Η Περιφέρεια Πειραιώς της Χ.Α. η μόνη που συνεχίζει την αντίσταση στο ξεπούλημα του ΟΛΠ

Η Περιφέρεια Πειραιώς συνεχίζει την αντίσταση στο ξεπούλημα του ΟΛΠ - Μαζική πολιτική δράσηΣήμερα Κυριακή έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιώς της Χ.Α. στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, στον ηλεκτρικό σταθμό, αλλά και στους γύρω δρόμους πλησίον του λιμανιού, από πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών και Συναγωνιστριών οπού πυκνώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας (Πειραιάς, Πέραμα, Σαλαμίνα). 

 

 

 

Το θέμα της επιτυχημένης αυτής σημερινής δράσης: ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π.Το λιμάνι ανήκει στους Έλληνες. Εκατοντάδες Έλληνες οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν, εργαζόμενοι στα πλοία και στο λιμάνι, αλλά και πλήθος κόσμου που πήγαινε στις δουλειές του, έμαθαν τις θέσεις μας μέσα από το έντυπο υλικό που έσπευσαν να λάβουν με μεγάλη θέληση και ενθουσιασμό. Αρκετοί από αυτούς εξέφρασαν πως οι φωνές και οι ψυχές τους έχουν ενωθεί με τις δικές μας, ενώ κάποιοι άλλοι ζήτησαν επιπλέον ενημερωτικό υλικό ώστε να το μοιράσουν και αυτοί με τη σειρά τους σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν τις θέσεις και τις ιδέες μας, διότι όπως είναι γνωστό τα κανάλια της διαπλοκής έχουν φιμώσει τη φωνή των Ελλήνων εθνικιστών.

Έξι μήνες πλέον μετά τις εκλογές, είναι αδιαμφισβήτητο, πως η νέα κυβέρνηση συνεχίζει το ξεπούλημα της πατρίδας και της δημόσιας περιουσίας μας, (λιμανιών, αεροδρομίων κ.α.), σε συνέχεια των ανθελληνικών προηγούμενων κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα δουλεύουν οι Έλληνες, ή αν θα μείνουν άνεργοι. Το νέο τρίτο επαχθές αλλά και για πρώτη φορά αριστερό μνημόνιο των Ευρωπαίων τοκογλύφων είναι εδώ και είναι γεγονός. 

Η Χρυσή Αυγή, ως ο μόνος πολιτικός φορέας της πατρίδας μας που στέκεται με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια στο πλευρό όλων των Ελλήνων, δηλώνει υπεύθυνα πως δεν θα κουραστεί και δεν θα σταματήσει να μάχεται με κάθε νόμιμο μέσο για την σωτηρία της πατρίδας μας, αλλά και ότι δεν θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, διατηρώντας με ευλάβεια τις ιδέες και τις θέσεις της, κάθε φορά που τίθενται μείζονα Εθνικά και Λαϊκά ζητήματα.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. – ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

 Ακολουθεί   βίντεο:

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η Περιφέρεια Πειραιώς της Χ.Α. η μόνη που συνεχίζει την αντίσταση στο ξεπούλημα του ΟΛΠ

 1. Χρήστος Παππάς: Εθνική Αντίσταση – Έλληνα τέλειωσέ τους!

  Η Ελλάς είναι πια, μια χώρα προτεκτοράτο άνευ λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής κυριαρχίας. Η δε ελληνική Βουλή ένα θλιβερό όργανο επικύρωσης αποφάσεων που λαμβάνονται εκτός Ελλάδος και εναντίον της Ελλάδος. Χρειάστηκαν μόλις 6 μέρες οι κυβερνητικοί του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδείξουν περίτρανα πως είναι εξίσου επικίνδυνοι και πολιτικοί απατεώνες με τους προηγούμενους. Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στο δημοψήφισμα κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι: «αυτό- το δημοψήφισμα- πρόκειται για μια εντολή να φέρουμε καλύτερη συμφωνία από το τελεσίγραφο που μας δόθηκε στο Eurogroup, δεν πήραμε εντολή να βγάλουμε την Ελλάδα από την Ευρωζώνη». Πράγματι δεν πήρατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ καμία εντολή από τον Ελληνικό Λαό να επιβάλετε νέο Μνημόνιο. Προσπαθείτε στο ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται Σαμαράδες στη θέση του Σαμαρά. Δηλαδή αρεστοί στα ευρωπαϊκά και υπεραντλαντικά αφεντικά.
  Ο λαός εξεφράσθη και το αποτέλεσμά του έχει πολιτικό και νομικό δεσμευτικό αποτέλεσμα. Ο Λαός με το περήφανο «ΟΧΙ» του 62%, είπε ΟΧΙ στο νέο αριστερό μνημόνιο και στη συμφωνία της 13ης Ιουλίου.

  ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ – ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΣ

  Έξι μήνες αυτοί σχίσανε το Πρόγραμμά τους και μεταλλάχθηκαν στους χειροτέρους νεοφιλελεύθερους. Δεκαοκτώ μήνες εμείς διωκόμενοι, φυλακισμένοι, με δολοφονημένους συναγωνιστές, με ένα τερατώδες διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα εναντίον μας σταθήκαμε όρθιοι εκφράζοντας όχι μόνο τις αθάνατες ιδέες της Πατρίδος, αλλά και τον πολιτικό ρεαλισμό και τη λαϊκή θέληση. Εξι μόλις μήνες αυτοί οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, αρκούσαν για να αποδειχθεί ο ρόλος τους και η ανικανότητα τους.
  Το ίδιο ψευδολόγοι με τους Νουδούλους. Τα Ζάππεια του Σαμαρά του είναι το ίδιο και το αυτό με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τους λεονταρισμούς του Τσίπρα. Όσο για τον ρεαλισμό που συνεχώς επικαλούνται όλοι τους, είναι το καταφύγιο του φόβου τους και δυστυχώς για την Πατρίδα μας στην παρούσα περίσταση, είναι και το καταφύγιο της προδοσίας τους. Κοινός αγώνας των ευρωπαϊστών της Δεξιάς και της Αριστεράς να προστατευθούν οι αγαπημένες τους αγορές και το ιερό τοτέμ του ευρώ. Οι τοκογλύφοι, τα funds, και οι Τράπεζες του Εξωτερικού ιδιαίτερα, εκεί που δικοί τους βουλευτές και υπουργοί επενδύουν τα κεφάλαια και αργύριά τους.
  Κανείς τους δεν μπόρεσε και δεν θέλησε να δει την κρίση με καθαρή ελληνική ματιά. Αντί του δικαίου, του ορθού και καθαρού και δημοκρατικού, που λέει «υπεράνω όλων ο δήμος», το κράτος του δήμου, η πραγματική Δημοκρατία αν θέλετε, δηλαδή υπεράνω όλων ο Λαός, η Πατρίς, αυτοί συνεχίζουν τη δουλική πολιτική της υποταγής. Συνεχίζουν να εκχωρούν την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία στους δανειστές.
  Υπάρχει Πρωθυπουργός; Ο Πρωθυπουργός κυβερνά; Διαθέτει αυτός ο τόπος κυβέρνηση εμπιστοσύνης; Ο ίδιος, ο κύριος Τσίπρας, ομολόγησε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι «5 μήνες τώρα περισσότερο διαπραγματεύεται παρά κυβερνά». Είναι Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας ή πρωθυπουργεύων; Είναι ηγέτης της Ελλάδος ή κομιστής και διαχειριστής προτάσεων υποτέλειας;
  Είναι Πρωθυπουργός ή άθλιος και άεργος ηγετίσκος που παζαρεύει το μέλλον της Πατρίδος; Είναι ελληνικό το όνομα του Πρωθυπουργού ή πραγματικός Πρωθυπουργός είναι ο Σόιμπλε, ο Γιούνκερ και ο Ντάισενμπλουμ;
  Εσύ όμως αναγνώστη γνωρίζεις πλέον καλά το αληθινό πρόσωπο της ψευδοδημοκρατίας τους. Γνωρίζεις ποιό είναι το περίφημο δημοκρατικό τόξο και ποιος ο αντιλαϊκός και αντεθνικός του ρόλος. Από το 2012 γνώρισες καλά τους μερκελιστές της μασονοδεξιάς του Σαμαρά. Σήμερα, τρία χρόνια μετά αναρωτιέσαι και πάλι: αυτή είναι η Αριστερά; Οι και όσοι αριστεροί είναι υπερήφανοι για αυτή την Αριστερά; Μια Αριστερά-όχημα για την ολοκλήρωση των πιο δολίων σχεδίων εναντίον της Ευρώπης με επίκληση την ίδια την Ευρώπη και την ευρωπαϊκή ενότητα. Αριστερά που πλήττει την καρδιά της Ευρώπης των Εθνών-Κρατών. Αριστερά που πλήττει την συνοχή των Ευρωπαϊκών Λαών, τα διαφορετικά ήθη και τις πατροπαράδοτες αξίες Ελλήνων και Ευρωπαίων.
  Φάνηκε λοιπόν ξεκάθαρα ο ρόλος της εθνομηδενιστικής Αριστεράς και με την ψήφιση του προσφάτου λαθρονόμου, που παρέχει την ιθαγένεια στους ξένους λαθροεισβολείς.
  Αποκαλύφθηκαν με τις πολιτικές κινήσεις των δέκα τελευταίων ημερών, εντός και εκτός Ελλάδος πως είναι οι πιο καλοί μαθητές της Νέας Τάξης και πειθήνια όργανα της διεθνούς πλουτοκρατίας και πιο ατλαντιστές και από αυτό το ίδιο το ίνδαλμά τους, τον Πρόεδρο Ομπάμα. Οι προδότες της μεταπολίτευσης κατέστησαν την Ελλάδα υπόδουλη και καταχρεωμένη έως το 2199, χρεωμένη για αιώνες. Κατέστησαν την δοξασμένη και περήφανη Πατρίδα μας, μια αέναη αποικία χρέους, ένα θλιβερό κακέκτυπο εξαρτώμενου κρατιδίου με πλούσιο μεν παρελθόν, αλλά χωρίς κανένα μέλλον.
  Οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δεν νομιμοποιούμε κανένα αντιλαϊκό και μνημονιακό μέτρο. Πολύ περισσότερο, δεν τους νομιμοποιούμε ακόμη και με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα, Νικόλαου Μιχαλολιάκου στα Συμβούλια των Πολιτικών Αρχηγών. Είμαστε στο πλευρό του Ελληνικού Λαού και αντιστεκόμαστε. Έχουμε έντιμο, καθαρό και γνήσια ελληνικό πολιτικό λόγο και δεν παίζουμε μικροκομματικά παιχνίδια. Πολύ δε περισσότερο δεν παίζουμε με το μέλλον της Πατρίδας και του Λαού.

