Νομίζουν ότι θα μας ξεγελάσουν τα λαμόγια της αριστερόστροφης συμμορίας, αλλά πίσω έχ’ η αχλάδα την ουρά…

Φυσικά και δεν θα πέσουμε στην παγίδα τους να ασχοληθούμε με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, που εσκεμμένα έφεραν τώρα στην επικαιρότητα, προκειμένου να μας αποπροσανατολίσουν από τα μείζονα πολιτικά θέματα που είναι φυσικά, η εκχώρηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, η οποία συντελείται αυτή τη στιγμή με τις κοινές ΓερμανοΤουρκικές περιπολίες εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδος, καθώς και με την κατασκευή HOTSPOTS (Κέντρων Ταυτοποίησης Λαθρομεταναστών & Προσφύγων) στα Ελληνικά νησιά, γεγονός που κινδυνεύει να μας καταστήσει ανθρώπινη σκουπιδιάρα της Ευρώπης, εφόσον, όταν οι εταίροι μας αποφασίσουν να κλείσουν τα σύνορά τους για τους λάθρο, όλοι όσοι έχουν ταυτοποιηθεί στην Ελλάδα, βάσει της συνθήκης «ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ», θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα και η Ελλάδα υποχρεούται να τους «φιλοξενήσει», εφόσον δεν επιθυμούν να επαναπατριστούν. Καταλαβαίνετε πόσο ολέθρια είναι αυτή η συμφωνία που έκανε η κυβέρνηση και στην οποία συναινεί και η νεοφιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία του επίσης προδότη εκ γενεαλογικού του δέντρου Κυριάκου Μητσοτάκη? Μας ξεπουλάνε, διαλύουν τον Εθνικό και κοινωνικό μας ιστό, διαλύουν το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό της χώρας και καθόμαστε και τους κοιτάμε…. Είναι Ενοχοι Εσχάτης Προδοσίας (εννοείται και οι προηγούμενοι) και ως τέτοιοι θα πρέπει να δικαστούν και να «εκτελεστούν»  οι περισσότεροι από δαύτους…

5 σκέψεις σχετικά με το “Νομίζουν ότι θα μας ξεγελάσουν τα λαμόγια της αριστερόστροφης συμμορίας, αλλά πίσω έχ’ η αχλάδα την ουρά…

  • Κύριε Στράτο, προφανώς έχετε κάποιο προβληματάκι στην ικανότητα συγκέντρωσης και κατανόησης των κειμένων που διαβάζετε. Άλλως πως δεν μπορώ να ερμηνεύσω την επίθεση που μου κάνετε, καθόσον το θέμα της ανάρτησής μου δεν είναι το «ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ», για το οποίο σαφώς και φέρουν την ευθύνη οι προηγούμενες κυβερνήσεις και κυρίως, της Νέας Δημοκρατίας, που συμφώνησαν και το υπέγραψαν, το θέμα της ανάρτησής μου λοιπόν, είναι η ζημία και οι κίνδυνοι που θα προκύψουν για τη χώρα με την κατασκευή των HOTSPOTS στα ελληνικά νησιά, κάτι για το οποίο φέρει την απόλυτη ευθύνη η τωρινή κυβέρνηση που συναίνεσε, αλλά επιπλέον, μέμφομαι και τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ, που επίσης συναινεί στην κατασκευή τους. Διαβάστε ξανά τί γράφω και θα καταλάβετε καλύτερα τί εννοώ, γιατί προφανώς, τυφλωμένος από την κομματική σας τοποθέτηση, δεν αντιληφθήκατε ούτε το πνεύμα μου, ούτε το νόημα της ανάρτησής μου.

   Μου αρέσει!

 1. Νομίζω παιδιά – και ήδη η ειδησεογραφία νομίζω πως το διευκρινίζει με σαφήνεια τέτοια, που ο κος Τσίπρας έχει δείξει έντονη ενόχληση!!! – ότι η ΝΔ, συμφώνησε ως προς την «αρχή» να μετέχει το ΝΑΤΟ σε επιχειρήσεις, αλλά αυτές να γίνονται στην Ανοικτή Θάλασσα και όχι στην Χωρική μας (η περιοχή της Υφαλοκρηπίδος, δεν έχει καμία σχέση και συνάρτηση με αυτές τις επιχειρήσεις).

  Αρέσει σε 1 άτομο

  • Όταν θα προκύπτει θέμα εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, κύριε Φωτίου, είδατε εσείς να υπάρξει καμία δέσμευση από πλευράς ΝΑΤΟ, ότι δεν θα επιχειρούν τα τουρκικά πλοία εδώ μέσα?
   Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν είδα κάτι τέτοιο, όπως επίσης, είδα έναν Πρωθυπουργό. τον δικό μας, να παριστάνει και επιμένω σε αυτό, ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ, ότι ουδέποτε ερωτήθηκε και ότι απλά, τον έκλασε η Μέρκελ και τα κανόνισε όλα μόνη της με τον Νταβούτογλου. Και ο ίδιος τί έκανε για να μπλοκάρει αυτές τις συμφωνίες, αν δεν συναινεί και εφόσον τον αγνόησε η Μέρκελ?
   Είδατε εσείς να διαμαρτυρηθεί κάπου?
   Είδατε να προσπαθεί να διασφαλίσει ότι δεν θα επιχειρούν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, οι Τούρκοι?
   Εγώ πάντως, δεν είδα ουδεμία ενέργεια ούτε από μέρους του.
   Και αφήστε τί λέω εγώ, δείτε τί λένε ειδήμονες επί των θεμάτων Εθνικής κυριαρχίας, αναφορικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν αυτές οι περιπολίες για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, στην ανάρτηση που έχω ακριβώς πιο κάτω, με το άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη.

   Μου αρέσει!

 2. ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!

  ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΙΣ 12/2/2016….. ΑΔΕΛΦΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΟΡΑ….. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ….. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ…. ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ…..

  ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΤΙΣ 12/2/2016 ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ, ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΥΜΦΟΡΑ.

  ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΙΣΜΑ ΤΟΥ 1054 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΑΠΑΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2016, Ο ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗΣ ΠΑΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ” ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑTΗ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.

  Β.Σ.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…..

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2016/02/blog-post_14.html

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.