Ηθελαν τον Σύριζα στη κυβέρνηση για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε παράρτημα του Αφγανιστάν και η αρχή έγινε!!!

σε 10 χρόνια αυτά θα γίνονται στη χώρα μας !!!

Ετσι τώρα θα βρουν δουλειά και άνεργοι… Αλβανοί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal το Plan B που θέλει τον εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα είναι σε εξέλιξη..
Οι μεταναστευτικές ροές θα εγκλωβιστούν στη χώρα μας για να ανακοπεί η πορεία των προσφύγων προς τη βόρεια Ευρώπη. Σύμφωνα με την Wall Street Journal το εναλλακτικό σχέδιο ή αλλιώς Plan B, που μέχρι πρότινος υποστήριζαν ακροδεξιοί μόνο ηγέτες στην Ευρώπη, τώρα φαίνεται πως υποστηρίζει από όλο και περισσότερους και θα ενισχυθεί κι άλλο όσο οι εναλλακτικές πολιτικές για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης κρίσης συνεχίζουν να πέφτουν στο κενό.

 

Αν δεν ενισχυθεί η συνεργασία της Ευρώπης με την Τουρκία για την αναχαίτιση της ροής των προσφύγων τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δραματική για την Ελλάδα.
Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, προειδοποιούν, θα γίνει ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη να σταματήσουν οι μετανάστες να ταξιδεύουν βορειότερα και θα πρέπει να επιταχύνουν τις διαδικασίες για να συνδράμουν την Ελλάδα σε περίπτωση ανθρωπιστικής κρίσης .
«Η Ελλάδα δεν θα ήταν το χειρότερο μέρος για να εκδηλωθεί μια ανθρωπιστική κρίση για μερικούς μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά Ευρωπαίος αξιωματούχος.

Η Ευρώπη έχει ήδη αρχίσει να υψώνει φράχτες, καθώς η Αυστρία και οι χώρες των Βαλκανίων προχωρούν πλέον σε στενότερη συνεργασία σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των συνόρων και άρχισαν να στέλνουν πίσω Αφγανούς μετανάστες, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην Ελλάδα πάνω από 10.000 πρόσφυγες και μετανάστες.

Πιο «διαχειρίσιμος ο εγκλωβισμός μεταναστών στην Ελλάδα
Είναι ενδεικτικό ότι τέσσερις ανώτεροι αξιωματούχοι της ΕΕ δήλωσαν στην WSJ ότι η Ελλάδα, ως κράτος μέλος της ΕΕ, θα μπορούσε επίσης να λάβει μεγαλύτερη χρηματοδότηση από την Ευρώπη καθώς και άλλη βοήθεια, για να τα βγάλει πέρα με τους πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ μόλις περάσει το μήνυμα ότι οι μετανάστες έχουν «κολλήσει» στην Ελλάδα, θα μειωθεί και η ροή από την Τουρκία, αφού λιγότεροι άνθρωποι θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα υπολογίζει πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 25.000 πρόσφυγες και μετανάστες στη χώρα, ενώ οι ημερήσιες αφίξεις κυμαίνονται μεταξύ δύο και τριών χιλιάδων.
Επιπροσθέτως, χαιρέτισε τη δέσμευση του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι έτοιμες επιπλέον 20.000 θέσεις προσωρινής φιλοξενίας στη Βόρεια Ελλάδα.

 «Ο καθένας για τον εαυτό του», είναι ο τίτλος εκτενούς δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel για την προσφυγική κρίση και κυρίως για τις μονομερείς αποφάσεις πολλών κρατών κατά μήκος της Βαλκανικής Οδού να κλείσουν τα σύνορά τους και τις συνέπειές τους για την Ελλάδα. Ο υπουργός Άμυνας της Αυστρίας Χανς Πέτερ Ντόσκοτσιλ τονίζει ότι η Γερμανία θα έπρεπε να την ευγνωμονεί, καθώς φροντίζει για την «συντονισμένη» κίνηση των προσφύγων προς τα σύνορά της.

