Έρχεται «τσουνάμι» περικοπών στις συντάξεις

Έρχεται «τσουνάμι» περικοπών στις συντάξεις

Με την φράση «θα λάβουμε κάθε πιθανό μέτρο, ώστε να μην υπάρχουν μειώσεις σε συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ», ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος προανήγγειλε, εμμέσως πλην σαφώς, περικοπές στις συντάξεις για ποσά από 1.000 ευρώ και πάνω. Τα σενάρια που υπάρχουν αναφέρουν είτε περικοπή 11% στο άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης για ποσό άνω των 1.000 ευρώ είτε περικοπή 6% σε όλες τις συντάξεις, δηλαδή ακόμα και σ’ εκείνες που είναι κάτω των 1.000 ευρώ.

 

 

Σπορ ένδυση & υπόδηση ~ μεγάλες ευκαιρίες

 


 

 

Η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε κατά την έξοδό του, χθες, από το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξεγέλασε τον Ιανουάριο τον Ελληνικό Λαό, λέγοντας ότι όχι μόνο δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις (όπως και στους μισθούς) αλλά θα επανέλθει και η 13η σύνταξη, τώρα καλείται να εφαρμόσει κατά γράμμα την εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε (μαζί, φυσικά, με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι) στις 14 Αυγούστου.

Οι συνταξιούχοι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα, καθώς αποτελούν «προνομιούχο» στόχο της κυβέρνησης. Το «όριο» των 1.500 ευρώ κατέβηκε τώρα στα 1.000, κι αυτό δεν αποτελεί οριστικό «στοπ». Φαίνεται, λοιπόν, για μια ακόμη φορά, ο λόγος για τον οποίο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βιάστηκε να προκηρύξει εκλογές για τις 20 Σεπτεμβρίου. Ήθελαν να προλάβουν το «τσουνάμι» του φορολογικού κύματος, το οποίο θα τσάκιζε κυριολεκτικά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ακριβώς για να αλλάξει η εκλογική συμπεριφορά τους ως προς την εκλογική τους κατεύθυνση. Τώρα, η συγκυβέρνηση δείχνει και επίσημα το αληθινά ανάλγητο και αντιλαϊκό της πρόσωπο, με νομοθετήσεις και πρακτικές εφαρμογές που θα οδηγήσουν τον Ελληνικό Λαό στην πλήρη ανέχεια και «κινεζοποίηση».

Γιώργος Μάστορας

3 σκέψεις σχετικά με το “Έρχεται «τσουνάμι» περικοπών στις συντάξεις

 1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

  ‘’ΕΠΕΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ.Ο ΚΩΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΣΗΜΑΝΕΝ.
  Ή ΘΑ ΥΠΑΡΞΩΜΕΝ Ή ΘΑ ΠΕΣΩΜΕΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ’’
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ

  Τον καπνό όλοι τον βλέπετε…
  Το ότι τα ΙΕΡΑ και τα όσια της Ελλάδας και των παιδιών της που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.. νερό κανείς σας δεν δίνει !
  Την ώρα που ο πλούτος της Ελλάδος φτάνει ο κάθε έλληνας να πάρει 96 δις ευρώ… Οι έλληνες είναι χρεωμένοι; Και πληρώνουν δυσβάστακτους φόρους; Και ο λαός κοιμάται στους δρόμους; ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ … ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ !

  Τα ελληνόπουλα τα καταντήσανε πρεζόνια, τους φτωχούς ακόμα φτωχότερους. Και κανείς μας δεν νοιάζεται ότι μας πουλάνε σε ξένα έθνη…. Η Ελλάδα δεν αντιπροσωπεύεται από κόμματα και παρατάξεις ιδεολογιών, αλλά με την ΑΓΑΠΗ, την ΠΑΙΔΕΙΑ της, και τα ΙΔΑΝΙΚΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ πατέρων της ελευθερίας μας, στους ΝΟΜΟΥΣ του Θεού, και της ΕΙΡΗΝΗΣ του λαού της.

