Κι απο ποιότητα πολιτικών προσώπων? σκίζουμε σαν χώρα !!! δείτε και σιχαθείτε…

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Κλασσικό παράδειγμα ο κύριος γλειφιτζούρι. Το πολιτικό σίχαμα …

4 σκέψεις σχετικά με το “Κι απο ποιότητα πολιτικών προσώπων? σκίζουμε σαν χώρα !!! δείτε και σιχαθείτε…

 1. Πανικός στους ιδιοκτήτες με τις βίλες των οργίων-Παρέμβαση εισαγγελέα για τις «διακοπές της ακολασίας»…

  Ποινική διάσταση, με εμπλοκή πιθανότατα και της…

  Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αναμένεται να προσλάβει η λειτουργία τουριστικού γραφείου, που διαφήμισε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, «διακοπές ακολασίας» στο νησί της Ρόδου, με ομαδικά όργια, ανταλλαγής συντρόφων.

  Το ταξιδιωτικό γραφείο, όπως έγραψε την Κυριακή, τοπική εφημερίδα, προωθούσε προς πώληση, τουριστικά πακέτα «οργίων» από 20 έως και 80 άτομα, σε συγκεκριμένα 4ήμερα στο νησί της Ρόδου, το καλοκαίρι του 2016, σε συγκεκριμένες βίλες. Δύο εκ των 6 ιδιοκτητών των πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών, που διατίθεντο μέσω της ιστοσελίδας, υπέστησαν πραγματικό σοκ, όταν διαπίστωσαν, ότι οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου, είχαν αναρτήσει φωτογραφίες και στοιχεία των ιδιοκτησιών τους, χωρίς τη συναίνεσή τους και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια κράτηση.

  Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, διαπίστωσαν συγκεκριμένα ότι τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των παραθεριστικών κατοικιών τους ελήφθησαν χωρίς τη συγκατάθεσή τους από την ιστοσελίδα «owners direct» στην οποία διατίθενται προς μίσθωση θέρετρα του είδους, ενώ πιθανολογούν ότι επιλέγησαν μεταξύ άλλων και μέσω του δημοφιλούς tripadvisor.

  Γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, που είδε την ιδιοκτησία του, να συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων, που χρησιμοποιούσε ως δέλεαρ, για την πώληση τουριστικών πακέτων το συγκεκριμένο πρακτορείο, επικοινώνησε στο κινητό τηλέφωνο, που παρουσίαζε η ιστοσελίδα και συνομίλησε με εκπρόσωποότης.

  Το άτομο αυτό εμφανίστηκε, όπως καταγγέλθηκε στη «δημοκρατική», ιδιαίτερα πρόθυμο να του κλείσει διακοπές ανταλλαγής συντρόφων σε μια από τις βίλες που διαφήμιζε στην ιστοσελίδα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι ο επιχειρηματίας επρόκειτο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αφού μια εξ’ αυτών ήταν δική του. Υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου βρίσκεται εκτός Ελλάδας και αρνήθηκε να του δώσει τα στοιχεία του, ενώ στην πορεία η ιστοσελίδα, όπως και σελίδες εκπροσώπου της στα social media, εξαφανίστηκαν!! Δια του συνηγόρου του κ. Γιάννη Κούκουλα, ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, προαναγγέλλοντας ότι θα υποβάλει μήνυση κατά των εκπροσώπων του τουριστικού γραφείου, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το πρακτορείο είναι νομίμως υφιστάμενο και αν κατέχει άδεια λειτουργίας. Περαιτέρω επικοινώνησε με επιτελή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πληροφορήθηκε ότι ανάλογες σελίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και πωλούν ταξιδιωτικά πακέτα, εξασφαλίζοντας προκαταβολές ή ακόμη και πληρωμή του συνόλου των εξόδων, για υπηρεσίες που στην πορεία δεν παρέχουν. Εξετάζεται έτσι αν τελέστηκε και το αδίκημα της απάτης.

