ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ.~ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

2 σκέψεις σχετικά με το “ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ.~ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

 1. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΑΚΟΜΑ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
  ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΝΑ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΚΟ….ΟΒΡΙΟ…ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΩΝ…

  ΑΛΑΧ…ΑΛΑΧ ΜΠΙΡ ΑΛΑΧ….ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΟΥΜ ΕΦΕΝΤΗΜ ΠΑΣΙΑΜ ΑΓΑΜ…ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΟΒΡΙΟ…ΑΛΒΑΝΟ….ΒΟΥΛΓΑΡΟ….ΜΑΖΩΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΘΡΑΚΗ….ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΘΙΣΜΩΝ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Η ΡΑΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ… Η ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ…ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ…Η ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ…..ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ.

  ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΥ ΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΤΥΝΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥ ΛΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΑΧ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗ ΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΙΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΥΣ ΟΒΡΙΟ…ΤΟΥΡΚΟΕΛΛΗΝΕΣ….

  ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821…ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΚΡΑΤΩΝ….ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ… ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΝΟΤΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ.

  ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ….ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ….ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ 666…ΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΟΙ….

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΓΙΝΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ.
  -ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ….Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
  -ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ….Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
  -ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ…Η ΜΗ ΚΕΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΧΡΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
  ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ…..ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΙΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ
  ΨΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΒΡΑΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ
  ΠΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821.
  ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ. ΑΜΗΝ.
  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

  Μου αρέσει!

 2. Μείνατε ἐν ἐμοί, κἀγὼ ἐν ὑμῖν. Ἐὰν τὰς ἐντολάς μου τηρήσητε, μενεῖτε ἐν τῇ ἀγάπῃ μου, καθὼς ἐγὼ τὰς ἐντολὰς τοῦ πατρός μου τετήρηκα καὶ μένω αὐτοῦ ἐν τῇ ἀγάπῃ. Αὕτη ἐστὶν ἡ ἐντολὴ ἡ ἐμή, ἵνα ἀγαπᾶτε ἀλλήλους καθὼς ἠγάπησα ὑμᾶς. Οὐκέτι ὑμᾶς λέγω δούλους, ὅτι ὁ δοῦλος οὐκ οἶδε τί ποιεῖ αὐτοῦ ὁκύριος· ὑμᾶς δὲ εἴρηκα φίλους, ὅτι πάντα ἃ ἤκουσα παρὰ τοῦ πατρός μου ἐγνώρισα ὑμῖν.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.