Εκτός από πολιτικοί απατεώνες είναι και αμετανόητοι ψευταράδες…

Aποστόλου: Ίσως δεν το κατάλαβαν οι αγρότες, αλλά… ικανοποιήσαμε τα αιτήματά τους!

ImageHandler.ashx

Μάλλον οι αγρότες δεν κατανόησαν ότι ικανοποιούμε τα βασικότερα αιτήματά τους, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης, λίγο πριν την νέα συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εκπροσώπους της Νίκαιας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Όπως επιχείρησε να εξηγήσει ο υπουργός, η κυβέρνηση «καταργεί την φορολόγηση από το πρώτο ευρώ κι αυτό το μέτρο αφορά το 85-90% των αγροτών», ενώ το «αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ ισχύει και για τα τεκμήρια», όπως είπε. «Ικανοποιούμε έτσι το σημαντικότερο αίτημά τους», τόνισε και πρόσθεσε: «Ίσως δεν το έχουν κατανοήσει οι αγρότες αυτό, δεν μπορώ να δεχθώ άλλη εξήγηση». Αναλύοντας τις προθέσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, παραδέχθηκε πως τα 950 ευρώ που πληρώνουν σήμερα, «αν το πάμε στο 16% για να διασφαλίσουμε την εθνική σύνταξη, που είναι πολύ σημαντικό να καθιερωθεί, τότε επιβαρύνονται μεν με 340 ευρώ, αλλά μπροστά στο κέρδος από το φορολογικό, δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση τελικά».

 

Απομένουν διαφορές σε αρκετά ζητήματα, αλλά μπορούμε να τα συζητήσουμε εν καιρώ, είπε ο υπουργός μιλώντας στο Σκάι και ανέφερε ως παράδειγμα το «Μητρώο αγροτών», για το οποίο η πρόταση της κυβέρνησης είναι «να πάμε το εισόδημα στο 51% και να είναι οπωσδήποτε ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ.

Ο κάτοικος της επαρχίας έχει την αγροτική δραστηριότητα ως πολυαπασχόληση και εφόσον αυτός είναι ασφαλισμένος στον ΟΓΑ, θα εγγράφεται στο μητρώο», δήλωσε.

«Ολοκληρώνοντας την συζήτηση με τους αγρότες στο Μαξίμου, κάναμε διάλειμμα και μετά το διάλειμμα επέστρεψε στο τραπέζι το αφορολόγητο των 24.000 ευρώ, που καλύπτει τους μεγαλοαγρότες», είπε ακόμα ο κύριος Αποστόλου, αφήνοντας υπονοούμενα πως οι εκπρόσωποι των αγροτών, κατά την πρόσφατη συνάντηση στο Μαξίμου, άλλαξαν θέσεις αφού μίλησαν με κάποιους.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να πάρει πιο σκληρά μέτρα εναντίον των αγροτών, προκειμένου να λύσει τα μπλόκα και τους αποκλεισμούς των δρόμων, ο κύριος Αποστόλου ήταν κατηγορηματικός: «Η κυρία Κουτζαμάνη στο πλαίσιο τήρησης της νομιμότητας, έκανε την παρέμβασή της, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να σταματήσει το διάλογο».

Διευκρίνισε πάντως πως «δεν υπάρχει επίσης περίπτωση περιστατικά όπως ο βανδαλισμός με το περιπολικό, να μείνουν ατιμώρητοι» ενώ τόνισε πως «οι εκβιασμοί σε βάρος των βουλευτών τους χαλυβδώνουν περισσότερο, οι άνθρωποι αυτοί παλεύουν για τα δικαιώματα των αγροτών και δεν έπρεπε να τυγχάνουν τέτοιας συμπεριφοράς».

Αναφερόμενος τέλος, στο πλαίσιο χιούμορ, στην σημερινή συνάντηση με τους «σκληρούς» αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, ο υπουργός είπε πως «είναι αμετακίνητοι, αλλά έχουν μπέσα»!

