«Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι», τ’ ακούς κυρία Δούρου ???

Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!

Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!

Ως γνωστόν το τζαμί στο Βοτανικό είναι μία απαίτηση της Άγκυρας την οποία έχουν προσυπογράψει τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ουδέποτε μπόρεσαν να αποδεχτούν το πολιτικό κόστος μίας τέτοιας κίνησης. Αυτή η καταστροφική, για την Ελλάδα, προοπτική θα γίνει πραγματικότητα επί κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αφού πλέον με την τελευταία τροπολογία, που ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, η ανέγερση του τεμένους βρίσκεται στην τελική ευθεία.

 

 

thraskia

Η Ράνια, ασάλιωτο με σιλικόνη …. [video]

Με φόντο τα κύματα των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι φτάνουν στην Πατρίδα μας, η ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό μοιάζει ως μία αυτοκτονική κίνηση της Ελληνικής Πολιτείας. Αποδεδειγμένα και με μαρτυρίες αξιωματούχων τόσο από Ελλάδα, όσο και από τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών, εντός των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης φωλιάζουν πυρήνες τζιχαντιστών, οι οποίοι αναμένουν σινιάλο για να αναλάβουν τρομοκρατική δράση.
Η ανέγερση ενός κεντρικού τεμένους, με μιναρέ, πέραν του συμβολισμού κατάληψης της πρωτεύουσας της χώρας μας από τους λαθρομετανάστες ενέχει και έναν άλλο πολύ πιο πρακτικό κίνδυνο. Οι πυρήνες των τζιχανιστών που μεταβαίνουν στην πρωτεύουσα έχουν μόνο ένα μειονέκτημα για να επεκτείνουν την δράση τους και να αρχίσουν στρατολόγηση: Βρίσκονται σε ένα όχι οικείο περιβάλλον και έρχονται σε επαφή με περιορισμένο αριθμό λαθρομεταναστών, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα δεν είναι ομοϊδεάτες τους.
Ένας μιναρές στο κέντρο των Αθηνών θα λειτουργήσει ως οπτικός και ηχητικός φάρος, ο οποίος θα ασκήσει αυτόματη έλξη στους στρατολόγους των τζιχαντιστών, αφού θα τους προσφέρει εύφορο έδαφος επαφής με χιλιάδες πιθανούς ομοϊδεάτες τους. Παράλληλα θα συσπειρώσει γύρω του και τους πυρήνες αριστερής τρομοκρατίας, που επίσης αποδεδειγμένα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τζιχαντιστές.
Αυτή τη φρίκη φαίνεται ότι βιάζεται να την πραγματοποιήσει ο τριτομνημονιακός Σύριζα. Έτσι, έφερε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο οποίο η Ρένα Δούρου σκιαγράφησε την φαιδρότητα και την επικινδυνότητα των συριζαίικων ιδεοληψιών. Συγκεκριμένα τόνισε την «ανάγκη» ανέγερσης του τεμένους «καθώς χιλιάδες πρόσφυγες φτάνουν στη χώρα μας και πρέπει να κερδηθεί το στοίχημα του προσφυγικού με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέσα από συντονισμένη δράση της κεντρικής κυβέρνησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».
Όμως δεν έφτανε η πρώτη αντίφαση των λόγων της Ρένας Δούρου με την πραγματικότητα. Έσπευσε να θέσει και ζήτημα εθνικής ασφάλειας (!), προκειμένου να πείσει για την αναγκαιότητα του τεμένους. Συγκεκριμένα είπε:
«Χρειαζόμαστε πλέον ένα τζαμί στην Αττική, προκειμένου να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι μουσουλμάνοι, όπως χρειαζόμαστε και νεκροταφεία για μουσουλμάνους και εβραίους. Και αυτό όχι μόνο για λόγους στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που σχετίζονται με τη δυνατότητα εκπλήρωσης θρησκευτικών καθηκόντων και το δικαίωμα στη θρησκευτική ταφή. Αλλά και για λόγους εθνικής ασφάλειας».
Για ποιό λόγο, όμως, η Δούρου προβαίνει σε τέτοιο βιασμό της κοινής λογικής; Το γεγονός ότι την κατασκευή του τεμένους την έχει αναλάβει κοινοπραξία του Μπόμπολα και του Κόκκαλη, πιθανόν να παίζει σημαντικό ρόλο σε όλα τα παραπάνω. Δεν πάει καιρός, άλλωστε, από τότε που η αριστερά έφερνε τη Siemens στην Ελλάδα για να βοηθήσουν τον «γιο του Πέτρου».

