Να δούμε τότε οι δικοί μας οι προδότες θα προλάβουν να ανέβουν στο ελικόπτερο??? Μακάρι να μην….

ΔΙΑΣΗΜΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑ ΜΑΝΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ: “ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΗΓΕΤΙΔΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!” – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ…

wild-putin2
Τη Σαουδική Αραβία την περιμένουν στο εγγύς μέλλον πλημμύρες. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προβλέψεις που έκανε σε συνέντευξή της στο ΡΣ «Η Φωνή της Ρωσίας» η Αιγύπτια μάντισσα Τζόι Αγιάντ.

 

 

 

ο ευκολότερος τρόπος να έχεις τις καλύτερες εκπτώσεις στην πόλη σου
 

 

Dzhoj_Ajyad

Η Τζόι Αγιάντ έχει το πτυχίο Bachelor στον τομέα της γαλλικής τέχνης, ενώ ως προς την κλίση της είναι αστρολόγος και αριθμολόγος. Οι προβλέψεις της δημοσιεύονται εδώ και 10 χρόνια.

Λένε πως οι προβλέψεις της γίνονται πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια. Δημοφιλής έγινε ίσως όταν προέβλεψε την ανατροπή του Προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι. Μάλιστα, το έκανε αυτό τη στιγμή που οι θέσεις του Προέδρου φαίνονταν ακλόνητες. Εκείνη την περίοδο, η Τζόι Αγιάντ μιλώντας από την τηλεόραση επέμενε στην αναπόφευκτη, κατά τη γνώμη της, φυγή του Μόρσι, αν και οι παρουσιαστές των τηλεοπτικών προγραμμάτων μόνο χαμογελούσαν σκεπτικιστικά. Τελικά, οι σκεπτικιστές αναγκάστηκαν να αναγνωρίσουν την ήττα τους.

 Τελευταίες προβλέψεις

Είχε προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση στην εκκλησία της Αλεξάνδρειας, την αποβίωση του αντιπροέδρου της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν, το σεισμό στο Ιράν και τον τυφώνα στις ΗΠΑ. Όλα αυτά είναι καταγραμμένα στη σελίδα της στο Facebook.

«Είχα προβλέψει εκ των προτέρων ακόμα και το ότι ο Αλ-Σίσι, υπουργός Άμυνας, ο οποίος στα τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου υποστήριξε τις μαζικές διαδηλώσεις για την ανατροπή του Μόρσι θα γίνει πολύ δημοφιλής και αυτό έγινε πραγματικότητα. Το έλεγα αυτό μερικές μήνες πριν από την επανάσταση της 30ης Ιουνίου» είχε αναφέρει στη συνέντευξή της.

Μιλώντας μάλιστα στην «Φωνή της Ρωσίας», είχε επισημάνει:

«Η Ρωσία θα έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο, μεγαλύτερη από την Αμερική και την Κίνα. Η Αίγυπτος θα γίνει και πάλι ηγέτιδα μεταξύ των αραβικών κρατών. Η Αίγυπτος και η Ρωσία θα δημιουργήσουν ισχυρή συμμαχία. Τους γείτονες της Αιγύπτου τους περιμένουν δύσκολοι καιροί. Θα γίνει νέα επανάσταση στην Τυνησία και νέα αλλαγή της εξουσίας στη Λιβύη.

Εκτός απ’ αυτό, στην περιοχή μας θα συμβούν φυσικοί κατακλυσμοί. Στην Αίγυπτο, π.χ., θα πέσουν χιόνια. Θα πληγεί από μεγάλες πλημμύρες η Σαουδική Αραβία, μάλλον η Τζέντα.

