Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά

Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά

Έμειναν πλέον λιγότερες από 20 ημέρες από τη τέλεση της 2ης εθνικής εκλογικής αναμέτρησης μέσα στο 2015. Και αυτό διότι το κομματικό συνονθύλευμα που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε –δυστυχώς- στο έπακρο τα όσα είχε προβλέψει η Χρυσή Αυγή.  Απόλυτη αποδοχή στις απαιτήσεις  των πάσης φύσεως τοκογλύφων και άνευ όρων υποταγή – με την υπογραφή του 3ου, σκληρότερου και εθνοκτόνου μνημονίου. Και όλα αυτά υπό τη –κουρελιασμένη πλέον! – προσχηματική σημαία του αντιμνημονιακού θιασώτη. 7 μήνες πλήρους ανικανότητας, αριστερίζουσας  ψευτο-αλαζονείας, παροιμιώδους ανευθυνότητας  και  προκλητικού εμπαιγμού σε βάρος του πολύπαθου ελληνικού λαού.

 

Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών  αποτελεί τη  μοναδική πολιτική δύναμη που δε παρέκκλινε εκατοστό από όλα όσα πρεσβεύει μέσω των Ιδεών και των πολιτικών αγώνων της. Ποτέ!  Στέκει ως το έσχατο ατσάλινο ανάχωμα  της Φυλής και του Έθνους μας ενάντια σε όλους όσους αναίσχυντα επιβουλεύονται γη και ύδωρ. Παρά το συγχρονισμένο, ολοένα κλιμακούμενο πόλεμο εναντίον της από το ψευδεπίγραφα επονομαζόμενο συνταγματικό τόξο και τα μέσα μαζικής διαφθοράς δεν έκανε ούτε βήμα πίσω. Σε αντίθεση φυσικά με τα όσα πράττουν καθημερινά τα κατά κόρον διαφημιζόμενα κομματίδια – αισχρά παράγωγα του επί δεκαετίες αμαρτωλού και ανθελληνικού συστημικού μηχανισμού.

Ενώ τα νησιά μας γίνονται καθημερινά τόπος προορισμού για χιλιάδες λαθρομετανάστες  αμφιβόλου προελεύσεως – και ταυτόχρονα  τόπος μαρτυρίου για τους Έλληνες κατοίκους των -δημιουργώντας ανυπέρβλητα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες,  οι (αν) αρμόδιοι πολιτικάντηδες  αρκούνται για 7 ολόκληρους  μήνες σε μία άνευ προηγουμένου συρραφή γελοιοδέστατων  και αντεθνικών λογύδριων  καμαρώνοντας πάνω στους βδελυρούς υπουργικούς τους θώκους.  Όμως οι ανάξιοι πρώτοι του θλιβερού παρόντος σύντομα θα γίνουν οι θλιβεροί ουραγοί του ένδοξου μέλλοντος.

Ζυγώνει λοιπόν ξανά η ώρα που οι πολιτικοί αγώνες θα δώσουν τους καρπούς τους μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Και ο πανδαμάτωρ χρόνος, αυτός ο μέγας κριτής , ηγέτης και συνοδοιπόρος των Αληθινών Ιδεολογιών θα σταθεί στο πλάι του μοναδικού ελληνικού εθνικιστικού κινήματος. Οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας και το –ακριβοπληρωμένο-υπηρετικό τους προσωπικό θα συνεχίσουν λυσσαλέα αυτό που τα ξένα κέντρα συμφερόντων διακαώς επιτάσσουν: τη φίμωση, με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος της Χρυσής Αυγής. Θα προσπαθήσουν. Θα αποτύχουν. Ξανά. Όπως τόσες φορές στο πρόσφατο παρελθόν, έτσι και στο παρόν. Και αυτό διότι μόνο οι ακλόνητες Αξίες, και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής μπορούν να κάνουν το Έθνος αυτό πραγματικά ανεξάρτητο,  υπερήφανο, δυνατό και πάλι. Όπως του αξίζει δηλαδή.

2 σκέψεις σχετικά με το “Το κάλεσμα του Εθνικού Αγώνα ηχεί ξανά

 1. Οι επιλεκτικές ανθρωπιστικές ευαισθησίες της Διεθνούς Αμνησ(τ)ίας

  Όλοι οι «αντιρατσιστές», τελικά, φαίνεται ότι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με την αντιμετώπιση που πρέπει να υπάρχει απέναντι στους λαθρομετανάστες, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι υποχρεωμένοι να φιλοξενούν τους λαθρομετανάστες εκτός από τους ίδιους. Για του λόγου το αληθές, μπορούμε να δούμε το χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιου Γιώργου Κοσμόπουλου, ο οποίος είναι διευθυντής του Ελληνικού Γραφείου της Διεθνούς Αμνηστίας.

