ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

«Συνάδελφοι συναδέλφισσες το τελευταίο διάστημα βλέπω μια προσπάθεια απαξίωσης και τσουβαλιάσματος του ΑΚΚΕΛ με τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα….Στο ΑΚΚΕΛ δεν θα βρείτε πολιτευτή που να έλαβε μέρος στην νομή της εξουσίας, πλην του προέδρου που διορίστηκε απο την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, αποποιήθηκε απο την πρώτη μέρα κάθε αντιμισθίας και σε 45 ημέρες παραιτήθηκε και απο την θέση του λόγο του ότι δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου.

 

 

Το ΑΚΚΕΛ δεν χρηματοδοτείται απο κανέναν, δεν έχει ούτε σπόνσορες μα ούτε και βαρίδια,Στο ΑΚΚΕΛ δεν θα βρείτε επαγγελματίες πολιτικούς αλλά ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής, δεν είμαστε κόμμα των πολιτικών αλλά των παραγωγών. Είμαστε το κόμμα του πρωτογενούς τομέα που μαχεται για τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου με υλικό τους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν εκπροσωπούμε και όλους τους υπόλοιπους Έλληνες. Η καταστροφή του πρωτογενούς τομέα που προωθεί το ξενοκίνητο δίπολο Τσίπρα Καμμένου βάλει με δυνάμεις ατομικής βόμβας την διατροφική αυτάρκεια της χώρας μας. Συμβάλει στην αύξηση της ανεργίας στην υπερφορολόγηση αλλά και στην αύξηση της ανεργίας….ΝΑΙ ο πρωτογενής τομέας θα μπορούσε να είναι πανάκια σε όλα, θα μπορούσε να είναι η λύση του κάθε προβλήματος, θα μπορούσε να είναι η μεγάλη ατμομηχανή εξόδου της χώρας απο την κρίση.Χρειαζόμαστε μακροχρόνιο εθνικό σχέδιο δράσης το οποίο δυστυχώς ουδέποτε είχαμε. Είμαστε κόμμα γιατί θέλουμε άμεση εκπροσώπηση του αγρότη του μελισσοκόμου,του υλοτόμου του ψαρά του κτηνοτρόφου στις εστίες λήψης αποφάσεων για εμάς χωρίς εμάς.ΝΑΙ θέλουμε το υπουργείο γεωργίας να φύγει απο τα χέρια γιατρών,δικηγόρων,πολιτικών μηχανικών και επιτέλους να έρθει εκεί που ανήκει, στα χέρια αγροτών,κτηνοτρόφων,μελισσοκόμων και ψαράδων. 

Συνάδελφοι η κατάσταση είναι τραγική, βλέπουμε συντονισμένη προσπάθεια διάλυσης μας, το συνδικαλιστικό μας κίνημα κρεμάμενο στην ΠΑΣΥ του ΚΚΕ και σε κατάλοιπα της ΓΕΣΑΣΕ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, συνδιαλεγομενος με υπουργούς που κανείς δεν τους εξουσιοδότησε. 

Ωρα να αφυπνιστούμε, να ξεσηκωθούμε, να διεκδικήσουμε το δίκαιο μας, να συμμετάσχουμε σε κάθε αγροτική κινητοποίηση με όλες μας τις δυνάμεις. 

Φίλες και φίλοι το ΑΚΚΕΛ με την μορφή που έχουν τα σημερινά κόμματα ΟΧΙ δεν είναι κόμμα είναι ΙΔΕΑ….»
 

 

AΚΚΕΛ: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εδώ και 4 χρόνια κατακλέβουν τις επιδοτήσεις των αγροτών…

Βάκης Τσιομπανίδης 

Πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ.ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ)

================================================================

«Το ότι εδώ και 4 χρόνια οι κυβερνήσεις-συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κήρυξαν στάση πληρωμών στον αγροτικό κόσμο της χώρας είναι γεγονός….Όπως γεγονός είναι πως οι εξισωτικές,τα βιολογικά,οι εγχώριες φυλές και πλήθος άλλων επιδοτήσεων έγιναν μισθοί,συντάξεις και δόσεις στο ΔΝΤ, και χορηγίες στον πεντακομματικό μονοιδεολογισμό του αμαρτωλού και αλλότριων συμφερόντων πολιτικού συστήματος της Ελλάδας.

