Έχουμε ηγεσίες που αδυνατούν να διαβάσουν τις εξελίξεις της ευρύτερης περιοχής και πέφτουν από τα σύννεφα όταν ο εχθρός παύει να παίζει όπως η γάτα με το ποντίκι, κάτι που κάνει εδώ και 5 χρόνια, και απαιτεί την άμεση εκτέλεσή μας.

  Θανάσης Παπαδημητρίου

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

  Η οικογένεια υποκαθιστά το κράτος πρόνοιας….
  Οι έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν ακόμη μια χρόνια ακραίας οικονομικής δυσπραγίας παρά την συμφωνία με τους πιστωτές.
  Η συμφωνία περιελάμβανε περισσότερες αυξήσεις φόρων και περικοπών δαπανών.
  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει τις επιπτώσεις από την «ταπείνωση και τον πόνο» της λιτότητας αλλά τον αύξησε.
  Η 6ετής ύφεση που πλέον φθάνει στο -30% του ΑΕΠ, πρόκειται για ιστορική μείωση ΑΕΠ στον σύγχρονο κόσμο έχει πλήξει καίρια την ελληνική κοινωνία.
  Το BBC πραγματοποίησε έρευνα στην οποία κατέληξε ότι η ανθρωπιστική κρίση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα.Ιστορικά παρατεταμένη ύφεση
  Είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι η Ελλάδα βίωσε μια οικονομική κρίση στην κλίμακα της Μεγάλης Ύφεσης της δεκαετίας του 1930 στις ΗΠΑ.
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης, η οικονομία συρρικνώθηκε για πρώτη φορά στο τελευταίο τρίμηνο του 2008 και – πέρα από κάποια οριακή ανάπτυξη το 2014 – συρρικνώνεται σταθερά πάνω από 6 χρόνια.
  Η ύφεση έχει μειώσει τον εθνικό πλούτο της ελληνικής οικονομίας κατά περίπου 30%, την μεγαλύτερη συρρίκνωση προηγμένης οικονομίας από το 1950.
  Παρά το γεγονός ότι η ελληνική κρίση δεν υπήρξε τόσο βαθιά όσο η Μεγάλη Ύφεση ωστόσο η ελληνική ύφεση είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια.
  Ήδη οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το ελληνικό ΑΕΠ θα μειωθεί περαιτέρω το 2015 κατά -4%

  Η έννοια θέσεις εργασίας είναι σχεδόν άγνωστη για τους νέους στην Ελλάδα.
  Το 25% του πληθυσμού είναι άνεργοι, η ανεργία των νέων βρίσκεται σε ακραία υψηλά επίπεδα.
  Οι νέοι κάτω των 25 ετών είναι άνεργοι σε ποσοστό 50%.
  Σε ορισμένες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, το ποσοστό ανεργίας των νέων είναι πολύ πάνω από το 60%.

  Επίσης η μακροχρόνια ανεργία βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα στην Ελλάδα.
  Όντας έξω από την αγορά εργασίας για μεγάλες χρονικές περιόδους ένα άτομο….επηρεάζεται αρνητικά.
  Σύμφωνα με μελέτες όσο περισσότερο χρόνο ένα άτομο είναι άνεργο, τόσο λιγότερο δείχνει ενδιαφέρον για την εργασία.
  Οι νέοι έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την μακροχρόνια ανεργία:
  ένας στους τρεις νέους είναι άνεργοι για περισσότερο από ένα χρόνο.
  Μετά από δύο χρόνια αποχής από την αγορά εργασίας, οι άνεργοι χάνουν επίσης την κοινωνική τους ασφάλιση.
  Αυτή η επίμονη ανεργία επιδρά καίρια και αρνητικά στα συνταξιοδοτικά ταμεία καθώς λαμβάνουν λιγότερες εισφορές από τον ενεργό πληθυσμό.
  Καθώς όλο και περισσότεροι Έλληνες είναι χωρίς δουλειά, οι αυξανόμενοι συνταξιούχοι συντηρούν τις οικογένειές τους με ένα μειωμένο εισόδημα.
  Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την ελληνική κυβέρνηση, το 45% των συνταξιούχων λαμβάνουν μηνιαίες πληρωμές κάτω από το όριο της φτώχειας των 665 ευρώ.

