Πρόβατα, τη Κυριακή σας καλούν στις γαλάζιες μάντρες της ψοφοδεξιάς ~ την ψήφο σας θέλουν, όχι εσάς!!!

 

 

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ???

4 σκέψεις σχετικά με το “Πρόβατα, τη Κυριακή σας καλούν στις γαλάζιες μάντρες της ψοφοδεξιάς ~ την ψήφο σας θέλουν, όχι εσάς!!!

 1. Ιδρύθηκε νέο πατριωτικό κόμμα για την πατρίδα και το λαό! Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε!

  Διαβάστε το δελτίο τύπου…

  Χθες 23/12/2015 ομάδα Ελλήνων πατριωτών και εθνικιστών από όλη την Ελλάδα με επικεφαλής τον Χρήστο Ρήγα κατέθεσε στον Άρειο Πάγο το καταστατικό για την ίδρυση του πολιτικού κόμματος με το όνομα ” ΛΑ’Ι’ΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ” .

  Κοντά μας άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας , μικρομεσαίοι , συνταξιούχοι και αμέτρητοι εξαθλιωμένοι όλοι τους Έλληνες με ιδανικά που είχαν την ατυχία να γνωρίσουν το σατανικό πρόσωπο ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.

  Τα τελευταία χρόνια η Πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με ατελείωτες συμφορές.

  Ο κατήφορος των διεφθαρμένων ”κυβερνήσεων” δεν έχει τελειωμό.

  Η βρωμιά , η σαπίλα του πολιτικού συστήματος , η εξαθλίωση , οι δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες (δολοφονίες) , η ανεργία και η φτώχεια υποσκάπτουν τα θεμέλια του Ελληνικού Γένους.

  Ξεπουλούν κάθε σπιθαμή γης αυτής της χώρας και παραχωρούν την εθνική ανεξαρτησία σε ξένα συμφέροντα.

  Αλλοιώνουν την εθνική μας ταυτότητα μεταφέροντας στην πατρίδα μας εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες με σκοπό τον ξεριζωμό κάθε ιερής παράδοσης.

  Χλεύαζουν την Ελληνορθόδοξη παράδοση και πίστη , συκοφαντούν την ιστορία , τον πολιτισμό , τις ελληνικές αξίες και τα ιδανικά που μας κράτησαν όρθιους σε δύσκολους καιρούς.

  Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα , είμαστε υπό ξένη κατοχή με ένα χρέος που ξεπερνά τα 600 δις ευρώ.

  Τίποτα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον μας ούτε την τύχη μας.

  Χωρίς εθνική παραγωγή , ναυτιλία , τουρισμό , εθνική παιδεία , υγεία , μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

  Μόνο σκοτάδι υπάρχει και οι θυσίες είναι μάταιες.

  Έχουν παραδώσει τη χώρα στη σύνοδο των λύκων.

  Το σύμφωνο συμβίωσης μαζί με τα ληστρικά χαράτσια του ΣΥΡΙΖΑ μας γυρίζουν στο μεσαίωνα.

  Αμέτρητες είναι οι πράξεις εθνικής ταπείνωσης και απερίγραπτα τα εγκλήματα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εις βάρος της πατρίδας μας.

  ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ!!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Μετράει χρόνο η νουδούλα μετά τις εσωκομματικές εκλογές – Το προαναγγελθέν τέλος ενός πολιτικού εκτρώματος

  Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ψοφοδεξιάς. Την Κυριακή θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ και πλέον ο κύβος θα έχει ριφθεί για όλα τα σενάρια που εξυφαίνονται γύρω από την διάσπαση της, η οποία σημειωτέον θα είναι η μεγάλη και μόνη υπηρεσία που θα προσφερθεί στην Πατρίδα και τον Λαό από τους νεοδημοκράτες.
  Θυμίζουμε ότι προ ημερών το δεξί χέρι του Σαμαρά, Μπαλτάκος, είχε δηλώσει ότι αν δεν βγουν οι δύο υποψήφιοι του αρχισκευωρού θα εκκινήσουν οι διαδικασίες διάσπασης. Τελικώς το πρώτο βήμα της διάσπασης έγινε πραγματικότητα παρά το φιάσκο με την πρώτη εκλογική διαδικασία, η οποία δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί και τώρα στον δεύτερο γύρο κατέρχεται ο Μεϊμαράκης με τον Μητσοτάκη.
  Καταρχάς να αναφέρουμε τον μεγάλο τρόμο του καθεστώτος, όπως αυτός αποτυπώθηκε από δημοσίευμα της εφημερίδας «Καρφί», όπου γράφεται ότι τυχόν διάσπαση της «δεξιάς» παράταξης θα έχει ως μόνο ωφελημένο την Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό και κόπτονται όλοι οι «νταβατζήδες» περί της «ανάγκης της διαφύλαξης της ενότητας».
  Εκκινώντας από το κόστος για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που μπορούμε ευκόλως να εξάγουμε το συμπέρασμα πως έχουν ήδη αρχίσει οι πιέσεις προς «σαμαρικούς» να ξεχάσουν τα σενάρια περί διασπάσεως, γιατί το εγχείρημά τους θα στεφθεί από απόλυτη αποτυχία. Στην «ουρά» είναι βλέπετε οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν το κόμμα του αντιπαθούς Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, Αντώνη Σαμαρά, του Μυκονοβορίδη και όλων των άλλων παρταλιών της αντεθνικής – κομμουνιστικής (μέχρι και Χρύσανθο από Ρήγα Φεραίο έχει!) «δεξιάς».
  Όσον αφορά τους εναπομείναντες υποψηφίους, είναι και οι δύο εγγυητές του αργού θανάτου της νουδούλας. Εμπλεκόμενοι σε ένα κόμμα εξυπηρέτησης συμφερόντων, τα οποία δεν έχουν λαϊκή απήχηση και όντας μακριά από την εξουσία για να προβούν σε ψηφοθηρικούς διορισμούς, μοιραία θα γνωρίσουν την αποτυχία και την περαιτέρω πτώση των ποσοστών της νουδούλας.
  Περαιτέρω παλινωδίες όπως η υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης και η στήριξη σε άλλα αντεθνικά νομοθετήματα είναι ουσιαστικά απλώς επιταχυντές σε μία διαδικασία διάβρωσης της νουδούλας και της μετατροπής της σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα που εκφράζει τον οικονομικό επεκτατισμό των διεθνών τοκογλύφων και περιορίζεται σε ποσοστά που οριακά του προσφέρουν την είσοδο στη Βουλή.
  Η νουδούλα, όντας πλέον δεσμευμένη, θα συνεχίζει να υπερψηφίζει μνημονιακά μέτρα, ερχόμενη συνεχώς σε αντιπαράθεση με το λαϊκό αίσθημα. Η αλλαγή τακτικής και η προσχώρησή της σε έναν ψευδεπίγραφο «αντιμνημονιακό αγώνα» θα είναι ακόμη χειρότερη, αφού έχει κόψει οριστικά τους δεσμούς της με όσους έχουν αυτές τις ιδέες, αφού θα την θεωρήσουν ορθά υποκριτική.
  Το μόνο θεωρητικό αντίδοτο για την αποτροπή της διάλυσης της νουδούλας, στην προκειμένη περίπτωση είναι δηλητήριο. Η επιστροφή στην εξουσία υπό τη μορφή μίας οικουμενικής κυβερνήσεως θα έλυνε μεν το πρόβλημα των διορισμών, αλλά θα έθετε τη ΝΔ σε πλήρη ρίξη με τους δεξιούς ψηφοφόρους της, αφού θα απαιτούσε μία συγκυβέρνηση με τον Σύριζα. Επιπλέον δεν θα προσέφερε και πολλά στον τομέα των διορισμών, αφού και αυτοί δεν μπορούν να γίνουν αφειδώς πλέον.
  Το πολιτικό κατεστημένο δεκαετίες τώρα έπασχε από μία συνάθροιση πολιτικών απατεώνων και δόλιων υπηρετών ξένων συμφερόντων. Αυτή η εποχή έφτασε μοιραία στο τέλος της και τώρα οι όποιες αναστηλώσεις και συμμαχίες στο εσωτερικό του υπό κατάρρευση καθεστώτος μόνο χρόνο μπορούν να κερδίσουν. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού μοιραία έρχεται, επεκτείνεται, διογκώνεται και θα κυριαρχήσει.

  Κώστας Αλεξανδράκης

  Μου αρέσει!

 3. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ.

  ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ..ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΕΙΝΩ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥΣ ΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΙ ΟΒΡΙΟΜΑΣΟΝΟΙ.

  ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ.

  ΗΛΙΘΙΑ ΟΝΤΑ ΞΕΞΟΦΕΡΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛ ΤΗ ΜΑΝΑ… ΤΟΥΡΚΟ….ΟΒΡΙΟ…ΑΛΒΑΝΟ… ΣΛΑΒΟ…ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΜΑΖΩΜΑΤΑ.

  ΓΕΝΝΗΘΗΑΚΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ..
  ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΤΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ…

  ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

  ΑΓΡΟΤΗ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΡΠΟΣΚΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ.

  ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ.

  ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ…ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΥΛΟΥΣΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ….ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ….

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ…ΑΛΛΑ….ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ…. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  Μου αρέσει!

 4. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ…ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

  ΕΚΔΟΣΗ 2003.
  Συγγραφέας ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤ. ΘΑΝΑΣΗΣ.

  ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ…αυτόν τον τίτλο γράφει,, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΟΔΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ 15 ΑΘΗΝΑ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ….www.google.com, info@tomonastiraki.gr… ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, όπου μπορεί κανείς και ειδικά το παρόν μπλοκ να δει γιατί αυτό το δικό μου βιβλίο πουλιέται χωρίς την δική μου έγκριση και δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το βιβλίο στη γλώσσα της γερμανική από το 2010 υπάρχει σχεδόν σε δέκα μπλοκ.
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,, ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ,,,WENN DIE DEMÜTIGEN SPRECHEN,, το οποίο από φέτος τον Μαίο 2015 ανέλαβε μόνος μέσω ΑΜΑΖΟΝ.
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ…και ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ…

  ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ,,ΛΥΣΣΑΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ,,,ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,,,ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΙΑ…ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΔΩΣΑ 200 ΔΙΣΚΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΤΡΙΑ…ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΤΟΥ….ΝΑΙΕ ΧΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΨΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.

  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΚΟΜΑ….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΝΑΣ ΜΠΑΞΕΣ ΓΚΑΡΜΠΟΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ…ΑΡΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ…ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΝΕ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΦΕΤΟΣ Η ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ…ΠΡΙΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ…

  ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΧΚΙΑ ΕΓΩ
  ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΝΑ ΠΡΩΙ Η ΘΑ ΚΛΑΨΩ Η ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ,,,ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ,,…

  ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΙΟΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ
  ΤΟ ΔΕΙΛΗΝΟ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΑ
  ΝΑ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ
  ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ
  ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ
  ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΔΕΙΑ.

  ΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΘΡΕΨΑΝ…ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΘΩ…ΚΑΙ…. ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΕΝΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ…www.REVERBNATION. com

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2015.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.