Εδώ και μερικές ημέρες θα έπρεπε να έχουμε πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση, χρήματα της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά ούτε βλέπουμε μα ούτε ακούμε απο την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Όπως είναι φυσικό ο αγροτικός κόσμος γνωρίζοντας  και βιώνοντας τα τελευταία χρόνια τι θα πει να αναμένεις πληρωμές απο πολιτικούς μπαταχτσίδες-απατεώνες, ανησυχεί. Ανησυχεί για το αν τελικά θα πληρωθεί τα χρήματα που δικαιωματικά του αντιστοιχούν ή θα τα κλέψουν και αυτά όπως τόσες και τόσες προηγούμενες πληρωμές….

  Αυτό που τελικά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ είναι γιατί αν δεν πληρώσεις 1 μήνα μισθούς-συντάξεις είναι στάση πληρωμών-χρεωκοπία ενώ μπορείς να μην πληρώνεις εδώ και 4 χρόνια τον αγροτικό κόσμο και να μην τρεχει τίποτα. Πως απαιτείς απο τους αγρότες να σου πληρώσουν φόρους, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας,, εταιρείες πιστοποίησης για τα βιολογικά, τον νταβατζή Σάλλα με την ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τις δηλώσεις καλλιέργειας, δάνεια,ΟΓΑ,ΕΛΓΑ,ΔΕΗ,ΤΟΕΒ κλπ με δυσβάσταχτους τόκους υπερημερίας όταν το κράτος για 4 χρόνια έχει κλείσει την κάνουλα των επιδοτήσεων που τις περισσότερες φορές είναι ευρωπαικά κονδύλια….Εδώ πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του αγροτικού κόσμου και μια καταφανής απάτη κατά των ανθρώπων που παράγουν πραγματικό πλούτο για την χώρα.»

3 σκέψεις σχετικά με το “ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

 1. Εχασαν το δικαστήριο οι πρώην εργαζόμενοι της Coca Cola Τρία Έψιλον στη Θεσσαλονίκη;

  Κατέβηκα στο κέντρο της Αθήνας το περασμένο ΣΚ, λίγη ώρα μετά το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Ανάμεσα στις δεκάδες αφίσες που είχαν κολλήσει τα μέλη του ΠΑΜΕ σε κάθε ελεύθερη επιφάνεια και κολώνα, είχε τις κλασικές πια αφίσες των απεργών της Coca Cola Τρία Έψιλον της Θεσσαλονίκης. Προβληματίστηκα όμως γιατί είχα δει τις προάλλες σε ένα site μια είδηση για το θέμα, με την απόφαση του δικαστηρίου που φαίνεται να δικαιώνει την εταιρεία.

  Αντιγράφω από το site:

  «Τέλος φαίνεται να λαμβάνει η πολύχρονη δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει μεταξύ της Coca-Cola Τρία Έψιλον και ομάδας πρώην εργαζομένων της στη μονάδα της Θεσσαλονίκης σχετικά με τη νομιμότητα των αποφάσεων της εταιρείας μετά την αλλαγή του τρόπου διανομής των προϊόντων.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης απέρριψε την αίτηση των πρώην εργαζομένων, ένα χρόνο μετά τη σχετική δίκη και δύο χρόνια μετά την έναρξη της υπόθεσης.
  http://www.emea.gr/h-δικαιοσύνη-απέρριψε-τις-αιτιάσεις-τ/463368Ενσωματωμένη εικόνα 1
  http://www.emea.gr/h-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B9%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84/463368

  https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=8401c6c18b&view=fimg&th=150aa3e0eb71be27&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_150aa31e16983a39&attbid=ANGjdJ8BCYGIvP9Bhs54DZg5lg1chjv6MHufbYzHcNV1SLjS2R2U1ZubFbzjdAnS3nUc3tJ3ODra-yqh75W60b64fj6owof4TCwEbdWNRykST7rgJ2cH2I5ABo_lqR0&sz=w900-h556&ats=1446112676323&rm=150aa3e0eb71be27&zw&atsh=1

