To πιο ΚΑΥΤΟ σεξ και ποια ζώδια το ευνοούν ή είναι πιο…”ξενέρωτα” !!!

Σεξ, φαντασία, φετίχ, απιστία, one night stands, έρωτας, πάθος, αγάπη… είναι όλα στις ίδιες «ποσότητες» για όλα τα ζώδια;
Μάλλον όχι! Κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι και αν  την γνωρίζεις μπορείς να απογειώσεις το παιχνίδι μαζί του. Ανάλογα με τη συμπεριφορά όμως και τις προτιμήσεις του ζωδίου αλλάζει και η συχνότητα της σεξουαλικής επαφής.
Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί στο σεξ το κάθε ζώδιο αλλά και την κατάταξή του σχετικά με το πόσο ενεργό είναι σεξουαλικά.

 

1. Υδροχόος:

Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού για έναν Υδροχόο. Του αρέσει να πειραματίζεται και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς καινούρια πράγματα στην σεξουαλική του ζωή. Αν αισθανθεί ασφάλεια, σπάνια ένας Υδροχόος θα σε αφήσει. Τους αρέσει να συζητούν και να μοιράζονται τις σκέψεις τους στο κρεβάτι γι’ αυτό μην τον αποπάρεις αν αρχίσει την κουβέντα!

Ο Υδροχόος έχει την ικανότητα να διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Οι Υδροχόοι δοκιμάζουν νέες στάσεις και είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί όμως κι αυτό γιατί αρκούνται τόσο πολύ στον εαυτό τους που περιμένουν από σένα να κάνεις το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αντιμετωπίζει σαν σεξουαλικό αντικείμενο. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρτικά παιχνίδια, γι αυτό και θα δοκιμάσει ακόμα και τραβηγμένες τεχνικές, όχι από φετιχισμό, αλλά επειδή είναι περίεργος και με πολλή φαντασία. Στο σεξ δημιουργεί έναν συνδυασμό παραδοσιακού και εκκεντρικού. Του αρέσει το σεξ στο νερό. Συνήθως επιδιώκουν τον οργασμό δυο φορές, έναν στοματικό κι έναν γεννητικό. Πρόσεχε γιατί ένας εξεζητημένος Υδροχόος μπορεί και να γίνει σαδιστής.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Βιάζεται πολύ για την πρώτη επαφή και βαριέται εύκολα.

2. Λέων:

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το σεξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο.

Στο Λέοντα που είναι και το δεύτερο ζώδιο της φωτιάς, αρέσει το σεξ όσο και στον Κριό. Με μια μικρή διαφορά. Του αρέσει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Δεν πρόκειται να τον στριμώξεις στους θάμνους που να χτυπιέσαι κάτω. Ο Λέοντας παραμερίζει τους κανονισμούς και τους τύπους με μια φυσική άνεση. Ο βασιλιάς του ζωδιακού θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά του σεξ επίσης και για να πούμε την αλήθεια, είναι. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή. Όμως αν νιώσει έστω και λίγη ανασφάλεια, προτιμάει να απέχει τελείως. Αργός, αισθησιακός αλλά και τολμηρός, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του και να τις ικανοποιεί. Στη Λέαινα αρέσουν στάσεις που να της επιτρέπουν να βλέπει και να θαυμάζει το σώμα της. Στον άντρα Λέων, να θυμάσαι ένα πράγμα. ΠΟΤΕ μην τον χαϊδολογάς έστω και για αστείο. Έχει τεράστια αντοχή και η όρεξή του αστείρευτη.Τι πρέπει να γνωρίζεις: Θέλει την επιβεβαίωση και να αισθάνεται ότι έχει το πάνω χέρι

3. Σκορπιός:

Είναι ευαίσθητος και περιμένει να λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα του δίνουν. Έχει αναπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο και για να απολαύσεις το σεξ μαζί του δεν έχεις παρά να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Είναι ένα από τα πιο σεξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Αν και έχουν τη φήμη της μηχανής του σεξ, οι Σκορπιοί, συχνά, εμπλέκονται στο σεξ συναισθηματικά. Στην ουσία είναι από τα πιο σεμνότυφα ζώδια. Αν καταφέρουν να ξεπεράσουν την επιφυλακτικότητά τους, ίσως και να επιστρατεύσουν μερικές από εκείνες τις άγριες φαντασιώσεις τους. Δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα του σεξ, προτιμούν να εκφράζονται με το άγγιγμα και τα μάτια. Αν ελευθερωθεί ο Σκορπιός γίνεται λάγνο σέξυ ζώο με ένταση και μυστήριο. Ξέρει ότι ο ερωτισμός είναι κι άλλα πράγματα εκτός από τη σωματική επαφή. Του αρέσει το δάγκωμα και το παιχνίδι με τη γλώσσα και κατέχει το στοματικό σεξ απόλυτα. Του αρέσει το στριπτίζ και τα καυτά αλλά κομψά εσώρουχα. Επίσης τα αρωματικά έλαια και εξωτικές λοσιόν.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Του αρέσουν οι πιο kinky καταστάσεις

4. Καρκίνος:

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Για να τους κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ψυχική επαφή και αργότερα ερωτική. Το σεξ γι’ αυτόν συνδυάζεται με αγάπη και πόθο.