Θα αλλάξει ο χάρτης του κόσμου, γεγονός που θα βρει την αντανάκλασή του και στη Ρωσία. Η Ρωσία θα χρειαστεί επίσης να αντιμετωπίσει μεγάλη τρομοκρατική επίθεση. Θα το πετύχει αυτό χάρη στις δυναμικές δομές της και χάρη σε κάποιες τεχνολογίες, τις οποίες δεν γνωρίζουμε ακόμη» και καταλήγει:

«Γενικά σύντομα θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα στον κόσμο . Όλα τα σημαντικά γεγονότα που είχαν προκαθορίσει την αρχή της νέας εποχής είχαν ήδη συμβεί το 2013. Πολλά απ’ αυτά τα γεγονότα προς το παρόν είναι κρυμμένα από τους ανθρώπους, αλλά αργότερα θα τα μάθουμε. Όλοι μας πρέπει να περιμένουμε νέους καιρούς. Έρχονται ήδη”.

 Προέβλεψε το χιόνι στο Κάιρο μετά από 112 χρόνια

Η πρόβλεψή της Τζόι Αγιάντ για το τέλος του 2013 – χιόνι στην Αίγυπτο – φαινόταν απίστευτη, αλλά αποδείχτηκε αληθινή.

Στο Κάιρο για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες χιόνισε. Η νυχτερινή θερμοκρασία σε ορισμένες περιοχές της αιγυπτιακής πρωτεύουσας έπεσε σε +3 ° C. Εκείνο το απόγευμα της Παρασκευής το θερμόμετρο στο Κάιρο έδειχνε 7 βαθμούς πάνω από το μηδέν, δηλαδή ήταν η χαμηλότερη θερμοκρασία τα τελευταία 120 και πάνω χρόνια παρατηρήσεων του καιρού. Το χιόνι σκέπασε και άλλες περιοχές της χώρας. Στην Αλεξάνδρεια κηρύχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ακινητοποιήθηκε το λιμάνι στο Σινά. Σε ορισμένες περιοχές, το πάχος του χιονιού έφτασε τα 3-5 εκατοστά. Ο καιρός αυτός για τους κατοίκους της χώρας, όπου η μέση θερμοκρασία το χειμώνα ανέρχεται συνήθως σε 18 βαθμούς πάνω από το μηδέν, στάθηκε πολύ σοβαρή δοκιμασία. Τέτοιο καιρό δεν περίμενε κανείς μαζί και οι μετεωρολόγοι.

Απ’ ότι φαίνεται, το μόνο πρόσωπο που δεν προέβλεπε μόνο την τρέχουσα κατάσταση, αλλά και πρόβλεψε με ακρίβεια και την ημερομηνία της, ήταν η Τζόι Αγιάντ, αστρολόγος αριθμολόγος από το Κάιρο.

ΦΡ: Τι νιώθετε κοιτάζοντας το χιόνι από το παράθυρο;

ΤΑ: Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά εγώ, όπως και όλοι στο Κάιρο, κρυώνω πολύ. Ωστόσο, πρέπει να προειδοποιήσω ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο χιόνι αυτού του χειμώνα στο Κάιρο. Εξάλλου, αυτό τον χειμώνα θα πέσει μεγάλη παγωνιά σε πολλές χώρες.

Όσον αφορά το έτος που έρχεται, που στην Ανατολική Ασία ονομάζεται «Έτος του αλόγου», ενώ εγώ το ονομάζω «Έτος του Ομιλούντος Ουρανού», θα είναι χρονιά παγκόσμιων αλλαγών, τόσο στις καθαρά πρακτικές γήινες υποθέσεις, όσο και στον πνευματικό τομέα.

wild-putin

 Η Ρωσία θα έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο

Την ονομάζουν “βασίλισσα των προφητειών” και τη σέβονται, γιατί στην Αίγυπτο η προφητεία του μέλλοντος φαίνεται πως είναι… αξιότιμο είδος ασχολίας.

Πέρα από την Αίγυπτο όμως, η σύγχυση και ο αναβρασμός που επικρατούν παγκόσμια, έχουν δώσει βήμα στην μελλοντολόγο, η οποία έδωσε συνέντευξη στη Φωνή της Ρωσίας, κάνοντας τις προβλεψεις της για το μέλλον.