  Τελικά, τι συμβαίνει με την υπόθεση αυτή; Εχει καταλαβει κανεις;

  Πάνος Ιωακείμ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Προς κ. ΤΡΑΓΚΑ

  Προς REAL FM

  Υπόψη κ. ΤΡΑΓΚΑ

  c/o MME ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΚΑ

  Κύριε ΤΡΑΓΚΑ,

  Την στιγμή που αναπολείτε κύριε ΤΡΑΓΚΑ, υπάρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ, που τα έχουν βάλει με «ανήμερα θεριά», που στο πέρασμά τους ισοπεδώνουν τα ΠΑΝΤΑ…!!!Και ΔΕΝ όμως φοβούνται….!!!!!!!!!!!! Σίγουρα ΔΕΝ είναι όλοι Μ@Λ@ΚΕς ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ………………………………!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.newsalamina.net/2015/05/blog-post_36.html

  Εσείς πότε θα ευαισθητοποιηθείτε κύριε ΤΡΑΓΚΑ …..;;;;;Στο διαδίκτυο όλα βγαίνουν στην φόρα , υπάρχουν και δημοσιογράφοι που λένε τα πράγματα με το όνομά τους ….!!!!

  Μην ξεχνάτε να αναφέρετε ότι στην Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ(;;) γεννήθηκε το ΚΤΗΝΟΣ…….!!!!! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλά και το ΚΤΗΝΟΣ….!!!! Έχουν ΑΣΥΛΙΑ δηλαδή όσοι τρομοκράτες παιδεραστές θα κακοποιούν σεξουαλικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ και εσείς το κρύβετε …;;;;;;;;

  Δεν είναι άξιον απορίας ότι κανένας από τους πιο διάσημους δημοσιογράφους στα γνωστά ΜΜΕ …….Δεν αναφέρει ότι συλλέγονται υπογραφές εναντίον της ΑΣΥΛΙΑΣ των τρομοκρατών-παιδεραστών …;;;; Πέστε μου ποια άλλη χώρα δίνει ΑΣΥΛΙΑ σε τρομοκράτες –παιδεραστές και θα ακυρώσω την καμπάνια που συλλέγονται υπογραφές από ατρόμητους πολίτες….!!!!Ε..;;;; Υπάρχει άλλη χώρα ….;;;;;;;Είμαστε μοναδικό Ελληνικό τρομακτικό φαινόμενο …..Γιατί να μην καταδιώκονται οι ΑΘΩΟΙ..;;;; Στο πιο γνωστό ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ…;;;;;;; https://www.youtube.com/watch?v=miNXjUrNYyM&feature=youtu.be&t=15

  Αν ΔΕΝ ασχοληθείτε ΣΗΜΕΡΑ με το θέμα , κάποια στιγμή στο μέλλον θα ασχοληθείτε σίγουρα όταν οι υπογραφές θα ξεπεράσουν τις 5000 χιλιάδες και αν όχι να είστε σίγουρος ότι θα ασχοληθούν άλλοι.

  Με εκτίμηση

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ

  http://www.newsalamina.net/2015/01/blog-post_76.html

  Υ.Γ …..Επιπλέον σας ενημερώνω ότι είμαι αντιμέτωπος με τους πιο διάσημους ηγέτες και ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ στην Ελλάδα και στην ΕΥΡΩΠΗ, που μπροστά τους σκύβουν το κεφάλι ….!!! Μπορεί να με εξαφανίσουν αλλά θα αντισταθώ έστω και αν μείνω ολομόναχος, αφού οι οικογένειά μου ζει τρομοκρατημένη και σύντομα θα εγκατάλειψη από ΦΟΒΟ….!!! «στον ενικό» υπόθεση Μπαλτάκου Γ. μέρος 34:11 λεπτό https://youtu.be/ZU0G-8UL3G8?t=2053

