Οπως το πάνε οι κλεφταράδες του συριζοανέλ θα φύγουν νύχτα και ξεβράκωτοι… Θέλουν να βάλουν ειδικό φόρο στους κατόχους υπολογιστή και τάμπλετ!!!

pliktrologio-upologistis-internet-diadiktuo

Το κατούρημα πότε θα το φορολογήσετε ρε κωθώνια της ξεπουλημένης νόθας αριστεράς ???

Κουφάλες έτσι που το πάτε θα φύγετε νύχτα και ξυπόλυτοι, άλλοι με ελικόπτερα κι άλλοι θ΄αφήσετε τα κουφάρια σας σε ταράτσες κι ακάλυπτους… 

2 σκέψεις σχετικά με το “Οπως το πάνε οι κλεφταράδες του συριζοανέλ θα φύγουν νύχτα και ξεβράκωτοι… Θέλουν να βάλουν ειδικό φόρο στους κατόχους υπολογιστή και τάμπλετ!!!

 1. ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014.
  ΣΕΛΙΔΕΣ 214.
  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΛΑΒΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ.

  ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΦΙΞΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΝΛΑΝΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΟΡΥΣΤΕΙ.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  FINNISCHES HONORAGENERALKONSULAT MÜNCHEN.
  Ismanigerstrasse 75.81675 München Germany.
  Raahen kaupunki PL-62-92101 RAAHE FINNLAND:
  e -mäil.Sähköposti.NANA .lahti @rolandberger.com
  DATUM 19.01.2015.Vitteemme .VRK-T.THIMIOPOULOS
  THIMIOPOULOS THANASIS

  Hei, kirjailija ThanasisTHIMIOPOULOS kävi mellä tänään ja jätti oheisen Raahen kaupunkia koskevan teoksensa ja pyysi toimittamaan sen teile.
  Kirjailijan osoite ja sähköpostiosoite löytyy kirjan sivulta 17. Jos olette kiinnostuneita käännättämään ja julkaisemaan oheista teosta, niin olkaa yhteydessä kirjalijaan itseensä.
  Hän ei puhu suomea.
  Ystävällisin terveisin .NANA LAHTI.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  HYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA.
  HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI- FNNLAND.
  KALIMERA ELLADA:

  ΝΑΙ, ΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ, και τούτον πολύ απλά μια μέρα πήγα στο εδώ προξενείο στό Μόναχο και μίλησα για αρκετή ώρα με την κυρία πρόξενο η οποία πήρε το βιβλίο και το έστειλε στην ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ μέσου προξενίου στην περιοχή ΡΑΑΧΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΞΟΦΥΛΛΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗΝ ΤΟ 1649.

  ΣΤΗΝ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ ΠΗΓΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ…

  Φυσικά ζητούσα την συμπαράσταση για την κυκλοφορία του βιβλίου στην γλώσσα την Φιννλανδική, αλλα αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί και αυτοί δεν θέλουν να συγκρουστούν με αυτούς τους δαίμονες που συκγρούομε εγώ τους διαβολομασόνους και αντίχριστους.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΚΙΤΤΟΣ…..

  Η ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΦΙΛΗΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ.

  ΒΛΕΠΕ ΣΕΛΙΔΑ 172 /192. ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ. ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ.

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
  ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
  ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ
  ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ.

  ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΝΕ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΗΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΖΟΦΗ ΑΓΕΛΑΔΑ.
  ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΙΑ ΖΗΤΙΑΝΑ.
  ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΙΑΝΑ ΣΤΑ ΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙ ΔΑ ΜΟΥ,,ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,,. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ.
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ…XYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2013.

  ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΦΙΝΝΛΝΔΙΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ.

  XYVÄÄ HUOMENTA KREIKKA…

  Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία είναι νεκρή. Εδώ και δυο χιλιάδες χρονια έγιναν τρεις δολοφονίες της αρχαίας ελληνικής σκέψης και ειδικά της ελληνικής δημοκρατίας σαν πολίτευμα και σύστημα.

  ΠΡΩΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
  ΤΡΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
  Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.

  ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔ ΑΚΑΘΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

  ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΡΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΗΦΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

  ΜΠΟΥΔΕΛΛΟΜΑΓΑΖΟ…ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΑΜΑΕΙ…ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΩΠΗ.

  Δολοφόνησαν οι Έλληνες, μισοέλληνες εν τη ουσία αποβράσματα και μαζώματα και απομεινάδια της οθωμανικής αυτοκρατορίας αλβανότουρκοι και οβριόφωνοι όργανα της μασονίας, δολοφόνησαν την αρχαία ελληνική σκέψη η οποία δημιουργούσε μέσα στον κύκλο της επενεργούσας δύναμης σκέψης και γέννησης νέας ελληνικής σκέψης στα χνάρια των προγόνων μας.
  Που ακούστηκε γλώσσα γραμμένη στο χαρτί να δολοφονείται και να δημιουργείτε μια γλώσσα των παρκατιανών μαζεμάτων και κοπριάς αρβανιτόβλαχων και τουρκόφυφτων.

  ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ.

  ΤΟ ΕΘΝΟΣ Η ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ.

  ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕΣ ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ…ΛΟΓΩ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ.

  Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΑΝΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

  ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕ ΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

  ΟΤΑΝ ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΘΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

  ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΤΡΔΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ.

  ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΠΕΘΑΜΕΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΣΤΗΘΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

  ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΣΕ
  ΓΝΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.

  ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ ΟΠΩΣ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΥΡΟΥΣ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΥΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΟΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΛΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟ ΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΑ ,,ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ,, ΓΥΡΝΟΥΝ ΜΑΙ ΖΩΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ.

  ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΡΚ ΠΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΣ ΝΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΡΑΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΓΕΡΟΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΑ ΕΤΡΩΓΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.
  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΙΚΟΛΑΚΩΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ.
  ΠΑΙΔΕΙΑ ΝΕΚΡΗ…ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΣ…ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΦΟ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ.

  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΗ ΟΥΣΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΚΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΑ 7Ο ΤΟΥΣ ΕΤΗ.

  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΕΥΟΔΕΞΙΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ.

  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

  ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΕ ΟΛΟΣΥ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΟΡΟ….ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩΝ ΣΕ ΘΕΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΑΤΟΜΑ… κ.λ.π.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΓΕΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟ ΟΒΡΙΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΛΑΧ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΟΣΟΓΑΛΟΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

  ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ.

  ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  Μου αρέσει!

 2. ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ… TWITTER.

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ…
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΓΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΧΟΗΣ ΡΑΑΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ…ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
  ΚΙΤΤΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΦΙΝΝΛΑΝΔΙΚΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.