Η πιο εκπληκτική τεχνική του είναι το σεξ χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του. Είναι συναισθηματικός, ναι, αλλά είναι επίσης και παρορμητικό ζώδιο και έτσι διαθέτει υγιέστατη σεξουαλική όρεξη. Είναι ντροπαλός κι αυτό σου αναβάλλει τα σχέδια, αλλά μόνο επειδή είσαι στην αρχή. Ειδικά η γυναίκα Καρκίνος, σπάνια θα κάνει την πρώτη κίνηση. Όμως το δικό σου πάθος και θέρμη θα δώσουν στον Καρκίνο την εκκίνηση κι από κει κι έπειτα, εκείνος θα αναλάβει τα ηνία και εσύ μπορείς πολύ απλά να παραδοθείς. Θα σε κάνει να τα δώσεις όλα. Όλοι οι Καρκίνοι έχουν πλούσιες ερωτικές φαντασιώσεις. Οι ταινίες με απαλό πορνό τον ανάβουν όμως το σκληρό πορνό τους χαλάει. Στη γυναίκα Καρκίνο αρέσει να ξαπλώνει μπρούμυτα και ο άντρας να είναι από πάνω της. Ο άντρας Καρκίνος έχει μάστερ στον χειρισμό της κλειτορίδας.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Πρέπει να τον/την αγαπάς πραγματικά για να τα δώσει όλα.

5. Ταύρος:

Οι ταύροι είναι από τα πιο αισθησιακά ζώδια γι’ αυτό αντιμετώπισέ τους με την απαιτούμενη προσοχή! Μην βιάζεσαι και να είσαι έτοιμη για να δημιουργήσεις μία ιδανική ατμόσφαιρα και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ!Δείξε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και βάλε στο πρόγραμμα και διάφορα ερωτικά παιχνίδια! Χρησιμοποίησε την κατάλληλη μουσική, ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο και οπλίσου με υπομονή. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!

Μοιάζει ήρεμος και συγκροτημένος, όμως μέσα του η φωτιά σιγοκαίει. Αν και στην αρχή θα προτιμήσει ένα ρομαντικό απόγευμα κι ένα αποχαιρετιστήριο φιλί, απολαμβάνει το σεξ με το σωστό παρτενέρ. Δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν ενθουσιάζεται με τα βρώμικα κόλπα. Δεν θα σε οδηγήσει στο εξωτικό ή το άγνωστο. Είναι πολύ ρομαντικός και ονειρεύεται το ποιοτικό σεξ. Μπορεί να αργήσει να πάρει μπρος, αλλά σίγουρα θα είναι καλύτερος από κάθε άλλον. Οι Ταύροι λατρεύουν το φαγητό κι έτσι κάθε μορφής παιχνίδι που περιλαμβάνει παγωτό στο κρεβάτι είναι σωστή κίνηση! Μπορείς να τον κρατήσεις ακίνητο με στοματικό σεξ για ώρες, ή να σε κρατήσει εκείνος. Όπως και να’ χει, ο πρώτος που θα εξαντληθεί θα είσαι εσύ.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Πρέπει πρώτα να τον ταίσεις γιατί νηστικός δεν… Επίσης, να έχεις χρόνο.

6. Ιχθείς:

Έχει την πιο σεξουαλική ενεργά φαντασία!! Το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον ιχθύ. Είναι αρκετά αισθησιακοί και δημιουργικοί και σίγουρα με έναν ιχθύ στο πλάι σου θα ζήσεις κάθε ερωτική σου φαντασίωση! Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σεξ κάθε στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του ζωής ο Ιχθύς έχει πολλές εναλλαγές. Χρειάζεται ποικιλία και έχει την πιο ενεργητική και δημιουργική φαντασία. Δεν τον αποκαλούν άδικα κτήνος στο κρεβάτι. Οι Ιχθύς έχουν μεγάλη άνεση στο σεξ και θα προσπαθήσουν να σου δημιουργήσουν την ίδια άνεση. Είναι ευαίσθητοι και αισθησιακοί εραστές και θα ελέγξουν το σώμα τους ώσπου να σιγουρευτούν ότι σε ικανοποιούν απόλυτα, όπως ικανοποιούνται και οι ίδιοι. Ο Ιχθύς θα παίξει με τις φαντασιώσεις σου και του αρέσουν τα εσώρουχα με γούστο. Το αγαπημένο του μέρος για σεξ είναι η μπανιέρα γεμάτη ζεστό νερό, αλλά και πάνω στην καρέκλα. Τους αρέσει να τους κάνεις μασάζ και να τους χαϊδεύεις τα πόδια και δεν είναι δύσκολο να εθιστούν στο σεξ εντελώς.

Τι πρέπει να γνωρίζεις: Το συναίσθημα σήμερα το ‘χουμε, αύριο δεν το ‘χουμε ή μπορεί να το ‘χουμε και αύριο αλλά για κάποιον άλλο.

