Ρε χατζηπαπάρα παπαγάλε, πιόνι του συστήματος, η λέξη «απατεώνες» σού’κατσε τελικά ??? Μα πόσο άθλιοι είστε ρε κάφροι των καναλιών???

Αν τους αποκαλέσεις απατεώνες είναι βαρύ,  αν μένουν άνεργοι τρία εκατομμύρια νέοι στην Ελλάδα, είναι απλά Παρασκευή…
Αϊ σιχτίρ σκατο-λαμόγια όλοι στο ίδιο καζάνι βράζετε, γι’ αυτό και σας ξηλοφορτώνει ο λαός, όπου σας βρίσκει…

 

 

11221527_1016464411726719_450779689938042067_n

4 σκέψεις σχετικά με το “Ρε χατζηπαπάρα παπαγάλε, πιόνι του συστήματος, η λέξη «απατεώνες» σού’κατσε τελικά ??? Μα πόσο άθλιοι είστε ρε κάφροι των καναλιών???

 1. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  ENV -D O3- ARES….
  Dean Mr Thiopoulos, Please find atached aletter addressed to You. Yours Sincerely.
  Sent o behalf of PAUL SPEIGHT:
  Head of UNIT.
  EUROPAIAN KOMMISSION. DEREKTORAT FOR THE ENNROMENT.

  BRÜXELLES 21. 10.2015.
  ENV-D-§-YC- Lip -2015. 4936804
  Κύριο Θανάση Θυμιόπουλο….athimiopoulos@hotmail.de

  Κύριε Θυμιόπουλε, αναφέρομαι στην επιστολή που στείλατε στην επιτροπή σχετικά με έναν παράνομο αγωγό που βουλώνει τακτικά αποτέλεσμα να πλημυρίζει το περιβάλλον.
  ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΌ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΞΑΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 258 ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΟΥ 2015 ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΟΥΛ ΣΠΑΙΧΕΡ.

  Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος της ηλεκτρονικής επιστολής που έλαβα από την αρμόδια ευρωπαική επιτροπή για την αναφορά μου για τα απόβλητα και λύματα και απολύματα και σκατολόγια που ενώ έχει αγωγό το χωριό, δεν έχει φρεάτεια καθαρισμού στα πέντε σχεδόν χιλιόμετρα από την μια μεριά του χωριού και από την άλλη.

  ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ Ε/ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ…ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

  ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΛΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΜΑ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

  ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΕΥΡΩ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ.

  ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ…..

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ…ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΛΕΦΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΝ ΠΑΠΑ ΑΦΕΝΤΗ.

  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΛΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΑΤΣΙΑ.

  ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

  ΑΧ..ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ
  ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑ
  ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΩΣ ΤΟ ΓΟΝΑ.

  ΑΧ..ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  ΦΥΓΑΝΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ
  ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ
  ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ
  ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΥΓΑΝΕ
  ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

  ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ
  Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗ
  ΚΑΙ Μ ΙΑ ΨΥΧΗ Π ΑΠΟΜΕΝΕ
  Ο ΧΑΡΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.