S.O.S. ~ Aφορά κάθε Αγρότη και κάθε Κτηνοτρόφο!!! ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

KATI ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ!!! ΤΟ ΓΙΑΤΙ? ΒΡΕΣTE ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!

ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ:

ΑΚΚΕΛ: Αγρότες τι κάνουμε αν μας κατασχέσουν τις επιδοτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!

Αν αύριο καταβληθεί η πετσοκομμένη ενιαία ενίσχυση και παρατηρηθούν φαινόμενα κατασχέσεων πράγμα που ρητώς απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, (δεν το τόλμησε καμία κυβέρνηση ως τώρα) θα προβείτε στις εξής ενέργειες:

Ζητάτε αμέσως χαρτί απο την τράπεζα ότι ο λογαριασμό σας έχει κατασχεθεί, στην συνέχεια ζητάτε απο την ΔΟΥ χαρτί που να αναλύει τον λόγο για τον οποίο κατασχέθηκε ο λογαριασμός σας και αμέσως θα επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ   Βάκη Τσιομπανίδη κινητό: 6943077470 ή με την υπεύθυνη του νομικού τμήματος του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ του ΑΓΡΟΤΗ δικηγόρο κυρία Γιαλίδη Ευαγγελία κινητό: 6941540560 , ώστε να κινηθεί η διαδικασία για επιστροφή των χρημάτων σας.

18 σκέψεις σχετικά με το “S.O.S. ~ Aφορά κάθε Αγρότη και κάθε Κτηνοτρόφο!!! ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 1. “Βρήκαν κορόιδα οι Γερμανοί και πουλάνε προϊόντα για τους «φτωχούς» Έλληνες, 116% πιο πάνω!”

  https://filologos10.files.wordpress.com/2015/12/lidl.jpg?w=480&h=320

  Στον εισαγγελέα και την Επιτροπή Ανταγωνισμού παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης τιμοληψίες και στοιχεία που δείχνουν τη γερμανική πολυεθνική Lidl να πωλεί προϊόντα της στην Ελλάδα ακριβότερα έως και 116% σε σχέση με τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία.

  Σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρεται ότι οι τιμές των προϊόντων που διακινούνται αποκλειστικά από την εταιρεία Lidl στην Ελλάδα είναι σημαντικά υψηλότερες συγκριτικά με τα άλλα τέσσερα κράτη, μετά και την αφαίρεση του ΦΠΑ.
  Η Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς, όπως σημειώνει το υπουργείο Ανάπτυξης, ζήτησε εξηγήσεις από την πολυεθνική για αυτές τις διαφορές των τιμών. Η πολυεθνική, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην ένταση του ανταγωνισμού που υπάρχει σε άλλες χώρες για να αιτιολογήσει τις διαφορές.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Καρδίτσα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από την αρχή του χρόνου οι αγρότες