  Οι Έλληνες βρίσκονται επίσης αντιμέτωποι με σημαντική πτώση των μισθών.
  Κατά την πενταετία 2008-2013, οι Έλληνες έγιναν κατά μέσο όρο 40% φτωχότεροι.
  Καθώς οι απώλειες θέσεων εργασίας και περικοπές μισθών έχουν διαχυθεί παντού, αυτές οι απότομες περικοπές επιδρούν άκρως αρνητικά στις αποζημιώσεις των εργαζομένων και των κοινωνικών παροχών.
  Το 2014, το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών στην Ελλάδα βυθίστηκε κάτω από τα επίπεδα του 2003.

  Μεγάλη αύξηση της φτώχειας

  Όπως σε όλες τις οικονομικές υφέσεις, οι φτωχοί και περισσότερο ευάλωτοι έχουν πληγεί περισσότερο.
  Ένας στους πέντε Έλληνες αντιμετωπίζουν σοβαρές στερήσεις σε βασικά καταναλωτικά προιόντα, ένα ποσοστό που έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2008.
  Σχεδόν 4 εκατ. άτομα που ζουν στην Ελλάδα, περισσότερο από το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού της χώρας, θεωρούνται ότι βρίσκονται «σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού» με βάση τα στοιχεία του 2014.
  Σύμφωνα με τον Πάνο Τσακλόγλου, οικονομολόγο και καθηγητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η κρίση έχει φέρει στην επιφάνεια τα τεράστια προβλήματα κοινωνικής ασφάλειας.
  «Το κράτος πρόνοιας στην Ελλάδα ήταν ανέκαθεν πολύ αδύναμο, κυρίως λόγω των πελατειακών σχέσεων.
  Σήμερα στην Ελλάδα καταγράφονται ιδιαίτερα εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες.
  Η οικογένεια υποκαθιστά το κράτος πρόνοιας.
  Συνήθως, εάν ένας νέος άνθρωπος χάσει τη δουλειά του ή δεν μπορέσει να βρεί εργασία μετά την αποφοίτησή του, θα υποστηριχθεί από την οικογένεια μέχρι βελτιώσει την κατάστασή του.

  Οι περικοπές σε βασικές υπηρεσίες όπως η υγεία

  Η υγειονομική περίθαλψη είναι μία από τις δημόσιες υπηρεσίες που έχει πληγεί περισσότερο από την κρίση στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι 800.000 Έλληνες είναι χωρίς ιατρική περίθαλψη ή πρόσβαση λόγω έλλειψης ασφάλισης ή φτώχειας.
  Μια έκθεση του 2014 υπογράμμισε τις καταστροφικές κοινωνικές και υγειονομικές συνέπειες της χρηματοπιστωτικής κρίσης και της λιτότητας για τον πληθυσμό της Ελλάδος.

  Η κλίμακα και η ταχύτητα των επιβαλλόμενων αλλαγών περιόρισαν την ικανότητα του δημόσιου συστήματος υγείας να ανταποκριθεί στις ανάγκες του πληθυσμού.
  Ενώ ένας αριθμός κοινωνικών πρωτοβουλιών και ιδιωτικών κλινικών υγείας έχουν εμφανιστεί, πολλά κέντρα πρόληψης για την χρήση ναρκωτικών και τη θεραπεία ψυχιατρικών νοσημάτων έχουν κλείσει λόγω περικοπών στον προϋπολογισμό.
  Οι μολύνσεις από τον ιό HIV αυξήθηκαν από 15 σε 2.009 άτομα.

  Ψυχική υγεία

  Η κρίση φαίνεται επίσης να έχουν αφήσει τα σημάδια της στην ευημερία των ανθρώπων.

  Τα στοιχεία δείχνουν ότι η κατάθλιψη σχεδόν έχει τριπλασιαστεί από 3% έως 8% μεταξύ του πληθυσμού μόνο κατά την έναρξη της κρίσης.
  Ενώ το ποσοστό αυτοκτονιών ήταν πολύ χαμηλό, αυξήθηκε κατά 35% στην Ελλάδα μεταξύ του 2010 και του 2012, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal.
  Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι αυτοκτονίες σχετίζονται με τα μέτρα λιτότητας.
  Οι δημόσιες και μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας στην Ελλάδα έχουν αναγκαστεί να μειώνουν τις δραστηριότητές τους, να κλείσουν, ή να μειώσουν το προσωπικό, ενώ τα σχέδια για τα ψυχιατρικά προβλήματα των παιδιών έχουν εγκαταλειφθεί.
  Η χρηματοδότηση για την ψυχική υγεία μειώθηκαν κατά 20% μεταξύ 2010 και 2011 και κατά επιπλέον 55% το 2012.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. ΑΥΤΟΙ κι ΕΜΕΙΣ