7. Κριός:
Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι όμως για ένα πράγμα σας εγγυώμαι:δεν θα βαρεθεί ποτέ το σεξ! Η σεξουαλική επαφή αποτελεί για αυτόν τον σημαντικότερο κομμάτι σε μία σχέση και τη διεκδικεί πάντα ακόμα και  αν εσείς δεν θέλετε. Ένας κριός θέλει αυτός να είναι ο αρχηγός και δυστυχώς στερείται φαντασίας,οπότε πρέπει να αναλάβετε εσείς δράση!Δεν είναι και ο πιο ρομαντικός άνθρωπος που θα συναντήσετε. Οι άντρες Κριοί δυσκολεύονται αρκετά να μείνουν πιστοί.
Ο Κριός όταν αποφασίσει το σεξ, λαμπαδιάζει ολόκληρος. Ή μάλλον, πρώτα σου βάζει φωτιά και μετά το αποφασίζει. Αν θέλεις να προκαλέσεις έναν Κριό, καλύτερα να μη σε νοιάζει και πολύ το καινούριο συνολάκι που αγόρασες χθες. Μπορεί να έχει ένα διεστραμμένο χιούμορ αν θέλει να σε ρίξει. Τον κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού, είναι ακραία παθιασμένος και περιπετειώδης, θα το κάνει οπουδήποτε γιατί του αρέσει το ριψοκίνδυνο σεξ. Είναι ικανός να κατεβάσει τις πιο απίθανες ιδέες και να σε πάει εκεί που δεν έχεις τολμήσει ποτέ. Τα δίνει όλα αλλά τα θέλει και όλα. Η στάση που προτιμάει ο άντρας Κριός είναι να έχει τη γυναίκα μπροστά του στα τέσσερα. Η γυναίκα Κριός λατρεύει αυτό το ερεθιστικό γδάρσιμο από τα γένια του άντρα.
Τι πρέπει να γνωρίζεις: Πιστός; Ε! Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας…
8. Δίδυμος:
Για τους διδύμους πάντοτε είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ όπως επίσης και το κατάλληλο μέρος! Πάντα αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την τέλειο εμπειρία. Γι’ αυτούς η σεξουαλική ζωή είναι μία συνεχής αναζήτηση. Το σεξ για τους διδύμους δεν έχει την απαιτούμενη σημασία αν πρώτα δεν έχουν διαπιστώσει ότι είστε η κατάλληλη σύντροφος,γι’ αυτό κορίτσια βάλτε τα δυνατά σας να τους κατακτήσετε πρώτα στο μυαλό!Και μην αφήσετε ποτέ τον εαυτό σας να θεωρείται δεδομένος για ένα δίδυμο, γιατί το χάσατε το παιχνίδι!
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει το σεξ με χαρά και ενεργητικότητα. Φαντάσου την εικόνα εκείνης της παιχνιδιάρας βιβλιοθηκάριου που ισιώνει χαριτωμένα τα γυαλιά της και περιμένει, γέρνοντας λοξά το κεφάλι, να την πείσεις να σε ακολουθήσει στο κρεβάτι. Ή τον λογιστή σου που για μεγάλη σου έκπληξη ξαφνικά μεταμορφώνεται σε θερμόαιμο επιβήτορα κουλουριασμένος στα σεντόνια. Το σεξ με το Δίδυμο είναι πραγματική διασκέδαση. Η σπιρτάδα και η ευστροφία τους συναρπάζει. Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και τους αρέσουν οι… δημόσιες σχέσεις. Τουλάχιστον μερικές φαντασιώσεις τους περιέχουν τρίτο άτομο μαζί σας, τους αρέσει το βρώμικο λεξιλόγιο και το τηλεφωνικό σεξ. Επίσης Στους Δίδυμους αρέσει το στοματικό σεξ, έχουν όμως και καλή επικοινωνία και με το δονητή τους.
Τι πρέπει να γνωρίζεις: Προλαβαίνεις να διασκεδάσεις και εσύ μαζί του σε 5 λεπτά;   Αν ναι, τότε θα τα πάτε καλά.
9. Παρθένος :
Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί αν και το όνομά τους άλλο προδίδει!Είναι ντροπαλοί αν όμως κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους τότε ένας παρθένος είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα.Θεωρούν την απιστία ότι δεν συνδυάζεται με την αγάπη γι’ αυτό δύσκολα θα σας την κάνουν. Σε θέματα του σεξ είναι αρκετά απρόβλεπτοι, εξαρτάται από την ερωτική παρτενέρ που έχουν δίπλα τους.
Η Παρθένος είναι ντροπαλή, μοιάζει πουριτανική, δείχνει να θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό. Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως, είναι ότι τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες Παρθένοι, θεωρούν το σεξ υψηλή τεχνική. Είναι η ποιότητα που τους ανεβάζει. Ας μην ξεχνάμε ότι την Παρθένο κυβερνάει ο Ερμής που τους δίνει περιπετειώδη φύση και ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Μην περιμένεις ένας Παρθένος να σου προτείνει, όμως είναι σκληρός δουλευτής και ανοιχτός στις προτάσεις Τι κι αν ντρέπεται να ζητήσει; Από τη στιγμή που θα ξεπεράσει τα ταμπού ο Παρθένος, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος, αφού θέλει να τελειοποιήσει τη μαεστρία του. Στη γυναίκα Παρθένο αρέσει ο αυνανισμός και λίγο το παιχνίδι της τιμωρίας. Η μυστική ζωή του άντρα Παρθένου, είναι η φανατική συλλογή του πορνογραφικού υλικού. Ερωτική περιοχή τους είναι τα οπίσθια.
