Ηλίας Κασιδιάρης στο Εγνατία-TV για τον πόλεμο των μνημονιακών κομμάτων κατά της Χρυσής Αυγής – BINTEO

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε τηλεφωνικά στο Εγνατία Τηλεόραση Θεσσαλονίκης σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στον πόλεμο των μνημονιακών κομμάτων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου, την κατάπτυστη συμφωνία που έφερε η νέα συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑνΕλ. δεσμεύοντας το μέλλον της χώρας και παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για μια ανεξάρτητη Ελλάδα.

Ακολουθεί η συνέντευξη: 

8 σκέψεις σχετικά με το “Ηλίας Κασιδιάρης στο Εγνατία-TV για τον πόλεμο των μνημονιακών κομμάτων κατά της Χρυσής Αυγής – BINTEO

 1. ΛΑΘΡΟ: ΤΡΕΙΣ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ. 30.000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

  Σοκ και δέος με την Ευρώπη να αδιαφορεί

  Τρεις μεγάλες κωμοπόλεις πέρασαν από το Αιγαίο μέσα σ΄ ένα 20ήμερο! 28.260 παράτυποι μετανάστες αποβιβάστηκαν σε ακτές ελληνικών νησιών,από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου! Η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια με το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα να παλεύουν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια!

  Οι Ευρωπαίοι που κατά τ΄ άλλα “καίγονται” να ρυθμίσουν τα οικονομικά μας σφυράνε αδιάφορα , όσο οι πλατείες και οι γειτονιές τους μένουν ανέγγιχτες από το πρόβλημα. Η μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο μας κοστίζει πολλά χρήματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ΠΝ έχει ήδη “μπει μέσα” στα κονδύλια καυσίμων του κατά 5 εκατομμύρια ευρώ!

  Οι αριθμοί των μεταναστών που κάθε μέρα εισέρχονται μέσω Αιγαίου στην Ελλάδα είναι πλέον τετραψήφιοι! Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλιου καταγράφηκαν 4.266 μετανάστες ,ανεβάζοντας τον αριθμό του τελευταίου 20ήμερου στις 28.260!

  Το Πολεμικό Ναυτικό που εδώ και ένα χρόνο έχει εμπλακεί ενεργά στον πόλεμο κατά της μετανάστευσης με πέντε πλοία, έχει βελτιώσει σημαντικά τον έγκαιρο εντοπισμό σκαφών που μεταφέρουν μετανάστες. Οι επιτυχείς εντοπισμοί έχουν ανέβει κατά 40% ,αλλά παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει άλυτο. Κι αυτό γιατί η μέθοδος που ακολουθούν πλέον οι δουλέμποροι , είναι μόλις γίνονται αντιληπτοί να πετάνε τους μετανάστες στη θάλασσα! Όσοι φορούν σωσίβια γλιτώνουν. Πολλοί από τους υπόλοιπους χάνονται στα νερά του Αιγαίου! Στην απέναντι πλευρά , στα τουρκικά παράλια έχει στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυο εκμετάλλευσης αυτών των ανθρώπων. Δεν αναφερόμαστε μόνο στους δουλέμπορους. Μια ολόκληρη …αγορά που πουλά όλα τα …χρήσιμα για έναν παράνομο μετανάστη θησαυρίζει. Πουλάνε κυρίως …σωσίβια γι ΄ αυτό που θα ακολουθήσει στο Αιγαίο.

  Πηγές του ΠΝ και του Λιμενικού Σώματος υποστηρίζουν ότι η αδιαφορία των Ευρωπαίων για το πρόβλημα εξοργίζει.

  Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά το ΠΝ έχει να αντιμετωπίσει και τα ύποπτα παιχνίδια των Τούρκων οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις καθημερινές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μεταναστών για να δίνουν το παρών σε χωρικά μας ύδατα και να διεκδικούν ρόλους που δεν τους ανήκουν . Όλα αυτά με “ανθρωπιστικό μανδύα”.

  Τα ξημερώματα της Τετάρτης είχαμε μια “μίνι ναυμαχία” πέριξ των Ιμίων . Τουρκικές ακταιωροί βρέθηκαν αντιμέτωπες με σκάφος του ΠΝ. Δεν είναι πια κάτι το ασυνήθιστο.

  Την περασμένη εβδομάδα οι Τούρκοι επιχείρησαν μια παραλλαγή των Ιμίων με “μανδύα ανθρωπιστικό”, σ΄ ένα μικρό νησάκι νότια του Αγαθονησίου. Ακταιωρός της ακτοφυλακής επιχείρησε να προσεγγίσει το Κουνελονήσι για να συλλάβει Τούρκο διακινητή παράνομων μεταναστών που είχε εγκλωβιστεί εκεί. Χρειάστηκε η επέμβαση ελληνικών δυνάμεων και η χαμηλή πτήση δύο μαχητικών αεροσκαφών πάνω από την τουρκική ακταιωρό για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

  Ο Τούρκος διακινητής πρέπει να ήταν πολύ σημαντικό πρόσωπο για το “κύκλωμα” διακίνησης μεταναστών. Αυτό προκύπτει από την επιμονή των Τούρκων να τον πάρουν απέναντι και να μην τον αφήσουν στις ελληνικές αρχές. Πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή αναφέρουν ότι ο Τούρκος δουλέμπορος ήταν πρώην στρατιωτικός! Υπάρχουν υπόνοιες ότι η ανατροπή του σκάφους του δεν ήταν ένα ατυχές γεγονός, αλλά προμελετημένο. Έτσι εξηγείται και η αστραπιαία κινητοποίηση των Τούρκων στην περιοχή γύρω από το Αγαθονήσι. Παρόλα αυτά οι ελληνικές δυνάμεις κατάφεραν να προλάβουν και να συλλάβουν τον Τούρκο ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις ανακριτικές αρχές “πολύ ύποπτο πρόσωπο”.