  Σημειώνεται ωστόσο ότι οι εκπρόσωποι του πρακτορείου έχουν δημοσιεύσει σε πολλές σελίδες αναζήτησης προσωπικού μικρές αγγελίες για την πρόσληψη υπαλλήλων, ενώ φέρονται να έχουν δραστηριότητα και επικοινωνία, κυρίως μέσω του Facebook με διάφορες κοινότητες swingers στο εξωτερικό.

  Από την ίδια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν αλλάξει την ονομασία ορισμένων κατοικιών, που διαφήμιζαν στη σελίδα τους, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ελκυστικές στους υποψήφιους πελάτες. Στην ιστοσελίδα, που πλέον δεν λειτουργεί, αναφερόταν ότι το RhodesSwingersHolidays είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο με πολλά χρόνια εμπειρίας στην τουριστική βιομηχανία. Υποστήριζε ότι έχει εξειδίκευση στην διασκέδαση-διακοπές ενηλίκων (swingers, lifestyle, γυμνιστές κ.α.), και ότι απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια ή γκρουπ ζευγαριών.

  «Προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες κατά την διάρκεια της παραμονής σας κοντά μας, σε ένα μοναδικό τοπίο. Παραμονή σε ιδιωτικές βίλες στη Ρόδο, που βρίσκονται πάνω στο κύμα της θάλασσας. Βίλες με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετες και που εγγυώνται την ιδιωτικότητα του κάθε πελάτη μας.

  Οι πελάτες μας είναι lifestylers, γυμνιστές, ομοφυλόφιλα ζευγάρια και σέξι ζευγάρια swingers, που θέλουν απλά να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μακριά από τα παιδιά ή την καθημερινότητα» ανέφερε στην ταυτότητά της η σελίδα του πρακτορείου.

  Προς μίσθωση σε οργανωμένα ταξίδια προβάλλοντο από το πρακτορείο 6 βίλες στο νησί ενώ διαφημίζοντο 14 διαφορετικά πάρτυ ακολασίας στη Ρόδο, σε τιμές από 950 έως 1150 ευρώ ανά άτομο σε διαφορετικές ημερομηνίες, ενώ οι κρατήσεις έχουν αρχίσει. Το κόστος των ταξιδιών προκαταβάλλετο ενώ οι κρατήσεις ολοκληρωνόταν την 1η Μαρτίου 2016. «Φανταστείτε μια εβδομάδα με τη Rhodes Swingers Holidays και έχετε προσκλήσεις από τα άλλα ζευγάρια στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Ρωσία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Αυστρία, τις Κάτω Χώρες, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, το Χονγκ Χονγκ, την Αυστραλία, την Ινδία, το Ντουμπάι και ο κατάλογος συνεχίζεται» ανέφερε η ιστοσελίδα του πρακτορείου, επικεφαλής του οποίου προβαλλόταν η κ. Hind Fatima Zahra, «Director of Public Relations Department -Promotional Model at Europe».

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ!!!ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ…

  Γράφτηκε από τον geoathanas Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 19:00 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Σχολιάστε πρώτοι!

  TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΔΩ!!!ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ…

  Και μόνο αυτή η δήλωση αποτελεί ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!Τι άλλο πρέπει να σας πουνε για να καταλάβετε το ρόλο που έπαιξε εις βάρος μας το τότε πολιτικό προσωπικό!!!Τι άλλο θέλετε να ακουσετε απο την λέξη που είπε ο Αδωνις:»ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»
  Τι άλλο έπρεπε να σας πεί για ξεσηκωθούμε;Τι κάναμε τότε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ;
  Ενα ΤΙΠΟΤΑ αγαπητοί Συνέλληνες,αγαπητοί νεοδημοκράτες….Τι έκαναν οι επιστημονικοί φορείς της χώρας τότε;ΤΙΠΟΤΑ….
  Μάλιστα μερίδα των επιστημόνων ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ αυτόν το κ.Αδωνι!!!
  Δεν αισθανεστε »ΗΛΙΘΙΟΙ»;;;;Δεν έχετε τύψεις που ο ανθρωπος αυτός ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;
  Μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει πως τις πρώτες ημέρες του μνημονίου ήταν περισσότερο αισιόδοξος απ’ ό,τι έπρεπε, ενώ όλοι ήξεραν πως το μνημόνιο ήταν καταστροφή!!!
  Με άλλα λόγια, παραδέχεται πως ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ οτι η ένταξη της Ελλάδας στο ΔΝΤ και η ψήφιση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων θα ήταν ολέθρια για τους πολίτες. Ακολουθεί ο διάλογος του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο μπορείτε να δείτε και στο video.