  Η εμετική προπαγάνδα των ΜΜΕ συνεχίζεται ακάθεκτη. Πριν καλά καλά γυρίσει ο Τσίπρας τα κανάλια μιλούσαν για ανασχηματισμό, πρόβλημα με τους αριστερούς του «όχι» και τόσα άλλα. Εκεί που τον έβριζαν, ξαφνικά τον υμνούν επειδή ακολούθησε το εξ αρχής σχέδιό του, αυτό της ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό που χρειάστηκε να κάνει χίλια μύρια προκειμένου να κουράσει τον ελληνικό λαό και να το δεχτεί και πάλι….

  Αυτές τις μέρες τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών, των σιωνιστών ταλμουδιστών εν ολίγοις, βγάζουν τις φτιαχτές δημοσκοπήσεις ότι ο λαός θέλει τον Τσίπρα πρωθυπουργό, ο λαός ξαφνικά αντί για το «όχι» που ψήφισε θέλει τώρα το «ναι»και ένα σωρό άλλες μ@λ@κίες… αναρωτιέμαι…. Που είναι οι Έλληνες;;; Υπάρχετε κάπου εκεί έξω;

  «Εκβιάστηκε» λέει ο Τσιπ και η κυβέρνηση… κι ο Λεωνίδας εκβιάστηκε και τόσοι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ελληνική Ιστορία. Δεν έσκυψαν όμως το κεφάλι. Κι αν εκβιάστηκες με ΠΟΛΕΜΟ με Τούρκους και Ουτσεκάδες Τσίπρα και καημένε Καμμένε…. αν ήσουν Έλληνας θα έλεγες χωρίς δεύτερη σκέψη «πάμε πόλεμο» !!! Αν ο Κολοκοτρώνης είχε το σκεπτικό σου, αν ο Καραϊσκάκης είχε το νιονιό σου… ακόμα θα μασταν οθωμανική αυτοκρατορία…. ενώ τώρα είμαστε νεοταξική αποικία… σκλαβώθηκε η ΕΛΛΑΣ χωρίς να πέσει βόλι… ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
  Θα τολμάγατε Τσίπρα, ΜΜΕ, Ιεράρχες ραβίνοι και όλοι άλλοι εσείς προδότες να τα λέγατε αυτά μπροστά στους ήρωές μας και στους αγίους μας;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ…..

  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΕΙΣΤΕ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΜΩΝΑ (μαμωνάς = χρήμα)… έχει βγει και στην φόρα η καταγωγή σας, όπως και το πραγματικό θρήσκευμά σας…. Ας είναι καλά ο ε.α. Στρατηγός Αϋφαντής και κάποιοι άλλοι που τα έβγαλαν στην φόρα.

  Θα τόλμαγες συνέλληνα να δεις στα μάτια σήμερα τον Κολοκοτρώνη, τον Κοσμά τον Αιτωλό, τον Λεωνίδα;….. απάντησε μόνος σου το γιατί και πώς έφτασες εδώ…
  Θα τόλμαγες Έλληνα να δεις τώρα τον Χριστό μπροστά σου; τι θα του έλεγες για το πνευματικό χάλι σου; τι θα έλεγες στον Παντογνώστη;

  Συνέλληνες… σας έμαθαν ότι πρέπει να είσαι ανάμεσα σε αυτό και σε εκείνο το όριο και αν ξεφύγεις από αυτό είσαι κακός, είσαι τέρας, είσαι παλαβός κι ό,τι άλλο… σου έμαθαν ότι μόνο δεν έχεις άλλη επιλογή από το «δημοκρατικό πολιτικό» σύστημά τους. Σου έμαθαν ότι δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές διακυβέρνησης της Ελλάδος. Τόσο πρόβατο είσαι;;; Δεν εννοώ σαφώς πραξικοπήματα τύπου 1967, που σίγουρα δεν είναι λύση.