  «Θερμός» αναμένεται να είναι ο Γενάρης με την έλευση του νέου έτους, καθώς οι αγρότες εμφανίζονται να είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με μπλόκα ανά την Ελλάδα, αντιδρώντας στο φορολογικό και στο ασφαλιστικό.
  Συγκεκριμένα, στην καρδιά του καρδιτσιώτικου κάμπου με αγρότες από όλη τη χώρα, πραγματοποιήθηκε πανελλαδική σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων προκειμένου να αποφασιστεί η κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων. Μετά από εισήγηση του προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), Βαγγέλη Μπούτα, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα έχουν στηθεί μπλόκα σε όλη την επικράτεια, όπου κάθε περιοχή θα έχει αποφασίσει από πριν σε ποια σημεία αυτά θα βρίσκονται.
  Στη σύσκεψη, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι δεκάδων Αγροτικών Συλλόγων, τονίστηκε επίσης πως οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να έχουν πανελλαδικό χαρακτήρα, συντονισμένα και οργανωμένα, ενώ ο κ. Μπούτας αναφέρθηκε εισαγωγικά στην πρόσφατη συνάντηση στο Υπουργείο με τον αρμόδιο υπουργό και τα όσα συζητήθηκαν. «Βρήκαν παπά, δηλαδή Τσίπρα-Καμένο να μας θάψουν. Ό,τι δεν μπόρεσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις να κάνουν το κάνουν τώρα… Να συγκεντρωθεί η γη σε λίγα χέρια», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούτας. Παράλληλα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη της κοινής δράσης των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων με τους εργαζομένους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, με τα οποία έχουν κοινά συμφέροντα. «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεσηκώσουμε και να συσπειρώσουμε τον αγροτικό κόσμο», υποστήριξε ακόμα ο κ. Μπούτας, μιλώντας σε μια κατάμεστη αίθουσα με αγρότες απ’ όλη τη χώρα, έχοντας δημιουργήσει ένα κλίμα ενθουσιασμού που διέκοπταν συχνά τους ομιλητές τα παρατεταμένα χειροκροτήματα.
  Ο Γιάννης Μαργαριτίδης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου, αναφέρθηκε στις ενημερωτικές συσκέψεις και κινητοποιήσεις που έχει γίνει μέχρι τώρα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής, ενώ ο Νίκος Αγγέλου, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, είπε πως οι πολιτικές της ΕΕ και η Κοινή Αγροτική Πολιτική ξεκληρίζει την αγροτιά, κάνοντας λόγο για μαζικούς και διαρκείς αγώνες.
  Ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου Χανίων, Μανούσος Σταυριανουδάκης, αναφέρθηκε με τα πιο μελανά χρώματα στον κλάδο και στα πολλαπλά και άλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εκτιμώντας πως οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο.
  «Η αγωνιστική απάντηση της μικρομεσαίας αγροτιάς στο τρίτο Μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τα αντιαγροτικά μέτρα που περιέχει αλλά και στην ΚΑΠ της ΕΕ που μειώνει ως 50% τις ενισχύσεις μέχρι το 2019, ειναι μονόδρομος», υπογράμμισε επίσης ο Ρίζος Μαρούδας, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, προσθέτοντας πως «συσπειρωμένοι στους συλλόγους μας και την ομοσπονδία, με τα αιτήματα και το διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στήνουμε μπλόκο στο Μνημόνιο και τα αντιαγροτικά μέτρα – παλεύουμε για την επιβίωση μας». Παράλληλα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει πως θέλουμε πολλά ακόμα να κάνουμε, να γίνουν συσκέψεις ενημερωτικού χαρακτήρα και περιοδείες σε χωριά για να οργανωθεί καλύτερα όλη αυτή η κινητοποίηση.
  Στη σύσκεψη παρέστη και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργος Κουτσός, ο οποίος απηύθυνε μήνυμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η αγροτική παραγωγή αποτελεί μονόδρομο για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Αυτοί δεν ξυπνανε ουτε με μπουνιές!!!

  πόσοι αγροτοκτηνοτροφοι θα τους πιστεψουν και θα πανε παλι να το ριξουν σύριζα;;;

  πόσοι ;;; αυτοί μας καταστρεψανε ολους μας……

  Μου αρέσει!

 4. Δελτίο Τύπου

  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

  Η ΕΛΤΑ Courier δίπλα στον άνθρωπο.

  Η Εταιρεία ΕΛΤΑ Courier, για μια ακόμα φορά, στέκεται δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και οργανώνει τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν φτάσει στη χώρα μας.
  Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση, και αφορούν σε:
  Είδη ρουχισμού, αδιάβροχα, υποδήματα κατάλληλα για την εποχή και λοιπά συναφή
  Κουβέρτες, υπνόσακοι, πετσέτες, σκεπάσματα και συναφή

  Οι πολίτες θα μπορούν να παραδώσουν τα προϊόντα σε όλα τα σημεία του Δικτύου της εταιρείας μας στα καταστήματα και στα κατά τόπους Πρακτορεία – δείτε εδώ (http://www.elta-courier.gr/network/courier) τη λίστα των σημείων παραλαβής-. Η αποστολή των ειδών που θα συγκεντρωθούν θα πραγματοποιηθεί με μέσα της Εταιρείας μας στις δομές που θα υποδείξει η Γενική Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
  Η δράση θα ξεκινήσει τη Δεύτερα 7 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015.
  Προσκαλούμε, όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα, να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να συνδράμουν την προσπάθειά μας.

  Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2015

  ΕΛΤΑ Courier eltacourier-newsletter@ismart.gr

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Ο/Η Γιάννης Σπυράκης τ. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κήπων και Δενδροστοιχιών Πειραιά λέει:

  Δελτίο Τύπου

  Πειραιάς 23/11/2015

  Ο τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Σπυράκης απέστειλε προς τον Δήμαρχο Πειραιά

  κ. Γιάννη Μώραλη την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρόμενος για την μετατροπή του Πειραιά εκ μέρους του, σε πόλη που να μοιάζει με τις πόλεις των ακτών της Βορείου Αφρικής με την φύτευση εκατοντάδων φοινίκων και μάλιστα τύπου ξερών κορμών με φούντα στο επάνω μέρος αυτών.