  -Θέλω να μου πεις με το χέρι στη καρδιά, το ψέμα που αναγκάστηκες να πεις στη πολιτική. Και μη μου πεις ψέματα οτι δεν χρειάστηκε κάποτε να πεις ψέματα γιατί δεν θα σε πιστέψω.

  -Κοίταξε να δεις, σίγουρα έχω πει, όχι όμως ψέμα με την έννοια για να κοροϊδέψω ,αυτό δεν το κάνω ποτέ, γι’ αυτό και λέω σκληρά πράγματα,με την έννοια του λεγόμενου κατά συνθήκην.

  -Πες μου ένα..

  -Δηλαδή…

  -Θα σε βολέψω;

  -Όχι, αυτό δεν το έχω κάνει πότε. Το απαγορεύω δια ροπάλου. Τα ρουσφέτια τα σιχαίνομαι.

  -Πες μου ένα…σε παρακαλώ.

  -Θα φέρω ένα παράδειγμα…Τις πρώτες ημέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος απ’ ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου.
  Δηλαδή έλεγα «Θα τα καταφέρουμε,μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτε, ενώ ξέραμε όλοι οτι ήταν καταστροφή… αλλά δεν μπορούσες να πας να πεις στο κόσμο, ξέρεις καταστράφηκες… Ήταν δύσκολο.

  Μου αρέσει!

 3. Ο προεδροs του λ.α.Ο.Σ-Αυτο καταδεικνυει ποσο σοβαρο κωμα ειναι το λ.α.Ο.Σ και τι σπουδαια στελεχη μπορει να βγαλει μια ολοκληρη ΝΔ εβαλε για υπουργουs δικα μαs στελεχη!!!!
  Ο προεδροs του λ.α.Ο.Σ Καρατζαφερηs στην εκπομπη του ΑΝΤ1 Δηλωσε πωs ειναι ικανοποιημενοs απο την πολιτικη πορεια του νεου υπουργου υγειαs Αδωνι Γεωργιαδη που ενα στελεχοs που γαλου χυσα εγω και τον πηρα απο απλο φοιτητη και σημερα στεκεται στο πιο ισχυρο υπουργειο!!!!!
  Ο προεδροs του λ.α.Ο.Σ Καρατζαφερηs για τον Αδωνι Γεωργιαδη ειπε στην εκπομπη του το πιο ευκολο για τον οποιονδηποτε ειναι να κατανταει πολιτικη κοματικη τσουλα!!!!
  Ο προεδροs του λ.α.Ο.Σ Καρατζαφερηs ειπε για τον βελοπουλο ο ρουφιανοs του κομματοs για τον κιλτιδη ειναι ο γυρολογοs των κομματων για τον Αδωνι Γεωργιαδη ο ιδεολογοs τηs κωλοτουμπαs!!!!!
  Θα γινει και…Πρωθυπουργοs!ixnos.blogspot.gr/2015/11/blog-post_60.html
  anemosantistasis.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4375.html
  o γλυ κωλογοs μπροεδρασ μελι σταζει! ! ! ! ! !
  Αμα δεν τον δειτε στο τελοs και…πρωθυπουργο ωs…νεο Τσολακογλου να μαs…xαιρετισετε-σιγα μην σκισειs καμμια κυλοτα πατριωτη»
  ixnos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_6754.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.