Είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού δεν τους γαμάμε όπου τους πετύχουμε;

Γενάρης του 2011
►Τιμή Πετρελαίου το βαρέλι 37 δολλάρια
►Τιμή Βενζίνης το λίτρο 0,77 ευρώ
Γενάρης του 2016
►Τιμή Πετρελαίου το βαρέλι 37 δολλάρια
►Τιμή Βενζίνης το λίτρο 1,44 ευρώ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Είμαστε ή δεν είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού δεν τους γαμάμε όπου τους πετύχουμε;

 1. ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΔΟΡΠΟΒΑΤΩΝ.

  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2013 Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

  ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ….ΟΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΓΟΥΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

  ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΛΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Ε.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΚΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΜΕ ΠΟΡΝΕΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΑΝΤΙΟ.

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

  ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ….

  ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ….ΚΑΙ ΠΙΕΖΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

  ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΦΙΝΑΛΝΔΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΣΑΚΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΝ ΜΟΥΣΧΑΡΙΑ.

  ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΜΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ 2014 ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΙΔΑ ΑΛΒΑΝΟ ΝΕΑΡΟ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΓΕΛΑΔΙΑ…ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΣΑΚΩΣΑΝ ΠΑΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΛΕΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΕΛΑΔΙΑ.

  ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

  ΣΥΣΦΙΞΕΙ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

  ΟΧΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ…ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ΤΑ ΧΑΛΕΔΙΑ….ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΡΥΓΟΣ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΗΝ Ε.ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΠΙΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ Π.Χ. ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 12 ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ…ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΙΟΥΝΙΟ ΕΩΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ…

  ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΛΕ ΚΑΙ…ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝΕ ΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΥΠΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ.
  ΟΙ ΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΘ ΦΕΡΟΥΝ ΘΕΣΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕ ΣΚΟΜΠΑΝΙΕΣ.

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ…ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΠΑΙΔΕΙΑ…ΥΓΕΙΑ…ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

  ΑΧ..ΠΑΛΙ ΕΓΙΝΑ ΚΑΚΟΣ…ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ…ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ… ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η Ε.ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΑΛΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΚΣΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΧ…ΑΛΑΧ..ΜΠΙΡ ΑΛΑΧ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΒΑΧ…ΚΑΙ ΑΧ….ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.