Η ΝΔ του Μητσοτάκη κατά των αγροτών και υπέρ των περικοπών των συντάξεων

Η ΝΔ του Μητσοτάκη κατά των αγροτών και υπέρ των περικοπών των συντάξεων

Μια πολύ αποκαλυπτική -για τις θέσεις και τις προθέσεις του- συνέντευξη έδωσε ο Κούλης ο… ανοιχτομάτης, στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα.
Τρία σημεία ξεχωρίζουν στη συνέντευξη:
1ον) Ότι η νουδούλα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του απελπισμένου αγώνα ζωής που δίνουν αυτές τις μέρες οι Έλληνες αγρότες. Είπε σχετικά με τα μπλόκα: «Και πρέπει να σας πω και ότι εγώ, ρητά, ενθάρρυνα συναδέλφους βουλευτές να μην συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Αυτό δεΝ σημαίνει ότι δεν μιλάμε με τους αγρότες, αλλά να μη δοθεί η εντύπωση ότι πάμε εμείς ως Νέα Δημοκρατία να επαναλάβουμε τα σφάλματα του παρελθόντος».
2ον) Ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της μείωσης των συντάξεων. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:
Ερώτηση: Λέτε και ναι σε μείωση επικουρικών, δηλαδή σε μείωση συντάξεων.
Κούλης: «Δεν το έκρυψα, δεν το έκρυψα. Γι’ αυτό σας λέω ότι εγώ μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας, και θέλω αύριο να πράττω και το έργο της αλήθειας»
3ον) Ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με άλλα δεδομένα από τα σημερινά: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά με τα σημερινά δεδομένα συνεργασία με τον κ. Τσίπρα δεν είναι εφικτή».
Ποια μπορεί να είναι τα «άλλα δεδομένα»; Προφανώς, να στριμωχτεί πολύ η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, σε σημείο που να μην μπορεί μόνη της να εφαρμόσει πιστά το Μνημόνιο και να χρειάζεται δεκανίκια! Τα συμπεράσματα όλα δικά σας!
(ΥΓ): Σκασμός Μπουμπούκο!

 

του Θανάση Βασιλόπουλου

9 σκέψεις σχετικά με το “Η ΝΔ του Μητσοτάκη κατά των αγροτών και υπέρ των περικοπών των συντάξεων

 1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η γυναίκα του Μητσοτάκη και ο Παπασταύρου έκαναν μαζί δουλειές!

  ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
  Να γιατί ο Σαμαράς στήριξε τον Μητσοτάκη
  ΦΕΚ του 2007 αποκαλύπτει τη συμμετοχή του προστατευόμενου του πρώην πρωθυπουργού και εμπλεκόμενου στη λίστα Λαγκάρντ στην Ανώνυμη Εταιρεία Συμβούλων της κας Μητσοτάκη

  Από το 2007 μέχρι και τις πρώτες μέρες της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, το καλοκαίρι του 2012, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, το όνομα του οποίου πρωταγωνιστεί στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως αποκαλύπτεται στα ΦΕΚ που δημοσιεύουν σήμερα τα «Επίκαιρα», Παπασταύρου και Γκραμπόφσκι συμμετείχαν στα Δ.Σ. της MG Capital Advisor AE, της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, που ιδρύτρια, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ήταν η κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

  Η συνεργασία Παπασταύρου – Μαρέβα μπορεί να δικαιολογήσει μια σειρά πραγμάτων, όπως, για παράδειγμα, την εσωκομματική πορεία του κ. Παπασταύρου αλλά και τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Και μπορεί να δικαιολογηθεί λόγω της πολύχρονης, στενής σχέσης του κ. Παπασταύρου με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

  Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ίδρυσε το 2007 την εταιρεία MG Capital Advisors ΑΕ, «μια ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία με ειδίκευση σε Wealth Management, Deal Origination και Private Equity», όπως σημειώνεται στο βιογραφικό της σημείωμα, που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί ευρέως κυρίως σε lifestyle στήλες και sites. Στο ΦΕΚ, βέβαια, με αρ. φύλλου 4291 της 8ης Ιουνίου 2007, όπου ανακοινώνεται η σύσταση της συγκεκριμένης ανώνυμης εταιρείας, υπάρχουν σημαντικότερες λεπτομέρειες για όσους δεν ασχολούνται με τη lifestyle πλευρά της ζωής. «Σκοπός της εταιρείας είναι, μεταξύ άλλων, η πραγματοποίηση οικονομικών μελετών, εκθέσεων, ερευνών και η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών οικονομικής φύσης». Για την επίτευξη αυτού του σκοπού μπορούσε, μάλιστα, να συνάπτει κάθε είδους συμβάσεις με κάθε νομικό πρόσωπο ή επιχείρηση, να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ή να αναλαμβάνει με απευθείας ανάθεση εργασίες οι οποίες θα ανατίθεντο σε αυτή από κάθε τρίτο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων του Δημοσίου, Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Δήμων ή Κοινοτήτων, Νομαρχιών και κάθε Οργανισμού του ευρύτερου δημόσιου τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ορίστηκε στα 60.000 ευρώ, με 10.000 ονομαστικές μετοχές αξίας 6 ευρώ η καθεμία. Το πρώτο Δ.Σ. της MG Capital Advisor ΑΕ, όπως καταγράφηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, απαρτιζόταν από τους Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι, Σταύρο Παπασταύρου και Μελπομένη Τραυλού, με την εταιρεία να εκπροσωπείται και να δεσμεύεται, βάσει καταστατικού, από την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο, Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι.

  Περισσότερα στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν εκτάκτως την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. AMEΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ…

  Η «φωλιά» όλων των «φιδιών» της χώρας….

  Μόνο να σκεφτείς που μπορείς να τους βρεις όλους αυτούς «μαζεμένους» και καταλαβαίνεις πως λειτουργεί η συμμορία..

  Ποιος ξέρει πόσο βρόμικη είναι η Μαλέβα….

  Η μετανοήσασα «πλανεμένη»…που όλα αυτά τα χρόνια ήταν Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Κολεγίου.

  Μαζί με αυτήν προφανώς δεν ήταν μόνο ο κολεγιόπαις Παπασταύρου αλλά και και ο κολεγιόπαις Μυωνής..

  Μόλις ο Κούλης έπιασε «πόστο» την επανέφεραν στο προσκήνιο σε ρόλο ελεγκτή…

  Ακριβώς στα «πανηγύρια» γύρισε…Τέτοια «έμπνευση»…

  Μαζί με τον παιδεραστή προβλεπόταν στο σενάριο αλλά το σκουπίδι το «έφαγαν» στο «δρόμο»…

  Μαζί με αυτούς και όλο το κακό συναπάντημα από τον μεθύστακα τον Μπουτάρη μέχρι τον ανθέλληνα Δήμου…

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Η Ντόιτσε Μπανκ παντρολογήθηκε με τον Ζήμενς τον αυτοδημιούργητο που μας διαφημίζει και το πανεπιστήμιο από το οποίο αγόρασε πτυχίο. Δεν του παιρνά απ’ το μυαλό ότι ο ίδιος αποτελεί δυσφήμιση για το εν λόγω ίδρυμα.

   Βρε την Μαρία Εύα Βιργινία!…. το ΦΕΚ του Ιουνίου 2007…. τι κυβέρνηση είχαμε τότε;;;;
   Α! ναι… αυτήν….

   Μου αρέσει!

 3. δεν Αγοραζουν οι γονοι τα πτυχια,.
  συστατικη επιστολη ….καταθετουν….
  και …Δωριζονται ! Τα..πτυχια τους..
  με ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΔΙΑΤΑΓΕΣ!
  ..ΞΕΡΩ τιλεω Σοφια…
  Ψαξτο…και δες ποσο απλα κυβερνουν τον πλανητη.

  Μου αρέσει!

 4. Μεγάλη ξεφτίλα για τον καμένο, προσγειώθηκε τελικά στην Κω, σε ένα χωράφι
  με βόδια (στο στοιχείο του…) έπειτα από πολύωρη περιπλάνηση με ελικόπτερο.
  Έπειτα από δέκα λεπτά αποχώρησε σαν τον κλέφτη και με την ουρά στα σκέλια!
  Πιστεύω ότι σήμερα είναι ο ποιο μισητός πολιτικός μετά τον βενιζέλο.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.