Η αλήθεια είναι ότι η Τζόι Αγιάντ προέβλεψε όχι μόνο την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι την περίοδο που η θέση του φαινόταν ακλόνητη, αλλά, σύμφωνα πάντα με την ίδια και τη συνέντευξή της στη Φωνή της Ρωσίας, είχε επίσης προβλέψει την τρομοκρατική επίθεση στην εκκλησία της Αλεξάνδρειας, τον θάνατο του αντιπροέδρου της Αιγύπτου Ομάρ Σουλεϊμάν, το σεισμό στο Ιράν και τον τυφώνα στις ΗΠΑ. Σχετικά με το μέλλον, μιλώντας στη “Φωνή της Ρωσίας”, αποκάλυψε για πρώτη φορά, ότι η Ρωσία θα έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο, μεγαλύτερη από την Αμερική και την Κίνα, ενώ για τη χώρα της (την Αίγυπτο) “είδε” ότι θα γίνει πάλι “ηγέτιδα” μεταξύ των αραβικών κρατών και θα δημιουργήσει ισχυρή συμμαχία με τη Ρωσία. Επίσης προέβλεψε νέα επανάσταση στην Τυνησία και νέα αλλαγή εξουσίας στη Λιβύη.

  Τι είναι η αριθμολογία

Πρόκειται για αποκρυφιστικό σύστημα που πιστεύει στη δύναμη των αριθμών. Ονομάζεται και αριθμοσοφία ή αριθμομαντική.

Οι οπαδοί της βρίσκουν τις ρίζες της κίνησης στην Αρχαία Αίγυπτο και στον Πυθαγόρα, για τον οποίο οι αριθμοί είχαν κάποια μυστηριώδη δύναμη.

Η δοξασίες του Πυθαγόρα ήταν ένα ανακάτεμα ιν¬δουισμού, καββάλα και άλλων αποκρυφιστικών στοι¬χείων. Δίδασκε τη μετενσάρκωση και ανεφέρετο στην αριθμοσοφία και στην κίνηση των άστρων. Για τον Πυθα¬γόρα το «σημείο» ταυτίζετο με τη μονάδα, η γραμμή με τη δυάδα, η επιφάνεια με την τριάδα, το στερεό με την τε¬τράδα κ.ο.κ. Με τους αριθμούς ερμήνευε ολόκληρη την κοσμογονία. Το μηδέν ταυτίζεται με το Άπειρο, το ένα με την πρώτη αιτία, από την οποία προήλθαν τα πάντα και κατευθύνονται και πάλι προς το «Άπειρο». Τους α¬ριθμούς χώριζε επίσης σε κατηγορίες, όπως, μονοί, ζυ¬γοί, «αρτιόμορφοι ζυγοί» (αυτοί που διαιρούνται συνε-χώς μέχρι να αφήσουν υπόλοιπο μηδέν, π.χ. ο αριθμός 64), «αρτιόμορφοι μονοί» κ.ο.κ.

Κάθε γράμμα του ονόματος, της ημέρας και της ώρας, μετατρέπεται σε αριθμό, με βάση τον «πυθαγόρειο πίνακα αριθμολογίας», οι αριθμοί προστίθενται αναμεταξύ τους, ώσπου να καταλήξει κανείς σε μονοψήφιο αριθμό ή στον αριθμό 11 ή 22. Έτσι μπορεί να βρει τον «αριθμό προ¬σωπικότητας», τον «ερωτικό αριθμό» κ.ο.κ. και να προσ¬διορίσει ακόμη και τη μοίρα του.

Όμως στην πραγματικότητα καταλήγει στο συμπέρα¬σμα πως υπάρχουν μόνο 11 «μοίρες». Ακόμη είναι σί¬γουρο πως με το αποκρυφιστικό αυτό σύστημα καταλήγει κανείς σε απόλυτη εξάρτηση και σε δυσάρεστες κατα¬στάσεις. Η ζωή του δεν ρυθμίζεται πλέον με βάση την ε¬λεύθερη προαίρεσή του, αλλά με βάση τους υπολογι-σμούς των αριθμολόγων.