  Πενθώ … Ένα απλήρωτο γραμμάτιο, χρωστάει η γενιά αυτή, στο αδικοχαμένο αίμα των πατέρων πεσόντων υπέρ της πατρίδας μας…

  Κάποτε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήρθε σε λογομαχία με τον σατανά… ‘’θα σε σφάξω βρε χαμένε, πάλι ψέματα μου λες;’’ Και τότε ο διάβολος με απάθεια και αλαζονεία του απαντά… ‘’για δες τους Έλληνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ τρώγονται σαν τα σκυλιά , και όμως νόμος δεν υπάρχει… διότι Μιχαλάκη μου όταν κάνεις πολιτική, τότε το δίκαιο αλλάζει νόμιμα. ‘’… Πού είναι τα ιδανικά της ελευθερίας, όταν αυτά αποκτήθηκαν με θυσίες και αίμα, μέσα από την σκλαβιά… και σήμερα ενώ έχουμε ελευθερία, χαθήκαν τα ιδανικά της και ζούμε μέσα στην σκλαβιά; Ο φιλοτομαρισμός και η αδράνεια είναι δείγματα Εθνικής και Κοινωνικής σαπίλας.

  ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ !
  ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ !
  ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ,
  ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ !
  ΜΗ ΛΕΜΕ «Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ !
  ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !
  ΜΗΝ ΛΕΜΕ «ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…» !
  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ…ΕΣΥ, ΑΥΤΟΣ, ΕΓΩ…
  ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ !

  Έλληνες ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ, γιατί αν ξεσηκωθούμε χωρίς αδερφοσύνη … «και αν μισούνται αναμεταξύ τους δεν τους πρέπει ελευθεριά» λέει ο Σολομός. <<…Έλληνες, ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού: εναντίον του αιώνιου εγωισμού και της αυτοπροβολής, εναντίον του φθόνου, του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός – ΕΝΩΘΕΙΤΕ να σώσουμε την Ελλάδα…>>(Θ. Κολοκοτρώνης)

  ΟΧΙ ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ, αυτό είναι εκ του πονηρού.
  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΣΚΟΝΗ, ΜΑ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ !

  Αλλά ο Χριστός Αληθώς Ανέστη. Από την τέφρα αυτή γεννάται η Ελλάς. Το ιδεώδες της ελευθερίας δεν βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Διότι μπορεί να καταλυθεί η ελευθερία και όμως το ιδεώδες της να ζει. Η ελευθερία του ανθρώπου έγκειται στην ελευθερία του πνεύματός του. Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου μας.

                Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτό που κρύβεται μέσα του...
                Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση...
                Κανείς δεν φοβάται να πει Σ' Αγαπώ, φοβάται την απάντηση. 
  

  Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του ΕΙΝΑΙ, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν». Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Ελλάς είναι Ορθοδοξία, η δόξα των Ουρανών. Γι αυτό και σήμερα, όποιος είναι υπέρ της Ελλάδος αποκεφαλίζεται και πολεμιέται.
  «Αν το παιδί όμως δεν φωνάξει, η μάνα δεν καταλαβαίνει ότι πεινάει» Ήρθε η ώρα να φωνάξουμε Έλληνες !

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΔΕΡΦΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !
  ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΩ ΜΑΣ!
  ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ !
  ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ !

  «Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα νιώσεις κάθε είδους μεγαλείο»
  Έχετε θάρρος Έλληνες !!! Ας κάνουμε το πρώτο καθήκον μας, αυτό της αδελφοσύνης μας, και ας μην σκεπτόμαστε και αγωνιούμε τι θα κάνουμε μετά !

  Όταν ένας πολεμά για μια ιδέα… αυτός πολεμά ! Όταν όλοι ενωθούν για την ανθρωπιά και το ήθος της ανθρωπιάς και της ειρήνης, τότε ο Θεός είναι τα πόδια σας, τα χέρια σας, η καρδιά σας…η αγάπη σας.

