Σ’ αυτούς προφανώς θα πάνε οι ενισχύσεις που δίνουν τα φιλάνθρωπα Ελτα !!!

Φονιάς αποκεφαλιστής στη Συρία… «Πρόσφυγας» στην «πολιτισμένη» δύση…

TA ΑΜΑΡΤΩΛΑ  EΛTA ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

AKOYΣTE-ΑΚΟΥΣΤΕ, τα χρεωκοπημένα  ΕΛΤΑ που τα συντηρεί το σύστημα μόνο για ψηφοθηρικούς και λόγους  επάνδρωσης  πολιτικών  γραφείων, άρχισαν να δαπανούν και να κάνουν δωρεές που τις ονομάζουν «ανθρωπιστικές βοήθεις» σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες!!!

Τόσο πολύ πλέον έχουν ξεμωραθεί οι διοικούντες εκεί στις αμαρτωλές ΔΕΚΟ τύπου Ελτά, που μη έχοντας τί να κάμουν το υποτιθέμενο «πλεόνασμά» τους, θέλουν να δείξουν την μεγαλο-ευσπλαχνία τους σε αμφίβολους μετανάστες που έρχονται στην ευρώπη με άγνωστο σκοπό και προορισμό. Στην πολύπαθη απο την μακροχρόνια οικονομική κρίση πατρίδα μας, βρε μπαταχτζήδες των Ελτά, δεν υπάρχουν έλληνες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη απ’τους πιθανούς δολοφόνους μας, που εσεις θέλετε να βοηθήσετε? Σας ερωτούμε κύριοι των ελτα !

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου, έτσι όπως μας το έστειλαν τα Ελτα, γιατί εμεις εδώ δεν αποκρύπτουμε και δεν λογοκρίνουμε κανένα κείμενο, όλα στο φως, αλλά την κριτική για τις όποιες ανομίες δεν θα την γλυτώνει κανένας…


 

Πλάνα από την παράδοση Ανθρωπιστικής Βοήθειας για Πρόσφυγες και Μετανάστες:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία ΕΛΤΑ Courier παρέδωσε σήμερα, 29.12.2015 και ώρα 09:30 στoυς εκπροσώπους του αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, στις κεντρικές αποθήκες του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν στα πλαίσια ανθρωπιστικής δράσης για τους πρόσφυγες και μετανάστες. Η παράδοση αφορά σε περίπου 700 κιβώτια (περίπου 10 τόνοι) ειδών πρώτης ανάγκης, όπως ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ.

Η ΕΛΤΑ Courier, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των προσφύγων και μεταναστών που συρρέουν κατά εκατοντάδες στην χώρα μας, έλαβε την πρωτοβουλία και οργάνωσε, από τις 7/12/15 έως και τις 21/12/15, τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στο δίκτυο καταστημάτων της πανελλαδικά αλλά και τη μεταφορά αγαθών από όλα τα σημεία της χώρας για το σκοπό αυτό.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς, κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, κατορθώσαμε, με τις προσπάθειες και τον ενθουσιασμό των συμπολιτών μας και των εργαζομένων της Εταιρείας, να συγκεντρώσουμε, σε δύο μόλις εβδομάδες, περισσότερους από 10 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας.

Θα ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι αν προβαίνατε σε μια δημόσιευση της είδησης στο ηλεκτρονικό μέσο που διαθέτετε.

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό δελτίο τύπου καθώς και πλάνα από την παράδοση (https://www.wetransfer.com/downloads/15942623055e68356b74a64ed3135dc320151229125042/cd7134).

Με εκτίμηση,

ΕΛΤΑ Courier


 

Φονιάς αποκεφαλιστής στη Συρία… «Πρόσφυγας» στην «πολιτισμένη» δύση…

 Σ’ αυτούς προφανώς θα πάνε οι ενισχύσεις που δίνουν τα φιλάνθρωπα  Ελτα !!!