3 σκέψεις σχετικά με το “«Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι», τ’ ακούς κυρία Δούρου ???

 1. Τσίπρας: Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, «φασίστας» όποιος Έλληνας αντιδρά!

  Μπορεί τα, ομολογουμένως ξεκαρδιστικά, λεκτικά ατοπήματα Τσίπρα να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των μέσων «ενημέρωσης», όμως η πραγματικότητα των δηλώσεων του ήταν εξόχως ζοφερή και δεν περιείχε τίποτα το αστείο.
  Μπορεί ο Τσίπρας να έκανε λόγο για «συμπαθή νεκρά παιδιά» (!), για «ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες αντιρατσιστικές φωνές» και να δήλωσε ότι «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα», όμως παρά την εκτέλεση της ελληνικής γλώσσας έκανε και δηλώσεις πραγματικά τρομακτικές.
  Τόνισε ότι η χώρα έχει ήδη δεσμευτεί για την δημιουργία 5 hot spots σε ισάριθμα νησιά, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την μετατροπή των νησιών μας σε χώρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών. Έσπευσε δε να συμπληρώσει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης. Δηλαδή, οι Έλληνες θα πρέπει να θεωρούν πως όσο είναι κυβέρνηση ο Σύριζα θα γίνεται ο χαμός από λαθρομετανάστες, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει πολιτική αποφυγής των ρευμάτων, παρά μόνο αποδοχής. Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας είπε:
  «Τους ρώτησα, όταν άνθρωποι κινδυνεύουν ποιό είναι το πρώτιστο καθήκον; Η διάσωση ή η απώθησή τους; Πρώτιστο καθήκον είναι να απωθήσουμε την τραγωδία. Και ως έλληνες, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά. Εμείς οι νεότεροι από τις διηγήσεις των παππούδων μας. Είναι καθήκον μας να μην ξαναζήσουμε στιγμές σας τις χθεσινές. Να μην επιτρέψουμε το Αιγαίο να γίνει θάλασσα – νεκροταφείο. Να κρατήσουμε στάση υπευθυνότητας. Να μην χάσει τις αξίες της η Ευρώπη. Να μην πυροδοτούμε φοβικά αντανακλαστικά. Δεν είναι ένα ζήτημα που προσφέρεται για ασκήσεις αντιπολιτευτικής ρητορικής.»
  Αντί, ο Τσίπρας, να πιέσει τους Ευρωπαίους να τραβήξουν το αυτί της Τουρκίας για την ύπαρξη και λειτουργία παρακρατικών μηχανισμών, οι οποίοι προωθούν καραβιές λαθρομεταναστών στην Ελλάδα με το… αζημίωτο, αυτός αποδέχεται και ουσιαστικά υποθάλπτει την όλη κατάσταση. Η στάση υπευθυνότητας, για να μην θαλασσοπνίγονται τα παιδιά, είναι να ξεδοντιαστεί το τουρκικό παρακράτος, το οποίο βγάζει λεφτά πάνω στους υγρούς τάφους αυτών των παιδιών.
  Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση:
  «Ο Τσίπρας είναι ο πιο πιστός υποτακτικός της Μέρκελ και εφαρμόζει κατά γράμμα το γερμανικό σχέδιο οικονομικής εξόντωσης της Ελλάδος και κατάληψής της από λαθρομετανάστες, με τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα εθνοκτόνα σχέδια των ξένων τοκογλύφων και των συριζαίων υπαλλήλων τους, το μόνο κόμμα με σαφείς προγραμματικές θέσεις για την επίλυση του λαθρομεταναστευτικού.»

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Γ. Επιτήδειος σε Ρωσικά ΜΜΕ: Η συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας είναι απαραίτητη

  Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στο Ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ridus.ru, από το γραφείο του στις Βρυξέλλες.

  Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Επιτήδειος μίλησε στην Ρωσίδα δημοσιογράφο, Ιρίνα Οσίποβα, για την αποτυχία του Τσίπρα να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, για την καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και για την περήφανη απόφαση του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, να μην συμμετέχει στο τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ.