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓ. ΣΠΥΡΑΚΗΣ

  τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά

  Φραγκιαδών 92, 18537, Πειραιάς

  Προς τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη
  ===================================

  Κύριε Δήμαρχε,

  Με έκπληξη όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας παρατηρούμε την απόπειρα αλλαγής του χαρακτήρα και του χρώματος της πόλης μας.

  Αναφέρομαι στην χωρίς πρόγραμμα-μελέτη προσαρμογής στο γενικότερο αστικό περιβάλλον αθρόα φύτευση πανύψηλων αφρικάνικων φοινίκων στο λιμάνι αλλά και σε κεντρικά σημεία του Πειραιά.

  Γνωρίζετε ασφαλώς ότι ο Πειραιάς είναι μεν Μεσογειακό λιμάνι αλλά αποτελεί τμήμα της Ευρώπης και όχι της Βορείου Αφρικής.

  Το χρώμα που προσπαθείτε να δώσετε στην πόλη με αυτά τα φοινικόδεντρα που φυτεύσατε προσιδιάζει με εκείνο της Αλεξάνδρειας, του Σουέζ, της Λιβυκής Τρίπολης, της Βεγγάζης και της Βυρηττού.

  Σ’ αυτή την κατηγορία θέλετε να κατατάξετε τον Πειραιά με την εμφάνιση αυτή; Χάθηκαν τα δέντρα της ελληνικής γης;

  Δεν γνωρίζω αν συμβουλευτήκατε τους γεωπόνους , τους πολεοδόμους πριν προχωρήσετε στην αλλοίωση του προσώπου της πόλης μας.

  Σκεφτείτε τους κινδύνους ατυχημάτων στις δύο κατευθύνσεις των κεντρικών λεωφόρων της πόλης μας (Τερψιθέα κ.λπ.) από την εγκατάσταση αυτή.

  Δεν είναι καλύτερο με τα ποσά που διατίθενται για τους φοίνικες «Τηλεγραφόξυλα» να κλαδευτούν τα δέντρα της πόλης μας. Ποιο είναι το πλέον απαραίτητο;

  Ρωτήθηκαν οι Δημοτικοί και οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι για αυτή την πρωτοβουλία; Ρωτήσατε τους ιδιώτες εάν επιθυμούν να γίνει ο Πειραιάς Καζαμπλάνκα;

  Κύριε Δήμαρχε,

  Γνωρίζω πως είναι δύσκολο το έργο για κάποιον που έχει συνηθίσει να λειτουργεί ως μέλος της Διοίκησης προσωποπαγών Επιχειρήσεων να προσαρμοστεί σε διαδικασίες που απαιτεί ένας Δήμος.

  Ως άνθρωπος που σε όλες τις τετραετίες που είχε την τιμή να υπηρετεί την πόλη μας ως Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας την ευθύνη του περιβάλλοντος, των κήπων και των δενδροστοιχιών, σας παρακαλώ να απευθυνθείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν προχωρήσετε στην ριζική αλλαγή της εικόνας του Πειραιά. Ελπίζω οι φελάχοι και οι βεδουίνοι να αποτελούν μειοψηφία και να σταματήσει η αφρικάνικη εικόνα της πόλης πριν μας φέρετε και τις απαραίτητες καμήλες.

  Διατελώ με τιμή,

  Γιάννης Σπυράκης
  τ. Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος
  Κήπων και Δενδροστοιχιών

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Ανακοίνωση ΥΠΟΜΕΔΙ σχετικά με τα εκπρόθεσμα πέραν των έξι (6) μηνών σε περιοδικό τεχνικό έλεγχο οχήματα

  Σας διαβιβάζουμε ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με την καταληκτική προθεσμία της 31ης Δεκεμβρίου 2015 για την αποφυγή επιβολής διοικητικού προστίμου στους ιδιοκτήτες των εκπρόθεσμων πέραν των έξι (6) μηνών σε περιοδικό τεχνικό έλεγχο οχημάτων.

  (Η υπόψη ανακοίνωση δύναται να αναζητηθεί και στον ακόλουθο σύνδεσμο:
  http://www.yme.gr/index.php?getwhat=7&tid=838&aid=4589&id=0 )

  Πανελλήνιος Σύνδεσμος ΙΚΤΕΟ


  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜ….ΘΕΙΤΕ…

  ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩΣ ΔΙΧΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙ.

  ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΟΥΣ.

  ΣΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΒΑΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΑΝΟΝΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΥΚΟΙ…

  ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΕΙΠΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  ΕΙΣΤΕ ΟΠΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΘΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΑΣΤΗΘΕΙ Η ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΡΧΟΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…ΤΟ 2015…..