«Πολλά βαλκανικά κράτη κλείνουν με δική τους πρωτοβουλία τα σύνορά τους, οι πρόσφυγες συνωστίζονται στην Ελλάδα – και η Αθήνα ανακαλεί την πρέσβη της από την Βιέννη. Ενόψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής, η ήπειρος βυθίζεται στην διαμάχη», αναφέρει το γερμανικό περιοδικό στον πρόλογο του άρθρου. «Η Ελλάδα γίνεται ένα μοναδικό μεγάλο Hotspot».  «Η χώρα, σαν να μην έφταναν τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, επιβαρύνεται τώρα υπερβολικά με την στέγαση και την φροντίδα των προσφύγων», επισημαίνεται, καθώς περιγράφεται η κατάσταση στην Ειδομένη: «Περίπου 12.000 πρόσφυγες έχουν εγκαταλειφθεί αυτές τις μέρες στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, οι τέσσερις επίσημοι καταυλισμοί είναι τρομερά υπερφορτωμένοι. Επειδή δεν υπάρχει ρεαλιστικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, προετοιμάζεται κανείς για το χειρότερο. Και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζει τώρα έκτακτη βοήθεια στην Ελλάδα. Θέλουν να αποτρέψουν το ενδεχόμενο ενός «κράτους υπό διάλυση» («failed state») στα σύνορα με την Τουρκία».

Το περιοδικό περιγράφει ως «ντροπιαστικές» τις εικόνες των προσφύγων να προσπαθούν να φθάσουν με κάθε τρόπο στα σύνορα ή να διανυκτερεύουν στα μπλόκα των αγροτών και σημειώνει ότι τέτοιες σκηνές εκτυλίσσονται πλέον σε όλη τη χώρα, ως «σύμβολα μιας ευρωπαϊκής αποτυχίας.  «Οι σκηνές θυμίζουν την κατάσταση στα σύνορα της Ουγγαρίας το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Πρωθυπουργός (Βίκτορ) Όρμπαν άφησε την κατάσταση να γίνει τόσο ανυπόφορη που η Καγκελάριος (Άγγελα) Μέρκελ άνοιξε τα σύνορα (της Γερμανίας)», αναφέρεται.

Το δημοσίευμα αναφέρεται ακόμη σε μια οικογένεια Αφγανών οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα από κάποιο ελληνικό νησί, μόνο για να μάθουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν προς τον απώτερο προορισμό τους, την Γερμανία. Κάποιοι τους ζητούν 3.000 ευρώ για το ταξίδι, από νέα διαδρομή, μέσω Αλβανίας.

Η οργή εναντίον των Γερμανών αυξάνεται όμως και για έναν άλλο λόγο, συνεχίζει το δημοσίευμα: «Από τη μία πλευρά το Βερολίνο ασκεί κριτική στα μέτρα κατά μήκος της Βαλκανικής Οδού, αλλά επωφελείται από την μείωση των αριθμών για την οποία φροντίζουν άλλοι. «Εμείς κάνουμε τη βρώμικη δουλειά για τους Γερμανούς», λέει Ευρωπαίος διπλωμάτης της ΕΕ», ενώ ο αυστριακός υπουργός Άμυνας Χανς-Πέτερ Ντόσκοτσιλ δηλώνει: «Η Γερμανία θα έπρεπε να μας ήταν περισσότερο ευγνώμων. Η Αυστρία φροντίζει απλώς ώστε να γίνονται συνεννοήσεις κατά μήκος της Βαλκανικής Οδού. Η γερμανική κριτική είναι τελείως ακατανόητη. Στέλνουμε (πρόσφυγες) συντονισμένα προς τον Βορρά. Υπάρχει για αυτό εναλλακτική: να αφήσουμε όλους ασυντόνιστα να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γερμανία».