  Επίσης ο Στρατηγός εξέφρασε την θέση της Χρυσής Αυγής για την κατάσταση στην Ουκρανία και συγκεκριμένα για το δικαίωμα του λαού της Κριμαίας στην αυτοδιάθεση και καταγγέλλοντας παράλληλα την καταστρεπτική πολική της ΕΕ, που όντας προσδεμένη στις ΗΠΑ, ώθησε την χώρα στον εμφύλιο πόλεμο.

  Ακόμη εξήγησε γιατί η Συρία είναι ένα ακόμη παράδειγμα της αποτυχημένης πολιτικής της ΕΕ αλλά και εξήρε την παρέμβαση της Ρωσίας στην Συρία, που μαζί με τους μαχητές της Χεζμπολάχ, το Ιράν και φυσικά τις δυνάμεις του Άσσαντ είναι οι μόνες δυνάμεις που μπορούν να φέρουν την σταθερότητα στην Αραβική χώρα.
  Τέλος, ο Ευρωβουλευτής Επιτήδειος, ανέλυσε το διεθνές δόγμα της Χρυσής Αυγής και λεπτομερειακά μίλησε για τους τομείς που μπορεί να συνεργαστεί η χώρα μας με την Ρωσία.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

  Οι Έλληνες περνούν καλά…

  Πόσο γελοίο ακούγεται…
  Υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι που μετράνε τη ζωή με το αν είναι γεμάτη μια καφετέρια.
  Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν «καλά» το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.
  Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.
  Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους.
  Επειδή ο χασάπης τους έχει ακόμα στη κατάψυξη να σιτέψουν καλά…

  Όχι δεν περνάμε καλά.
  Γιατί πίσω από το γέλιο στη καφετέρια και το χαβαλέ διακρίνεις τα άφτιαχτα δόντια που αρχίζουν και σαπίζουν ένα ένα κι έχει μπει ο οδοντίατρος στη λίστα των αχρείαστων ειδών.

  Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί βλέπεις τις πόλεις να έχουν γεμίσει από κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα «χιλιάρια» ή το πολύ «χιλιοτετρακοσάρια», που σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο τα δίνουν για να μαθαίνουν τα παιδιά τους να οδηγούν, πριν τους αγοράσουν το καινούργιο σεντάν των 2.500 κυβικών…

  Γιατί βάφεσαι και φτιάχνεσαι για το ραντεβουδάκι αλλά στο σπίτι οι υπόλοιποι θα τη περάσουν με κουβέρτα δίπλα σε ένα αερόθερμο του κώλου.
  Γιατί και το πετρέλαιο είναι στην ίδια λίστα με τον οδοντίατρο, εκείνες τις εξετάσεις που αναβάλεις, το φαί ποιότητας, το φρεσκάρισμα στο σπίτι που αρχίζει και βγάζει μούχλα, και σιγά σιγά τα υπόλοιπα είδη ενός «πολιτισμένου κόσμου» που θα μπουν στην ίδια λίστα σαν περιττές δαπάνες.

  Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί αυτό το νεαρό παιδί χώθηκε κάπου με τρία κατοστάρικα, αλλά δεν έχει όνειρα. Πάει να πιεί το ποτάκι του μόλις καβατζώσει ένα μεροκάματο γιατί νιάτο είναι, αλλά μέχρι εκεί φτάνουν τα όνειρα του. Μερικά 24ωρα μπροστά και πολύ λέω.

  Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί στο παππού δώσανε κάτι κωλογενόσημα αγνώστου προελεύσεως που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και θέλει να τα ξεφορτωθεί η κινέζικη φαρμακοβιομηχανία της πλάκας..

  Όχι δεν περνάμε καλά, γιατί για τρίτο συνεχή χρόνο δεν ανάβουμε καλοριφέρ και τον παππού τον τυλίξαμε με μια κουβέρτα να μη ξεπαγιάζει και τελικά.. μας έμεινε…

  Όχι δεν είμαστε καλά, γιατί όλη αυτή η κίνηση, είναι το τρεξιμο ανθρώπων που δεν ελπίζουν σε τίποτα πια, δεν έχουν τίποτα, αλλά δεν είναι κι ελεύθεροι.
  Ξυπνάνε και κοιμούνται με τη σκέψη τι θα είναι η έλλειψη της επόμενης μέρας. Αν θα κάνουν αυτό αντί για εκείνο. Γιατί πλέον δεν έχουμε τη πολυτέλεια να τα κάνουμε και τα δυο ακόμα κι αν αυτά είναι βασικές ανάγκες.