  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
  ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

  Εν αρχή της αφυπνίσεως ο Λόγος, Εν αρχή της αγάπης η ανθρωπιά. Μα που η ανθρωπιά και η αγάπη… όταν διδαχτήκαμε πως χωρίς το χρήμα είσαι….τίποτα; Ναι για Θεό όλοι μιλάμε… μα τι εστί Θεός και τί εστί ανθρωπιά… όταν ο αδελφός τον αδελφό ως κάτι άλλο από το είναι μας εμείς πολεμάμε; Το να τιμάς τους θεούς σου… και να μάχεσαι για αυτούς, ενώ μισείς τον αδελφό σου… σταυρώνεις την ανθρωπιά !
  Φωνάζουμε ανάσταση…. και όμως τον θάνατο της αγάπης υπηρετούμε.
  Ονομαζόμαστε Ελλάδα… και τους εχθρούς της ειρήνης μας προσκυνάμε, και την Ολύμπια φλόγα των ουρανών για το χρήμα την ποδοπατάμε.
  Αν δεν θέλουμε να ζούμε σαν σκλάβοι…. τότε γιατί θέλουμε να ζούμε σαν αφέντες;
  Αν θέλουμε να ζούμε σαν βασιλιάδες….τότε γιατί τον κρατάμε μαρμαρωμένο;
  Εσύ Ελλάδα, μαρμαρωμένη από αγάπη …. εσύ η νεκρή από το πνεύμα της θεϊκής σου φύσης και ανθρωπιάς, ανάστασης ώρα ελύληθεν, αμήν!!!
  Οι ψευδοπροφήτες της νέας τάξης και εποχής, με την δημιουργία σκηνοθετημένων γεγονότων.. διαιωνίζουν τις προφητείες τους …προς την καταστροφή και την αυτο-σκλάβωση εμάς των Ελλήνων … και την καταπάτηση της γης μας, από ξένα έθνη….

  Έλληνες αδελφωθείτε…. καιρός να αναστηθούμε…
  Μην πέφτουμε στα δίχτυα του φθόνου και του μίσους αναμεταξύ μας…
  Αδέλφια εμείς το Σώμα Χριστού ….εμείς έλληνες !
  Καρποί και γόνοι ειρήνης και αγάπης της φύσης του Θεού , αεί εσμέν !
  Και όχι της λερναίας Ύδρας τα κεφάλια.

  Το κακό μας έλκει και δεν μας σπρώχνει στο γκρεμό. ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ….ΕΜΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ… ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ – ΑΣΤΟΧΗΣΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ = ΑΓΙΟΙ = ΧΡΙΣΤΟΣ = ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΩΝ ΥΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ; ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟ;

  ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ στους ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ !
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΩΘΕΙΤΕ ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !

  Αυτός που είδε ότι η γη γυρίζει… αυτός το γνωρίζει. Αυτός που άκουσε ότι η γη γυρίζει , αυτός το ξέρει. Αυτό που γνωρίζεις εμπειρικά, είναι ο φύλακας άγγελός σου. Αυτό που ξέρεις από κάποιους άλλους που σου επιβάλουν το τί πρέπει και τί δεν πρέπει είναι δαιμόνιον. ‘Ο,τι πιστεύει ο άνθρωπος, θεουργείται… και πραγματώνεται, ό,τι δεν πραγματώθηκε στην ζωή του ανθρώπου, είναι ό,τι πίστεψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί…. δηλαδή δεν γνώριζε, αμφέβαλε, και έσπειρε τον καρπό της φοβίας του. Και σήμερα είναι ο καιρός, που οι άνθρωποι καλικάντζαροι γίναμε, με καλικαντζάρους στα μυαλά για γνώση…. και έτσι το αίμα των ελλήνων από χρηστό έγινε ά-χρηστο. Αγάπη και φθόνος δεν είναι πνεύμα ελληνικό. Αγάπη και συγχώρεση, είναι ορθόδοξο και ελληνικό. Το αίμα φέρνει αίμα… Το μίσος φέρνει μίσος …. Η αγάπη = Ανάσταση αδελφοσύνης, δικαιοσύνης και ειρήνης. Και η «ενωμένη Ελλάδα, το Μέγα Πάσχα της Λαμπρής του Κυρίου !»