Σχεδόν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα μέσα στο 2015

«Ενα μεγάλο hot spot η Ελλάδα

Αποκάλυψη -σοκ: Αναζητούν σκηνές και κοντέϊνερς για 500.000 άτομα – Θα κτίσουν 10 πόλεις ακόμα! – Και… παιχνίδι οικονομικής διαπλοκής!

Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες στην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την «φιλοξενία» επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Και όταν λένε «100.000» να αναμένονται το ολιγότερο 500.000: Όπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέινερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.

Ηδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης αναλωσίμων, τροφίμων κλπ.

 

i x n o s 
 

 

10 σκέψεις σχετικά με το “Ηθελαν τον Σύριζα στη κυβέρνηση για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε παράρτημα του Αφγανιστάν και η αρχή έγινε!!!

 1. ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ – ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!
  Δημοσιεύθηκε: 27/02/2016 10:30 ΒλάχοςComments: 8
  refugees-germany-630×400

  Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους…

  Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν
  τσουνάμι στη χώρα και κατακλύζουν πόλεις και χωριά.
  Στην κυβέρνηση, κάποιοι, όντες ιδεολογικά προσκείμενοι στην
  εισροή αλλοδαπών στη χώρα, αφού τους καλούσαν να έρθουν προεκλογικά, δεν φαίνονται να χαλιούνται και τόσο.
  Στη Νέα Δημοκρατία, αγρόν αγοράζουν και κοιτάνε σφυρίζοντας αδιάφορα, νομίζεις και το πρόβλημα υπάρχει σε κάποια γειτονική χώρα.
  Οι Ευρωπαίοι απλά δεν νοιάζονται.
  Ποτέ δεν μας χώνευαν.
  Οι Τούρκοι βλέπουν το παλιό τους σχέδιο να γίνεται πραγματικότητα και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα να γίνεται επιτέλους η καταστροφή της με την κατάλληλη κυβέρνηση στο τιμόνι να «καλοδέχεται τους μουσουλμάνους».
  Είχαν πει οι Τούρκοι πριν είκοσι χρόνια, ότι δεν θα κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι Τούρκοι από αυτούς που μπαίνουν, όχι για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.
  Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να χάσουμε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το χειρότερο δεν μπορεί καν να το φανταστεί κανείς, με τους μουσουλμάνους τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να θρέψουμε, ούτε να περιθάλψουμε, όταν αρχίσουν να ξεσηκώνονται ταυτόχρονα παντού, με ένα απλό SMS, στα πανάκριβα i phone τα οποία παραδόξως όλοι σχεδόν έχουν και τους αριθμούς των οποίων σίγουρα έχει η CIA και η Τουρκία.
  Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς πως λειτουργούν ακόμη αυτά τα τηλέφωνα που είχαν λογαριασμούς στην Συρία και το Ιράκ;;;;
  Έκαναν οι παράνομοι μετανάτες αίτηση περιαγωγής για λειτουργία στο εξωτερικό;;;
  Ποιός και που πληρώνει το λογαριασμό τους;;;;
  Μήπως τους προμηθεύουν οι Τούρκοι με κάρτες για να μπορούν να τους ξεσηκώσουν όταν η στιγμή είναι κατάλληλη;;;;
  Πιαστήκαμε σαν λαός στον ύπνο, θεωρώντας αυτονόητη την ύπαρξη της χώρας μας και έχοντας λάθος ανθρώπους στο τιμόνι.
  Έρχεται η ώρα ο «σοφός» λαός να κάνει ταμείο και να βρεθεί αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των αποφάσεών του.

  Στο κάτω κάτω, η λαϊκή «σοφία» λέει: όπως έστρωσες. έτσι θα κοιμηθείς.

  mikroskopio.gr

  Μου αρέσει!