  Ναι έτσι γουστάρουν και γυρνάνε με το αυτοκίνητο τσάρκα.
  Μήπως θα μάθετε ποτέ πόσοι τσακωμοί προηγήθηκαν στο σπίτι;
  Πόσα βρισίδια πέσανε πριν ξεμυτίσει η χαρούμενη οικογένεια για τη βόλτα της;
  Μήπως θα μάθετε πόσοι κοιμούνται χαπακωμένοι και πόσοι δεν κοιμούνται καθόλου πια;
  Μπορεί κανείς να συλλάβει ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑPΡΩΣΤΕΙΑΣ;
  Όχι δεν μπορούμε να το συλλάβουμε, γιατί δεν στο λέω και δεν μου το λες.
  Γιατί ξυπνάμε και κοιμόμαστε σ΄ενα χώρο που έχει ξεχάσει πλέον τι είναι ζωή, δικαίωμα, πραγματική ανάγκη.

  Ανάγκη έχει γίνει να πληρώσεις.
  Ανάγκη έχει γίνει να είσαι εντάξει απέναντι στους τοκογλύφους, να μην κινδυνέψεις για τα «μεγάλα» να σε ξεσπιτώσουν, να μην έχεις φαί, να μην έχεις που να κοιμηθείς.
  Οτιδήποτε πάνω από αυτό ονομάζεται «εντάξει είμαστε»
  Τόσο άθλιο, τόσο μίζερο το τοπίο της νεοφώτιστης μπανανίας της Ευρώπης.

  Είναι σαν να βλέπεις μια δύστυχη να κάνει πιάτσα για ένα δεκάρικο, κι επειδή θα γυρίσει σπίτι έχοντας αγοράσει δυο πιτόγυρα μετά το πήδημα, θα θεωρείται πως «εντάξει είναι μωρέ» δε τρέχει και τίποτα.

  Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αυτή τη στιγμή τρέμουν στην ιδέα πως θα κάνει βαρύ χειμώνα γιατί της θέρμανσης προηγούνται τα χαράτσια, δεν γίνεται να τα καλύψεις και τα δύο.

  Στρατιές από ανθρώπους που η υγεία τους πάει κατά διαόλου για χίλιους δυο λόγους, όπως συμβαίνει στον άνθρωπο, την αφήνουν στην άκρη γιατί προηγούνται οι φόροι, οι τράπεζες, οι ΔΕΚΟ, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε…

  Οι Έλληνες περνάνε καλά.
  Φυσικά όταν το καλά το υποβιβάσεις στο επιβιώνω, κι επίσης αν σ΄αυτό συνυπολογίσεις μια χούφτα καραγκιόζηδες που ούτε τους νοιάζει ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, αρκεί ο κώλος τους να είναι καλά, το σώνεις το πράγμα.

  Όμως πόσο θα το σώσεις ακόμα λέγοντας αηδίες και ψευτιές.
  Πόσο θα κρατήσει η βιτρίνα πριν να φανεί η βρώμα που κρύβεται από πίσω;
  Και δεν εννοώ πως θα γίνει κάποιος ξεσηκωμός.
  Δεν είναι πανάκεια, πλέον, πως τη φτώχεια και τη δυστυχία θα την ακολουθήσει η Νέμεση.
  Μπορεί απλά να δεις γύρω σου τη χώρα των ζόμπι.
  Των ζωντανών νεκρών. The walking dead της Μεσογείου…

  Ανθρωποι ήδη σέρνονται άσκοπα χωρίς να ξέρουν ούτε τι κάνουν σ΄αυτή τη ζωή, ούτε που πάνε. Ξυπνάνε κοιμούνται σαν ρομποτάκια, χωρίς καν να έχουν ιδέα πως είναι κάτι τέτοιο..
  Αυτό είναι το χειρότερο αλλά το αναπόφευκτο στα ζόμπι.
  Κάποιο θόρυβο ακούν κι ακολουθούν, αν τους σφυρίξεις από την άλλη θα πάνε από εκεί. Μόλις μυρίσουν φαί θα ρθουν..

