Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ – Η προκήρυξη που θα βγει τις επόμενες ημέρες ~ {πλήρης ενημέρωση εδώ}

elta20150629 (1)

Σε προσλήψεις 36 μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσουν τα ΕΛΤΑ μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το σχετικό αίτημα για τις μόνιμες θέσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει εγκριθεί από …..

 

το ΑΣΕΠ και η προκήρυξη με τον αριθμό 2Κ/2016 είναι έτοιμη προς έκδοση. Όλες οι θέσεις αφορούν την ειδικότητα των διανομέων για την οποία οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο Β/μιας Εκπαίδευσης ή ΜεταΒ/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και να διαθέτουν άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας κατηγορίας Α’, η οποία να είναι σε ισχύ.

5 σκέψεις σχετικά με το “Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ – Η προκήρυξη που θα βγει τις επόμενες ημέρες ~ {πλήρης ενημέρωση εδώ}

 1. ΕΛΠΕ: Πρόσληψη 170 ατόμων σε βάθος τριετίας
  =========================================

  Ιανουαρίου 22, 2016
  —————————-

  Την πρόσληψη 170 ατόμων σε βάθος τριετίας ανακοινώνουν τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) μετά την απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο κατά τη συνεδρίαση του.

  Σημειώνεται ότι στο β’ εξάμηνο του 2015 πραγματοποιήθηκαν 84 προσλήψεις, ενώ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «με την ολοκλήρωση του τριετούς πλάνου, θα βελτιωθούν σημαντικά οι δείκτες απασχόλησης, καθιστώντας εφικτή την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενίσχυση της κουλτούρας ασφάλειας, χωρίς επίπτωση στην παραγωγική διαδικασία».

  Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια υλοποιεί ήδη πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της οργανωτικής δομής του, στο πλαίσιο προγράμματος πενταετούς στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης για την περίοδο 2016-2020.

  Σε αυτό εντάσσονται:
  —————————–

  Η υλοποίηση προγράμματος ολιστικής ασφάλειας.

  Συγκεκριμένες δράσεις για τον έλεγχο και περιορισμό του λειτουργικού κόστους.
  Μέτρα για την ενδυνάμωση και βελτίωση της εργασιακής κουλτούρας και την καλύτερη επικοινωνία με τους εργαζόμενους του ομίλου.
  Περαιτέρω βελτιστοποίηση της κερδοφορίας.
  Διαρκής προσαρμογή των ενεργειακών προϊόντων που παρέχει η εταιρεία ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.
  Ειδικά, για το πρόγραμμα ολιστικής ασφάλειας, ο στρατηγικός σχεδιασμός της διοίκησης περιλαμβάνει:

  Αναβάθμιση της εκπαίδευσης των εργαζομένων στα Διυλιστήρια σε θέματα ασφάλειας.

  Δημιουργία σχολής, μέσω της οποίας θα εκπαιδεύεται δομημένα κάθε εργαζόμενος που απασχολείται σε χώρους των Διυλιστηρίων μας, ανεξαρτήτως του εργοδότη του.
  Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα προσλήψεων, σε βάθος τριετίας, το οποίο θα λάβει υπόψη και τις προβλεπόμενες αποχωρήσεις, αλλά και τη σταδιακή ένταξη των νεοπροσληφθέντων στην παραγωγή.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων στην Ελλάδα
  ——————————————————————————-

  Ιανουαρίου 22, 2016

  Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, διαφόρων ειδικοτήτων, σε εταιρίες στην Ελλάδα, καθώς και πληροφορίες επικοινωνίας για τους ενδιαφερόμενους ή και καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή σχετικής αίτησης.

  Επισυναπτόμενο αρχείο:

  PDF icon idiotis_210116.pdf

  Click to access idiotis_210116.pdf

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Θέσεις εργασίας σε τουριστικές επιχειρήσεις στην Κρήτη
  ================================================

  Ιανουαρίου 22, 2016

  – “Μάγειρας/σα, Ηράκλειο”
  – “Προσωπικό στο ξενοδοχείο ANISSA BEACH, Ηράκλειο”

  – “Βοηθός Μάγειρα, Ηράκλειο”

  – “Sous Chef, Ηράκλειο”

  – “Προσωπικό στο ξενοδοχείο MARIRENA, Ηράκλειο”

  – “Προσωπικό σε ξενοδοχείο 3* στο Λιμένα Χερσονήσου, Ηράκλειο”

  – “Προσωπικό στην AVIS RENT A CAR, Ηράκλειο”

  – “Προσωπικό σε τουριστικό γραφείο, Ηράκλειο”

  – “Συντηρητές, Ηράκλειο”

  – “Καμαριέρες, Ηράκλειο”

  – “Α, Β, Γ, Μάγειρες, Ηράκλειο”

  – “Υπεύθυνη SPA, Ηράκλειο”

  – “Προσωπικό Ξενοδοχείου, Ηράκλειο”

  – “Προσωπικό από την Shotels, Γούρνες”

  – “Αποθηκάριος σε εταιρεία catering, Ηράκλειο”