  Τα έλεγα στον κύριο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ στην εκπομπή του, αλλά ποιος ακούει κάποιο ασήμαντο πολίτη…;;;;;;
  Ο ΣΑΛΛΑΣ ετοιμάζει τους ομίλους δικηγόρων για να μου πάρει το σπίτι κύριε ΤΡΑΓΚΑ και εγώ του καταθέτω μηνύσεις και αγωγές ……. Κολοσσιαίοι όμιλοι με τους συμπεθέρους τους έχουν βαλθεί να με συντρίψουν….;;;;;; ΟΧΙ κύριε ΤΡΑΓΚΑ ……,Την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ …..όχι εμένα ……..!!!!!!!
  http://www.elliniko-fenomeno.gr/2014/09/%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%84%CE%B9/

  ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και συνεργάτες εναντιον …

  top10news.gr/…/omilos-trapezas-peiraios-ae-kai-synergates-enantion-tis-…

  15 Οκτ 2015 – ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. και συνεργάτες εναντιον της … πως έχουν το θράσος να ξεφτιλίζουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ακόμα…;;;;; Είναι …

  http://www.triklopodia.gr/trapezites-ke-igetes-xeftilizoun-tin-elliniki-dimokratia-%E2%80%8F/

  http://kataggeilte.blogspot.com/2015/05/blog-post_9075.html

  http://dionios.blogspot.gr/2015/08/mercedes.html

  The world’s largest and most effective online campaigning community for change

  Start a petition

  Login to edit this petition
  STOP GREEK GOVERNMENT FROM SUBSIDIZING «PAEDOPHILES»ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ «ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ»

  This petition is awaiting approval by the Avaaz Community

  STOP GREEK GOVERNMENT FROM SUBSIDIZING «PAEDOPHILES»ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ «ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ»

  500

  371

  371 signers. Let’s reach 500
  Why this is important

  CURRENTLY, UNDER GREEK LEGISLATION, PAEDOPHILES AND OTHER SEXUAL OFFENDERS ARE ENTITLED TO DISABILITY ALLOWANCES FROM I.K.A. (SOCIAL SECURITY FOUNDATION). THESE OFFENDERS REQUIRE MEDICAL TREATMENT AND STRICT SUPERVISION NOT FINANCIAL SUPPORT AND SUBSIDIES.Σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία , οι παιδόφιλοι εάν έχουν και άλλες σεξουαλικές διαστροφές , τους καταβάλλεται σύνταξη αναπηρίας , επιπλέον επιδοτούνται από το ΙΚΑ (Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ). Ενώ στην ουσία χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή και πάρα πολύ αυστηρή εποπτεία όχι οικονομική στήριξη και επιδοτήσεις (εφημερίδα κυβέρνησης αριθ.2611 ) http://newpost.gr/var/files/blog/newpost/newpost.gr-fek.pdf (βλέπε σελ.38170)

  Posted July 20, 2013

  Report this as inappropriate

  https://secure.avaaz.org/stat/new/images/do_blue/icon-profile.png/1445551768

  Created by
  PANAGIOTIS S. Greece

  https://secure.avaaz.org/stat/new/images/do_blue/Bust-Icon.jpeg/1445551768

  To be delivered to:

  GREEK PARLIAMENT

  sign the petition

  I AM ASKING YOU TO «SAVE THE KIDS»

  Enter your email address:

  Email

  Why this is important to me (optional)

  Avaaz will protect your privacy and keep you posted about this and similar campaigns.

  Share this campaign on your Facebook wall

  This petition has been created by PANAGIOTIS S. and may not represent the views of the Avaaz community.