Φονιάς αποκεφαλιστής στη Συρία… Μισθοφόρος-τρομοκράτης, για λογαριασμό της «πολιτισμένης» δύσης, με «καθήκον» τον «εκδημοκρατισμό» του «αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ»…

Σήμερα… «Πρόσφυγας» στη Γερμανία του 2015, στο 4ο Ράιχ… και μάλιστα επιδοτούμενος με 1050 ευρώ μηνιαίως -με χρήματα ευρωπαίων φορολογούμενων… που ταϊζουν τις ΜΚΟ των καθεστώτων… μαύρο πολιτικό χρήμα που δεν φθάνει ΠΟΤΕ στους πρόσφυγες-, 35 ευρώ ημερησίως, από την ώρα που διέσχισε το Αιγαίο προς τη «Λευτεριά» και τη «Δημοκρατία»

Η υποκρισία των νεοναζί της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Και τα  ελτα  μαζί  τους ???


 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ!      ΝΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

 

«500.000 Ελληνόπουλα πεινάνε, κρυώνουν και σβήνουν χωρίς φάρμακα…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

1a1Επιστροφή στα πρώτα μετακατοχικά χρόνια βιώνει το μέλλον της Ελλάδας, τα παιδιά.

Aυτοί που συνεργάζονται με την τρόϊκα για να «διασώσουν» την Ελλάδα, υποτίθεται, έχουν δημιουργήσει το πρωτοφανές για τα κοινωνικά δεδομένα της χώρας: 500.000 Ελληνόπουλα να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας που σημαίνει ότι δεν χορταίνουν το φαγητό που τρώνε, δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως πρέπει, δεν ντύνονται όπως πρέπει, δεν έχουν φάρμακα όταν αρρωσταίνουν, ούτε παροχές υγείας, δεν έχουν την παιδική ηλικία που πρέπει.

Στο σύνολο των παιδιών της χώρας το 25% είναι φτωχά παιδιά, μια γενιά που μοιάζει σε πολλά με την πρώτη μετακατοχική γενιά των Ελληνόπουλων.

Η οικονομική κρίση εκτός από την ανεργία, τη φτώχεια και τη διεύρυνση των ανισοτήτων συνοδεύεται από μειωμένες παροχές υγείας, μειωμένη σίτιση, χαμηλή ποιότητα διατροφής και αυξημένη παιδική νοσηρότητα και θνητότητα, αναφέρουν τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν πριν λίγο στην δημοσιότητα.

Και όλα αυτά σε πληθυσμό «καθαρών» Ελλήνων λιγότερο από 10 εκατ. ψυχές.

«Η κακή διατροφή μιας ολόκληρης γενιάς Ελληνοπαίδων σήμερα θα έχει μακροπρόθεσμα αρνητικές επιπτώσεις και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα δεκαετίες αργότερα, όταν πια αυτά τα παιδιά γίνουν ενήλικες» επισημαίνει ο παιδίατρος -σύμβουλος γαλουχίας Στέλιος Παπαβέντσης σε ανακοίνωσή του με θέμα «Οικονομική κρίση και βρεφική διατροφή» στο 10ο Μακεδονικό Συνέδριο Διατροφής που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.

Γι αυτό το εθνικό έγκλημα ποιος θα πληρώσει;

Πεινάει το 60% των μαθητών στα σχολεία της Αττικής

Αποτέλεσμα εικόνας για Ελληνόπουλα πεινάνε

Αντιμέτωπα με την πείνα βρίσκονται καθημερινά χιλιάδες Ελληνόπουλα που βιώνουν με τον πλεόν σκληρό τρόπο την οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής, το οποίο υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έξι στους δέκα μαθητές δημοτικών σχολείων της Αττικής βιώνουν επισιτιστική ανασφάλεια, δεν έχουν δηλαδή πρόσβαση σε επαρκή ποσότητα τροφής, ενώ σχεδόν το 25% των μαθητών πλήττεται από πείνα.

Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των αιτήσεων σχολείων για ένταξη στο σημαντικό αυτό πρόγραμμα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Εφέτος εντάχθηκαν 150 σχολεία με 15.520 μαθητές, αριθμός που αντιστοιχεί στο 10% των μαθητών /σχολείων που έχουν υποβάλει αίτηση.