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ.

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΘΕΤΓ ΟΡΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΥΣ.
  ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΘΡΑ.
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.
  Η ΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΒΟΥΛΩΝ.

  ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
  ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 8. ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΑΤΜ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ

  Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον αρμόδιο οργανισμό ΟΠΕΚΕΠΕ, σήμερα 7 Δεκεμβρίου θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών της χώρας το 90% της βασικής ενίσχυσης.

  Με βάση τις εκτιμήσεις του Οργανισμού και της Τράπεζας Πειραιώς, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από τις απογευματινές ώρες και μετά.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 9. ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

  Τη δωρεάν διανομή πορτοκαλιών θα πραγματοποιήσει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Σερρών μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Σερρών, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10.00πμ έως τις 14.00μμ, στο χώρο του ΚΕΠΠΥΕΛ, 1ο χλμ. Σερρών – Νιγρίτας, μετά τις γραμμές του τραίνου και κάτω από την αερογέφυρα, σε όσους κατέχουν την Κάρτα Αλληλεγγύης, που έλαβαν στο πλαίσιο της εφαρμογής του Προγράμματος για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης και στους δικαιούχους της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).Ωφελούμενοι της διανομής είναι:
  -οι δικαιούχοι της κάρτας αλληλεγγύης της ανθρωπιστικής κρίσης.
  -οι δικαιούχοι της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) του Δήμου Σερρών. Οι ωφελούμενοι θα μπορούν με την ταυτότητά τους και με την επίδειξη της κάρτας αλληλεγγύης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης της Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), να παραλαμβάνουν την ποσότητα των προϊόντων ανάλογα με τα μέλη της οικογένειάς τους.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα : 2321350571, 2321350 561,2321350570.Ώρες επικοινωνίας :8πμ- 2μμ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 10. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

  Νωρίτερα στις 21 Δεκεμβρίου, αντί στις 4 Ιανουαρίου 2016, θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΓΑ.

  Νωρίτερα από ό,τι συνηθίζεται θα καταβληθούν οι συντάξεις -κύριες και επικουρικές- του Ιανουαρίου, με απόφαση του υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου.
  Πιο αναλυτικά:

  – Οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου αντί στις 4 Ιανουαρίου 2016.

  – Οι συντάξεις όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, Δημόσιο κ.λ.π.) θα καταβληθούν στις 23 Δεκεμβρίου αντί στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 11. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ

  Τα γεωργικά φάρμακα αποτελούν πολύτιμο εργαλείο του κάθε παραγωγού για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων. Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και στη χώρα μας τέθηκαν κανόνες μέσω της θέσπισης Εθνικών Σχεδίων Δράσης για την ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων. Σήμερα πρωταρχικός στόχος είναι η ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, αφού παρέχει προστασία τόσο στο χρήστη γεωργό όσο και στον καταναλωτή και στο περιβάλλον. Βοηθά στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και των οικοσυστημάτων που είναι χρήσιμα στη γεωργία και όχι μόνο. Τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα με ήπιες καλλιεργητικές μεθόδους παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον είναι σήμερα περιζήτητα στην αγορά, γιατί είναι ασφαλή και υγιεινά και προτιμούνται από τον καταναλωτή. Τόσο οι επαγγελματίες αγρότες όσο και οι μη επαγγελματίες αγρότες είναι υποχρεωμένοι να λάβουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, καθώς η πιστοποίηση είναι απαραίτητη για την αγορά γεωργικών φαρμάκων επαγγελματικής χρήσης, σύμφωνα με τον Νόμο 4036/2012. Οι εξετάσεις διεξάγονται μέσω ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΥΠ.Α.Α.Τ. όπου ο ενδιαφερόμενος καλείται ν’ απαντήσει σε σαράντα ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής μέσα σε ορισμένο χρόνο. Για τη χορήγηση του πιστοποιητικού ο ενδιαφερόμενος πρέπει ν’ απαντήσει σωστά σε τουλάχιστον είκοσι ερωτήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται άμεσα για τον αριθμό των ερωτήσεων που απάντησαν σωστά και για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού. Το πιστοποιητικό έχει διάρκεια 5 χρόνια και αφορά τα γεωργικά φάρμακα που είναι φυτοπροστατευτικά προϊόντα. Το κόστος παραβόλων εξετάσεων που απαιτούνται από το Υπουργείο είναι 25€ και το κόστος του εξεταστικού κέντρου είναι 20 ευρώ ανά συμμετοχή.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.