  Recent Signers

  yesterday
  

  νενη τσελινο, Greece

  4 days ago
  

  Olga Dimile, Greece

  6 days ago
  

  Giorgos Konstantinidis, Greece

  2 weeks ago
  

  nikos, Greece

  3 weeks ago
  

  ΑΠΟΣΠΟΡΗ Μ., Greece

  3 weeks ago
  

  Filippos, Greece

  4 weeks ago
  

  stella korre, Greece

  more than a month ago
  

  Ρ. ΜΗΤΣΑΚΟΥ, Netherlands

  more than a month ago
  

  Αργυρώ Μπουγατσά, Greece

  more than a month ago
  

  Christos Gkoutzelis, Greece

  more than a month ago
  

  menelaos, Greece

  more than a month ago
  

  alexandra sidiropoulou, Greece

  more than a month ago
  

  Θεόδωρος Παντελάτος, Greece

  more than a month ago
  

  Σταυρούλα, Greece

  more than a month ago
  

  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΙΝΙΔΗΣ, Greece

  more than a month ago
  

  Antonis xania, Greece

  more than a month ago
  

  Γεώργιος ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, Greece

  more than a month ago
  

  Katie Lambrou-Kalafatis, Greece

  more than a month ago
  

  ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΚΟΣ, Greece

  more than a month ago
  

  Lazaros Lazaridis, Greece

  facebookfacebook

  91

  twittertwitter

  10

  emailemail

  25

  Click To Copy:

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η Βάκης Τσιομπανίδης Πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ.ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) λέει:

  AΚΚΕΛ: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εδώ και 4 χρόνια κατακλέβουν τις επιδοτήσεις των αγροτών…

  Βάκης Τσιομπανίδης

  Πρόεδρος ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ.ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ)

  Το ότι εδώ και 4 χρόνια οι κυβερνήσεις-συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κήρυξαν στάση πληρωμών στον αγροτικό κόσμο της χώρας είναι γεγονός….Όπως γεγονός είναι πως οι εξισωτικές,τα βιολογικά,οι εγχώριες φυλές και πλήθος άλλων επιδοτήσεων έγιναν μισθοί,συντάξεις και δόσεις στο ΔΝΤ, και χορηγίες στον πεντακομματικό μονοιδεολογισμό του αμαρτωλού και αλλότριων συμφερόντων πολιτικού συστήματος της Ελλάδας.
  Εδώ και μερικές ημέρες θα έπρεπε να έχουμε πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση, χρήματα της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά ούτε βλέπουμε μα ούτε ακούμε απο την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Όπως είναι φυσικό ο αγροτικός κόσμος γνωρίζοντας και βιώνοντας τα τελευταία χρόνια τι θα πει να αναμένεις πληρωμές απο πολιτικούς μπαταχτσίδες-απατεώνες, ανησυχεί. Ανησυχεί για το αν τελικά θα πληρωθεί τα χρήματα που δικαιωματικά του αντιστοιχούν ή θα τα κλέψουν και αυτά όπως τόσες και τόσες προηγούμενες πληρωμές….

  Αυτό που τελικά δεν μπόρεσα να καταλάβω ποτέ είναι γιατί αν δεν πληρώσεις 1 μήνα μισθούς-συντάξεις είναι στάση πληρωμών-χρεωκοπία ενώ μπορείς να μην πληρώνεις εδώ και 4 χρόνια τον αγροτικό κόσμο και να μην τρεχει τίποτα. Πως απαιτείς απο τους αγρότες να σου πληρώσουν φόρους, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας,, εταιρείες πιστοποίησης για τα βιολογικά, τον νταβατζή Σάλλα με την ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ και τις δηλώσεις καλλιέργειας, δάνεια,ΟΓΑ,ΕΛΓΑ,ΔΕΗ,ΤΟΕΒ κλπ με δυσβάσταχτους τόκους υπερημερίας όταν το κράτος για 4 χρόνια έχει κλείσει την κάνουλα των επιδοτήσεων που τις περισσότερες φορές είναι ευρωπαικά κονδύλια….Εδώ πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του αγροτικού κόσμου και μια καταφανής απάτη κατά των ανθρώπων που παράγουν πραγματικό πλούτο για την χώρα.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.