 2. ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ; ; ;

  ΚΡΙΜΑ ΕΓΩ ΣΕ ΕΧΩ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗ/Ο ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΕΙΣ
  ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ
  ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΓΕΝΗΤΣΑΡΟΙ
  ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΡΑΞΙΑ

  ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠAIΔΕΥΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ
  ΜΗ ΣΚΑΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ

  ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

  ΕΓΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥN ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ

  ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓHΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ

  ΤΟ ΠΑΡΑΜYΘΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΨIΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ

  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

  ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ

  ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΕΡΑ ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ

  ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ

  ΛΟΓΩ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ

  ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

  ΑΣΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ

  ΕΞΑΛΗΨΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.

  ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΙΧ.

  ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ

  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΕΕΕΕΡΑ

  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟ

  ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

  ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

  ΠΟΙΟΙ ; ; ; ΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ ! ! ! ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ

  ΖΟΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΝ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ

  ΑΠΟ ΠΟΥ ; ; ; ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΝΟΜΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ; ; ; ΕΚΕΙ ! ! ! ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

  ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ! ! !

  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ …………………….

  ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 60- 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ

  ΟΟΟΛΑ ……………………………

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

  ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

  ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ
  ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ

  ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΟI ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

  ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΣΕΠΗ

  ΚΡΙΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

  ΣΕ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ

  ΚΡΙΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΝΟΗΤΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ

  ΚΡΙΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΗΘΕΝΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΟ

  ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΣΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

  ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ

  ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

  ΚΡΙΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΙΔΕΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

  ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

  ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

  ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ (ΠΕΛΑΤΗΣ)

  ΚΡΙΜΑ ………………………….

  ΕΣΥ, ΕΓΩ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ; ; ;

  ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ………………….

  ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΟΧΛΟΥ ? ? ?

  ΥΣ.

  ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ

  ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.

  ΕΙΠΑΝ: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…………………..

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟΧΟΥΜΕ.

  ΠΡΕΠΕΙ.

  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !

  ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,

  ΑΥΤΗ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΑΥΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

  ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,

  ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ!

  ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ. ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ

  ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,

  ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ!

  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ,

  ΟΤΙ:

  Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ

  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Γεννηθήκαμε Έλληνες
  Και μεγαλώσαμε χωρίς να ξέρουμε την Αλήθεια
  Μεγαλώσαμε μαθαίνοντας μια ψεύτικη Ιστορία
  για αυτήν την Τιμημένη Γή ,

  την χώρα των Έλλήνων .

  Μεγαλώσαμε μέσα σε ανθελληνικές πλάνες και ψέματα
  της ρωμαίϊκης παιδείας και θρησκείας που πότιζαν δηλητήριο
  την παιδική μας Ψυχή με ύβρεις για τους
  Έλληνες Πρόγονούς μας .

  Τα ψεύδη τους ήταν τόσα πολλά και πειστικά
  Που λίγο έλειψε να μας πείσουν
  Ότι οι Πρόγονοι μας ήταν « ειδολολατρές ‘’ ,
  και « βρωμεροί ‘’ όπως τους αποκαλούν στα κυρήγματα
  των ανθελληνικών τους εκκλησιών .

  Γεννηθήκαμε όμως με ένα κρυφό « όπλο ‘’
  ένα πλούτο θαμμένο και ξεχασμένο βαθειά μέσα μας .

  Τον πλούτο της Έλληνικής Ψυχής ,
  μιάς γιγάντιας κληρονομιάς που έδωσε πνοή και ζωή
  στον Πλανήτη Γαία .

  Που έδωσε Έλληνισμό στην παγκόσμια Πολιτιστική
  και Επιστημονική και Ανθρώπινη Ιστορία .

  Η κομματιασμένη Έλληνική μας Ψυχή
  Μας κραύγαζε με όση φωνή της είχε απομείνη
  Να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της δουλείας ,
  Εκείνη που ποτέ δεν είχε υποδουλωθεί .

  Να θυμηθούμε ποιοί Είμαστε .