Τι πρέπει να γνωρίζεις: Θέλει παντού να υπάρχει τάξη. Ακόμα και στο σεξ.
10. Αιγόκερως:
Αν και είναι ντροπαλός εξωτερικά ,εσωτερικά θα σας εντυπωσιάσει από το πόσο φλογοβόλος είναι! Η αφή είναι ένα από τα στοιχεία που παίζουν σημαντικό ρόλο στον αιγόκερω. Είναι επίμονος και πιστός σύντροφος.
Όχι ότι δεν κάνουν σεξ, αλλά οτιδήποτε άλλο τους είναι πιο σημαντικό. Ο Αιγόκερως χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσει. Χρειάζεται ο παρτενέρ του να τον καταλαβαίνει αφού ο λόγος που κάνει σεξ δεν είναι πάντα σαφής. Η ιδέα του περιστασιακού σεξ τρομοκρατεί τον Αιγόκερω. Δεν χρειάζεται προκαταρτικά παιχνίδια και δεν του αρέσει η εξωτική ποικιλία. Από τη στιγμή που θα το κάνει με το πάσο του και θα το απολαύσει, ο ένας οργασμός ακολουθεί τον άλλο. Έχουν αντοχή μαραθωνοδρόμου. Με το σωστό παρτενέρ έχουν μια θαυμάσια αίσθηση χιούμορ που τους κάνει να εξερευνούν τις νέες στάσεις με το βιβλίο του σεξ στο ένα τους χέρι, και ένα τεράστιο χαμόγελο. Η γυναίκα Αιγόκερως γρατζουνάει και ουρλιάζει. Ο άντρας Αιγόκερως θα σε κρατήσει έτσι μέχρι να αρχίσεις να ουρλιάζεις εσύ.
Τι πρέπει να γνωρίζεις: Το καλύτερο σεξ θα το απολαύσεις μαζί του όταν πάρει προαγωγή στη δουλειά του και το τέλειο όταν κερδίσει το τζόκερ.
11. Τοξότης:
Ποτέ δεν θα βαρεθείς το σεξ με ένα τοξότη! Θέλει να χαίρεται το σεξ και δεν θα το μετατρέψει σε μία βαρετή διαδικασία ποτέ. Είναι ζώδιο της φωτιάς που είναι πάντα έτοιμο για όλα! Του αρέσει ο κίνδυνος. Φρόντισε να δείχνεις κατανόηση σε ότι και αν λέει και το αποτέλεσμα θα φανεί πολύ γρήγορα!
Τους αρέσει το σεξ έξω, αντίσκηνο, κάμπινγκ ή παραλία, οτιδήποτε δεν περικλείεται από τοίχους. Δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα προκαταρτικά παιχνίδια, όμως λατρεύουν το γρήγορο, έντονο, φλογερό σεξ. Είναι μάστορες στο μασάζ και μπορούν να κάνουν περίεργα και εκρηκτικά πράγματα με τη γλώσσα και τα χείλη τους. Είναι ανοιχτόμυαλοι και ακραίοι, τόσο οι άντρες Τοξότες όσο και οι Γυναίκες, θα έχουν διεστραμμένες εμπειρίες τουλάχιστον μια ή δυο φορές στη ζωή τους. Όχι απαραίτητα ότι θα τις απολαύσουν κιόλας, αλλά η εμπειρία είναι που μετράει. Είναι τα άτομα που θα ξεσηκώσουν τη γειτονιά με τις φωνές και τα βογκητά τους και ούτε που θα το καταλάβουν. Είναι επίσης άτομα που θα νοικιάσουν σκληρό πορνό. Ο άντρας Τοξότης εκσπερματώνει γρήγορα, αλλά ακόμα πιο σύντομα θα δοκιμάσει μια καινούρια στάση. Στη γυναίκα Τοξότη αρέσει να χαϊδολογάει τον σύντροφό της σε σημείο που θα χάσει κάθε έλεγχο.
Τι πρέπει να γνωρίζεις: Μην ξενερώσεις  αν σε φωνάξει με λάθος όνομα κατά τη διάρκεια της πράξης.
12. Ζυγός:
Ξέρουν να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμό και γενικά θεωρούν τον εαυτό τους ειδικό σε αυτά τα θέματα. Ξέρουν ακριβώς πως πρέπει να φερθούν σε μία γυναίκα για να την κατακτήσουν. Χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και συχνά γίνονται επιθετική στο σεξ. Είναι σέξι και τους αρέσει αρκετά συχνά να τους θυμίζουμε!!
Δράμα είναι η λέξη κλειδί τους. Συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη. Για τους Ζυγούς μετράει η ποιότητα περισσότερο από την ποσότητα και ίσως να μην κάνουν σεξ τόσο συχνά όσο τα άλλα ζώδια. Είναι έντονα ερωτικοί και η ομιλία κατά την ερωτική πράξη τους είναι συχνά απαραίτητη. Για να ανάψεις έναν Ζυγό πρέπει να τον περιβάλλεις με όμορφα λόγια, αναμμένα κεριά και πολυτελές περιβάλλον. Έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στο σεξ που δεν απαιτεί μεγάλη σωματική προσπάθεια. Η γυναίκα Ζυγός είναι έντονα θηλυκή και ενστικτώδης επιδειξίας. Το ξελόγιασμα θεωρεί ότι είναι τέχνη και όχι παρενόχληση. Έχει ασυνήθιστο έλεγχο στους κολπικούς μυς και της αρέσει οποιαδήποτε θέση στην οποία τα οπίσθιά της είναι εκτεθειμένα. Οι άντρες Ζυγοί σίγουρα έχουν μια διεστραμμένη πλευρά, και είναι συχνά ηδονοβλεψίες.
Τι πρέπει να γνωρίζεις: Όταν φτάσετε στο κρεβάτι θα περάσεις καλά. Οπλίσου με υπομονή μέχρι την πολυπόθητη στιγμή.