        Αν δεν σπάσεις το ΕΓΩ ποτέ δεν θα γίνεις το ΟΛΟΝ… Ελάτε να ντύσουμε την Ελλάδα… με τα χρώματα της Αγιά-Σοφιάς. Ελάτε να στολίσουμε την Ελλάδα με το θείο φως της… Ελάτε να αγαπηθούμε αδέλφια όλοι σε μια γροθιά. Να κάνουμε τα πάντα νέα…. και ειρηνικά… Όπως οι πατέρες μας κάποτε ελπίζανε για τα παιδιά τους.
  

  Μου αρέσει!

 2. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΓΡΙΩΝ ΘΗΡΙΩΝ.

  Γράφει ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ.

  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ….ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ….ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ…ΑΚΟΜΑ ΚΑ ΑΓΡΙΟΥΣ Ι ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ…

  Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΕΦΑΡΜΩΓΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ Η ΡΑΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΩΝ ΑΝ ΣΑΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ… ΑΦΚΕΙ Η ΜΗΤΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙ… ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ….ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ….ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΣΑΛΟΥΝΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΔΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΟΥΡΙΤΣΙ.

  ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
  ΠΗΓΕΙ ΜΙΑ ΛΙΑΝΗ ΚΥΡΙΑ
  ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛ ΤΝ ΤΡΑΝΗ
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛ ΣΤΕΙΝΟ ΒΡΑΚΙ
  ΤΑΝΚΑ ΣΛΙΠ ΜΗ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ
  ΣΦΙΞΕΙ…ΣΦΙΞΕΙ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΛΙ
  ΤΡΑΒΑ…ΤΡΑΒΑ ΜΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
  ΜΠΗΚΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΕΡΙΑ.

  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥΛΟΙ
  ΚΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΕΙ Η ΖΟΥΗ
  ΨΟΦΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΚΛΙ
  ΗΣΕΙ ΠΔΕΝ ΕΙΣΕΙ ΝΤΙΠ
  ΠΟΥΘΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΟΥ
  ΣΥ ΕΡΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.

  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

  Εδώ και διακόσια σαράντα χρόνια όταν ένας ΕΛΛΗΝΣ ΠΟΛΙΤΗΣ υποβάλει την αίτηση για συνταξιοδότηση θα πάρει σύνταξη μετά από 4 χρόνια και αν θα πάρει γιατί τότε δεν θα έχει ούτε δόντια, ούτε παντελόνια.
  Πριν μια εβδομάδα συμπλήρωσα μια αίτηση από έναν ξενιτεμένο Έλληνα εκ περιοχής Γρεβενών ο οποίος εδώ και 4 χρόνια στέλνει χαρτιά και αιτήσεις πότε μέσω προξενείου και πότε μέσω νεκροταφείου και τυχαία γνώρισε και εμένα εδώ στα μαύρα ξένα και του συμπλήρωσα την αίτηση γιατί αυτός μεν μιλάει ελληνικά, αλλά δεν πήγε στο σχολείο καμιά φορά γιατί στην πατρίδα του βόσκαγε τα γίδια και μετά τον ξεπούλησαν στην κακιά Γερμανία. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΌΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΟΓΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΙΚΑ την ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΥΠΑ.
  Αυτός θέλει από το ΙΚΑ γιατί εργάστηκε λίγα χρόνια στην Ελλάδα μόλις πούλησε τα πρόβατα και το γιδομάντρι και πήρε ένα οικόπεδο επάνω στο Χαλάνδρι, εργάστηκε εκεί σαν βοηθός εργάτης.
  ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΙΒΕΙ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

  ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ Π.Χ. ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 1960 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΛΕ Η ΦΙΡΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΗΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 1964-1966 ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΕΣ 1967 ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1968 ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ 1960 ΣΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΑΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΚΟΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΑΛΕΒΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ…ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ΤΟ 1964 ΠΗΓΑ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΥΡΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ,,Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕΙ.

  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΡΙΩΝ ΘΗΡΙΩΝ.