Οικογένειες χωρίς ρεύμα

Στο 61% των οικογενειών στα 64 σχολεία της Αττικής που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, ο ένας από τους δύο γονείς δεν έχει κανένα εισόδημα ενώ σε ποσοστό 17% των οικογενειών, κανένας από τους δύο γονείς δεν έχει εισόδημα. Επίσης το 11% των παιδιών είναι χωρίς ασφαλιστική κάλυψη ενώ το 22 έχει 3 ή και περισσότερα τέκνα.

Σε ποσοστό 7% των οικογενειών, υπήρχε διακοπή σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος κατά το προηγούμενο έτος για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας, ενώ το 3% των οικογενειών δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τη χρονική περίοδο που συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο.http://www.koolnews.gr/TWAgoraInArticle.html?id=5682688

Χωρίς φαγητό ένας στους δύο μαθητές δημοτικού στην περιφέρεια

Δραματική είναι η εικόνα που παρουσιάζεται στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας στις οποίες εφαρμόζεται το πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Σύμφωνα με τα 42.727 ερωτηματολόγια που συμπλήρωσαν γονείς των μαθητών από σχολεία σε 23 νομούς της χώρας, το 54% των οικογενειών αντιμετώπιζε επισιτιστική ανασφάλεια και 21% πείνα. Στο 40% των οικογενειών ο ένας από τους δύο γονείς δεν είχε εισόδημα ενώ σε ποσοστό 13% κανένας από τους δύο γονείς δεν είχε εισόδημα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Ινστιτούτου Prolepsis, σημαντική ένδειξη της επιτακτικής ανάγκης για σίτιση αποτελεί και ο αριθμός των αιτήσεων από σχολεία για συμμετοχή στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα. Συνολικά έχουν υποβληθεί 1.053 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 152.397 μαθητές, εκ των οποίων σήμερα σιτίζονται οι 15.520.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την περσινή σχολική χρονιά, σιτίζονταν καθημερινά 61.876 μαθητές 406 σχολείων. Εφέτος, έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής 150 σχολεία με 15.520 μαθητές, αριθμός που αντιστοιχεί στο 10% των μαθητών σχολείων που έχουν υποβάλει αίτηση να ενταχθούν στο Πρόγραμμα.

Με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια εντάσσονται τα σχολεία

Από το 2012 περισσότερα από 9,5 εκατομμύρια γεύματα έχουν διατεθεί από το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ σε δημόσια σχολεία της χώρας, τα οποία επιλέγονται με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια. Το Πρόγραμμα προσφέρει καθημερινά δωρεάν υγιεινά γεύματα στο σύνολο των μαθητών των σχολείων με στόχο την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και της πείνας, και παράλληλα την βελτίωση των διατροφικών συνηθειών τους.

«Η κοινωνικοοικονομική κρίση αφήνει δυστυχώς έντονα τα σημάδια της και στην πιο ευαίσθητη πληθυσμιακή ομάδα, που είναι τα παιδιά» τονίζει η καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Prolepsis κυρία Αθηνά Λινού στο protothema.gr, προσθέτοντας ότι «στόχος μας είναι η σίτιση να εφαρμοστεί σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να καλύπτονται οι διατροφικές ανάγκες των παιδιών εξασφαλίζοντας τη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη. Σε αυτό απαραίτητη είναι η παρέμβαση της Πολιτείας. Παράλληλα, απευθύνουμε έκκληση και προς τους ιδιωτικούς φορείς να συνδράμουν για την ένταξη περισσότερων μαθητών στο Πρόγραμμα».

 

defencenet.gr  koolnews.gr

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σ’ αυτούς προφανώς θα πάνε οι ενισχύσεις που δίνουν τα φιλάνθρωπα Ελτα !!!

  1. ΕΛΤΑ = ενα καθαρα κοματικό μαγαζί της εκάστοτε κυβέρνησης.

    οπως πολυ καλα το λετε, ο μονος λογος υπαρξής του ειναι: η αποκλειστική
    στελέχωση κομματικών και πολιτικών γραφείων, ανεξαρτήτως κόμματος (πλην χρυσης αυγης) !!!!!! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.