Οι πιστοί στην αριθμολογία θεωρούν ότι με την τεχνι¬κή της μπορούν να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να ανιχνεύσουν το χαρακτήρα των ανθρώπων που τους εν¬διαφέρουν, ώστε να λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις, λό¬γου χάρη όταν πρόκειται να εκλέξουν σύζυγο, δάσκαλο ή σχολείο για τα παιδιά τους, συνεργάτες, επάγγελμα πριν προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Σύμφωνα με την αριθμολογία, κάθε ένας από τους πιο πάνω αριθμούς αποκαλύπτει την προσωπικότητα του ανθρώπου που τον κατέχει. Έτσι το ένα λογίζεται ο αριθ¬μός του θεού, του Δημιουργού του Σύμπαντος. Είναι ο «αρσενικός αριθμός» και τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό τον αριθμό επιθυμούν να είναι πάντοτε οι αρχηγοί σε ο-ποιαδήποτε προσπάθεια. Τα άτομα λοιπόν που έχουν αυ¬τόν τον αριθμό είναι ισχυροί χαρακτήρες. Αντίθετα το δύο ανήκει στους θηλυκούς αριθμούς και έχει πολλές αρ-νητικές ιδιότητες. Έχει όμως δύο όψεις. Γι’ αυτό και τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτόν μπορεί να είναι σεμνά και καλοσυνάτα, μπορεί όμως να είναι και το αντίθετο• ύπου¬λα και διπρόσωπα. Είναι εσωστρεφή και δεν εκδηλώνον¬ται εύκολα.

Ο αριθμός έντεκα είναι ο αριθμός των 11 μαθητών που έμειναν πιστοί στον Χριστό. Είναι ο αριθμός των αποκα¬λύψεων. Τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό τον αριθμό είναι ικανά να διδάξουν τους άλλους, γιατί κατέχουν υψηλότε¬ρο επίπεδο γνώσεως. Το δέκα είναι ο αριθμός όλου του κόσμου, του κάθε τι που υπάρχει και το ένα είναι ο αριθ¬μός του θεού. Το άθροισμα αυτών των δύο κάμνει τον α¬ριθμό 11. Γι’ αυτό και ο αριθμός αυτός είναι το άθροισμα όλου του κόσμου και του θεού. Γι’ αυτό και τα άτομα που ανήκουν σ’ αυτό τον αριθμό είναι σπάνιες προσωπικότη¬τες.

Στον αριθμό αυτό ανήκουν οι μεγαλοφυίες. Μπορούν να εξελιχτούν σ’ όλους τους τομείς, να γίνουν μεγιστάνες του πλούτου, καλοί πολιτικοί. Κάτι ανάλογο είναι και ο αριθμός 22. Σ’ αυτόν τον αριθμό βρίσκεται το μυστικό της δημιουργίας του Σύμπαντος από τον Θεό. Ολόκληρη η δημιουργία αποτελεί «22 πράγματα». Τα άτομα που α¬νήκουν σ’ αυτόν τον αριθμό ξεχωρίζουν για τους υψηλούς των στόχους, που ταυτόχρονα τραβούν τα άκρα.

Για να γίνει κατανοητός ο κίνδυνος της εξάρτησης από την αριθμολογία, αναφέρουμε την ακόλουθη περίπτωση από δημοσίευμα στις Εικόνες» (28.2.1990, σ. 64). Εκεί παρατίθεται «Πίνακας των ζευγαριών» με τις δυνατότητες συνδυασμών και προσδιορίζεται η «αξία» και το μέλλον της σχέσης στον κάθε συνδυασμό. Για το συνδυασμό ΔΔ αναφέρεται: «Μια τέτοια σχέση θα μπορούσε να διατη¬ρηθεί μόνο αν οι δύο ενδιαφερόμενοι ήσαν οι μοναδικοί επιζήσαντες πάνω στη Γη!».

 

  Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Να δούμε τότε οι δικοί μας οι προδότες θα προλάβουν να ανέβουν στο ελικόπτερο??? Μακάρι να μην….

 1. ΦΩΤΙΑ ΝΕΡΟ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ.ΠΡΟΒΛΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΠΟΚ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 3/08/15..ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ..
  ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ..ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

  ΤΩΡΑ ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ?.ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ?.
  Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.
  ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ?.ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ?.
  ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?..ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΜΑΖΙ..
  ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ?.
  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..
  ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ..

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.