Μεθαύριο οι αγρότες κατεβαίνουν στο Σύνταγμα τρακτέρ και …πρόβατα!

Με τα τρακτέρ θα κατέβουν στις 18 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος, αγρότες και κτηνοτρόφοι. Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση στον Πλατύκαμπο της Κρήτης, είπαν ομόφωνα «ναι» στη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των Αθηνών, ενώ συζήτησαν και τις οργανωτικές λεπτομέρειες.

 

 

Την κοινή σύσκεψη συγκάλεσαν οι επιτροπές αγροτών και κτηνοτρόφων από την Κεντρική Ελλάδα και συμμετείχαν εκπρόσωποι από τη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πιερία και τη Θεσσαλία, ενώ την ίδια απόφαση έλαβε και η τοπική Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Λάρισας η οποία λειτουργεί εκπροσωπώντας 32 συνεταιρισμών του νομού.

Μάλιστα, η κάθοδος προς την Αθήνα, υπολογίζεται ότι θα είναι μαζική, ενώ προβλέπεται εκτός από την παρουσία αγροτικών μηχανημάτων και τρακτέρ, να επιστρατευτούν και… ζώα.

Την Τρίτη εξάλλου, 10 του μηνός, πραγματοποιείται στη Λάρισα μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο το οποίο συνδιοργανώνουν οι συνεταιρισμοί αγροτών Ν. Λάρισας, οι νέοι αγρότες, τέσσερις κτηνοτροφικές ομοσπονδίες (χοιροτρόφοι, κτηνοτρόφοι, αγελαδοτρόφοι, ελευθέρας βοσκής), το ΓΕΩΤΕΕ, ο γεωπονικό σύλλογος Λάρισας και οι ΤΟΕΒ Πηνειού και Λάρισας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μεθαύριο οι αγρότες κατεβαίνουν στο Σύνταγμα τρακτέρ και …πρόβατα!

  1. ΣΤΕΙΡΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ 300 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΓΑΡΙΖΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΣΑΜΑΡΙΑ…ΑΛΛΑ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΥΜΑΡΕΣ ΑΜΠΔΟΥΝ…ΑΛΛΟΙ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΟΥΝ.

    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.