  Περιμένετε όλοι σας να εκπληρωθούν οι προφητείες για την ανάσταση της Ελλάδος· νομίζετε ότι εσείς θα κάθεστε στον καναπέ και θα τα κάνουν άλλοι για σας;;; είστε σε τέτοια οικτρή πλάνη;;; ΝΑΙ ! ΕΊΣΤΕ !!! ..γιατί απλά το αντίχριστο σύστημα σας έπεισε ότι είστε. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!… Και είστε τόσο αφελής να πιστεύετε ότι ΑΥΤΟΙ που κυβερνούν τις κυβερνήσεις, κι όλοι οι άλλοι αντίχριστοι δεν γνωρίζουν τις προφητείες;; ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!! και τι κάνουν, ξέρετε;;; Τις προσαρμόζουν όπως αυτοί θέλουν ! Εσείς περιμένετε πόλεμο με σφαίρες και αυτοί κάνουν πόλεμο με την πένα. Και ο καιρός περνά και εσύ Έλληνα ακολουθείς το καρότο… του κατευθυνομένου (από τους αντίχριστους) αυτεξούσιού σου. Τελικά ποιος θέλει ξύλο να ξυπνήσει, ΑΥΤΟΙ ή εμείς; Ξυπνάτε αλλιώς;;

  Έβαλαν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο και το φάγατε; Ήταν νόστιμο στην παραλία που είστε κάθε μέρα και λέτε «δεν βαριέσαι αδερφέ» ή «έχει ο Θεός»;;;

  Εσείς εδώ και εκεί στο διαδίκτυο που τρομολαγνείτε κάθε μέρα στα μπλογκς, εκτός από την ανακύκλωση του τρόμου, μπορείτε να δώσετε ΦΩΣ στον λαό; Μπορείτε να δώσετε λύσεις στο δράμα του ελληνικού λαού; Μάλλον όχι… κι εσείς περιμένετε κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Είστε Ορθόδοξοι λέτε… μα γνωρίζετε τι θα πει Ορθοδοξία; Γνωρίζετε ότι παλαιά για να είναι ο Έλληνας Ορθόδοξος περνούσε 3 χρόνια κατήχηση και μετά έδινε εξετάσεις;; Μάλλον όχι.

  Θεός δεν υπάρχει για εσάς που πιστεύετε ότι δεν υπάρχει. Ο Θεός όμως που υπάρχει, μας λέει ένα: όλοι σκόνη είμαστε, αλλά η ψυχή μας είναι αθάνατη και ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε.
  Τι σπέρνετε λοιπόν; Τρομολαγνεία; Ψέμματα; Αντίχριστα; Φόβο; Ε.. αυτό και θα θερίσετε!
  Γιατί δεν σπέρνετε το ΦΩΣ της Αλήθειας; Γιατί δεν βγάζετε τον κόσμο έξω από την λήθη; Ο Θεός θέλει να μας βλέπει να υποφέρουμε; Όχι! αλλά βλέπεις… υπάρχει και το αυτεξούσιο, η επιλογή μας. Όσο λοιπόν εμείς ακολουθούμε ως πρόβατα το αντίχριστο σύστημα ως επιλογή μας, τόσο πιο μακρυά είμαστε από τον Θεό και ΣΑΦΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

  Χρόνια τώρα φωνάζουμε από αυτό το κανάλι την μοναδική σωτηρία της Ελλάδος. Σωτηρία με αρχηγό τον Χριστό, με σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη, με νόμους της Αγίας Βασιλεύουσας Ορθοδοξίας, με τρόπο ζωής που θα οδηγήσει στο «ως εν ουρανώ και επί της γης». Όλοι σας διαβάζετε και χαίρεστε…. Μα…. Αν δεν το ζητήσετε εσείς Έλληνες, δεν θα γίνει. Μην πιστεύετε ότι θα το ζητήσει άλλος για σας. Μην είστε στις πλάνες των προδοτών.