  Τι σχεδιάζουν οι Ευρωπαίοι

  Οι Ευρωπαίοι απλά παρακολουθούν. Η μοναδική απόφαση που έχουν λάβει και η οποία έχει υλοποιηθεί είναι οι περιπολίες ναυτικών δυνάμεων στην Μεσόγειο. Αυτό όμως αφορά προς το παρόν μόνο το θαλάσσιο ρεύμα που “ενώνει” Λιβύη και Ιταλία. Όμως όπως επισημαίνει και το έγκυρο αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολτικών αναλύσεων Stratfor αυτές οι ναυτικές επιχειρήσεις θα είναι αναποτελεσματικές. Οι απελπισμένοι άνθρωποι διαλυμένων χωρών δεν πρόκειται να σταματήσουν να επιχειρούν να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο ακομη και κολυμπώντας. Σε δεύτερη φάση σχεδιάζονται χερσαίες στρατιωτικές επιχειρήσεις στις χώρες απ΄ όπου οι διακινητές οργανώνουν τα καραβάνια των παράτυπων μεταναστών. Και αυτό το σχέδιο όμως θα αφορά την περίπτωση της Λιβύης ή άλλω περιοχών της βόρειας Αφρικής απ΄ όπου ξεκινιούν οι “αποστολές αυτοκτονίας” των μεταναστών.

  Η Ελλάδα δέχεται πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες σε μεγάλο ποσοστο από την Συρία. Μια χώρα που διαλύεται χρόνια τώρα από τον πόλεμο. Ο ενδιάμεσος σταθμός όλων αυτών των ανθρώπων, η Τουρκία, κάνει τα πάντα για να τους “ξεφορτωθεί” πετώντας τους στη θάλασσα του Αιγαίου και μεταφέροντας το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα.

  Είναι προφανές ότι αν οι Ευρωπαίοι δεν κινητοποιηθούν και δεν λάβουν δραστικά και ουσιαστικά μέτρα στήριξης της Ελλάδας, είναι θέμα χρόνου η τελευταία “γραμμή άμυνας” των βορειοευρωπαίων σε ό,τι έχει να κάνει με την μετανάστευση θα καταρρεύσει. Κι αυτό δεν είναι απειλή, όπως βολικά θέλουν να το παρουσιάζουν. Είναι η σκληρή πραγματικότητα που σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ
   ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
   ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ
   Η ΓΥΑΡΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ
   ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΕΚΕΙ
   ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ
   ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • Σσσσσ… μη φωνάζετε… θα ξυπνήσετε κανέναν… τώρα το θέμα SOS που όλοι υποχρεούμαστε να παρακολουθούμε αυτή τη βδομάδα…θέλουμε δε θέλουμε… είναι το θείο δράμα του τσίπρα… οι διαφωνούντες στο κόμμα του…και τα τσαλίμια της δρακουλέσκου… μπροστά στη σθεναρρρή αντίσταση της …ηρωϊκής συγκυβέρνησης των κουρελούδων του Δ΄Ράιχ!

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • Και αυτα τα νουμερα ειναι τα επισημα…τα ανεπισημα?Γιατι σιγουρα σε μια χωρα που εχει γινει μπατε σκυλοι αλεστε…θα υπαρχουν λαθρομεταναστες που εχουν μπει μεσα και δεν εχουν καταγραφει απο κανεναν!!!!Τωρα στις επομενες εκλογες ξερετε εσεις ξανα συριζα….για να ερχονται οι τουριστες και να απολαμβανουν τις ατραξιον της χωρας!!!Η λυση ειναι μια…ολοι αυτοι ειναι εισβολεις και σαν εισβολεις πρεπει να αντιμετωπιζονται!!!Τι κανει ο ελληνικος στρατος?Εξω τωρα να φυλαει τα συνορα και οποιος τα παραβιαζει …θανατος!!!Αλλιως αυτοι θα σκοτωνουν εμας σε λιγο!!Θανατος ακομα και σε αυτους που εχουν μπει ηδη στη χωρα…αν δεν γινει συντομα η ελλαδα δεν θα υπαρχει!!!

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   Ο ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ ΕΙΠΕ..”ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ”.
   ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
   ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ.
   ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..ΜΟΜΟ ΑΥΤΟ..

   Αρέσει σε 1 άτομο

  • Τασία πάει καλά η “δουλίτσα” που έχεις ανοίξει ε???

   Πέρα ότι παράγεις άκρατο φασισμό!!!!Άκρατη στοιβαγμένη δυστυχία!!

   Μπράβο Αλέξη…

   Πάει καλά το Σχέδιο….

   Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.