  Και σήμερα ακούγω τα πρωτάκουστο ότι η ελληνική κυβέρνηση θα φορολογήσει όσους έχουν σπίτια και καταστήματα και κτήματα στις χώρες της ευρωπαικής ένωσης και αν αυτό δεν είναι βλακεία τότε είναι μαλακία.

  ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΟΜΙΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ Η ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ..ΚΑΙ…ΒΡΕ ΧΑΛΕΔΕΣ…

  ΕΣΥ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΑΣ ΕΚΕΙ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΟΧΟΛΩΝ.
  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΑΕΙ ΕΔΩ…

  ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΘΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ….ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ.

  ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΛΑ Η ΔΙΑΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΔΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΙΔΙΑ.

  ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.

  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΖΛΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ.

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ…ΚΟΨΙΚΟ ΟΛΑ….ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙΕ ΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ ΛΑΔΨΩΜΑΤΑ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ και τον ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΑΝΟ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ.

  ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ Η ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ….ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ…
  ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΓΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝ.
  ΑΙΣΧΟΣ… ΑΥΤΑ ΛΕΓΩ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΟΙΜΙΣΜΣΕΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΕΚΡΟ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ…

  Μου αρέσει!

 3. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  Γράφει ο κακός ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΓΕΛΑΔΟΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ…

  ΑΠΟ ΤΙΣ 26. ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙΣΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΔΩΝ
  ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  Είναι η μοναδική λύση η οικονομία να ξεκινήσει προς τα επάνω για να έρθει η ανάπτυξη στην ρημαγμένη χώρα, ανάθεμά την ώρα.
  Πόσες φορές θα το πω και περιγράψω ότι η ανάπτυξη θα ξεκινήσει από κάτω προς τα επάνω. ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΩΝ.
  Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν τριάντα χρόνια και πάνω από πέντε εκατομμύρια θέσεις εργασίας, αλλά θα γίνει μέσω ευρωπαικών κονδυλίων με συμμετοχή της Ελλάδας μόνο με 30%.
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 900 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 50.000 ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ 50.000 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ.
  ΣΕ ΟΛΟΚΡΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΑΛΕΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ…ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ…ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΟΦΡΟ.
  ΚΑΡΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ.
  ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΙΜΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΥ…ΧΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.

  ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΗΝ…ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ.

  ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ….ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΠΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛ ΣΤΕΙΝΟ ΒΡΑΚΙ ΤΑΝΚΑ ΣΛΙΠ ΜΗ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ.

  Σφίξει, σφίξει του λουρί
  μπήκει μέσα στου κουλί
  αλλά σήμηρα δεν έχ αυτή
  ούτι βρακί, ούτι ψουμί.

  ΤΓΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Η ΠΟΥΛΙΤΙΚΟΙ.
  ΜΙΑ ΖΟΥΗ ΟΜΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.
  Μαζί μη τναλ που είχει ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΡΑΚΙ.

  ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΘΗΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.

  Εδώ και χρόνια με στέλνουν μηνύματα όλα τα κόμματα και κανένα δεν βάζει τον όρο που γράφω εγώ…και εδώ αλλά και στα βιβλία….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
  ΣΗΚΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΩΝ….ΜΠΛΕ…ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΣΛΕΒΙΚΩΝ….Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ..ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ.

  ΑΓΡΙΑ ΖΟΥΖΛΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΑΤΑ ΑΡΝΙΘΙΑ.

  ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ
  ΓΕΜΗΣΕ Η ΒΟΥΛΗ
  ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΧΩΡΑ
  ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΑΝΤΡΙ.

  ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ 1960 ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΚΑΒΟ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΥΚΟΣ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΡΙ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.
  ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ.
  Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  ΟΒΡΑΙΟΙ…ΜΑΣΟΝΟΙ…ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ….ΣΛΑΒΟΦΩΝΟΙ…ΚΑΤΣΙΑΠΛΙΑΔΕΣ ΒΟΥΡΓΑΡΌΦΩΝΟΙ…ΑΛΒΑΝΑΔΕΣ…ΑΦΓΑΝΟΙ…ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ….ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ…ΣΥΡΑΙ ΟΙ ΚΑΙ ΜΑΖΟΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
  ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΕΔΕΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.