Προφητεία ΣΟΚ: «Θα επέμβει ο στρατός θα γίνει πολιτειακή εκτροπή…»

σπόρ ένδυση~υπόδηση ~ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ

sok profitiaΣτο Άγιο Όρος ο πατέρας Π. πνευματικό τέκνο του του Αγίου Πορφυρίου ανέφερε σε επισκέπτες, τις προφητείες του Αγίου Πορφυρίου. Ο πατέρας Π. ανέφερε πως ” Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου.”. Όταν των ρώτησαν αν αυτά είναι πουθενά γραμμένα, αυτός απάντησε «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντας μου στον οποίο τα είπε». Έτσι άρχισε να λέει όλα αυτά που του είπε. Του ανέφερε λοιπόν πως ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής:

 

1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

2 σκέψεις σχετικά με το “Προφητεία ΣΟΚ: «Θα επέμβει ο στρατός θα γίνει πολιτειακή εκτροπή…»

 1. Στο σκαμνί Κοντομηνάς, Μπακατσέλος και ακόμα 34 λαμόγια για το σκάνδαλο του ΤΤ

  Οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν ζημία δεκάδων εκατομμυρίων στο Δημόσιο εξ” ού και τους αποδίδονται βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες.

  Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ΤΤ παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο πρώην επικεφαλής Άγγελος Φιλιππίδης και 35 ακόμη άτομα, επιχειρηματίες και οικονομικοί παράγοντες.

  Μεταξύ αυτών οι κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Βικτωρας Ρεστης, Δημήτρης Μπακατσέλος αλλά και η επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου.

  Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στο πολυσέλιδο βούλευμα των δικαστών οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν ζημία δεκάδων εκατομμυρίων στο Δημόσιο εξ” ού και τους αποδίδονται βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες όπως απιστία και απάτη με τις επιβαρυντικές διατάξεις του ν. 1608/50 αλλά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

  Στην πρότασή της και η εισαγγελέας κ. Α. Σούκουρα είχε εισηγηθεί την παραπομπή των κατηγορουμένων για δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χορηγήθηκαν από το 2008 έως το 2010 στους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες.

  Τι έλεγε η εισαγγελική πρόταση

  Στην εισαγγελική πρόταση που εκδόθηκε τον περασμένο Μάιο και αριθμεί σχεδόν χίλιες σελίδες περιγράφονται οι μηχανισμοί που φέρονται, κατά την εισαγγελέα, να χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου δεκάδες εκατομμύρια που δόθηκαν ως επιχειρηματικά δάνεια να καταλήξουν σε προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, σε σπίτια ή ακόμα και να χαθούν εντελώς τα ίχνη τους.

  Η εισαγγελέας αναφερόμενη στην εκκαθάριση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τον διαχωρισμό της τράπεζας σε υγιή και προβληματικά περιουσιακά στοιχεία αναφέρει ότι: «Στην κατηγορία των «Μη Μεταβιβαζόμενων Στοιχείων», υπήχθη μια σειρά από δανειακές συμβάσεις, τις οποίες το νέο Τ.Τ. αναγκάσθηκε να καταγγείλει την 3-10-2011, καθόσον τα δάνεια αυτά δεν εξυπηρετούνταν και οι δανειολήπτες δεν τηρούσαν τους όρους των συμβάσεων. Πρέπει δε να τονιστεί, ότι η ανωτέρω μεταβίβαση, χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο, ιδρύθηκε με το Ν. 3864/2010, με σκοπό την στήριξη του Ελληνικού Τραπεζικού Συστήματος».

  Περιγράφοντας τη ζημιά που προκλήθηκε σε βάρος της Τράπεζας και του δημοσίου στην πρότασή της προς το συμβούλιο επισημαίνει ότι «η συνολική εκτιμηθείσα ζημία της περιουσίας της στο ποσό των 209.768.000 ευρώ, με την συνολική ανεπάρκεια προβλέψεων να διαμορφώνεται στο ποσό των 88.077.000 ευρώ- συγκεκριμένα η πιθανή ζημία για τις ελεγχθείσες επιχειρηματικές πιστοδοτήσεις… ανήλθε στο ποσό των 208.154.000 ευρώ και επακόλουθα η ανεπάρκεια των προβλέψεων ανήλθε στο ποσό των 87.699.000 ευρώ».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ!!!

  Τους ξεμπρόστιασε ο Φουράκης λίγο πριν πεθάνει (link:https://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8), μα η ίδια καθημερινή πραγματικότητα το «φωνάζει» κάθε μέρα εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα τις μέρες μας: ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ !!! Με κάθε τρόπο κτυπούν τον ελληνισμό, και πληθώρα χρημάτων διατίθεται προς αυτόν τον σκοπό.

  Όλα όσα γίνονται έχουν ένα και μόνο στόχο: να αφανιστούμε… τους ενοχλούμε, είμαστε εμπόδιο για να εφαρμόσουν την νέα τους τάξη πραγμάτων. Έτσι εξευτέλισαν την παιδεία μας, κτύπησαν αλύπητα το πνεύμα μας, διαστρέβλωσαν την ιστορία μας και το κυριότερο απέκρυψαν την σχέση ελληνισμού και χριστιανισμού· γιατί η έννοια της Αγάπης εμπεριέχει και την έννοια της Δικαιοσύνης.

  Μα σήμερα χάθηκε το Δίκαιο· ο ισχυρός έχει το δίκιο κι οι Έλληνες περιμένουν κάποιος να τους σώσει… και δεν καταλαβαίνουν ως τυφλοί ότι κανείς πολιτικός δεν θα μας σώσει, κανείς από το προδοτικό και ανθελληνικό σύστημα που κυβερνά την Ελλάδα ! Ακόμα και το ιερατείο είναι σάπιο και προσκυνούν το αντίχριστο σύστημα που μας κυβερνά! Μην περιμένετε τίποτα καλό από αυτούς, μα απ’ όσους φωνάζουν την Αλήθεια και βγάζουν στο φως των Ελλήνων τα αίσχη !

  Έφτιαξαν ταμείο με αφεντάδες του ξένους για τα κέρδη από τον ορυκτό μας πλούτο (=μέγιστη προδοσία) και από πάνω πληρώνουμε κιόλας…. Άσε που τα χρέη είναι ψεύτικα και τεχνητά δημιουργημένα από αυτούς που μας θέλουν στην κόλαση του σήμερα και του μεταθάνατον. Είναι τόσες πολλές οι προδοσίες που θα μπορούσαμε να γράψουμε δεκάδες σελίδες…… εμείς οι Έλληνες τις νιώθουμε στο πετσί μας κάθε μέρα…

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΉΣΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! ΕΙΜΑΣΤΕ 1 ΒΗΜΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ !
  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/09/blog-post_30.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.