5 σκέψεις σχετικά με το “To πιο ΚΑΥΤΟ σεξ και ποια ζώδια το ευνοούν ή είναι πιο…”ξενέρωτα” !!!

 1. Τέσσερις λόγοι για να μην κάνετε σεξ στο νερό!
  =======================================

  Καλοκαίρι, ζέστη, θάλασσα, ειδυλλιακά τοπία, απέραντες αμμουδιές…Οι ορέξεις είναι ανεβασμένες και συνήθως είστε αγκαλιά με το ταίρι σας σε κάποια ερημική παραλία.

  Το φυσικό επακόλουθο και η φαντασίωση των περισσότερων ανθρώπων στον κόσμο, είναι το σεξ μέσα στο νερό! Είτε πρόκειται για τζακούζι, είτε για θάλασσα, είτε για την πισίνα του σπιτιού σας, πρέπει να ξέρετε ότι διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Ποιοι είναι, όμως, οι κίνδυνοι;

  Παρακάτω, θα δείτε γιατί μερικές φαντασιώσεις, πρέπει να παραμένουν σε σκηνές από ταινίες:

  Οι προφυλάξεις μέσα στο νερό είναι ανύπαρκτες!

  Τα χημικά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της πισίνας και των τζακούζι, για να τις απολυμαίνουν, μαντέψτε τι κάνουν στην προφύλαξη που χρησιμοποιείτε. Την αχρηστεύουν! Επίσης κατά τη διάρκεια της πράξης, μπορεί να σχιστούν, λόγω ζέστης ή χλωρίου.
  Το χειρότερο σενάριο; Να βγουν και να μην τα βρίσκετε. Να τονίσουμε εδώ, ότι οι πιθανότητες να μείνετε έγκυος είναι ακριβώς οι ίδιες και αν συνυπολογίζετε και τα παραπάνω, ιδανικές!

  Τα μικρόβια στη θάλασσα!

  Μετά από διάφορες μελέτες που έγιναν, σε παραλίες πολύ καθαρές αλλά και σε όχι τόσο καθαρές, υπάρχουν μικροοργανισμοί, επιβλαβής για το σώμα σας.
  Σε ποσοστό 91% των παραλιών, βρέθηκε το μικρόβιο εντερόκοκκος, το οποίο είναι υπεύθυνο για ασθένειες, όπως ουρολοίμωξη, μηνιγκίτιδα, έως και ενδοκαρδίτιδα.

  Οι κίνδυνοι στο τζακούζι!

  Τι πιο ωραίο να είστε μέσα στο Τζακούζι που έχει ζεστό νερό και πολλές λαχταριστές, χαλαρωτικές μπουρμπουλήθρες. Δυστυχώς όμως, τα υγρά περιβάλλοντα γεννούν μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, πολύ εύκολα. Έχοντας κάποια επαφή, εκεί μέσα με τον καλό σας έχετε αυξημένες πιθανότητες για κάποια λοίμωξη.

  Σεξ, νερό και υγρασία!
  Αν και θεωρητικά, υπάρχει μεγάλη υγρασία γύρω σας, η ευαίσθητη περιοχή σας, διαφωνεί κάθετα. Τέτοιου είδους ενέργειες, μέσα στο νερό, αυξάνουν την τριβή στο εσωτερικό σας, με αποτέλεσμα, περισσότερο πόνο.
  Social media

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Πρωκτικό σεξ: Ο πόνος και τι μπορεί να πάθει μια γυναίκα
  ================================================

  Αναγνώστριά μας ρωτά

  Γεια σας. Ο σύντροφός μου θέλει να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ. Είναι αλήθεια ότι χαλαρώνει η περιοχή του εντέρου και υπάρχουν προβλήματα με αιμορροίδες, με την αφόσδευση και τον πόνο; Σας ευχαριστώ πολύ περιμένω μια απάντησή σας.

  Απαντά ο ο Ζήσης Παπαθανασίου Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας, Σεξολόγος- Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου

  Το πρωκτικό σεξ δεν προκαλεί σε γενικές γραμμές προβλήματα στην αφόδευση ούτε αιμορροΐδες. Οι πρώτες επαφές όμως είναι επώδυνες για τη γυναίκα. Προσοχή τέλος στη μετάδοση μικροβίων!

  Διαβάστε επίσης:

  Πρωκτικό σεξ τι πρέπει να προσέχετε

  Γιατί μερικά ζευγάρια προτιμούν το πρωκτικό σεξ;

  Ο πρωκτός είναι μια ερωτογενής περιοχή με μεγάλη ευαισθησία στο σεξουαλικό ερεθισμό. Αν και ο πρωκτός δεν είναι κατασκευασμένος βιολογικά και ανατομικά για να υποδέχεται το πέος σε στάση, ο άντρας έχει την ίδια ερωτική αίσθηση όπως και στην κολπική επαφή. Στις γυναίκες που ο κόλπος είναι πολύ χαλαρός, η στενότητα του σφιγκτήρα του πρωκτού δίνει σε εκείνες και το σύντροφό τους μια άλλη διάσταση στο σεξ.

