Αυτά που καταδίκαζε τότε το λαμόγιο, αυτά τα κουκουλώνει σήμερα…. Φτύστε τον….

Πάνος Καμμένος 6 Ιανουαρίου 2012: «Θα μας πάρουν τα σπίτια, την πατρίδα και εμάς τους ίδιους σκλάβους! Μόνη λύση η εξέγερση»!

τί έλεγε ρε ο π@ύστης τότε!!!!!!!!! Και τί κάνει σήμερα!!!!!!!!!

2 σκέψεις σχετικά με το “Αυτά που καταδίκαζε τότε το λαμόγιο, αυτά τα κουκουλώνει σήμερα…. Φτύστε τον….

 1. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΈΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΕ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΩΝ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

  «ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ), ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ Α.Φ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΤΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.

  ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ
  ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

  ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !

  ΑΗΡ

  ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

  ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (Τηλ. +306909110061)
  ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Τηλ. +306945422023)
  ==ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ==

  Μου αρέσει!

 2. Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Θα ήθελα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις για το 2016, κάτι σαν εξομολόγηση των εσώψυχών μου, μέσα από το «παλιοκαύκαλο» μου (Ο όρος ανήκει στον Χάρρυ Κλύν).

  Σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένω οικονομικό Αρμαγεδώνα. Άρχισε νωρίς άλλωστε, στην Κίνα. Ισοτιμίες, τιμές εμπορευμάτων, καύσιμα, ναύλοι, όλα είναι τοποθετημένα για το perfect storm. Ούτε συζήτηση για τη Ελλαδίτσα που θα μπει στο μάτι του κυκλώνα σαν μια παράγκα (failed state) στο ψαροχώρι. Μετά την ολοκλήρωση (sic !) της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και «δρομολόγηση» του «ζητήματος» των κόκκινων δανείων – ένα κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα για το οποίο είναι υπεύθυνες κατά κύριο λόγο οι ίδιες οι τράπεζες σε βαθμό εσχάτης προδοσίας του Έθνους – θα πωληθούν και οι ίδιες. Έτσι θα ολοκληρωθεί ο πρώτος πυλώνας της εγκαθίδρυσης του οικονομικού σκότους στην Ελλάδα.

  Ο δεύτερος πυλώνας – πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί πριν την «λήξη» της θητείας της παρούσας κυβέρνησης – θα είναι η αυτόματη, χωρίς να απαιτούνται κάθε τόσο «μάχες» στη Βουλή, αναπροσαρμογή φόρων και εξόδων του κράτους ανάλογα με το πόσο χάλια πάει το spiral θανάτου. Έτσι, με «τηλεχειρισμό» από την επιτροπεία της τετράδας και του Eurogroup, τα έσοδα (το γιουρούσι) στις τσέπες των Ελλήνων θα είναι οριστικό και αναίμακτο για τις επόμενες κυβερνήσεις. Η Ελλάδα συνεχίζει να πλέει χωρίς σταματημό στο βόθρο της ζώνης Belgravia (Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα) δεξαμενισμού εξαθλιωμένων προσφύγων αλλά και εξαθλιωμένων Ελλήνων υπηκόων (Γκογίμ, για τους γνώστες) που δεν μπορούν να φυλάξουν τα σύνορά τους, ούτε καν να περιθάλψουν τους εαυτούς τους. Για ζώνη Schengen ούτε λόγος… Παλαιά!

  Γενικότερα διαβλέπω ότι τα πολύ ισχυρά κράτη στην Ευρώπη έχουν ήδη χωριστεί, και ετοιμάζονται για τον «Μεγάλο Πόλεμο». Η θρησκευτική σύγκρουση Πρωτεσταντών-Καθολικών-Μουσουλμάνων (είναι ΟΛΟΙ εβραϊκής προέλευσης), με τους Ορθόδοξους και ιδιαίτερα τους Έλληνες ελπίζω να αποτραπεί από τον ίδιο τον ‘Υψιστο, γιατί απλούστατα οι διαιρεμένοι Έλληνες δεν μπορούν να σηκωθούν (από τον καναπέ και σε λίγο και από το κελί τους). Το κράτος «παγκοσμιοποίησης», δηλαδή άρνησης κάθε ιστορικής μνήμης, κάθε είδους ιδεολογίας και θρησκευτικής αντίληψης θα είναι ό,τι πιο in στην πολιτική και πολιτιστική σκηνή. Μπουλντόζα σε όλα. Πλήρης νομιμοποίηση της κάθε παράλογης συμπεριφοράς, που θα προετοιμάσει για την «Τάξη» που θα επιβληθεί μετά τον «Μεγάλο Πόλεμο». Μια παγίδευση στην κατανάλωση κάτω από απόλυτα κατευθυνόμενη επίβλεψη. Ο Έλληνας του 2016, αν ζητά να ζει με κάποιες αρχές, θα βρεθεί έξω από το κομματικό κράτος – καταδότη που στήνεται τώρα από την Πανκυβέρνηση (τα κόμματα δεν έχουν πλέον καμία αξία ως διαφοροποιήσεις) και θα έχει τις συνέπειες όσων διαλέγουν το «κόκκινο χάπι» στην ταινία Matrix. Το ίδιο και οι δουλειές τους, οι περιουσίες τους, τα έργα τους κλπ. Άπαντες βάρβαροι ή στο περιθώριο.

  Αλλά, εμείς, ξέρουμε…

  Καλή Ανάσταση – Διάπλους.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.