  Ναι οι Έλληνες περνάνε καλά στο κολαστήριο.
  Εχει καπαρώσει ο καθένας τη τιμωρία του και αυτομαστιγώνεται.
  Εκατό φορές τη μέρα «θα είμαι καλό παιδί» Δεν θα ξανακάνω ζαβολιές.
  Μαζί τα φάγαμε και τώρα αναδρομικά θα ξεράσουμε και το γάλα της μάνας μας.
  Έτσι γιατί οι κύριοι καθηγητές επιβάλλουν συμμόρφωση και τάξη.
  Κι όπως λέει κι ο ποιητής όταν ακούς τάξη… ανθρώπινο κρέας μυρίζει.

  Βλέπετε καφετέριες γεμάτες; Τα μπαράκια; Τις ταβέρνες;
  Υπάρχει ένα παλιό ανέκδοτο με το Χότζα και τον αφέντη του.
  Του λέει ο αφέντης του τρέχα βάλε φόρους κι έλα να μου πεις.
  Πράγματι βάζει και την άλλη μέρα του δίνει αναφορά.
  Εχουν αναστατωθεί όλοι αγά μου τι θα κάνουμε;
  Βάλε κι άλλους φόρους του λέει κι έλα πάλι.
  Αγά μου γίνεται χαμός, φωνάζουν, βρίζουν τι κάνουμε;
  Ρίξε κι άλλους φόρους κι έλα να μου πεις.
  Αγά μου τώρα έχουν βγάλει κάτι μαχαίρια και τ΄ακονίζουν θα μας σφάξουν.
  Τώρα του λέει ρίξε και τα χειρότερα χαράτσια αυτά που ξεπερνάνε κάθε όριο κι έλα να μου πεις.
  Γυρνάει ο Χότζας πίσω και του λέει, αγά μου συμβαίνει κάτι πρωτοφανές. Εχουν ησυχάσει όλοι, έχουν γεμίσει τις ταβέρνες, τα μαγαζιά, γελάνε, πίνουν, τραγουδάνε…
  Αυτό είναι το χειρότερο λέει ο αγάς. Κατάλαβαν που το πάμε και θα τα φάνε όλα, θα τα κάψουν αλλά εμείς δεν θα πάρουμε άλλο φράγκο. Τώρα αρχίζει ο κίνδυνος.

  Ο Έλληνας τη πάτησε με το χρηματιστήριο, οι πρώτες κασέλες αδειάσανε, τώρα αδειάζουν και τα ρέστα..
  Οσοι κρατιούνται καλά φεύγουν, όσοι μείνουν, σε λίγο καιρό, θα νοιώθουν αυτό ακριβώς που τους θεωρεί το σύστημα. Τίποτα. Ο κανένας.
  Ολη αυτή η κίνηση, όλη αυτή η υποταγή ακόμα είναι γιατί ο άλλος θυμάται ακόμα το ονομά του.

  Μια σπίθα ν΄ανάψει στο μυαλό της ζόμπιλαντ και θα γίνει ένα γενικευμένο χασάπικο… Κι όποιος επιβιώσει.
  Το να γυρίζεις ένα λαό στο μεσαίωνα και να νομίζεις πως όλα θα πάνε καλά είναι γελοίο. Ο άνθρωπος ήταν και θα είναι πάντα το πιο άγριο θηρίο.
  Η ταμπέλα του πολιτισμένου κρέμεται επάνω του όσο του δίνεις την ευκαιρία να ονειρεύεται πως είναι κάτι άλλο.
  Οσο του δίνεις τα εφόδια να γίνει κάτι άλλο.
  Με τη μόρφωση, με την υγεία, με τη τέχνη, με την αίσθηση πως είναι ΑΣΦΑΛΗΣ στη φωλίτσα του.
  Αν του τα πάρεις όλα αυτά και τον βάλεις να παίξει σε επίπεδο επιβίωσης ίσως ανακαλύψεις πως ο πολιτισμός δεν πέρασε από πάνω του ούτε μια μέρα…

  Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν καίγεται το πορτοφόλι απλά, δεν καίγονται τα παλιόχαρτα. Καίγονται νευρώνες αλύπητα, καίγονται συναισθήματα, όνειρα, ελπίδες, καίγονται όλες οι ασφάλειες…
  Κι αργά ή γρήγορα θα έρθει το βραχυκύκλωμα που θα κατεβάσει το γενικό.
  Και τότε, πραγματικά θα περάσουμε καλά.
  Ονειρεμένα…

  Κ.Τ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.