  Απολαμβάνουν οι γυναίκες το πρωκτικό σεξ;

  0 πρωκτός τόσο στη γυναίκα όσο και στον άντρα είναι μια περιοχή του σώματος που μπορεί να απαντά σε ερεθίσματα προκαλώντας αίσθημα σεξουαλικής ηδονής. Με αυτή την έννοια είναι φυσικό να ισχύει το γεγονός ότι πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και στους ομοφυλόφιλους άντρες. Παρ’ όλα αυτά αρκετές γυναίκες φαίνεται ότι απλά ικανοποιούν την επιθυμία του συντρόφου τους.

  Η πρωκτική επαφή προκαλεί πόνο στη γυναίκα;

  Οι πρώτες πρωκτικές επαφές δεν είναι καθόλου ευχάριστες για τη γυναίκα, δεδομένου όχι συνήθως συνοδεύονται από έντονο πόνο. Στη συνέχεια, το αίσθημα του πόνου αμβλύνεται και εξαφανίζεται προοδευτικά.

  Μπορεί η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό με πρωκτική επαφή;

  Μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι φτάνουν σε οργασμό με πρωκτική επαφή. Αυτό όμως προϋποθέτει μακροχρόνια εμπειρία τέτοιων επαφών και εν μέρει μεταφορά του αντανακλαστικού από τον κόλπο στον πρωκτικό δακτύλιο. Αλλες πάλι ολοκληρώνουν στη συνέχεια ή ταυτόχρονα με ερωτικά παιχνίδια, στα οποία συμμετέχει και η κλειτορίδα.

  Η εκσπερμάτιση κατά την πρωκτική επαφή στο έντερο της γυναίκας μπορεί να της δημιουργήσει προβλήματα υγείας;

  Ανη εκσπερμάτιση γίνει μέσα στο έντερο της γυναίκας μπορεί να της μεταδώσει μικρόβια που υπάρχουν στο σπέρμα του άντρα. Αλλωστε και μικρές ρωγμές στο τοίχωμα του δακτυλίου αποτελούν άριστη θύρα εισόδου μικροβίων στην κυκλοφορία του αίματος. Είναι γνωστό ότι με αυτό τον τρόπο γίνεται σε πολλές περιπτώσεις η μετάδοση του ιού του AIDS.

  Πότε μια γυναίκα πρέπει να αποφεύγει την πρωκτική επαφή;

  Πολλές γυναίκες ξεκινούν τις πρωκτικές επαφές, παρ’ όλο που ξέρουν ότι θα πονέσουν, από περιέργεια, για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του συντρόφου τους, ή για την απόκτηση καινούργιας εμπειρίας γύρω από το σεξ. Η κάθε γυναίκα όμως δικαιούται να έχει αντιρρήσεις και η αντίρρηση αυτή θα πρέπει να γίνεται σεβαστή, κυρίως όταν δεν το επιθυμεί. Σημαντικοί επίσης λόγοι αποφυγής της πρωκτικής επαφής είναι ο πόνος, η παρουσία ραγάδων, αιμορροΐδων, κάποιου βαθμού πρόπτωσης του εντέρου ή το ιδιαίτερο μέγεθος του πέους του συντρόφου.

  Πηγή άρθρου: http://to-kounavi.gr/proktiko-seks-ponos-8880/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Μάθε ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες και ώρες για σεξ!
  ===================================================

  Νέα έρευνα αποκαλύπτει την συνηθέστερη στιγμή της εβδομάδας που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ!

  Η σεξουαλική σου διάθεση κρίνεται από πολλούς παράγοντες όπως η κούραση, το στρες, η δουλειά… Βρετανοί ερευνητές όμως βρήκαν την ημέρα και την ώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ!

  Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στην Βρετανική δημοσκόπηση η ιδανικότερη στιγμή φαίνεται πως είναι στις 7.30, το απόγευμα της Παρασκευής.

  Επόμενες δημοφιλέστερες ημέρες για σεξ είναι το Σάββατο με το 44% των συμμετεχόντων να το προτιμούν αλλά και η Κυριακή με ποσοστό 24%.

  Οι ερευνητές αποκαλύπτουν πως οι ημέρες αυτές απλά «βολεύουν» καθώς οι περισσότεροι δεν εργάζονται και είναι πιο χαλαροί και ξεκούραστοι ενώ τονίζουν ότι τα συγκεκριμένα αποτελέσματα δεν σημαίνει ότι συμπίπτουν κι όλας με το απόγειο της ερωτικής μας επιθυμίας.

  Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το ¼ των συμμετεχόντων έχει… πρωινές ορέξεις για σεξ, αλλά λόγω στρες για τη δουλειά μόνο το 10% αυτών τα καταφέρνει…

  Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι ερευνητές από τη συγκεκριμένη έρευνα είναι ότι δυστυχώς ελάχιστο ποσοστό φαίνεται να λειτουργεί αυθόρμητα, καθώς τα περισσότερα ζευγάρια δήλωσαν ότι «προγραμματίζουν» το κάθε πότε θα κάνουν σεξ λόγω της πολυάσχολης καθημερινότητας τους.