  – “Excursion Manager at BIG TRAVEL SA in Heraklion”

  – “Προσωπικό στο ξενοδοχείο 5* Fodele Beach & Water Park Holiday Resort στο Φόδελε Ηρακλείου”

  – “Προσωπικό στο RHODOS TOURS TRAVELAND CRETE, Ηράκλειο”

  – “Λογιστής, Ηράκλειο”

  – “Μάγειρας Β, Ηράκλειο”

  – “Καμαριέρες, Ηράκλειο”

  – “Βοηθός Μάγειρα, Ηράκλειο”

  – “Πωλητές/ριες, Ηράκλειο”

  – “Υπάλληλοι σε για τουριστικό γραφείο και γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων”

  – “Προσωπικό στο ξενοδοχείο Lavris Hotels, Ηράκλειο”

  – “Οδηγός στην εταιρεία Frankal Foods”

  – ATOMA για το τμήμα λογιστηρίου, IT, Service και bar ζητούνται από τουριστική επιχείρηση στα Χανιά με προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 έτη σε ανάλογο τμήμα. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών στο plataniashotel@gmail.com(link sends e-mail)

  – CAR rental company in Kalyves wanted person for stuffing of. Necessary condition: license driving car. Πληρ. Τηλ. cv:info@autoclub-rentals.gr(link sends e-mail)

  – RECEPTIONIST και barista ζητούνται από το ξενοδοχείο “Vritomartis” στα Σφακιά, για την τουριστική σαιζόν 2016, με γνώσεις ξένων γλωσσών. Προσφέρεται δωρεάν διαμονή και διατροφή. Πληρ. Τηλ. βιογραφικά με φωτογραφία στο email:info@vritomartis.gr(link sends e-mail)

  – Α” ΜΑΓΕΙΡΑΣ για ξενοδοχείο με εμπειρία ζητείται. Πληρ. Τηλ. 6946-014030

  – ΑΠΟ το ξενοδοχείο 5 Georgioupolis-resort & Aqua Park στον Καβρό ζητείται για την σαιζόν 2016 Μαίτρ με προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση και γνώση γερμανικών. Επίσης Front Office Manager με γνώση Γερμανικών και Αποθηκάριο με σχετική προϋπηρεσία. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών στο cv@harpinhotels.gr(link sends e-mail), fax: 28250-61129, τηλ.: 28250-61126 υπόψιν κύριο Ρωμανίδη

  – ΑΠΟ το ξενοδοχείο Fereniki Holiday Resort & Spa στη Γεωργιούπολη Χανίων ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για την τουριστική περίοδο 2016. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών στο info@fereniki.gr(link sends e-mail) ή στο φαξ: 28250-61096

  – ΑΠΟ ξενοδοχεία στο Γεράνι και την Αγία Μαρίνα ζητείται προσωπικό των παρακάτω ειδικοτήτων: Σερβιτόροι, Β” Σερβιτόροι, Μάγειρας Α, Μάγειρας Β’, Καμαριέρες. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών στο fax: 28210-96215 και το emai:prosopiko.cv@gmail.com(link sends e-mail)

  – ΑΠΟ το ξενοδοχείο “Creta Palm” στον Κάτω Σταλό ζητούνται για την σαιζόν 2016: 1) Α” μάγειρας και 2) βοηθός μάγειρα. 3) Επίσης βοηθοί σερβιτόρου. Πληρ. Τηλ. 28210-83660-2 (10 π.μ. – 2 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή)

  – ΑΠΟ το ψητοπωλείο “Ο Γρήγορος” στην πλατεία Σούδας, ζητούνται διανομείς με δίπλωμα και δικό τους μηχανάκι. Απαραίτητα όλοι να έχουν σχετική προϋπηρεσία, βιβλιάριο υγείας και να έχουν ανώτατο όριο ηλικίας 37 ετών. Πληρ. Τηλ. 6982-922360

  – ΑΠΟ το ξενοδοχείο Castro Beach στο Μάλεμε Χανίων ζητούνται: 1) Receptionist για απογευματινό ωράριο 2) καμαριέρες 3) Β” και Γ” μάγειροι 4) βοηθός ζαχαροπλάστη, 5) Bar, Pool Bar 6) λατζιέρες. Προϋπηρεσία γενικά θα ληφθεί υπ” όψιν. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών στο info@castro-hotel.gr(link sends e-mail)., fax: 28210-62061, τηλ. 6974-001873 (10 π.μ. – 3 μ.μ.)

  – ΑΠΟ το ξενοδοχείο VARDIS Olive Garden στη Γεωργιούπολη ζητείται υπάλληλος υποδοχής για την καλοκαιρινή σαιζόν. Επιθυμητή η προϋπηρεσία και καλή χρήση αγγλικών. Γνώση Γερμανικών θα εκτιμηθεί επιπλέον. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο info@vardishotel.gr(link sends e-mail), 6932-467766 (09.30 π.μ. – 2.30 μ.μ. και 7-9 μ.μ.)

