Τι λες ρε γυδοτύρι Τόσκα; Τι λέει το νεοταξικό μπολσεβίκικο τσουτσέκι… Να τους πάρεις στο σπίτι ρε τους ισλαμολαθρέποικους !!

Με σποραδικές δηλώσεις σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές διαρρέει το σχέδιο των συριζαίων για τη μόνιμη εγκατάσταση λαθρομεταναστών στη χώρα και μαζί του αποκαλύπτεται ο πραγματικός ρατσισμός τους σε βάρος των Ελλήνων. Ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟΠΟ, Ν. Τόσκας, ξεκάθαρα παραδέχτηκε ότι είναι ανεδαφικές οι προτάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν, τουλάχιστον όσον αφορά τη Θέρμη, διότι «είναι ακριβή περιοχή»!

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Τι λες ρε γυδοτύρι Τόσκα; Τι λέει το νεοταξικό μπολσεβίκικο τσουτσέκι… Να τους πάρεις στο σπίτι ρε τους ισλαμολαθρέποικους !!

 1. ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

  ΣΑΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.

  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.
  ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

  Μου αρέσει!

 2. ΑΓΡΟΤΕΣ….ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  Η ΠΙΕΣΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.

  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΓΕΝΑΤΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  Η ΓΗ ΑΝΟΙΚΕΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ Η ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΡΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ.

  ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΙΚΡΗ.

  ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΛΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΞΩ…ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ….ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΕΣ ΠΛΗΝ ΕΞΕΡΑΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΗΘΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ.

  ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙΣ.

  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ….ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ,,,,ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΟΣΕΩΝ.

  ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΗΡΘΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ.

  ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΙΣΜΟ ΕΞΩ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ…ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΑΚΟΜΑ…

  ΠΛΗΡΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ,,ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΚΑΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,,.
  ΣΕΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΤΟΥΤΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΑ
  ΠΑΡΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΓΡΑΨΕΤΑ.

  ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΓΗ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΛΛΙΕΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΗ….ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΙΤΙΑΣ.

  ΑΓΡΟΤΗΣ ΡΙΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΑ ΠΟΙΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

  ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ.

  ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΕΛΛΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΑΓΡΟΤΗ ΣΑΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ
  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
  ΚΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΥΡΜΑΤΑ
  ΣΟΥΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
  ΣΑΝ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ
  Η ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ
  ΨΑΞΕ ΝΑΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ
  ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ….

  ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΜΕΡΙΚΑ ΝΑΕΡΑ ΑΓΡΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΑΝΑΣ.

  ΠΡΩΗΝ ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΚΤΗΜΟΝΟΣ…ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΑ ΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
  ΑΓΡΟΤΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΞΕΝΑ.

  ΚΑΠΩΣ ΛΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
  ΕΓΩ ΤΑ ΓΕΡΑΤΙΑ ΜΟΥ
  ΝΑΧΩ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΛΙΑ ΜΟΥ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ
  ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΧΟΙΖΩ
  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑ
  ΧΙΛΙΕΣ ΦΡΕΣ ΔΑΚΡΥΖΩ.

  ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΕΛΟΥΝ
  ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ
  ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑΚΙΑ ΜΟΥ
  ΔΑΚΡΥΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ.

  ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΠΟΥ
  ΜΑΣ ΤΑΠΕΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
  ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ
  ΘΑ ΤΑΧΕΙΣ ΠΟΙΑ ΧΑΜΕΝΑ,.

  ΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΡΚΑ
  ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ
  ΤΑ ΒΑΣΑΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ
  ΑΓΕΡΑΣ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

  ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΩ.

  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΙΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ
  Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
  ΠΟΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΜΕΝΑ.

  ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ
  ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ
  ΚΑΙ ΣΤΗΘΙΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΑ.

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΓΡΟΤΗ…ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΥΣ, ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ…ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΥΣ…ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ…

  ΦΩΝΑΞΕ ΑΓΡΟΤΗ ΒΓΑΛΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.

  ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.