Tελικά για ποιο λόγο έγιναν οι εκλογές; Για να μπουν τα….. μπούτια της… ΤΖΑΚΡΗ;

κοτα ixnosAυτη δεν είναι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά παλαιοπασόκων, και φασιστοειδων ΑΝΕΛ. .

Τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε στη Βουλή η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος ανακοινώνει στη Βουλή η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
Αναλυτικά τα ονόματα:
Πρωθυπουργός: Αλέξης Τσίπρας
Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Γιάννης Δραγασάκης
Υπουργείο Εσωτερικών
Υπουργός: Παναγιώτης Κουρουμπλής
Υφυπουργός: Γιάννης Μπαλάφας
Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Χριστόφος Βερναδράκης
Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Προστασίας του Πολίτη: Νίκος Τόσκας
Αναπληρωτής υπουργός για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής: Γιάννης Μουζάλας
Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης: Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά
Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης
Υπουργός: Γιώργος Σταθάκης
Υφυπουργός Αρμόδιος για θέματα του >>>>>>>>>

 

 

Advertisement

Υφυπουργός Αρμόδιος για θέματα του ΕΣΠΑ: Αλέξης Χαρίτσης
Υφυπουργός για Βιομηχανία: Θεοδώρα Τζάκρη
Υπουργείο Άμυνας:
Υπουργός: Πάνος Καμμένος
Υφυπουργός: Δημήτρης Βίτσας

Υπουργείο Παιδείας:
Υπουργός: Νϊκος Φίλης
Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργός: Νίκος Κοτζιάς
Υπουργείο Δικαιοσύνης
Υπουργός: Νίκος Παρασκευόπουλος
Υπουργείο Εργασίας:
Υπουργός: Γιώργος Κατρούγκαλος
Αναπληρώτρια Υπουργός για θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης: Θεανώ Φωτίου
Υπουργείο Υγείας
Υπουργός: Ανδρέας Ξανθός
Υπουργείο Πολιτισμού:
Υπουργός: Αριστείδης Μπαλτάς
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Ευκλείδης Τσακαλώτος
Αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τα Έσοδα: Τρύφων Αλεξιάδης
Αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Λογιστηρίου του Κράτους: Γιώργος Χουλιαράκης
Υπουργείο Υποδομών
Υπουργός: Χρίστος Σπίρτζης
Υπουργείο Ναυτιλίας
Υπουργός: Θοδωρής Δρίτσας
Υπουργείο Επικρατείας:
Υπουργός: Νίκος Παππάς – Αλέκος Φλαμπουράρης
Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ: Τέρενς Κουίκ.

ixnos.blogspot.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Tελικά για ποιο λόγο έγιναν οι εκλογές; Για να μπουν τα….. μπούτια της… ΤΖΑΚΡΗ;

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Α.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

    THANASIS THIMIOPOULOS
    Autor- Selbstverlag. Einsteinstrasse…..8…München Germany.
    athimiopoulos@hotmail.de
    MÜNCHEN 23-9.2015.

    AN EUROPAISCHEN KOMMISSION DES COMMUNALES EUROPAIENES
    RUE DE LA LOI 200. B-10 49 BRÜXELLES – BELGIQUE.

    Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι, είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού από το 1960 μέχρι σήμερα και αύριο και μέχρι η χώρα μας κάνει τις διαπραγματεύσεις για τις μεταρρυθμί
    σεις και αποκρατικοποιήσεις ούτως ώστε να δουλέψει το ελληνικό κράτος σαν τα ευρω παικά κράτη.Κάθε καλοκαίρι έρχομαι εις την Ελλάδα για τρεις μήνες και ο αγωγός των αποβλήτων, του χαλέ βουλώνει. Είναι αγωγός φτιαγμένος παράνομα δίχως μηχανικό πριν πολλά χρόνια και δεν έχει φρεάτια καθαρισμού και τα απόβλητα και όλα τα σκατολόγια ρίχνονται μέσα στο λάκκο και πάνε στο ποτάμι.ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟ
    ΣΦΑΙΡΑ.
    Πριν χρόνια πολλά όταν ζούσε η μάνα μου ο αγωγός βούλωνε και το 2013 βούλωσε το καλοκαίρι όταν ήμουνα εγώ εκεί και η ΔΕΑΚ έστειλε καθαριστήρα μετά από 40 μέρες, αλλά η γειτονική οικογένεια λόγου του ότι έτρεχαν τα απόβλητα στο δρόμο, 4 άτομα επιτέθηκαν στην σύζυγό μου επάνω στο δικό μου το μπαλκόνι. Η σύζυγός μου είναι ανάπηρη λόγω εγκεφαλικό με 80% αναπηρία και ζει μαζί μου στην Γερμανία.
    Τον Σεπτέμβριο του 2013 έκανα μήνυση βάζοντας δικηγόρο πληρεξούσιο από την Θεσσαλονίκη πληρώνοντας 1000 Εύρω, αλλά η μήνυση ακόμα να βγει γιατί η ελληνική δικαιοσύνη είναι ένα κομματικό όργανο της εκάστοτε κυβέρνησης.
    Το 2014 δεν πήγα Ελλάδα, αλλά πήγα το 2015 αρχές Ιουνίου και ο αγωγός ήταν βουλωμένος , αλλά ευτυχώς η ΔΕΑΚ ήρθε σε τρεις μέρες και τον ξεβούλωσε αλλά οι βρομιές οι μισές ήρθαν μέσα στο σπίτι και το καθαριστήριον της ΔΕΑΚ έφυγε αντί να καθαρίσει το μπάνιο και την κουζίνα που είχαν βρομίσει για τα καλά.
    Τέλος πάντων πριν αναχωρίσω για το Μόναχο στις 17 Σεπτεμβρίου μίλησα με τον αρμόδιο και είπε ότι θα έρθει στο χωριό για να κάνει έλεγχο αλλά δεν ήρθε, οπότε πριν φύγω του έδωσα την παρούσα καταγγελία και του είπα να την κοινοποιήσει και στα αρμόδια υπουργεία και μου είπε ναι. Επίσης μου είπε ότι θα κάνει φρεάτιο καθαρισμού.
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ.
    Εγώ ζητάω να γίνει ένα φρεάτιο απέναντι από το δικό μου σπίτι για να δουν γιατί έρχονται τα απόβλητα εκ των άνω τριών οικοιών και ένα άλλο φρεάτιο ποιο πάνω για να καθαρίζει ο κεντρικός αγωγός κάθε χρόνο.Φυσικά ο αγωγός των αποβλήτων είναι παράνομος γιατί δεν έχει φρεάτια καθαρισμού και τα απόβλητα όλα χύνονται μέσα στο ποτάμι.Εκτός που αρκετοί κλέβουν και το πόσιμο νερό για τα περιβόλια και τα ζώα, αλλά και για τις μονάδες με κοτόπουλα χιλιάδες πολλές.
    ΣΤΗΝ ΔΕΑΚ ΑΦΗΣΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
    Την παρούσα μου αναφορά την άφησα στην ΔΕΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ την οποία έκανε φωτοκοπία και είπε ότι θα την κοινοποιήσει και στο υπουργείο της υγείας και της δικαιοσύνης, αλλά επειδή εγώ δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές, γιατί όσες καταγγελίες και αν έχω κάνει εδώ και 30 χρόνια δεν απαντούν και να γιατί σας στέλνω την καταγγελία μου και περιμένω τις ενέργειές σας σύντομα.
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΕΑΚ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΛΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΦΡΕΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς.
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    Υ.Γ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΙΑΙ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΗ ΤΗΝ,,,ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,,.ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ…ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ…EINTS…ZWEI…DREI KATA ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΒΑΣΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΒΑΣΑΝΩΝ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟ ΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΑΩ ΜΕΤΑ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ…ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    Μου αρέσει!

  2. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ 2015 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΜΟΝΑΧΟ ΞΑΝΑ.

    ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ 2016 ΣΤΟ ΜΙΟΝΕΚΡΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΞΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΡΥΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΧΟΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΑ ΛΑΚΚΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΝΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟ ΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ Η ΔΕΥΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕ ΧΑΙΒΑΝΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΥΦΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕΝ ΣΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΟΠΑΙΑ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΧΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ…ΑΓΡΙΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ…
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ.
    athanasios@hotmail.de…info@athanasios.thimiopoulos.com….timiopoulos@gmail.com
    ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ…. ….www.athanasios.thimiopoulos.com

    ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 300 ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΗΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΜΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΠΟΛΣΙΒΙΚΟΥΣ ΚΙ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΥ ΓΙΔΟΥΜΑΝΤΡΙ ΒΟΥΛΗ ΛΕΟΥ ΜΑΝΤΡΙ ΝΑ ΤΑ ΡΟΥΚΑΝΙΣΟΥ ΟΛΑ ΑΝΑΘΗΜΑ ΤΝΚΑΚΙΑ ΤΡΗΜΑΔΑ ΤΝΩΡΑ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.