  Πηγή άρθρου: http://to-kounavi.gr/kalyteres-meres-seks-7890/

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Οι τροφές που εκτοξεύουν την… αντοχή του άντρα στο σεξ
  ==================================================

  Ένας στους τρεις άνδρες μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης ή στυτικής δυσλειτουργίας σε κάποια στιγμή στην ζωή του, σύμφωνα με την Κλινική Mayo στις ΗΠΑ.
  Πολλές φορές οι άντρες επηρεάζονται πάρα πολύ ψυχολογικά, όταν έχουν δυσκολία στην παραγωγή και διατήρηση της στύσης, ή όταν εκσπερματώνουν πολύ νωρίς, επειδή η σεξουαλική αντοχή θεωρείται συχνά ως ένα μέτρο της σεξουαλικής ικανοποίησης και απόλαυσης.
  Η τακτική σωματική άσκηση είναι ευεργετική για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής, αλλά και η υγιεινή διατροφή που βασίζεται σε βατόμουρα, σύκα, ωμά στρείδια, φυστίκια, σκόρδο, μπανάνες και σοκολάτα μπορεί να σας δώσει εκείνη την “έξτρα” ώθηση στην σεξουαλική αντοχή που αναζητάτε.
  Βατόμουρα
  Τα βατόμουρα θεωρείται “σούπερ σεξουαλική” τροφή για τους άνδρες, επειδή λειτουργούν με τρόπο παρόμοιο με το γνωστό Viagra. Είναι γεμάτα με χημικές ενώσεις που βοηθούν στην χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, περιέχουν ίνες, που βοηθούν στην αποβολή της περιττής χοληστερόλης από τον οργανισμό, προτού αυτή προλάβει να προσκολληθεί στις αρτηρίες. Η μείωση της χοληστερόλης και η ταυτόχρονα καλύτερη ροή του αίματος προς το πέος κατά τη σεξουαλική επαφή, οδηγούν σε πιο σταθερές και πιο μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.
  Σύκα
  Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Μια ανεπάρκεια σε αμινοξέα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη σεξουαλική αντοχή ή/και μειωμένη επιθυμία για σεξ.
  Ωμά στρείδια
  Τα ωμά στρείδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ψευδαργύρου, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την τεστοστερόνη, την ποιότητα του σπέρματος αλλά και τη ποσότητα σπέρματος που παράγει ο οργανισμός. Η παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία και την σεξουαλική αντοχή στους άνδρες. Επιπλέον, τα ωμά στρείδια περιέχουν ντοπαμίνη. Η ντοπαμίνη δημιουργεί ένα αίσθημα της ευτυχίας, η οποία μπορεί να αυξήσει την επιθυμία του άντρα να… παρατείνει τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Μια ανεπάρκεια σε ψευδάργυρο μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική δυσλειτουργία, ανικανότητα και σεξουαλικά προβλήματα απόδοσης σε ορισμένους άνδρες.
  Φιστίκια
  Τα φιστίκια είναι μια πλούσια φυσική πηγή του αμινοξέος L-αργινίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, σύμφωνα με τον δρ Nicholas Perricone. Η L-αργινίνη χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος ευνοώντας την αυξημένη ροή του αίματος στην περιοχή και την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής κατά τη διάρκεια του σεξ.
  Σκόρδο
  Το σκόρδο περιέχει αλλικίνη (allicin), μια χημική ένωση που θεωρείται ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η αυξημένη ροή του αίματος στο πέος το “αναγκάζει” να μείνει σε στύση για περισσότερο χρόνο, αυξάνοντας έτσι τη σεξουαλική αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.
  Μπανάνες
  Οι μπανάνες μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή αυξάνοντας το επίπεδο ενέργειας του άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι μπανάνες περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο βελτιώνει την ανδρική δύναμη, τη σεξουαλική αντοχή και αυξάνει την λίμπιντο. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες αυξάνουν το επίπεδο ενέργειας του σώματος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.
  Σοκολάτα
  Η σοκολάτα μπορεί να είναι ευεργετική για τη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, διότι περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη και αλκαλοειδή. Η φαινυλαιθυλαμίνη είναι μια χημική ουσία που προάγει τα καλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ η επίδραση “τύπου καφεΐνης” που έχουν τα αλκαλοειδή, αυξάνουν την ενέργεια, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική αντοχή.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Πώς θα εκτινάξεις τις επιδόσεις του γκόμενού σου στο σεξ
  =====================================================

  Εσύ; Ναι εσύ. Το τιμόνι στο χέρι κανονικότατα, κι ό,τι άλλο χρειαστεί, και πάμε να κερδίσουμε το Ράλι Ακρόπολις με φουλ ταχύτητες. Επειδή, ο ίδιος μοιάζει να παραμένει κολλημένος στην πρώτη, και δεν πηγαίνει έτσι το όχημα, φιλαράκο, αγκομαχά στον ανήφορο. Και επειδή του δικού σου κρεβατιού ο ανήφορος είναι και μεγάλος και απαιτητικός, κάτι πρέπει να γίνει, σωστά; Για να μη μείνετε στη μέση του, με καμένη φλάντζα και ψόφιο καρμπυρατέρ…

  Για να σε ανακουφίσω, δεν είναι δεδομένο ότι το αγόρι σου δεν το έχει. Άλλωστε, τα αρχικά του δείγματα γραφής ήταν παραπάνω από ικανοποιητικά, δεν θα προχωρούσες μαζί του αλλιώς. Αλλά κάτι το ότι μπορεί να μη βρει τα κουμπιά σου, κάτι το ότι μπορεί να μπλοκάρει για τον χ ή ψ λόγο, που μπορεί και να μην έχει να κάνει με σένα, ε πόσο να πάρει μπρος και η μηχανή; Ναι, μπορείς να την εφοδιάσεις, με κηροζίνη, και από 500ρακι Fiat να τον μετατρέψεις σε αεριωθούμενο. Προσοχή στις λεπτομέρειες:

  Δώσε βάση στις συνθήκες. Αν περιμένεις να γυρίσει μετά από ένα 12ωρο στη δουλειά, και με το που θα πατήσει το πόδι του στο σπίτι, τον αρπάξεις και τον ρίξεις στο κρεβάτι έτοιμη για αεροπλανικά, ε αναμενόμενο είναι να απογοητευθείς με τις χαμηλές πτήσεις. Το καλό σεξ δεν γίνεται όλες τις ώρες, ούτε κάτω από συνθήκες πίεσης. Πρέπει να φροντίσεις να τον έχεις σε χαλαρή και συνάμα ανεβασμένη διάθεση, ώστε να μπείτε στον αγώνα από θέση ισχύος, γα να βάλετε πολλά γκολ. Βασικότατο…

  Έξαψε του τη φαντασία και ερέθισε τον όσο πιο πολύ μπορείς. Αφού λοιπόν τον αφήσεις να ξεκουραστεί, φρόντισε να μετατρέψεις το περιβάλλον σας στον πιο ακραία ηδονικό χώρο που θα μπορούσε να φανταστεί. Δεν ξέρω τι γνώσεις internal design έχεις, ή σε ποια μαντζούνια θα καταφύγεις, αλλά ένα χαμηλό φωτισμό, κάμποσα κεριά και εσένα με ολοκαίνουρια, πολύ πολύ sexy εσώρουχα, ε αυτά μπορείς να τα εγγυηθείς. Γιατί, μην ξεχνάς, η δική σου εικόνα είναι αυτή που θα του εξάψει το πάθος. Μην τον ξενερώσεις ή απογοητεύσεις, έχεις ήδη βάλει το πρώτο αυτογκόλ…

  Προκαταρκτικά, η ειδικότητα σου. Δεν θα προβώ σε περιγραφές που παραβιάζουν τον νόμο περί ασέμνων. Όπως όμως εσύ απαιτείς από τον ίδιο να μην μπει στο ψητό με τη μία και βιαστικά, έτσι και εσύ γνωρίζεις τι είναι αυτά που πρέπει να κάνεις για να τον τρελάνεις και να τον μετατρέψεις σε μαινόμενο ταύρο, πριν ακόμη περάσετε στο κυρίως πιάτο. Θέσε τις βάσεις για μία εξαιρετική έναρξη, και άρχισε να τον οδηγείς σταδιακά στο παρασύνθημα.

  Καθοδήγησε τον επάνω στο κορμί σου. Και δείξε του τι θέλεις, με λόγια ή χωρίς. Η εκφραστικότητα μετράει, να ξέρεις, και αν ο ίδιος δείχνει να μην ξέρει πώς να κινηθεί, είναι δική σου δουλειά, να ασκήσεις το valet service της βραδιάς. Το πού θα πάει, καθώς και το τι θα σου κάνει, είναι πράγματα που μπορείς και πρέπει να ελέγξεις, τουλάχιστον αν θες να το τραβήξεις στα άκρα. Μη δειλιάσεις λοιπόν, και κάνε τον να επικεντρωθεί στις ανάγκες σου. Όσο πιο ξεδιάντροπα μπορείς…

  Δείξε την ικανοποίηση σου και διεκδίκησε κι άλλη. Με τον πιο εύγλωττο τρόπο, μην αφήνοντας σου να σου ξεφύγει, δίνοντας του ώθηση για συνέχεια, και για επόμενο γύρο, ξανά και ξανά, όσο οι αντοχές του επιτρέπουν. Μην τον αφήσεις να ρίξει ρυθμούς, αυτό θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από σένα, καθώς και το πόσο γρήγορα θα μπορέσει να επανέλθει, μετά την αρχική του εξάντληση, καταλαβαίνεις…

  Αν χρειαστεί, πάρε τα ηνία του πράγματος. Δεν λέει να καταλάβει; Ε θα αναλάβεις εσύ δράση. Γίνε η dominatrix που πάντα ονειρευόσουν, και μεταμόρφωσε το κρεβάτι σας στη mistress φάση των ονείρων σου. Επίβαλε του τυφλή υπακοή, και δείξε του τις συνέπειες που τον περιμένουν, αν δεν υπακούσει στους κανόνες σου. Και μετά, απλά δώσε του να καταλάβει, με τον πιο έντονο τρόπο που μπορείς. Θα δεις για πότε θα ανταποκριθεί…

  Και για το τέλος; Πάντα μία υπόσχεση για μία επόμενη αρχή, που θα έρθει πολύ πολύ σύντομα, αν ο ίδιος είναι καλό και υπάκουο παιδί. Αυτό θα τον κάνει να σε θέλει όλο και πιο πολύ, και να μη σε αφήνει από τα μάτια του. Προκάλεσε τον όσο πιο πολύ μπορείς, προϊδεάζοντας τον για το λαμπρό σεξουαλικό μέλλον που σας περιμένει. Όσο για τις επιδόσεις του; Αυτές πλέον το υπογράφουν, με χρυσά κιόλας γράμματα…

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.