  Να θυμηθούμε τους Αληθινούς Θεούς και Θεές μας .

  Να θυμηθούμε τι πρέπει να υπερασπιστούμε .
  Να θυμηθούμε πόσο μεγάλος και σημαντικός ήταν
  Ο Έ λ λ η ν ι κ ό ς Π ο λ ι τ ι σ μ ό ς .

  Να θυμηθούμε πόσο σπουδαίοι ήταν οί
  Έλληνες κάποτε .

  Να θυμηθούμε ότι Αθάνατη Ψυχή μας
  Είναι η σημαντικότερη Ουσία των Θεών μας .

  Μας κραύγαζε να δούμε μέσα μας ότι
  υπάρχουν οι Θεοί και οι Θεές μας και ότι
  δεν μας εγκατέλειψαν ποτέ .

  και αυτό ήταν τόσο μεγαλειώδες , τόσο όμορφο .
  τόσο πανεμορφό το συναίσθημα την
  μέρα που θυμηθήκαμε και είδαμε
  τον Έλληνισμό μέσα μας .

  Είδαμε τον ψεύτικο κόσμο που μας είχαν δώσει .

  Είδαμε τον ψεύτικο Αιμοβόρο και Ανήθικο θεό τους .

  Θυμηθήκαμε πόσο σπουδαίοι ήταν οι Έλληνες ,

  Ο Ι Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Ι Μ Α Σ .

  Θυμηθήκαμε και είδαμε ότι είμαστε Έλληνες
  Και όχι προσκηνυμένοι δούλοι των εβραίων .

  Είμαστε λίγοι ,
  άλλά είμαστε Έλληνες , και θα συνεχίσουμε το έργο των
  Πατέρων μας , θα κάνουμε ότι είναι
  δυνατό να προβάλουμε τον

  Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο

  Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να θυμηθούμε αυτά που
  Δίδαξαν οι Έ λ λ η ν ε ς Φ ι λ ό σ ο φ ο ι .

  Θα θυμήσουμε ότι η Μητέρα Έλλάδα , αυτή
  Η Γή είναι η
  Ι Ε Ρ Η Γ Η
  Της Σ ο φ ί α ς και του Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ .

  Είμαστε εδώ και θα στείλουμε αυτό το μήνυμα
  Σε κάθε κύτταρο του σώματος του Έ λ λ η ν ά , για να θυμηθεί
  Το πόσο σπουδαίος υπήρξε .

  Να θυμηθεί ότι αυτός είναι ο Φ ω τ ο δ ώ τ η ς του
  Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ και του Π ν ε ύ μ α τ ο ς
  πάνω στον πλανήτη Γ α ί α .

  Μπορείς να αλλάξεις την Ι σ τ ο ρ ί α ,
  Διότι εσύ την άρχισες .

  Μπορείς να δώσεις Έ λ λ η ν ι σ μ ό στην
  Φυλακισμένη Ψυχή σου .

  Μπορείς να κάνεις την διαφορά .

  Μπορείς να δώσεις Έ λ λ η ν ι κ ό Φ ώ ς στο
  Σκότος .

  Μπορείς να αγαπήσεις και να τιμήσεις
  την
  Μ η τ έ ρ α Π α τ ρ ί δ α Έ λ λ ά δ α
  Όπως πράξανε οι Πρόγονοι σου .

  Μπορείς να αλλάξεις την Ιστορία χωρίς να χυθεί
  Αίμα , δίνοντας Έ λ λ η ν ι σ μ ό και τα Φ ώ τ α
  Σε όλους τους υπόδουλους Έ λ λ η ν ε ς .

  Πρέπει να θυμηθούμε ότι αυτή η χώρα υπήρξε Ι ε ρ ή ,
  Όσο δύσκολο και αν φαίνεται θα αφιερώσουμε την
  Ζωή μας για τους Έλληνες Προγόνους μας
  όπως πράξανε αυτοί για εμάς .