  – ΑΠΟ εστιατόριο στο Ενετικό Λιμάνι ζητούνται για απασχόληση όλο τον χρόνο: barista bartenter και σερβιτόροι-ρες έως 30 ετών, κατά προτίμηση από ανάλογη σχολή. Πληρ. Τηλ. 6974-369578 (ώρες 10π.μ-1μ.μ) ή στοrestaurant.biological@gmail.com(link sends e-mail)

  – ΑΠΟ το οβελιστήριο – ψησταριά “Γαστρομαγεία” ζητείται σουβλατζής. Πληρ. Τηλ. 6945-004059

  – ΑΠΟ τα ξενοδοχεία Kiani Beach και Kalyves Beach ζητείται για την καλοκαιρινή σαιζόν 2016 receptionist με προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων και άριστη γνώση της γερμανικής γλώσσας. Πληρ. Τηλ. βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στο hr@kianibeach.com(link sends e-mail)

  – ΑΠΟ τα ξενοδοχεία Kiani Beach και Kalyves Beach ζητείται προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για την καλοκαιρινή σαιζόν 2016. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν. Πληρ. Τηλ. βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στο hr@kianibeach.com(link sends e-mail)

  – ΑΠΟ εστιατόριο στην Αγία Μαρίνα ζητείται executive chef για την καλοκαιρινή σαιζόν 2016 καθώς και προσωπικό για το σερβις. Πληρ. Τηλ. αποστολή βιογραφικών στο gregan13@gmail.com(link sends e-mail)

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Υπεύθυνος /η Δημοσίων Σχέσεων Πελατών – Ηράκλειο Κρήτης
  =============================================\

  Περιοχή: Κρήτη – Ν. Ηρακλείου
  Τύπος απασχόλησης: Εποχική Απασχόληση
  Κωδικός θέσης εργασίας:
  Ημερομηνία δημοσίευσης/ανανέωσης: 22/01/2016
  Η Ξενοδοχειακή αλυσίδα

  Aldemar Resorts

  αναζητά για το ξενοδοχείο

  Knossos Royal*****

  στην Χερσόνησο Ηρακλείου, στην Κρήτη

  Υπεύθυνο/η Δημοσίων Σχέσεων Πελατών

  Απαραίτητα Προσόντα

  Απόφοιτος/η τουριστικής σχολής
  Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας
  Άριστη γνώση Γερμανικής/Γαλλικής γλώσσας
  Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή
  Χρήση Η/Υ
  Προσφέρονται

  Επαγγελματική εξέλιξη & συνεχή εκπαίδευση
  Ευχάριστο περιβάλλον εργασίας
  Παρακαλώ όπως καταχωρήσετε το βιογραφικό σας
  σημείωμα με φωτογραφία, στο website της εταιρίας:
  [http://www.aldemar-resorts.gr/EN/Career/CV%20form/]

  *Η εταιρία διαχειρίζεται όλες τις αιτήσεις με απόλυτη εμπιστευτικότητα.
  *Επικοινωνία θα γίνει μόνο με τους/τις υποψήφιους/ες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέση.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος 27 και 28 Ιανουαρίου από το Ελληνικό Κολλέγιο Οφθαλμολογίας
  ================================================================

  Δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο προσφέρει το Ελληνικό Κολλέγιο Οφθαλμολογίας, σκοπός του οποίου είναι να συμβάλει στην ενημέρωση και πρόληψη σοβαρών παθήσεων, που προκαλούν σταδιακή ή και μόνιμη απώλεια όρασης.

  Η διήμερη εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου, 9.00 με 20.00, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών (Ριζάρη 2), με θέμα: «Πλήρης προληπτικός έλεγχος από την παιδική έως και την τρίτη ηλικία».

  Στο χώρο του Μουσείου θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπου θα διενεργούνται οφθαλμολογικές εξετάσεις από ιατρούς του Κολλεγίου, προς όλους τους ενδιαφερόμενους, χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

  Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του διημέρου θα γίνονται:
  1. Προληπτικός Διαθλαστικός έλεγχος για διαθλαστικές ανωμαλίες (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, στραβισμός, διαβήτης).

  2. Προληπτικός έλεγχος για καταρράκτη.

  3. Τοπογραφική απεικόνιση κερατοειδούς για έλεγχο Κερατόκωνου.

  4. Διάγνωση Γλαυκώματος με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα (OCT-HRT).

  5. Έλεγχος με οπτική τομογραφία της Ωχράς Κηλίδας για ηλικιακή εκφύλιση, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και υαλοειδοωχρική έλξη.

  6. Ανοιχτή συζήτηση των χειρουργών- οφθαλμιάτρων του Ελληνικού Κολλεγίου με το κοινό, την Πέμπτη 28/1 από 17.00 έως 20.00.

  Με δεδομένο ότι μόνον το 40% του γενικού πληθυσμού έχει τέλεια όραση, ο συχνός έλεγχος και η πρώιμη διάγνωση των σοβαρών αυτών οφθαλμικών παθήσεων, αποτελεί το μοναδικό όπλο προστασίας από τη σταδιακή ή και μόνιμη απώλεια της όρασης.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.