  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

  Η Βουλή την περασμένη (Μεγάλη) Παρασκευή με 251 προθύμους, με 251 δοσιλόγους ευρωπαϊστές ψήφισε ένα νέο τρίτο Μνημόνιο. Και ο νέος Παπαδήμος Αλέξης Τσίπρας προσκύνησε και έκανε καπάκια με τους κατακτητές προχθές στις Βρυξέλες. Συμφώνησε στην καταστροφή της Ελλάδος. Οι νεοραγιάδες ας χαρούν την ρευστότητα. Για όλους όμως τους απροσκύνητους και πραγματικούς έλληνες του ΟΧΙ τίποτα δεν έχει χαθεί.

  Η εθνική αντίσταση είναι εδώ και Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.\

  Καταγγέλλουμε στον Ελληνικό Λαό τους πολιτικούς τσαρλατάνους του ΣΥΡΙΖΑ που βαδίζουν στα ίδια μνημονιακά αχνάρια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Εμείς οι Χρυσαυγίτες στεκόμαστε υπερήφανα πολιτικά αντίθετοί τους, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, εκφράζοντας την πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση. Σας ζητώ να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι, να μην φοβάστε την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Ο φόβος της χρεοκοπίας είναι ψευδής. Η χρεοκοπία των Ελλήνων και του Ελληνικού Κράτους είναι υπαρκτή. Η Ελλάς έχει χρεοκοπήσει τουλάχιστον ηθικά από το 1974. Σήμερα οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες πρέπει να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας και να πολεμήσουμε πολιτικά εναντίον όλων των πεμπτοφαλαγγιτών του αντιλαϊκού τόξου. Το ‘’δημοκρατικό τόξο’’ 41 χρόνια τώρα, από τον Ιούλιο του ’74 έως και σήμερα Ιούλιο του 2015, διαλύει την πατρίδα.

  Έλληνα μία επιλογή έχεις. Τέλειωσέ τους!

  Αυτοί σε καταστρέφουν. Έλληνες να είστε σίγουροι ότι μέσα από τη μάστιγα του Μνημονίου θα έρθουν καλύτερες μέρες λευτεριάς, εθνικής ανεξαρτησίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

  ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ

  βουλευτής Χ. Α.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.