  Δεν μπορεί άλλο να ξεχνάμε ποιοί Είμαστε .

  Δεν μπορεί άλλο να είμαστε υπόδουλοι στο
  Πνεύμα , στη Νόηση , στη Ζωή
  Όταν η Ψ υ χ ή είναι Έ λ λ η ν ι κ ή .

  Πρέπει να αγαπάμε αυτόν τον Ι ε ρ ό Τ ό π ο
  Πρέπει να αγαπάμε την Ι ε ρ ή Ι σ τ ο ρ ί α μας .

  Για αυτό ήρθαμε σ ΄αυτή τη ζωή
  Για να τιμήσουμε την χώρα μας τους Ήρωες μας
  και να αλλάξουμε

  την Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α μας .

  ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

  …………………………………………………………………………………………………
  ΒΙΝΤΕΟ

  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

  Μου αρέσει!

 3. ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ… ΑΓΕΛΑΔΙΣΤΑΝ… ΑΛΑΧΙΣΤΑΝ.

  ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

  ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΙΣΙΑΛΜΑΡΞΙΣΤΟΠΕΙΡΑΤΕΣ.

  ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

  Μου αρέσει!

 4. ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
  Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

  Πολλοί είναι αυτοί που τοποθετούν την πηγή του ρέοντος προβλήματος της λαθρομετανάστευσης στην ανικανότητα του Σύριζα να διαχειριστεί τις λαθρομεταναστευτικές ροές. Άλλοι, ευρισκόμενοι πιο κοντά στην αλήθεια, κάνανε λόγο για ένα συντεταγμένο σχέδιο της ανθελληνικής – διεθνιστικής αριστεράς για διάλυση του Ελληνικού Έθνους.
  Το γεγονός ότι στην Κω οι λαθρομετανάστες επεχείρησαν εισβολή σε αστυνομικό τμήμα και ουδείς ασχολήθηκε, ενώ αντιθέτως έγινε μείζον ζήτημα ένα χαστούκι, δείχνει την προπαγανδιστική γραμμή και συνεπώς την βούληση του καθεστώτος. Συνεπώς, υπάρχει σαφέστατα σχέδιο, το οποίο συνοψίζεται στις λέξεις «ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων». Είναι, όμως, αυτό ένα σχέδιο της διεθνιστικής αριστεράς; Προφανώς και όχι, αφού οι μαρξιστές και οι νεομαρξιστές είναι παντελώς ανίκανοι για την δόμηση σκέψεων.

  Στις παρακάτω γραμμές θα σας δείξουμε ποιο είναι το σχέδιο, που πιστά υπηρετούν οι διάφοροι συριζαίοι σήμερα και ακολούθως θα σας αποδείξουμε με αδιάψευστα στοιχεία, ότι ο Σύριζα και οι Ανέλ, για άλλη μία φορά, απλώς συνεχίζουν (με τον δικό τους μοναδικό τρόπο) την πολιτική που εδώ και πολύ καιρό ακολουθούν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και κυρίως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

  Το 1925 εκδίδεται για πρώτη φορά το βιβλίο «Praktischer Idealismus» του Richard Nikolaus Eijiro, Count of Coudenhove-Kalergi. Για να μην υπάρχει ουδεμία αμφιβολία για το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος και το συγκεκριμένο βιβλίο για αυτό που συζητάμε, σας παραθέτουμε το εξώφυλλο του επίμαχου βιβλίου του και κάποιες πολύ χαρακτηριστικές, σύγχρονες φωτογραφίες.