3 σκέψεις σχετικά με το “Εκτός από πολιτικοί απατεώνες είναι και αμετανόητοι ψευταράδες…

 1. ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΓΓΟΥΝ.

  ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ…ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΛΥΚΟΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.

  ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΙΑ.

  Μου αρέσει!

 2. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΤΩΝ 12ΘΕΪΣΤΩΝ

  Από την δεκαετία του 1990 εμφανίστηκαν ομάδες στην Ελλάδα που σκόπιμα έσπειραν και διαδίδουν αναλήθειες και ψεύδη, κυρίως μέσω έντυπου υλικού αλλά και μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, όσον αφορά την σχέση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, με σκοπό την κηλίδωση της σχέσεως αυτής και την διχόνοια στον ελληνικό λαό. Έως σήμερα πολλοί έχουν πλανηθεί από αποδεδειγμένους πια εχθρούς των Ελλήνων, βαλτούς από ξένα έθνη που κτυπούν αλύπητα την ελληνική παιδεία, σκέψη και τον ελληνικό τρόπο ζωής, προκειμένου να οδηγηθούν οι Έλληνες χωρίς αντίσταση στην νέα σιωνιστική τάξη πραγμάτων τους.

  Αυτή η προπαγάνδα λαμβάνει τέλος σήμερα με το παρακάτω video, όπου γίνεται μια μικρή συγκεντρωτική μελέτη κατάρριψης όλων αυτών των ψευδών επιχειρημάτων. Η μελέτη αυτή προχωρά ένα βήμα παραπάνω προκειμένου να καθαρίσει το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα από κάθε είδους εβραϊκής σιωνιστικής ανάμειξης, που ως γνωστόν το πνεύμα των σιωνιστών είναι πέρα για πέρα ρατσιστικό και απάνθρωπο, με χωρία που δείχνουν τι διδάσκονται να κάνουν οι ισραηλίτες με την Ελλάδα και την Ανθρωπιά που δίδαξε η Ελλάδα.

  Η μελέτη αυτή ας αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω μελέτες από τους Έλληνες, προκειμένου τα αδέρφια μας που πλανήθηκαν από τα «ζιζάνια» να φύγουν από τις πλάνες τους, ενώ οι πράκτορες που εν συνειδήση σπέρνουν τέτοιας μορφής πλάνες να μην βρίσκουν ανταπόκριση. Υπάρχουν ακόμα πάμπολλα θέματα που μπορούν να αναπτυχθούν και να αναλυθούν, πέρα της μελέτης αυτής. Να αναλυθούν ιστορικά, θεολογικά και πολιτισμικά όσον αφορά την σχέση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.

  Σε άλλες αντιπαραθέσεις των σύγχρονων 12θεϊστών γίνεται συχνά λόγος για τα αναθέματα. Αυτό αποτελεί ειδικό κεφάλαιο, που θα πρέπει να στηριχθεί κυρίως σε ιστορικές και θεολογικές αναλύσεις του τι συνέβαινε την εποχή εκείνη, ώστε να γίνουν κατανοητά τα όποια αναθέματα. Δεν αναλύεται το συγκεκριμένο θέμα στο παρακάτω video για λόγους συντομίας χρόνου, αλλά και γιατί τα θέματα που θίγονται είναι ήδη αρκετά ώστε να καταρριφθούν τα ασύστολα ψεύδη των μασόνων-πρακτόρων και πλανεμένων σημερινών αδιάβαστων 12θεϊστών.

  http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2015/10/12_25.html

  Μου αρέσει!

 3. ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ
  ΟΛΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ
  ΚΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΑΝ
  ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ.

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ…ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ….ΗΘΙΚΟΣ…ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ
  ΝΑ ΒΑΛΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ
  ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

  ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΝΑ ΧΑΘΩ
  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
  ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΗΣΑ
  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΞΕΨΥΧΗΣΩ.

  ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
  ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ
  ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
  ΚΛΑΙΝ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΔΙΑ.

  ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ
  ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟΙ
  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ.

  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ
  ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ
  ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.