  Κράτησα για τελευταίο ένα μήνυμα του απεσταλμένου του Θεού, ναι αυτόν που περιέγραψαν οι προφήτες Άγιοι Πατέρες μας ότι θα έρθει, και είναι εδώ και καιρό ανάμεσά μας, δίνοντας αγώνα να ξυπνήσετε Έλληνες, δίνοντας αγώνα να γίνουμε πάλι ΕΛΛΑΔΑ !!! Του Ιωάννη εκ πενίας με το «τήλωμα» ή «καλάμου ήλον» στο μεγάλο νύχι του δεξιού ποδός που λένε οι Άγιοί μας· αυτόν που είναι δίπλα μας, κι εσείς που αγαπάτε τόσο πολύ τον Θεόν δεν τον ακούτε. Διαβάστε ένα σύντομο επίκαιρο μήνυμα, ανάμεσα στα τόσα άλλα που λέει, κηρύττει, φωνάζει και καταδικάζει :

  «Στην βασιλεία των Ουρανών όποιος είναι εγγεγραμμένος είναι απαλλαγμένος να πληρώνει φόρους και κρατά τους φόρους για το σπιτικό του ο κάθε νοικοκύρης.
  Και για να καταλάβουμε καλύτερα οι αγράμματοι… θέλω να πω πως την ζωή που κάνουν οι δεσποτάδες μέχρι σήμερα, θα την κάνετε εσείς ….
  και οι δεσποτάδες ως πένητες θα ζήσουν μαζί με τα τσακάλια μέσα στην ίδια σπηλιά…… να αγιάσουνε».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΠΡΟΣΟΧΗ!!ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!!ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ!!ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ!!!

  ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ:

  Έχουν έρθει στην Ελλάδα οργανωμένες ομάδες ISIS, αλλά και διαφόρων μισθοφόρων από Ευρώπη και Βαλκάνια, λένε διασταυρωμένες πηγές. Ο στόχος τους είναι να αιματοκυλήσουν την Ελλάδα, μόλις υπάρξει γενική αναμπουμπούλα του λαού την στιγμή που η κυβέρνηση θα ανακοινώσει «πρόβλημα». Επίσης, οι πηγές λένε ότι έχει δοθεί στις ένοπλες αυτές μουσουλμανικές ομάδες λίστα 1800 ατόμων που θα σφαχτούν άμεσα και ότι το σχέδιο περιλαμβάνει γενικές σφαγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Μέσα στους πρώτους στόχους θα είναι αστυνομικά τμήματα και στρατόπεδα. Αμέσως μετά λίγες μέρες θα εισβάλλουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα.


  Η μόνη άμυνα που μπορούμε να προβάλλουμε προτού και αν ξεσπάσουν τέτοιου είδους γεγονότα είναι να ενωθεί η Ορθόδοξη εκκλησία των Ελλήνων και να δώσει άμεσα εντολή κάθαρσης της Ελλάδος. Κι επειδή δεν υπάρχει δυστυχώς κανείς από τους τώρα ιεράρχες να είναι πρόθυμος να ενώσει την εκκλησία, θα πρέπει ο λαός να φωνάξει ενωμένος κάποιον που να πληρεί τις προϋποθέσεις, έστω και για λίγο χρονικό διάστημα, μέχρι να γίνει η κάθαρση και στον χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας και να αναλάβουν οι άξιοι ιερείς.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. ΗΛΙ…ΗΛΙ..ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ…

  ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΦΤΩΧΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ ΟΙ ΔΕ ΕΖΗΤΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΟΘΗΣΑΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΑΓΑΘΟΥ.
  Είναι κάτι που έγραψα προ καιρού, καθώς και το ΗΛΙ….ΗΛΙ….ΛΑΜΑΣΑ ΒΑΧΘΑΝΙ…
  ΘΕΕ ΜΟΥ…ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟ.

  Φυσικά είπε και κάτι άλλες λέξεις τις οποίες δεν θέλω να τις αναδημοσιεύσω αλλά ούτε και να τις πιστέψω και είναι κάτι που αντιγράφω εκ μέρους μερικών παλαιών συναδέλφων μου στο βιβλίο μου,,,ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,,Μαγεία, θρησκεία, διάβολοι και θεοί,,,.ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΝΕΡΙΚΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΙΡΙΣΕ.

  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΑΤΙΡΙΣΕ
  ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ
  ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
  ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥ.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑς ΔΕΝ ΘΕΛΩ
  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
  ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  ΕΙΡΩΝΕΙΑ…ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
  ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ
  ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΖΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΛΟΤΗΤΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ
  ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
  ΓΙΑ Ν ΑΒΡΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.

  ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ
  ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
  ΔΩΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ
  ΓΙΑ Ν ΑΒΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ..