  Ο Kalergi και το εξώφυλλο του βιβλίου του

  Ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν φαν Ρομπάι, παραλαμβάνει το βραβείο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης του οργανισμού που ίδρυσε ο Kalergi για να προωθήσει το σχέδιό του

  Ο Γιουνκέρ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο

  Η Μέρκελ παραλαμβάνει το ίδιο βραβείο
  Στο βιβλίο του λοιπόν, ο Kalergi σημειώνει: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

  Σαν άκρατη συνωμοσιολογία, βεβαίως, ακούγονται όλα τα παραπάνω, η οποία γίνεται εξόχως θελκτική, βλέποντας το ελληνικό κράτος να φροντίζει (όχι τώρα, αλλά συνεχώς) να εντείνει το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων και να δίνει ολοένα και περισσότερα προνόμια στους λαθρομετανάστες. Όχι τώρα, αλλά συνεχώς γιατί η δολοφονία Καντάρη και Λαζανά γίνανε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Επειδή το φρικώδες έγκλημα εναντίον της Μυρτούς έγινε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Συνεπώς ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τις λαθρομεταναστευτικές ροές οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, αφού ο Σύριζα απλώς συνεχίζει την πολιτικής τους.
  Πάμε, όμως, να δούμε μία εξόχως διαφωτιστική ομιλία που έγινε στο Ευρωκοινοβούλιο στις 20 Μαΐου του 2015, για να φέρουμε τον Kalergi στην επικαιρότητα. Μιλάει, λοιπόν, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα, Χρυσόγονος, και λέει στην παρέμβασή του:
  «Άκουσα με ενδιαφέρον τον Επίτροπο κ. Αβραμόπουλο να λέει ότι η Ευρώπη χρειάζεται την οργανωμένη και νόμιμη μετανάστευση ενός αριθμού ανθρώπων κατ΄έτος για να καλύπτεται το κενό που προκαλείται από την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων. Η διαπίστωσή σας καθεαυτή είναι σωστή.Ωστόσο ούτε η υπογεννητικότητα ούτε τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι φυσικά φαινόμενα. Και τα δύο είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών. Την υπογεννητικότητα την προκαλούν οι λανθασμένες μισθολογικές, φορολογικές και ασφαλιστικές πολιτικές, που δεν επιβραβεύουν όπως θα όφειλαν τη γέννηση παιδιών και δεν προστατεύουν επαρκώς τη μητρότητα. Και τα μεταναστευτικά ρεύματα τα προκαλούν οι άνισοι όροι ανταλλαγής που καταδικάζουν στη φτώχεια τις χώρες της καπιταλιστικής περιφέρειας και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου οι οποίες συμβάλουν στην πρόκληση χάους και εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στις ίδιες αυτές χώρες. Και βέβαια όλες αυτές οι πολιτικές έχουν κοινό παρονομαστή ότι υποκινούνται από το ίδιο κίνητρο, δηλαδή την εξασφάλιση μεγαλύτερων κερδών για το κεφάλαιο. Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και να δώσουμε προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευημερία των ανθρώπινων κοινωνιών και όχι στο χρήμα».

  Ο Χρυσόγονος, λοιπόν, του Σύριζα, άκουσε τον Αβραμόπουλο της ΝΔ να λέει ότι «χρειάζονται» οι λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσουν τον γηγενή πληθυσμό που μαστίζεται από υπογεννητικότητα, ελέω των δικών τους πολιτικών φυσικά. Και συμφώνησε! Πραγματικά ύστερα από αυτό δεν μένει τίποτε στο σκοτάδι, Έλληνα. Θέλουν να σε αντικαταστήσουν με λαθρομετανάστες! Θέλουν να πεθάνει ο Ελληνικός Λαός και στην θέση του να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες!

  http://ieroslochos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_12.html#more

  Μου αρέσει!

 5. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ.

  ΓΕΛΑΣ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ….ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΙΜΑ.
  ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟ ΔΥΟ ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΥΦΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ…ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΣΠΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΜΠΕΛΙ.

  Μου αρέσει!

 6. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΛΑΞΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ…ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΝΑΤΟ…

  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΤΙΚΗ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ….ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ….ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

  ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

  Μου αρέσει!

 7. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

  ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ…

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.