  Φωτογραφιζόμενος σε ένα στυλ, το οποίο μας θυμίζει έντονα «γιάπη», ο Κοσμόπουλος έδωσε συνέντευξη για το θέμα των λαθρομεταναστών στο ένθετο περιοδικό της κυριακάτικης «Καθημερινής». Πριν συνεχίσουμε, θα πρέπει να πούμε ότι η Διεθνής Αμνηστία θα μπορούσε άνετα να ονομαστεί… Διεθνή Αμνησία, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ επιλεκτική η ευαισθησία της πάνω στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

  Όταν τα δικαιώματα Βουλευτών και στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παραβιάζονταν με τον πιο αποτρόπαιο και χυδαίο τρόπο, όταν η σταλινική θεωρία της συλλογικής ευθύνης αναβίωνε στον πιο αισχρό και ποταπό βαθμό, όταν οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα απεδείκνυαν ότι πίσω απ’ αυτήν την σκευωρία κρυβόταν ξεκάθαρα η κυβερνητική εντολή Σαμαρά, η Διεθνής Αμνησ(τ)ία δεν είπε το παραμικρό.

  Πάμε, όμως, στα της συνέντευξης του Κοσμόπουλου, για τον οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι στο «βιογραφικό του», όπως αυτό υπάρχει στην εισαγωγή της συνέντευξης, δεν αναφέρεται η εργασία την οποία εξασκεί. Εκτός κι αν η δουλειά του, τελικά, είναι η απασχόλησή του στην Διεθνή Αμνηστία… Θα σταθούμε ιδιαίτερα σε δύο ερωτήσεις που του γίνονται και τις ανάλογες απαντήσεις που αυτός δίνει:

  «Η Ελλάδα κινδυνεύει να πλημμυρίσει με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ISIS; Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι ελληνικές και οι ευρωπαϊκές αρχές θα μπορούν να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο ενός τέτοιου κινδύνου, εάν υπάρχει, μακριά από υστερίες και υπερβολές. Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι άνθρωποι οι οποίοι ομαδικά προσπαθούν να διαφύγουν από πολέμους».

  Το μόνο που μπορεί να πει κανείς με τέτοιου είδους απάντηση είναι το «σοβαρότης μηδέν». Με εκφράσεις όπως «θέλουμε να ελπίζουμε», «εάν υπάρχει», «Εμείς αυτό που βλέπουμε» είναι ολοφάνερο ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Ακόμα πιο… ενδιαφέρουσα, όμως, είναι η άλλη ερώτηση που του γίνεται, καθώς φυσικά και η απάντηση που αυτός δίνει:

  «Έχετε πάρει ποτέ κάποιον μετανάστη στο σπίτι σας; Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να τους πάρουμε σπίτι μας. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι πολλοί Έλληνες έχουν βοηθήσει και ατομικά κόσμο με διάφορους τρόπους. Απλοί άνθρωποι τρέχουν να δώσουν ένα χέρι βοηθείας στους πρόσφυγες επειδή βλέπουν την απουσία του κράτους».

  Πραγματικά, η απάντηση του Κοσμόπουλου είναι «όλα τα λεφτά». Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχει φιλοξενήσει ποτέ κάποιον λαθρομετανάστη στο σπίτι του. Μόνο οι κάτοικοι των νησιών και των λαϊκών συνοικιών είναι αυτοί που υποχρεούνται ουσιαστικά να ζουν σε μόνιμη βάση παρέα με τους λαθρομετανάστες και κατά κάποιο τρόπο να τους βάζουν στα σπίτια τους.

  Αλήθεια, ο Κοσμόπουλος σε ποια περιοχή διαμένει; Το κόβουμε, πάντως, λιγάκι δύσκολο να μένει σε περιοχή που να βρίθει από την παρουσία αλλοδαπών. Τόσο αυτός, λοιπόν, όσο και οι υπόλοιποι τόσο «ευαισθητοποιημένοι» για τα ζητήματα των λαθρομεταναστών «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές» ας δώσουν πρώτοι και… καλύτεροι το παράδειγμα φιλοξενώντας στις δικές τους οικίες και για αόριστο χρονικό διάστημα τους μετανάστες, πρόσφυγες, οικονομικούς μετανάστες, παράτυπους μετανάστες και όπως αλλιώς θέλουν να τους ονομάσουν.

  Αλλά, όπως έχουμε πολλές φορές πει ξανά στο παρελθόν, οι «αντιρατσιστές» δεν είναι κορόιδα. Αντιθέτως, θεωρούν όλους τους άλλους ως τέτοια…

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diethnhs-amnhstia-epilektikoi-ws-pros-tis-anthrwpistikes-tous-euaisthhsies#ixzz3kYiAvJlK

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.