  ΖΗΛΙΑ ΜΙΣΟΣ ΚΙ ΑΠΟΝΙΑ
  ΒΓΑΛΤΑ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ
  ΝΕΚΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΕΚΡΑ ΟΛΑ ΠΕΘΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΝΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΝΙΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΑΔΑ.

  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ. Δεν υπάρχει απολύτως καμιά λύση αν δεν οργανωθεί το κράτος εκ βάθρων σε όλους τους τομείς
  γιατί δεν λειτουργεί τίποτα.
  Η ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
  ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΥΦΕ ΣΓΡΙΕΣ.

  ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ.
  ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ…ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.

  ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΟΙ 4ΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΔΙΕΥΘΕΡΜΕΝΕΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΩΝ.
  ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.

  Η ΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.
  ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ….ΚΛΕΨΙΑ…ΑΠΑΤΗ…ΑΤΙΜΗΡΗΣΙΑ…ΜΠΑΧΑΛΙΑ…ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΩΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ…ΟΥΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ….ΟΥΤΕ ΥΓΕΙΑ…ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

  ΥΓ. Τον Σεπτέμβριο του 2013 έκανε μια μήνυση βάζοντας δικηγόρο πληρεξούσιο, από την Θεσσαλονίκη, όνομα και μη χωριό, και πλήρωσα ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ,, και μέχρι σήμερα δεν έλαβε καμιά ημερομηνία για την δίκη η οποία ήταν βαριάς μορφής, ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ κατά ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ,, η οποία μάλιστα έχει και αναπηρία 80% εκ εγκαφαλικού επισοδείου το 2014 εις Μόναχον, κάτι που δημοσίευσα το 2013 στο παρόν μπλοκ και είχα στείλει και επιστολές σε αστυνομία, αρμόδιο υπουργείο και εισαγγελία.
  ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΚΥΛΑ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΟΠΗΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΠΛΕ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ.
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
  ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ…ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ….
  ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΑΤΣΙ 270 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΦΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝΒ 135 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΕΣΑ.
  ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΙ ΑΜΡΟΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ 190 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
  ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ 8 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ…ΟΤΑΝ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΕΣ ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΙΕΣ.
  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΝΑΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ
  ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ..Α…Ρ…Χ….ΔΙΑ…
  ΜΟΥ……………ΤΑ ΓΡΑΦΩ….

  ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ
  ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  Μου αρέσει!

 6. ΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.

  ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ

  ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
  ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ.

  ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΤΕΜΑΧΕΙΩΝ ΓΗΣ.

  ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΠΑΡΑΓΩΓΗ…ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ…ΓΙΟΚ ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ….

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ.

  ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΟΥΤΕ ΜΑΜΗ….ΟΥΤΕ ΟΔΟΝΤΡΟΓΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1970 ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ…

  ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΝ… ΜΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΟΥΖΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΑ…

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ…ΚΡΑΤΟΣ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΓΕΛΗ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ.
  ΕΝ ΤΟΠΟ ΧΛΟΕΡΟ ΕΝ ΤΟΠΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΠΑΥΣΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

  ΕΓΩ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ 1960.

  Μου αρέσει!

 7. ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΤΟ 20Ο3 ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ 2017 ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ 4 ΕΝΟΧΟΙ ΣΕ 6 ΣΥΝ 6 ΚΑΙ 12 ΣΥΝ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΣΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 218 ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΞΑΝΑ ΔΙΚΗΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΛΛΑ 84Ο ΕΥΡΩ ΣΥΝ 14ΟΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟ 2013 ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ 2.2ΟΟ ΕΥΡΩ…

  ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ…

  ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΑΝΛΕΩ ΟΤΙ.
  ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ Ε.ΕΝΩΣΗ..

  ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ…ΣΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  ΑΝΤΕ ΘΑΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΟΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΤΑΙΓΕΙ….ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2Ο17 ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΡΙΧΝΕ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΓΩΓΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2Ο17 ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΘΥΜΕΡΟΝ…ΤΟΤΕ ΕΚΑΙΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ…ΕΙΝΑΙ…

  ΟΙ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΟΤΙ ΕΡΙΧΑΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΕ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟΝ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟ 2017.
  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΜΕΝΑ…

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΣΟΝ,ΓΝΩΡΗΜΙΑ,ΚΑΙ ΜΠΑΧΤΙΣΙ..
  ΑΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.